Alle innlegg Sukkerforum

Underlige kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tomtegubbe ti. 4 aug. 2009 17:12

Mens dere andre diskuterer fiktive kattemord sitter jeg å undrer over følgende: Jeg regner meg som en rimelig attraktiv mann utfra den responsen jeg får her inne, på dater og ellers i livet. Er også i 30-årene, har vært gift og på ingen måte uerfaren med kvinner. Mener derfor bestemt å vite om noen liker meg eller ikke. Treffer med jevne mellomrom kvinner som helt åpenbart liker meg som person og er tiltrukket av meg: har hatt noen hyggelige stunder med disse, men om jeg gir uttrykk for at jeg liker dem blir de usikre. Da er det plutselig kjemi som liksom ikke er helt på plass eller så har de egentlig ikke tid til et forhold, eller gud vet hva......... Helt ok om de ikke hadde likt meg, men det står jo skrevet i panna at de gjør det. Jeg får også høre om tidligere dårlige forhold og hvor såret de har blitt. Ja så hvorfor i all verden ikke satse på en orntlig fyr da som dere faktisk liker og er tiltrukket av. Er det skremmende å møte noen faktisk har hode og hjerte på rett plass og i tillegg ser bra ut. Blir fallhøyden for stor?
Vet at temaet har vært berørt før på enkelte tråder så jeg er nok ikke den eneste i samme situasjon. Er bare litt redd for at denne tendensen skal fortsette og at jeg får et kyhisk forhold til dem jeg møter. Så hjelp meg med å forstå dette folkens!

Skjult ID med pseudonym Jokke ti. 4 aug. 2009 17:36

Det innlegget kunne faktisk vært skrevet av meg... Selv om jeg ikke har vært gift da...

Skjult ID med pseudonym Wirkola ti. 4 aug. 2009 17:39

Har det stikk motsatt...når først noen er interessert er det liksom ikke måte på... utveksle notater?

Skjult ID med pseudonym LBL ti. 4 aug. 2009 17:41

Vel, det er vel en del mennesker som får kalde føtter når realitetene synker inn. Man vet hva man har (les: singellivet) men ikke hva man får i et forhold. Jeg tror mange liker ideen av et forhold men når det kommer til stykket er det likevel en viss terskel. Man må jo tørre å miste fotfestet litt, og det tror jeg mange ikke tør. Kanskje er det også overrepresentert her på sukker også.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 4 aug. 2009 17:43

hmmm , dette var underlig ... kan ikke skjønne noe annet enn at de blir skremt.
Men da er de ikke klare for å starte på noe nytt, og det er bedre å satse på noen andre...

Men ja noen damer er underlige. Klør meg i hode av de selv noen ganger , selv om jeg er en av de. :o)

Skjult ID med pseudonym Blåmandag ti. 4 aug. 2009 17:45

Det er nok mange årsaker, men jeg tror kanskje en av dem er at de sitter og lengter etter en kjæreste og dagdrømmer om det hver dag omtrent over lengre tid, og når det faktisk skjer i virkeligheten får de kalde føtter, fordi de blir usikre på om de vil binde seg, og blir redd for muligheten til å bli såra. *Du* blir plutselig så konkret som en mulig partner, og det kan være litt skremmende. Og det tar jo også bort friheten til å sitte og dagdrømme om kjæreste... :S
Kanskje de også synes du er bra, men tenker: "kanskje jeg kan få enda bedre? Er dette virkelig 'drømmemannen'?" (og hvem kan egentlig leve opp til en forestilling om 'drømmemannen'?)
Kanskje de har ridd et par mulige hester en stund, de liker deg godt, men det endelige valget faller på han andre?
Nei, jeg vet jammen ikke.
Kan jo være noe i det du nevner også, at 'brent barn skyr ilden', og at når et nytt forhold plutselig er på trappene så blir de minnet på de negative aspektene ved de forholdene de har vært i.
Og så har du de jentene som har litt 'issues' og som ikke føler at de fortjener noe så bra...
Tja.. Ikke lett dette her alltid.

Men vil de ikke - uansett grunn - så er det vel bare å la dem gå. Værsågod neste! :p

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 4 aug. 2009 18:03

Mye gode innspill her. Jeg tror dessverre at det med timingen også er utfordrende. Man må være nogenlunde samkjørt. Om den ene er veldig interessert og den andre bare såvidt har kommet i gang, kan frykten for å måtte avvise den mest intrerresserte gjøre at denminst interesserte stikker først som sist: Litt av typen, kommer jeg meg ut av dette senere? det er tryggest å stikke nå!

Skjult ID med pseudonym l ti. 4 aug. 2009 18:11

En mulighet ingen har nevnt her er at du kanskje ikke er så flink til å lese mennesker som du tror..?
Mener på ingen måte å være frekk, men jeg har møtt mannfolk som ikke gir seg og mener det er tydelig at jeg også liker de bare fordi jeg har forsøkt å være hyggelig i mitt avslag...

Skjult ID med pseudonym tomtegubbe ti. 4 aug. 2009 18:23

Godt mulig jeg overvurdere meg selv, men heftig sex der begge blir veldig fornøyd eller å kysse som tenåringer etterfulgt av slørete blikk er veldig underlige former for hyggelig avslag. Særlig etter at man har blitt invitert hjem til de vedkommende og med veldig lite eller ikke noe alkohol med i bildet.

Skjult ID med pseudonym Sumo ti. 4 aug. 2009 18:23

Menn og kvinner skal ikke forstå hverandre helt tror jeg da:-) Hadde vi gjort det hadde det vært kjedelig.. Dessuten hadde ikke sukker eksistert..

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 4 aug. 2009 21:40

Det er bare å glemme å forsøke å "forstå" kvinner, da kommer du til å sitte å gruble resten av livet over ett av livets enigmaer. ;-)

Skjult ID med pseudonym Magnus_81 ti. 4 aug. 2009 22:53

Det virkelige problemet er jo at jenter ikke forstår seg selv og har stort sett absolutt ingen anelse om hva de egentlig vil eller driver med. Følgelig blir det umulig for noen andre å forstå de også. Løsningen er derfor å gjøre motsatt av hva en tror at de vil at du skal gjøre. Par dager med det gjør av en eller anne grunn susen.

Skjult ID med pseudonym Enda En ti. 4 aug. 2009 22:54

Eller enda bedre; gjør som du selv synes er best og vær deg selv, skjønner hun ikke at du er drømmeprinsen men heller vil ha idioten som fiker til henne i fylla og puler venninnene hennes, så er det hennes tap. Litt ditt også, men mest hennes.

Skjult ID med pseudonym tomtegubbe on. 5 aug. 2009 19:44

Å være meg selv først funker veldig fint til å få fisken på kroken. Problemet er å ikke miste den. Tror faktisk jeg skal satse på den totale irrasjonalitet i oppfølgingsfasen. Noen som har litt LSD eller vet om gode områder for fleinsopp?

Skjult ID med pseudonym vibe on. 5 aug. 2009 19:57

Dette gjelder menn også.
Synes det er lassevis med godt voksne menn som er feige eller tafatte og knapt klarer å somle seg til en date. Men skrive skal de, sånn med en ukes mellomrom, uten mål og mening.

Godt å se at det finnes kvinnelige ekvivalenter så kanskje det går i balanse. Så kan de gjenværende kommitmentofobene date hverandre.

Tomtegubbe, jeg ville ikke vært bekymret, kan ikke forestile meg en mann forbli single. MEN det kan jo kanksje være ok å vente med å ha sex, for å være sikker på at hun SER deg? Kan jo hende noen av dem kun needed to get laid, og først tok stilling til kjærestebiten etterpå. Mistenker at noen jenter også kan være sånn..

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 5 aug. 2009 20:15

Nå har ikke jeg lest de andre innleggene i denne tråden så har dette blitt tatt opp før må jeg bare beklage at jeg gjentar det.

Jeg snakker utfra meg selv nå, og ikke kvinner generelt.

Noen jenter er også jegere. De viser interessse i begynnelsen for å se om de får en gutt. Det er kanskje derfor mange gutter opplever at jenter liker en veldig fort og at de fleste de treffer blir interessert. Når vi får de tilbakemeldingene vi vil, så dabber rett og slett interessen av. Vi fikk det vi ville, men ser at dette ikke er noe å satse på videre, og trekker oss altså og finner et nytt bytte. ;-)

En annen grunn kan også være at man liker personen i begynnelsen, man liker illusjonen av en fremtidig kjæreste, men etterhvert, når man blir litt bedre kjent, så ser man at dette ikke var det helt store allikevel, og trekker seg unna.

Skjult ID med pseudonym nina on. 5 aug. 2009 20:17

Jeg kan bare snakke for meg selv, men det virker som du er litt av et catch så da ville jeg kanskje ikke følt at jeg ikke kunne måle meg med deg eller føle meg likeverdig (vet det er dumt, men vet endel jenter/kvinner som tenker slik om seg selv dessverre). En annen mulighet er som nevnt tidligere at du kanskje ikke har lest disse kvinnene "riktig"- kanskje har de ikke vært ute etter kjæreste........