Alle innlegg Sukkerforum

Undelige jenter her inne på sukker....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrande on. 5 aug. 2009 21:24

Har vore i kontakt med fleire jenter her inne på sukker. En ting som slår meg er når desse jentene skriver i sin profil at det er kjemien som teller, sammen med dei indre kvalitetane og at dei ikkje ser så mykje på utseende. Når eg då sender ei hyggelig mld til desse og dei sender eit "høflig" avslag til meg uten å gå inn på profilen, då begynner eg å lure. Eg har pr. dags dato aldri skremt nokken med utseendet mitt, men er jo tydelig at desse jentene kun er på utkikk etter metroseksuelle gutter som har utseende til dei grader med seg. Synspunkt?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 5 aug. 2009 21:27 Privat melding

tror du bommer litt gitt :P

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 5 aug. 2009 21:28

"Eg har pr. dags dato aldri skremt nokken med utseendet mitt,"

Hm, tydeligvis tar du feil der. Men drit i dem. Prøv i alle fall, selv om det er kjipt, å ikke la deg knekke av overfladiske kjerringer.

Skjult ID on. 5 aug. 2009 21:30

Det ER kjemien det kommer an på, det ER de indre kvalitetene som teller - så lenge utseende er på plass...

Med andre ord: er du kjekk nok får du sjansen til å møtes og se om kjemien er der.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 5 aug. 2009 21:32 Privat melding

touche;P

Skjult ID med pseudonym Undrande on. 5 aug. 2009 21:43

Tar nok ikkje feil ka gjelder utseendet mitt. Dessuten er eg godt over gjennomsnittet godt trent, og får daglig kommentarer angåande kor flott og bra det er. Men ka hjelper det?
Er ikkje lett å bli klok på desse jentene...

Skjult ID med pseudonym ...! on. 5 aug. 2009 21:45

Nja... Det er da sånn at jeg ser damer her som jeg kan se er 'objektivt pene'; altså jeg skjønner at andre ville synes de ser bra ut, men som rett og slett allikevel ikke er min smak utseendemessig eller det jeg er ute etter. Så... det kan jo være noe sånt?

Skjult ID med pseudonym - on. 5 aug. 2009 21:47

Eller kanskje du ser like slesk ut som du høres ut?
Sorry, kunne ikke dy meg. Jeg hopper hvertfall glatt over de glatte..

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 5 aug. 2009 21:47

Men du anklager jo selv damene for å avvise deg her på grunn av utseende ditt ..? Da har du jo skremt dem med det.

Skjult ID med pseudonym Olishka on. 5 aug. 2009 21:48

En ting jeg vil si. Noen menn her inne er så flinke til å velge feil bilde som profilbilde og når jeg ser i albumet så er det bilder som er mye mer appelerende. skulle nesten sende beskjed til alle de å si at de skal bytte bilde. Og egentlig er enig med skjult ID. de juger som sier at det er det indre osv. hvis du ikke er tiltrukket av utseende og har lyst sexuelt på den mannen så hva er vitsen? bli liksom brevvenner? jeg personlig må ha noen jeg liker å se på når jeg puler ham, that's it. jeg er bare ærlig jeg.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 5 aug. 2009 21:48

Selsagt er det kjemien som teller, men man å jo bli sjarmert også...
Man trenger ikke se ut som en modell , men ha noe eget som skaper interesse...
Å ha et bra bilde som fremstiller deg på best mulig måte er nesten et must.... Smil ... og se på kamera som du flørter. ;o)

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 5 aug. 2009 21:49 Privat melding

Nå er det ikke alle jenter som ønsker seg en hollywoodkjekk sixpackkropp heller, da.

Skjult ID med pseudonym Undrande on. 5 aug. 2009 21:50

hehe, kanskje eg ser slesk ut :) Har ikkje hørt den før.
Men visst eg synest dei er pene og dei bare leser mld som eg sender, og bare sender tilbake eit "høflig avslag" uten å vere innom profilen min...

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 5 aug. 2009 21:54 Privat melding

enig med Lillah. faktisk liker ingen i Hollywood eller ikke veldig stor fan av sixpack. jeg har mine preferanser og ting jeg blir tiltrukket av. skulle nesten trukket et eksempel på en fyr her inne som jeg synes er dtittkjekk :-P

Skjult ID med pseudonym Undrande on. 5 aug. 2009 21:54

Har definitivt ingen hollywoodkjekk sixpackkropp heller.
Fnis: ka ellers skulle dei ha avvist meg pga då? når dei ikkje er inne på profilen min så kan det ikkje vere nokke anna enn utseendet. Dermed lyger størsteparten av jentene her inne i sin egen beskrivelse av drømmepartner, der dei skriver at det er ikkje utseende som teller. Kvifor er dei ikkje inne å ser på profilen til vedkommande som sender mld då?

Skjult ID med pseudonym Lillah on. 5 aug. 2009 21:55

@olishka Vel, noen av oss syns at engasjement, dybde og ikke minst humor kan være ufattelig sexy, og da er det faktisk ikke så viktig hva som er utenpå. Ingen av mennene jeg har vært sammen med, har vært spesielt sexy etter "gjeldende standard", og ingen av dem var heller akkurat slik utseendemessig som jeg kunne ønske meg, men vi hadde det fint likevel.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 5 aug. 2009 21:56

Hehe....Olishka laying down the truth!! ;-D

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 5 aug. 2009 21:58

Fnis: ka ellers skulle dei ha avvist meg pga då?

Jeg bare kverulerer. Du sa du til dags dato ikke hadde skremt noen med hvordan du ser ut, men det er åpenbart ikke sant. At damene også juger er like sant som at du ikke innså motsigelsen i ditt eget utsagn. men for all del. Jeg kverulerer. Kjeder meg. Intet annet.

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 5 aug. 2009 21:58

Kanskje det er fordi du skriver på dialekt. Mwahaha....

Skjult ID med pseudonym Olishka on. 5 aug. 2009 22:00

Enig med deg Lillah, men nå gjelder det denne siden. For å kunne få respons når det er så mange her inne så man velge noen atter visse kriteria. Min eks var fra england så det tok oss 9 måneder med mailer og chatting til vi faktisk møtes i virkeligheten og han hade verken sixpack eller hollywood look. En typisk irsk melkehvit gutt med masse fregner. han var min perfekte kjæreste, jeg hadde min beste tid sammen med ham, og for meg han var den mest sexy og kjekk mann i verden. men det tar tid å bli kjent. så når det kommer til denne siden ja. jeg velger noen som ser ok/bra ut i mine øyne og som har en interessant profil og avtaler til å møtes. sånn kan man bare finne ut. vil ikke tilbringe mange år her heller.

Skjult ID med pseudonym Undrande on. 5 aug. 2009 22:00

Flink til å kverrulere...så flink at eg ikkje gidder å svare deg.

Skjult ID med pseudonym Fnis on. 5 aug. 2009 22:01

Sa han, og svarte meg ;)

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 5 aug. 2009 22:02

Lurer på hva slags profiler trådstarter er innom, siden du virker å være av den oppfatningen at de fleste jenter skriver at det er det indre som teller. Selv synes jeg det virker som at de aller fleste uttrykker fysiske preferanser, på ett eller annet vis.

Skjult ID on. 5 aug. 2009 22:22

Haha, undrande er kongen på selvmotigelser

Skjult ID med pseudonym hehe on. 5 aug. 2009 22:27

godt over gjennomsnittet godt trent, og får daglig kommentarer angåande kor flott og bra det er.
Har definitivt ingen hollywoodkjekk sixpackkropp heller.

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 5 aug. 2009 22:40

Ja, så sender han kun meldinger til de som ikke bryr seg om kropp.

Skjult ID med pseudonym Sunway77 on. 5 aug. 2009 22:44

lurer egentlig på hvordan man "vet" at man ikke skremmer noen med utseende he he:-)

Skjult ID med pseudonym Malin on. 5 aug. 2009 22:44

Så hva er det du skriver i første melding til jentene? Kanskje du "ryker" på den? Må jo være meldingen eller utseende, eller begge deler.

Skjult ID med pseudonym Sagi on. 5 aug. 2009 23:07

Hva skal man si, det finnes menn og kvinner som har selvinnsikt og en nysgjerrighet som strekker seg litt lengre enn en profil bildet. Men for mange, muligens majoriteten av oss så stopper det der. Selvfølgelig skal man like det man ser når man har sex. Men er vel ikke i den tråden jeg begynner når jeg ser etter en kjæreste.

Men jeg tenker at det er muligens litt feil ende å begynne i? Eller, det kommer jo også på hva man er ute etter, skal man ha seg et quik fix så er jo utseendet ofte en dealbreaker om det ikke er på plass.

Jeg blir forundret om folk tenker følgende. Wow, DEN personen vil jeg ha sex med. Selvfølgelig har vi alle preferanser og ønsker men det er lenge siden Utseendet var Alfa Omega for de fleste av oss. Ofte så er det de små skavankene man blir litt ekstra glad i. Det som skiller akkurat din person fra alle de andre der ute.

Men for å komme så langt så må man selvfølgelig møtte den andre personen. Om de damene ikke svarer deg fordi du ikke ser akkurat ut som det de vil ha så er det vel ikke noe å satse på, du er garantert ikke lik om 5 år. Så greit å få det avklart tidlig.
For å være helt ærlig så tror jeg mange av oss ikke vet hva vi vil ha eller hva vi vill ha. Derfor blir det veldig lett å sitte å trykke å se på bilder og ønske seg trykket der drømmebildet, treffer drømmeprofilen. Dessverre så blir ikke alle drømmer realitetet ;)

(mann 51 år fra Vestfold) to. 6 aug. 2009 02:54 Privat melding

Nja, det kan nok være mange grunner. Kanskje noen har noen de skriver med allerede, for eksempel. Men jeg har registrert det du skriver jeg også, og i det minste undrer det meg litt at folk ikke er såpass nysgjerrige at de uansett går inn og ser hva det er for slags person som skriver til dem.

Men.... Damer og menn er som en avansert romferje i forhold til en trehjulssykkel, og jeg har forlengst sluttet å prøve og forstå meg på dem:-)

Skjult ID med pseudonym HvaSå to. 6 aug. 2009 07:26

Kanskje det rett og slett er slik at det er de damene som ikke er så opptatt av utseendet som er opptatt, mens de mer overflatiske samles her :) Det er også verdt å merke seg at de mest ordentlige damene ikke vil opprettet kontakt med nye hvis de allerede skriver med noen.

Skjult ID med pseudonym tomtegubbe to. 6 aug. 2009 10:25

Forklaringen kan være enkel. De gir høflig avslag og så svarthjerter de deg. Tror ikke du får opp at de har besøkt profilen din da. Har heldigvis bare opplevd dette to ganger. Og de gangene visste jeg vel egentlig at det var skudd i blinde. At noen svarthjerter deg kan ha mange grunner. Det trenger faktisk overhode ikke være deg det er noe galt med, det kan bare være at du er helt feil type for akkurat den dama. Selv om jeg regner meg som ganske så intelligent og omsorgsfull mann må jeg dessverre også innrømme at utseende betyr ganske så mye for meg. Men hva som er et flott utseende er også veldig individuelt. Utseende og stil sier også en del om deg som person eller ihvertfall hvordan du vil fremstå. Gjennom erfaringer fra det virkelige liv vet jeg rimelig godt hvlike kvinner jeg ikke gidder å sende mail til siden jeg garantert er uaktuelle for dem. (Kansje jeg skulle ta bilde av naoboens BMW eller kontoutskrift og legge ut i albumet.........)

Skjult ID med pseudonym bangalter to. 6 aug. 2009 10:32

Hvordan ser man at man har blitt svartehjertet?

Skjult ID med pseudonym tomtegubbe to. 6 aug. 2009 10:41

Tror ikke man ser det. Egentlig like greitt så man slipper å bli deprimert av alle som ikke liker enn..........

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 6 aug. 2009 10:43

Om man har mailet med vedkommende, kan man gå inn på deres profil likevel og sjekke om de har markert deg som uinteressant. Vel og merke om profilen er åpen for alle, også de med match under 70.

Skjult ID med pseudonym G29 to. 6 aug. 2009 11:29

En jente som vil ha en "metroseksuell" gutt, er uansett ikke noe jente for min del. Uttrykket metroseksuell burde ikke eksistere i mine øyne. Greit at man har ulik smak, men hadde jeg vært jente ville jeg hatt en MANN. Ikke en som brukte mer tid på badet enn jenta.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 6 aug. 2009 22:49

Håper det er det motsatte av feminin og søt ;-) Jeg leter etter en FEMININ DAME (jente) å har ikke fått pepper for det ;o)
Hun kan gjerne bruke en time på badet. Veldig spent når hun kommer ut igjen ;-)

Skjult ID med pseudonym ... to. 6 aug. 2009 23:15

Du vil ha mitt synspunkt?:
:-)
Du er oppgitt fordi du ikke får kontakt med de du ønsker kontakt med her inne.
Mitt synspunkt nummer to: metroseksulle menn er mer definert av media enn at det er noe kvinner veldig gjerne ønsker seg.
Mitt synspunkt nummer 3: det er de færreste her inne som er guds gave til mennene/kvinnene iog ikke så mange som helt innerst inne føler seg som det heller (og det er ikke så mange av dem andre steder heller), så det gjelder å prøve å finne akkurat den ene som kanskje kunne passe for akkurat meg/deg.... og dermed kan det ta litt tid.

For meg som kvinne, så betyr det ikke så mye at du aldri per dags dato har skremt noen med utseendet ditt, det er absolutt andre verdier jeg går etter enn å ikke bli skremt!

Sannheten er at vi som er her inne er her fordi vi enda ikke har funnet noen via nærmiljø, arbeidsmiljø og ellers annen gjevnlig sosial omgang. Og dersom det ikke er lett i den virkelige verden, hvem i all verden har sagt at det skal være lett i nettverdenen?

Stikk i hvertfall enliten finger i jorda og prøv å forstå at nettdatingsider kan være like utfordrende som å prøve å finne en kjæreste sånn via venners venner og så videre.

Men selvfølgelig, dersom du føler det er lettere å finne en kjæreste uten å bruke nettdating, så bør du jo slutte på Sukker med en gang. Da er jo nettet bare bortkastet tid ;-)