Alle innlegg Sukkerforum

Tips til alle menn!

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 3 aug. 2009 20:23

Jeg skal ikke generalisere og kan kun snakke for meg selv og de jentene jeg har snakket med om dette, men:
Det er kjempesjakktriks å

- åpne døren, ta jakken osv

- gi komplimenter! Ikke bare de generelle som "så fin du er idag", men de som viser at du virkelig ser oss som "så fine øredobber du har" eller "det er så søtt at du rynker nesa når du ler".

- spør om hva vi mener og føler om gitte saker, og hør etter hva vi faktisk svarer

- gjør noe ekstra for oss. Å be oss hjem på middag hvor du har laget mat, pyntet opp litt med lys og lagt litt sjel i det imponerer MYE mer en å ta oss med på en dyr restaurant.

- husk på hverdagsromantikken! En post-it på speilet om at jeg er søt når jeg sover er 1000 ganger bedre enn en enorm blomsterbukett på valentines day.

Vis at dere ser oss som kvinner, setter pris på oss og liker å varte oss opp litt. Så skal dere se at dere nok for mye tilbake for det :-D

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 3 aug. 2009 20:27

Her er vi jo inne på min tråd om romantikk i hverdagen...................... Tror vi trenger dette i vår trale hverdag. Glem materielle goder og vellykkethet. Lev og vær deg selv

Skjult ID med pseudonym kaleida ma. 3 aug. 2009 20:34

... og vi kvinner bør sikkert finne fine måter å gi mennene litt ekstra oppmerksomhet på. De er vel egentlig ikke særlig bortskjemte på det området?

Dette er helt klart en toveis-utfordring!
:-)

Skjult ID ma. 3 aug. 2009 20:40

Var det jeg mente med at de får mye tilbake for det. Man inspirierer hverandre til å være mer romantiske ved å være det selv.
Jeg har i tidligere forhold gjort mye slikt i starten, men når du aldri får noe tilbake dør det liksom bare ut....

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 20:44 Privat melding

Ja jeg er enig! Dette handler vel mer om å se hverandre enn bare seg selv!

Jeg kan blir litt stressa om det blir for mye også, mange er vant å bo for seg selv og er selvstendig.
Å få hjelp til matvarene osv er fint, men å sitte å vente som en primadonna i bilen til noen skal komme rundt å åpne for meg? hehehehe, det blir for drøyt!

Men å sette av kvalitetstid! Gjøre koselig ting sammen. Aldri la forholdet bli rutine og vane hele veien, aldri ta hverandre for gitt!

Om begge klarer å ha ei sånn holdning at man skal ta vare på hverandre tror jeg man kommer langt! :)

Jeg skal hvertfall ikke ha en pc-elskende sofagris igjen! ;)

(mann 30 år fra Oslo) ma. 3 aug. 2009 20:45 Privat melding

Notert!

Skjult ID med pseudonym hubbabubba ma. 3 aug. 2009 20:47

Jo da vel og bra alt det der. Det som irriterer meg ikke så rent lite er at noen kvinner ( og jeg skriver ikke alle) har en aldri så lite tendens til å glemme at vi menn også trenger oppmerksomhet. Jeg vet utmerket godt at dette er inne på topp 10 når det gjelder samtaleemner blant veninner. Men dere bør vite at den vanligste grunnen til utroskap blant menn nettopp er mangelen på oppmerksomhet. Det trådstarter nevner her må være gjennsidig. Desverre finnes det noen kvinner ( og jeg skriver ikke alle) som blir bortskjemte selvopptatte troll som bare forlanger mer og mer oppmerksomhet. Dette handler om å gi og få, og å se situasjonen fra begge sider. Dette er ikke noe angrep på TS, men ikke glem oss menn heller.............. Ett tips til alle kvinner!

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 20:48

Hva ville gutta satt pris på da... kanskje særlig etter at den første forelskelsen har gått over?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 20:49

De fleste kan vel den der om å vente naken med øl og poppkorn.... så andre forslag :)

Skjult ID med pseudonym hubbabubba ma. 3 aug. 2009 20:54

Vi menn er både enklere og mer kompliserte enn noen kvinner ( og jeg skriver ikke alle) tror. Hva tror dere? Jeg skal kansje svare på hva som er viktig for meg. Men som sagt hva tror dere? Litt spennende å snu denne standard diskusjonen på hodet......

Skjult ID med pseudonym mannigata ma. 3 aug. 2009 20:57

Liker ikke popcorn så godt egentlig.. ;-p

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 20:59

Godt poeng hubbabubba. Men da går jeg til den andre tråden.

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 21:00 Privat melding

Jeg skjønner godt at menn vurderer utroskap når de ikke får sex på 6 mnd! Hvem ønsker å ha det sånn?
Men å gjøre alvor av det, uten å si fra eller avslutte på hjemmebane har jeg lite respekt for! (Dette gjelder sikkert kvinner også! )

Skjult ID med pseudonym kaleida ma. 3 aug. 2009 21:01

ja, gutter, kom med det! Jeg har liksom en følelse av at dere ikke ville blitt like taknemlig over at jenta lager en romantisk kveld med romantiske roser, stearinlys og vin, som det vi ville blitt.
Så hva får dere menns hjerter til å banke litt fortere? Hva kan vi gjøre som får dere til å bli herlig hjelpesløst forelsket i en av oss, og som får dere til å ønske mer av det samme inntil evig tid? :-)

Skjult ID med pseudonym unggutten ma. 3 aug. 2009 21:06

Vil anbefale å gi karen en god massasje i ny og ne, helt spontant. Fungerer spesielt godt dersom han har hatt en slitsom dag. Og som vi jo alle vet; i et godt forhold der man gir kan man forvente å få også;-)

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 21:07 Privat melding

ok, dette her må jeg bare skrive noe om. Jeg tror faktisk det lever en mann i meg. Gi meg øl og pizza og la meg se på boksing så er jeg i ekstase. Og jeg er bare såå enig med hubbabubba. De fleste menn som var utro med meg var på grunn at deres kvinner gav ikke de oppmerksomhet. Menn må føle seg som menn (selv hvis de ikke alltid har rett). Og hvem som vil ha en mann som føler seg som killing?? mange kvinner har glemt hvordan det er å lage mat til sin mann, ha hjemmet rent og ryddig, ta på seg noe sexy undertøy av og til og litt god rød vin and fuck his brains out. Han kommer alldri å gå fra deg. kanskje jeg er for mye, men ingen jeg var sammen med har noensine klaget. Lage til han god te med honning når han er syk eller gi ham en god massasje og si til ham at han ser sexy og barsk ut....tar ikke mer enn det. Ah...så må du også vedlikeholde degselv (trene, spise riktig, ikke ha regnskog på leggene og bikinilinjen) Forresten, hver gang jeg er i garderoben i svømehallen, alle damene er jo nakne, jeg tenker gud ikke rart menna deres er utro..det er jo umulig å finne noe bak det regnskoget! hva med å ta en brasilian jenter?? kvinnene i hjemmelandet mitt passer på seg selv mye bedre enn her. Rart synes jeg.

Skjult ID med pseudonym hubbabubba ma. 3 aug. 2009 21:11

Oppmerksomhet er ikke ensbetydende med sex. Så enkle er vi faktisk ikke. Har levd i et langt forhold med fantastisk sex mange ganger uken. Oppmerksomhet derimot.........nei. Jeg flytta og var ikke utro.

Skjult ID med pseudonym kaleida ma. 3 aug. 2009 21:16

ungguttten:
Tror massasje er et godt tips, ja :-D

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 3 aug. 2009 21:17

Wow Olishka!!...du vet hvordan du skal gjøre en mann fornøyd ihvertfall! ;-)

Skjult ID med pseudonym TomTom ma. 3 aug. 2009 21:19

Hehe... ja.. men nå er hun tydeligvis ikke preget av Norsk kultur heller. :)-

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 3 aug. 2009 21:22

Nei, men hun er et friskt pust inn i den norske kulturen! ;-)

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 21:59 Privat melding

å være ærlig jeg kan ikke si at tilhører noen bestemt kultur da. passa ikke helt inn i hjemmelandet mitt. Har bodd i Norge i 9 år så er ganske preget av det. pappa er tyrkisk og mamma moldavisk så jeg er bare megselv.

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 21:59 Privat melding

å være ærlig jeg kan ikke si at tilhører noen bestemt kultur da. passa ikke helt inn i hjemmelandet mitt. Har bodd i Norge i 9 år så er ganske preget av det. pappa er tyrkisk og mamma moldavisk så jeg er bare megselv.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 3 aug. 2009 22:06

Her er også et tips:

Aldri la sjansen gå fra deg til å ta kontakt med ei jente som viser deg interesse. Jeg var nettopp ute og jogget i regnet, og her pøser det ned. Løp forbi en søt jente som jogget motsatt vei, og så at hun smilte til meg. Da jeg passerte henne på neste runde rundt parken og hun smilte til meg på nytt, snudde jeg meg, løp etter henne, og spurte om jeg kunne løpe sammen med henne i stedet. Hun sa ja. Før vi skiltes en stund senere fikk jeg både telefonnummeret hennes og en avtale om å møtes igjen. Så får vi se hva det blir ut av, men gøy var det i hvertfall for begge to. Jeg har aldri sjekket opp en jente på joggetur før, skjønt har tenkt på det et par ganger (det er jo ikke første gang jeg opplever at jenter som løper andre veien smiler til meg), og hun hadde nok aldri opplevd å bli sjekket opp mens hun var ute og løp hun heller.

Jepp, jeg er glad i kveld, og ikke så lite fornøyd med meg selv:)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 3 aug. 2009 22:08

@oslomann: Sånn skal det låte!

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 3 aug. 2009 22:10

@ mandu76

High five! ;)

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 22:10 Privat melding

Oslomann, vet du hva? det er det beste jeg har hørt hele dagen. keg blir glad av å høre sånnt. Friske joggende mennesker som ikke er redd av regnet og å ta kontakt og som involverer smil!!!! det skal så lite til å gjøre hverdagen 100 ganger bedre

Skjult ID med pseudonym hubbabubba ma. 3 aug. 2009 22:17

@Oslomann. Gratulerer!!!! Her i skogen hvor jeg jogger er det bare elg. Lurer på om jeg skal ta toget inn til Oslo og begynne å jogge i parken jeg også når jeg hører dette

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 3 aug. 2009 22:19

@ Olishka

Jeg vet, jeg elsker å gjøre slike ting:) Jeg gjør det ikke like ofte som jeg burde, for jeg er jo ikke heeelt uten hemninger jeg heller, men jeg gjør det jo i blant. Har fått telefonnummere fra jenter både i butikker, på gata, på bussen og på t-banen også før. Det er ikke alltid det blir noe mer ut av, men det er uansett utrolig gøy for begge parter. Husker jeg fikk nummeret til en jente på t-banen en gang. Jeg gikk av før henne, men kastet et blikk over skulderen og så etter henne da banen begynte å gå igjen. Hun satt og smilte fra øre til øre og var helt fjern i blikket. Det var ingen tvil om at det var det beste som hadde skjedd henne den dagen. Og jeg var selvsagt utrolig stolt av meg selv, det var faktisk første gang jeg hadde tørt å gjøre noe sånt på en t-bane (jeg møtte henne aldri igjen, hun trakk seg fra daten, men so what? det var utrolig gøy, og kommer alltid til å være et morsomt minne).

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2009 22:27 Privat melding

Elg er koselige hubbabubba. Han Bongo fra Doppler var jo en koselig snill elg. elsker elger. Faktisk min første dag i Norge så jeg elg, andre dag var det ulv og 5 dag var det gaupe. Og ja, vi bodde langt opp i skogen .-D

og oslomann, jeg er bare så enig med deg, sånne ting lyser opp dagen. Jeg kan si at min største kjærlighet hittil, var bestevvenen til min bestevenn som jeg aldri traff. men en dag han skulle komme opp til blindern og kjøpe til oss is fordi vi leste for eksamen. Med en gang jeg så ham, jeg spurte hvis han har kjæreste, han sa nei og da spurte jeg ham på kino. Og det var det, beste tiden i mitt liv har jeg hatt med ham. Og han viste til og med min favoritt is :-P

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 3 aug. 2009 22:40

@ Olishka

Bra jente, du har tæl:) Noen jenter tror at vi menn ikke liker at jenter tar initiativet, og kanskje er det enkelte menn som ikke liker det, men jeg for min del elsker det! Det viser selvtillitt og tæl, og det er attraktivt. Men selvsagt, man stikker jo hodet fram og kan bli avvist, og det er det jo mange som frykter tror jeg.

Skjult ID med pseudonym R ma. 3 aug. 2009 23:42

@oslomann - dette er bra saker! Jeg liker gutsen :-)

Skjult ID med pseudonym DrKosmos ti. 4 aug. 2009 02:41

Hmm, tror det var noen dråper afrodisium i regnet som falt i kveld, mange har hatt en fin aften / natt.

Selv er jeg en gentleman når det trengs. Men er ikke ukjent med å fuck eachother brains out. En tanke vulgært men begge ting passer absolutt til hver sin tid. Poenget er vel at man ser hverandre og ikke går i rutine fella ;)

Skjult ID med pseudonym Rusty ti. 4 aug. 2009 20:49

Er egentlig ikke så farlig hva som skjer, så lenge rutinen ikke legger sin klamme hand over den.