Alle innlegg Sukkerforum

Til gutta (eller jentene i samme situasjon).

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 4 aug. 2009 20:51

Jeg har bare vært med 3 menn i mitt liv, og to av de kan vel nesten ikke telles med da de var som svært ung. I hele mitt voksne liv har jeg kun vært med en og vi skilte oss for et par år siden. Etter 2 barn er ikke kroppen slik den en gang var, noe jeg ikke forventer og som heller ikke har plaget meg veldig....til nå. Eksmannen var tross alt med under hele utviklingen og visste hvordan jeg har sett ut tidligere.

Jeg ser på mange av profilene at gutta skriver at man må være i form, ta vare på seg selv og se bra ut. Hva betyr egentlig det?
Jeg ser helt vanlig ut vil jeg tro, når jeg er i fellesgarderober ser jeg at jeg ser ut som mange av de andre mødrene. Jeg ser også at jeg ikke ser ut som mange av de andre jentene..

Jeg er velstelt, sminker meg daglig, har pene klær, vokser der det vokses bør ;-)
Men når det kommer til kroppen har jeg blitt kjempeusikker på meg selv og gruer meg til å skulle vise den til noen. Med klær over ser jeg slank og fin ut, men pupper og rompe har flyttet fra Lillehammer til Hamar, cellulittene er ankommet og magen er full av strekkmerker(bleknede riktignok). Den ser greit flat ut når jeg står, men om jeg står på alle fire henger den ned som et dauskinn (her er det desverre ingen overdrivelse, barna var veldig store og huden er strukket og ødelagt). Når jeg ser meg i speilet føler jeg meg mer som 45 enn 25 :-(

Hva tenker gutta om sånt? Forventer dere at damene er flotte eller skjønner dere at sjansene for dette er der når dere møter noen med barn? Klarer dere å tenne på sånt når man daglig bombarderes av Megan Fox bilder på nett? Kan gutter på mi alder leve med sånt?
Jeg er så livende redd for å se skuffelse eller avsky i ansiktet på en mann når han får se meg naken for første gang! Jeg er en veldig lyset på, se hverandre og seksuelt leken person, men nå frister mørket med dyna over mer. Er redd jeg bare kommer til å tenke på hvilke stillinger ting henger mest uflatterende på...

Til jentene: hva har dere følt rundt dette, hvilke opplevelser har dere hatt?

Skjult ID med pseudonym timmy ti. 4 aug. 2009 20:57

Jeg vil tro det varierer ekstremt fra person til person hva de føler rundt dette. Samtidig kan jeg vel si at ingen kropper er uten håp - trening fikser det meste. Ønsker man ikke trene og holde seg sånn passe, så vil situasjonen kanskje forverres etterhvert som man blir eldre. For det handler ikke bare om det estertiske, men vel så mye om at man får en bedre livskvalitet sammen ut i alderdommen dersom man tar vare på sitt tempel (kroppen).

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 4 aug. 2009 21:04

Jeg har barn og ja kroppen har forandret seg litt fra før til etter .
Men jeg føler meg mer usikker ute blandt folk når jeg har klær på ... enn med en mann uten klær på. Da har jeg andre ting å tenke på enn hvordan kroppen min ser ut ;oP

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 4 aug. 2009 21:12

Jeg tror mange menn er veldig flinke til å retusjere de mindre perfekte delene av kroppen til sin partner. Det har du sikkert selv gjort i samlivet med din eks-mann iblandt. Hvis man er som du, og vil leke med lyset på, tror jeg oftest det gjør deg laaangt mer attraktiv enn hvis du hadde vært feilfri med lyset av. Og det er desverre fortsatt mange damer som vil ha lyset av.

Skjult ID ti. 4 aug. 2009 21:18

@ timmy
Jeg trener, men rompa blir bare mindre, den står ikke ut lenger. Pupper kan ikke trenes opp igjen. Var hos hudlege for råd om magen, men han sa huden var ødelagt og at dette ikke var noe som kan trenes "inn" igjen. Eneste løsning er operasjon, men det er uaktuelt kun av kosmetiske årsaker for meg.
Spm er mer; får gutta sjokk om de møter noe sånt?

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 4 aug. 2009 21:27

Det er aldri for seint å begynne å trene og spise riktig, det vil uten tvil hjelpe. Trener man riktig kan alle få mere sprett på rumpa og strammere kropp men da krever det litt kunnskap om kost og trening. For de områdene som "ikke går an å fikse" (som en nevnte her) så finnes det kosmetiske løsninger. Dette er selvsagt et individeult valg men det finnes alltid en løsning, spørsmålet er bare hvor man setter grensen selv.

Noen av oss er mere opptatt av kropp enn andre, sånn er det bare. For dem som er mere opptatt av kropp vil det alltid finnes løsninger. Valget er ditt!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 4 aug. 2009 21:33

Tja si det. Ikke glem at mange av gutta også er "litt" skvapsete for å si det slik.

Alle har sine preferanser og noen ser på seg selv å legger lista der etter. Vil vel tro at det er håp uansett, men legger ikke skjul på at mange nok kan si takk, men nei takk. om ikke du har andre kvaliteter som gjelder. Sjarme og vinnende vesen kan veie opp for mye.

Noen er mer kroppsfikserte enn andre, men det er jo ikke bare noe en dame får svi for. Jentene vet hva de vil ha de også.

Ellers er det mye fine klær og sprekt undertøy kan få til ;-) Få fokuset bort fra kroppen på et pent sminket ansikt hjelper det også Personlig vil jeg ikke kalle dette juks men pirrende.

Vi er alle forskjellige å godt er vel det ..

Det værste er kanskje de som så åpenbart missliker sin egen kropp at det ligge tykt utenpå. Ikke helt feil å se an livsstil og gjøre hva man kan med iitak og forbruk av kalorier også. er du 25 er det mange blanke ark å ta av ;-)

Vet ikek om dette var en trøst eller oppmuntring, men det er vel sånn verden er :-/

Lykke til ;o)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 4 aug. 2009 21:34

timmy, det er en myte at trening liksom fikser på det meste.
Hvis det var sant, ville ikke kosmetisk industri vært så stor. Feks kan ikke trening hjelpe på hengepupper.
Det som er synd er at menn som deg tror det og derfor tror det kun er kvinnens feil om hun har slapp hud eller bryster.

Selv har jeg ikke fått noen barn, men føler jo at når den dag kommer kan jeg bare krysse fingrene, lukke øynene og la det stå til.
For selv om jeg er trent og slank nå, så er det ikke gitt at huden holder seg.

Men når det er sagt TS, så tror jeg det er mye i det mandu sier. De fleste voksne menn er jo innforstått med at pupper (også "ubrukte") og kropper kan ha svært variert form. Og endel menn har sine komplekser og bekymringer de også; om den er stor nok, står lenge nok, hår på ryggen, mage, for tynn blablabla. Jeg har forøvrig venninner av ulike former og størrelser og de som har mest sex med typene er ikke de med tightest kropp, men de som er mest frigjorte og lekne. Det tror jeg er en kjempeasset.

Skjult ID med pseudonym grrl ti. 4 aug. 2009 21:37

Det var jo et oppløftende svar :/
Jeg har riktignok ikke dette problemet, men kan jo tenke meg. At man skal måtte bruke penger, tid og smerte på å fjerne spor som faktisk kommer av at man har satt barn til verden for å tekkes gutta, det høres bare for latterlig ut.
Ja mye kan gjøres med trening, men for å få til de større endringene er det mye tid, kosthold og målrettethet som skal til. Ikke alle har denne interessen eller tid til dette om de er arbeidende småbarnsmødre.

Hva er det neste, ansiktsløftning når rynkene kommer? Løsningen finnes jo der... Høres ut som om valget er deres, ikke vårt.

Og hva gjør dere for oss? Kanskje vi skal kreve mer av dere også kroppslig sett. Hva med å foreslå en penisforstørrende operasjon om utstyret ikke er som vi har sett på pornofilmer? Løsningen er jo der...

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 4 aug. 2009 21:41

Er det rart man er singel sier jeg bare! Hvordan være perfekt nok?

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 4 aug. 2009 21:49

Det finnes ingen dokumenterte effektive måter å forstørre en manns penis på, da hadde oppfinneren vært rik og alle menn hatt mye "kjøtt" mellom beina! ;-)

Skjønner at ikke alle har tid eller lyst men igjen; det er et valg alle - både menn og kvinner - må ta, verre er det ikke. Enten velger man å gjøre noe med det eller så lar man vær.

Trening kan ikke fikse alt men det kan definitivt hjelpe! Kosmetisk industri finnes fordi folk er villlige til å betale penger for det, ikke fordi trening ikke funker!

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 4 aug. 2009 21:53

Tror de som har krysset av på at de også vil møte alenemødre er inneforstått med at mødre sjelden er jomfruer. De vet hva de går til. Og har du fått en mann frem til sengekanten uten klær på tror jeg uansett det skal mye til for at han tar initativ til å avbryte der.

Skjult ID med pseudonym belezza ti. 4 aug. 2009 22:04

Tror du bare skal slappe litt av med det derre kroppshysteriet. Her på nett lever mange i en drømmeverden og vil finne en drømmekvinne som ser helt smashings ut. De fleste tenner på personligheten og de som ikke gjør det vil du egentlig ikke ha eller? Fremhev det som er pent på deg istedet for magen, personlig har jeg både litt ekstra fordelt på mage, rompe og lår men får ofte komplimenter for mitt utseende likevel - og som smiley skriver så har jeg også annet å tenke på når jeg er naken sammen med en mann enn å tenke på hvordan kroppen min ser ut - good luck :)))

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 4 aug. 2009 22:04

Om jeg skulle gått så langt som å "legge meg under kniven" ville det vært for min egen del og ikke for å få menns oppmerksomhet.

Tror nok mennene er bare så glade for å fått ei dame til å ta av seg klærne at de ikke sjekker kroppen så mye.. hehehehe

Skjult ID med pseudonym TomTom ti. 4 aug. 2009 22:05

Og bedre kan det vel ikke sies Belezza. :-)

Skjult ID med pseudonym belezza ti. 4 aug. 2009 22:08

Takk TomTom :)))

Skjult ID med pseudonym Indie ti. 4 aug. 2009 22:13

Ærlige spørsmål fortjener kanskje ærlige svar, men når jeg leser svarene, får jeg nå likevel lyst til å oppfordre den som startet tråden til å søke blant dem som er mer opptatt av hva de kan tilby i et forhold enn av å definere hva de forventer.

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 4 aug. 2009 22:47 Privat melding

Jeg tror at hvis Megan Fox hadde dårlig selvtillit at det ville syntes da ville hun ikke ha vært attraktiv (sorry gutta, men jeg synes ikke hun er attraktiv). Viktigst er at man er selvsikker og har sterkt personlighet og driter i det andre synes. Hvis du liked degselv så vil and re gjøre det. Min mor var gift med pappa i 30 år og uansett hva hun gjørde fra sminke, kjøler osv. så han aldri satt pris på det. Nå er hun 55 og gift med en mann på 35. Voila! (hun har hengepupper med fortsatt veldig fin rumpe...takk og lov for genetisk arv!!)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 4 aug. 2009 22:47

Sånn du beskrev kroppen din TS, synes ikke jeg den høres lite pen ut! Magen er flat når du står(wow) men et og annet henger når på alle fire...(so what!)
Hvis du vil ha en mann som Good4you ( se tråden om attaraktivitet) så må du kanskje under kniven.
Jeg har hatt flere veldig bra kjærester, har aldri blitt dumpa fordi noen syntes kroppen ikke holdt mål. Hva om rompa ikke er høy nok? Hjernen er det viktigste sexuelle organet. Se på folk rundt deg å legg merke til hvor mange rare folk som har kjæreste. Vær en av de damene som har sex med lyset på! Ikke tenkt på hvordan magen tar seg ut i ulike vinkler. Hold deg i så god form som du trvies med og la mannen retusjere det han trenger.
Vi skal tidsnok bli gamle, fulle av rynker, og hvis vi er uheldige faller livmora ut til slutt. Og hvem skal elske oss da?

Skjult ID ti. 4 aug. 2009 22:48

Det er smak og behag, men jeg personlig kunne nok ikke vært med noen hvor magen klasket mot min om hun satt oppå meg....
Jeg trenger ikke megan fox, men må da også tenne på dama mi. Det ser jeg kan bli et problem om assosiasjonene går til bestemora mi hver gang dama tar av seg klærne....

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 4 aug. 2009 23:01

Hva er planen når du blir 60 da sjult Id. Bytte til en nyere modell?

Skjult ID med pseudonym Indie ti. 4 aug. 2009 23:11

Siden tråden likevel begynner å skli ut: Hvem er Megan Fox? Ser litt for kjøttetende ut for meg... er det slik det er å være selvsikker og like seg selv? Beklager, Olishka med flere - jeg er litt uenig. Tror det handler mer om å kjenne seg selv enn å like seg selv.

Skjult ID med pseudonym Tulla ti. 4 aug. 2009 23:37

Ingen er perfekt, har en fått barn så bærer kroppen preg av det. Det er ikke noe å skamme seg over. De som er veldig kroppsfikserte får heller si noe om det i profilen sin og heller gå for yngre damer uten barn. Jeg er 40 + og ser helt ok ut, har ikke en 20 årings kropp lengre og kroppen min har bært fram barn. Jeg vil heller ikke ha en mann som er for opptatt av kropp, jeg vil heller ha en mann som har litt mellom ørene og som synes at jeg er nr 1, og at vi tenner seksuelt på hverandre.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 5 aug. 2009 00:01

"de fleste tenner på personlighet" hahaha my ass For den er det mange som bryr seg om å Sukker ;-) NOT Har etter hva jeg kan skjønne et ansikt som ser helt greit ut. Ikke vist helfigur eller kroppen i bermuda av frykt for å bli stemplet som vulgær. Hverken kroppen min eller min personlighet ser ut til å nå interessere noen. "DE" Skulle bare visst. Nåja ikke helsvart avtalt en date om ikke mange dagene så det er håp om å få vist mer enn hodet ;-)

Ser ikke Good4you ut som MANNFOLK flest da mandu76?
Eller om ikke alle gjør det er det mange som bare er sånn uten operasjoner og særlig stor innsats på helsestudio , men det var kanskje ikke noen trøst? ;-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 5 aug. 2009 00:11

@Nattfeber. Så vidt jeg kan se er good4you en kjekk mann (fysisk) i likhet med veldig mange av mennene jeg får opp som mine potensielle matcher. Han formidlet imidlertid svært tydlige forventinger til hvordan han ønsker at hans kjæreste skal være. Det var det jeg siktet til.

Skjult ID med pseudonym DrKosmos on. 5 aug. 2009 02:41

For å si det slik, når man står der i adams drakts så spiller det lite om hun har hengepupp, strekkmerke eller en liten mage.

Når man først har kommet til det punktet så er det null stress. Som miss Olishka sier. Selvsikkerhet er viktig Er dessverre ikke enig når hun Megan Fox ikke er sexy, ikke at det er dirkete relevant til denne diskusjonen.

Utseendet er viktig, personligheten er viktig en tenkende hjerne er en fordel. At folk som ser bra ut har det lettere, yupp.
Men det er på ingen måte alfa omega. Der kommer selvsikkerheten inn.

Skjult ID med pseudonym Stunt on. 5 aug. 2009 11:05

For å starte med Darwin: Han snakker om at de best tilpassede overlever (ikke de sterkeste, som det ofte feilaktig heter på norsk).

Hvis menn fra naturens side hadde valgt kvinner etter et bestemt utseende ville alle kvinner nå sett like ut. Det gjør de ikke. Fra naturens side ser menn etter kvinner som har sunne gener og er fruktbare.

Så til Freud: Han observerte at mange menn la seg etter kvinner som lignet på mora deres. Da må hun nødvendigvis også ligne på bestemora, hehe.

Så kom reklameindustrien og pornobransjen og ødela for Darwin og Freud.

------

Det er like ille for oss menn. Alle vet at hvis vi ikke faker et bilde av Brad Pitt i profilen vår så er det ingen kvinner som tar kontakt eller svarer på mail.

Men fra naturens side går kvinner etter menn med status, ikke utseende. Muskler eller fete biler er symptomer på status, og derfor kan det virke som om jenter går etter ytre ting. Men det de egentlig vil ha, er lederegenskaper. Per definisjon kan nødvengigvis ikke alle menn være ledere. Det må være noen å lede også. Men alle menn kan (eller kan lære seg) å lede sin kvinne.

Nå tror både menn og kvinner at utseende teller mest. Det er teit, for her sitter vi, single alle sammen, og leter etter den "perfekte" fra helt feil vilkår. Det er ikke utseendet som gjør folk single, det er illusjonen om at utseendet teller. Forelsekelse og kjærlighet overgår og omgår alt det der.

Jeg elsker kvinner fordi de er kvinnelige. Femininitet er en energi, kjærlighet er en energi. Vi som jobber med tantra oppnår orgasmer som varer hele natten fordi vi jobber med energi, ikke fordi vi jobber med utseende og sex-leketøy.

Men, ja, det hendte når jeg var yngre (type 18) at jeg fikk litt sjokk når dama dro av seg klærne. Men hvem er du til å ta fra menn denne lærdommen om at naturen har sin egen stil?

Skjult ID med pseudonym Olishka on. 5 aug. 2009 14:19

nå fikk jeg lyst å se han fyren dere snakker om Good4you, men finner ikke det nicet :-( men jeg har en fyr jeg synes er kjekkeste her etter min smak

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 5 aug. 2009 15:02 Privat melding

wow Stunt :) flott innlegg!

Skjult ID med pseudonym vibe on. 5 aug. 2009 15:43

Medium,
her kreves det visst opplysning:
1) Trening kan gjøre noe med muskler og fett, men ikke med hud. Er det virkelig så vanskelig å akseptere?
Det er jo derfor også storslankene må legge seg under kniven.
2) Dessuten: Jo det finnes måter å forstørre penis på, og ja, de som lever av det er rike.
3) Så ja, det handler jo om valg - det valget har du også, Medium.
Men det koster penger, det er ikke risikofritt og valget innebærer også å bidra til å skape en standard som kan kanskje ikke vil være med på å skape, til å redusere toleransen, og betale for det og ta risiko for det. M.a.o. er det ikke et endimensjonalt valg.

Nå skal jeg ikke si at jeg vet hva Mandu76 mente, men jeg antar at poenget med hevinsingen til Good4U ikke var fordi han liksom er et prakteksemplar, men at han stiller høye krav til jentenes kropper.

Likte forøvrig innlegget til Stunt.

Skjult ID med pseudonym tomtegubbe on. 5 aug. 2009 16:26

En feil veldig mange gjør er å slanke seg. Problemet er at uspennede nok er pupper og rumpe stort sett fett. Slanker man seg begynner det å henge. Det er mye bedre å trene litt og være aktiv. Da får man om man trener riktig litt muskler bedre holdning, et våkent blikk og ser mye sunnere ut. De samme kiloene med fett hjelper til å holde formene samtidig som man allikevel ser mye slankere ut. Trener du må du også få i deg nok proteiner ellers mister du muskler. Et kosthold bestående av frukt, salat og knekkebrød er en katastrofe. Du trenger ca 1 g protein per kroppsvekt. Er du 60 kg må du få i deg minimum 60g. Problemet er at kroppen tar opp maks 30 g per måltid så du må fordele dette over flere måltid. Er ingen kostholdsekspert eller treningsfantast, men vil holde meg i form. Fant ut dette på nettet og skjønte plutselig hva jeg hadde gjort feil. merker faktisk enorm stor forskjell. Jegv er mann og vil ha litt muskler. For mange kvinner er dette annerledes, men noe muskler må man ha ellers er det jo ingen ting som holder på det fettet som gjør kvinnekroppen feminin!

Skjult ID med pseudonym Olishka on. 5 aug. 2009 17:05

jeg må ha mine 55 g protein hver dag, kan ikke leve på frukt og knekkebrød as. Øvelser for å løfte rumpe hver dag og det tar ikke mer enn 15 min. Underlagsfett har jeg, men riktig fordelt og ikke for mye. Mange kvinner trener feil, når de skal løfte vekter de løfter litt lettere men flere ganger. bedre tyngre og færre ganger. Hvis jeg hadde trent som jeg gjøt nå 4 ganger i uka i 3 uker så kommer jeg til å se som jeg er på noe funky stuff, men jeg får veldig fort synlige muskler. Gutta blir imponert til og med med bisepsen og trisepsen min :-D men boksingen hjelper og da.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 5 aug. 2009 17:29

@Vibe

1) Hvis du leser mitt første innlegg nevner jeg at "for de områdene som det ikke går an å fikse (med trening) så finnes det kosmetiske løsninger". Les mitt svar før du uttaler deg.
2) Ja, det fines flere måter å PRØVE å forstørre penis på men de er HØYST usikre og ofte smertefulle og ingen gir klare resultater. De som evt. har blitt rike på dette selger et produkt som det er stor forespørsel etter men ingen effektiv løsning på.
3) Jeg hadde ikke skrevet det jeg skrev om jeg ikke var innforstått med det selv. Jeg tar mine valg i livet som alle andre og står for dem!

Skjult ID med pseudonym tomtegubbe on. 5 aug. 2009 19:05

En annen høyst uvitenskapelig observasjon, men like fullt reell. Var gift i mange år i et veldig stormfullt ektesekap, men sexlivet var for det meste fantastisk. For noen år tilbake hadde vi et brudd, men kom tilbake til hverandre. I denne perioden gikk eksen mye ned i vekt og brystene begynte å henge. Men fra dag en da vi ble sammen igjen begynte de å vokse dramatisk selv om hun ikke la på seg noe vesentlig på resten av kroppen. Jeg snakker om en øyeblikkelig vedvarende endring vi forundret oss over Mulig jeg har magiske hender, men jeg tror dette har mer med hormoner å gjøre. Vi må kansje ikke glemme at det psykiske og fysiske henger tett sammen. Hjelper lite om vi tar vare på kroppen viss vi ikke har det bra ellers.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 5 aug. 2009 19:51

Men Medium,
da er du selvmotsigende for det siste du sa var at
"Kosmetisk industri finnes fordi folk er villlige til å betale penger for det, ikke fordi trening ikke funker!"
Og det er altså ikke riktig, ref. mitt punkt 1. Det meste av kirurgi kunne ike vært erstatet av trening.

2) Det er meidinsk lovlige måter å forstørre penis på. Ergo risiko og resultat vurdert som godt nok til at det er et lovlig tilbud.
Du mener at det ikke er en gangbar løsning for deg fordi du vurderer risikoen og utfallet som usikkert og uakseptabel. Jeg kan ikke tro risikoen står om livet. Men du anbefaler fint kosmeitisk kirurgi til kvinner, og mener altså at de skal ignorere risiko og usikkert resultat. Vi har vel alle sett bilde av mislykkede operasjoner, og både narkose og ingnrep representerer risiko også for livet. Det er ikke lenge siden en britisk fotballfrue døde av skadene forårsaket av en svensk lege som klarte å stikke hull på tarmen hennes 14 steder under en fettsugingsseanse.

3) Ja, stå for dine valg du - men å forslå andre kriterier og løsninger for andre enn du velger for deg selv er dobbeltmoral.

Mitt poeng er at selv om man gjerne prøver å gjøre seg til en bast mulig person for partneren, så må da grensen for hvor mye man skal gjøre for å bli elsket, gå et sted. Feks at man kan forvente å bli akseptert som en persan som har født barn.

Ellers enig med tomtegubbe om helse innvendig og utvendig - men utvendig påvirker også innvendig. Du burde kanskje lansert sin egen variant av snåsamannen?

Skjult ID med pseudonym Medium on. 5 aug. 2009 21:34

Vibe, jeg tror ikke vi er så veldig uenig her, mitt hovedpoeng var at ønsker man å gjøre noe med kroppen sin så finnes det alternativer. Det er opp til den enkelte hvor sterkt man ønsker det men det ER mulig. Det eneste som begrenser er ens egen innsatsvilje og moral. Man kan trene og spise riktig istedenfor å la seg fettsuge, ikke sant? For løs hud, rynker, strekkmerker o.l. kan kosmetisk operasjon være en løsning.

2) Hvor har jeg anbefalt kosmetisk inngrep til kun kvinner? Jeg har hele tiden påpekt at medisinske inngrep er for både menn og kvinner, IKKE kun for kvinner, der ser du ikke hva jeg skriver igjen. Vennligst ikke kom med dobbeltmoralbeskyldninger, det er like greit for menn som kvinner å bruke kosmetiske inngrep. Noen inngrep er mulige å unngå ( som fettsuging) men å sammenligne det med risikoen for hva en mann kan risikere med operasjon for penis blir feil. Skjer det noe galt der og den ikke funker etterpå så er hele manndommen truet og det kan være katastrofalt for vedkommendes sexliv. Funker ikke den så ja........tenk selv. Det kan ikke sammenlignes med en brystoperasjon som blir innkapslet og må gjøres om igjen etter min mening. Andre operasjoner som både menn og kvinner kan ta er selvsagt like stor risiko for begge kjønn.

3) Som sagt, ikke legg ord i munn på meg er du snill, i mitt andre innlegg skriver jeg "både menn og kvinner"!

Jeg har ikke anbefalt hverken trening eller kosmetisk inngrep til noen, jeg sier bare hvilke muligheter som finnes og så er det opp til den enkelte å bestemme hva man vil. Jeg har ikke engang sagt hva jeg hadde valgt selv eller om jeg synes det er bra eller ikke med kosmetiske inngrep, jeg bare nevner mulighetene. Disse muligheten gjelder også for meg.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 5 aug. 2009 23:06

Medium, ok, jeg ser at du er mer nyansert enn jeg trodde ut fra de første meldingene.

Når det gjelder kosmetiske operasjoner så er det vel kun fettsuging som kan kompensere for manglende trening, MEN også her kan enkelte trene livet av seg men aldri bli kvitt problemområdet. Noen har bare en valk rundt magen uansett, mens andre blir bare smekrere og smerkere rundt livet, mens baken er like bred. Da er de kun fettsuging som hjelper, ikke trening.
Etter det jeg vet går alle andre kosmetiske inngrep på andre ting som hud og silikon.

Selvsagt kan både menn og kvinner ta slike operasjoner.
Men TS er kvinne, og kvinner utgjør også majoriteten av de som legger seg under kniven. Dessverre er forventningene til kvinner mye strengene enn de er til menn når det gjelder utseende - det er større sprik mellom kvinneideal og en vanlig kvinnekropp og et mannsideal og en vanlig mannekropp (i vekt/høyde, proporsjoner etc) - feks vil alle menn på et fotballlag i tippeligaen kunne posere for undertøysreklame, det ville ikke gjaldt jentene, de ville vært for kraftige ifht idealet.
En mann kan ha grått hår og rynker og se distinkvert ut, en kvinne ser gammel ut. MEN jeg tror dette er mye medieskapt, og at mange menn - som det kommer frem over - er mer fleksible, tenner på det feminine og har sine grunnleggende instinkter i behold. At smaken er ymse er jo klart, men den går i flere retninger ikke bare i den medieskapte. Jeg tror derfor at TS ikke skal bekymre seg,

På samme måte som noen menn kanskje tror de må ha gode jobber, tjene bra etc. Heldigvis er det ikke sånn.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 5 aug. 2009 23:13

Vibe....yes, jeg er enig, og ja, jeg kunne uttalt meg mere nyansert fra starten av men jeg prøvde å forkorte det så mye som mulig så det ikke blei for voldsomt.

Har ingenting å utsette på du det skrev, gode poeng og jeg er helt enig. :-)

(mann 51 år fra Vestfold) to. 6 aug. 2009 02:43 Privat melding

Hehe, jeg synes du høres flott ut!