Alle innlegg Sukkerforum

Siste rest av trua på matchtall forsvant der

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 6 aug. 2009 00:21

Match på 89 med en som er 14 år eldre en min maks, som (ifølge profilen) liker alle tingene jeg ikke liker, ikke liker alle tingene jeg liker, har annet verdisyn, politisk ståsted og smak innen humor, musikk og interesser. Har i tillegg det ene dyret jeg har listet som uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 6 aug. 2009 00:33

Buhu, livet er fælt altså.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 6 aug. 2009 00:37 Privat melding

go eliseb ,D

Skjult ID med pseudonym jesus to. 6 aug. 2009 00:58

Trodde aldri jeg skulle bli nødt til å si det, men begynner å bli rimelig lei av å se fjeset ditt i hver eneste tråd jeg er innom. Er det ikke mulig å bruke nicket som pseudonum, istedet?

(mann 34 år fra Oslo) to. 6 aug. 2009 01:07 Privat melding

Vær ekstra forsiktig med bobla til jesusern.

Skjult ID to. 6 aug. 2009 01:09

Var ikke ment som syting, men at det tydeligvis ikke har all verden for seg og at det dermed er unødvendig at de med match under 70 ikke vises...
:)

Skjult ID med pseudonym ...! to. 6 aug. 2009 06:43

Nå er man jo litt avhengig av at folk er ærlige og krysser av etter sånn de faktisk er og ikke sånn de tror andre vil at de skal være da, for at det skal fungere bra.
Men noen rariteter er det jo. F.eks. var det en profil her der det i Autoteksten står at "Bestemthet kan definitivt bli et problem for dere", men på treet er 'Bestemthet' helt grønt. Mulig at hun har valgt at det er Svært viktig og jeg Ikke viktig da. Vet ikke. Men grønt var det ihvertfall.
Har også sett et tre med 93 i match som hadde flere røde og oransje blader, mens jeg med langt dårligere matcher kan se trær som er mye mer 'jevne' i fargen (mest grønt med noen lysere blad). Så jeg vet ikke helt... Men alder og høyde slår vel inn av og til. Mange variabler ute og går. Men ja - man kan fint bevege seg ganske langt ned i match uten at det nødvendigvis skulle by på problemer. Kommer an på hva som gjør at det blir en dårlig match og hvor viktige de punktene er for deg/den andre.

Skjult ID med pseudonym tomtegubbe to. 6 aug. 2009 10:40

Er det noe jeg gir blanke i så er det matchtallet. For det første har jeg veldig blandede følelser med kvinner sin selvinnsikt, beklager, dette gjelder helt sikkert menn også. Dessuten foretrekker jeg heller å lese profil, maile litt og så møtes om det virker naturlig. Har satt matchen min ganske gjennomsnittlig ( for å ikke utelukke så mange) på det aller meste med unntak av et par områder. Jeg varierer også matchen ofte slik at jeg kommer høyt opp på matchlista hos ulike kvinner. Tviler på at særlig mange sitter å blar seg nedover til side 10 med matchtall 88. Man må komme forrest i køen og vise trynet sitt der for å bli lagt merke til. Sukker er et spill der det gjelder å være kreativ i markedsføingen av seg selv. Dette er ikke fordi jeg er kynisk, men fordi jeg har tro på at jo flere man møter desto større er sjansen for å møte den rette og det er jo derfor jeg er her.