Alle innlegg Sukkerforum

Profilbilder og sensur

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 6 aug. 2009 08:19

Har opplevet å få sensurert et bilde av meg rimelig omgående. Årsak "firkant som sensurerte min datter var ikke pen". Bildet av meg var greit nok spør du meg ??
Neivel okai ? Jeg leste reglene for profibildet mer gjennomgående å fant ut at dette ikke var lov:
-Uskarpe bilder
-bilde av flere personer
-for lang avstand
-ikke hele ansiktet
-delvis skulte ansikt
-solbriller
-porno
-hvite sider dvs feil format
-tegninger eller datamodifiserte bilder tegninger
-Mørke bilder der vedkommende knapt synes

Siden jeg er mann og ikke sjekker ut mennenes profilbilder kan jeg ikke gå god før øvrige mannlige profilbilder MEN

Har lenge irritert meg over at jenter, kanskje så mye som 10-20% til enhvertid og over så langt tid har brudt med mange av disse reglene at jeg lurer på om de har andre regler på Sukkerenn gutta?

Er det bevisst fra jentene at de liksom viser litt og overlater resten til fantasien? Tåler de ikke dagens lys egentlig eller ??

Kort sagt liker å se de jeg velger som mulige kandidater og synes vel at Sukker med M&M godt kunne tatt en revisjon av svært mange profilbilder . Vil ikke ramse opp, men dere kan vel ikke være uenige her eller hva gutta boys?

Skjult ID med pseudonym Frihånd to. 6 aug. 2009 14:23

Egentlig ikke noe å tenke på...
Det sier jo mer om en del av jentene her inne hvis de har friere tøyler, er ikke dermed sagt at det er positivt å by på seg selv for mye, noen burde nok tenke litt på det, eller gjemme seg bort bak ett par solbriller. Solbriller gjør meg skeptisk...if you know what i mean.....

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 6 aug. 2009 15:00

Okai takk for tilbakemeldingen. Som jeg vel antydet visste jeg intet om tilstanden i den andre leieren ;o) Skjønner at det har en jobb som kanskje er umulig å følge opp . Tross alt synes jeg sukker blir mer levende av at vi kan legge ut bilder direkte uten forhåndssensur. Problemet er som du sier at de ikke rekker over alt til enhver tid.. ;-)
Synes bare det er rart at enkelte profiler har ligget med samme ubrukelige profilbildet i måneder uten "problemer" med sensuren.

Skjult ID med pseudonym ...! to. 6 aug. 2009 15:14

All den tid man kan velge å ikke ha noe profilbilde i det hele tatt, synes jeg det er litt snålt at man har regler for hvor synlig ansiktet må være dersom man faktisk legger ut et bilde. Et 'halvveis' bilde vil vel uansett være bedre enn intet bilde i så henseende?

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 6 aug. 2009 15:20

Skjønner godt at de sensurerer bilde hvor du har med din datter men at hun er sensurert. Det skal jo være bilde av deg, ingen andre på profilbildet, samme om du har sensurert eller ei.

Men det er nok som yourX sier, det er helt sykt mange bilder av gutter som burde vært fjernet av sukker.no også. Kan vel si at det er mindretallet som oppfyller "kravene" til sukker.no.

Skjult ID med pseudonym Soladi? to. 6 aug. 2009 16:11

Grunnen er nok at det profilbildet du valgte når du meldte deg på første gang blir evaluert men hva du velger etter å ha opprettet profilen blir ikke ( tror jeg da ) sett på..

Har sett gutter med bilde av - Homer simpson, båt motorer, nakne kropper med bare en liten ting foran familie juvelene osv....

Men en annen ting er jo det at når de er så nøye på det så kan de vel også krve at du har et profilbilde?
Ser at det er et større problem for dere gutter enn jenter men om dere da lar være å svare på de uten bilde så kan de vel endelig få rota seg til å legge ut et?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 6 aug. 2009 17:18

@Vips Joda kan leve med det, men stusset over hvorfor, for bildet av meg var langt mer synlig enn svært mange andre jeg har sett. Trodde det var fordi de ikke trodde det var meg å var rett å slett nysgjerrig på hvorfor.

Nok av halvnakne dunkle bilder med solbriller, sammen mad apekatter og veninner Xer med sladd. Bilder av motorsykler høyfjell og fjorder der man kan skimte en levende sjel. Eller et husdyr/blomsterbukett ...jaja.. Det rare er at de samme bildene har stått som profilbildet i måneder eller år?
Ville bare lufte det på forumet Thats all ;o)

Siden det er et så voldsomt fokus på bilder her kan det se ut som om noen jukser seg til mer atraktivitet , men dunkle dårlige bilder som overlater mer til fantasien enn noe annet ;-) Nedtur irl eller not. Seile under falsk flagg kan man kanskje kalle det.

Skjult ID med pseudonym utidig to. 6 aug. 2009 17:34

personlig synes jeg det er en uting at folk bruker bilder av ungene sine på nett. det gjelder både menn og kvinner. jeg synes liksom det ikke passer.

bortsett fra det synes jeg det er alt for lite bilder av kvinnekropper. det burde vært obligatorisk med minst ett bilde med bar overkropp og minst ett i trang tricot og hel figur.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 6 aug. 2009 18:56

Enig med deg, Unger i albumbildene er ikke bra, men om du siktet til mitt spede forsøk på et bilde jeg synes var bra av meg var hun fullstendig anonymisert og derfor egentlig ikke til stedet ... Nok sagt ;-)

Skjult ID med pseudonym m fr. 7 aug. 2009 16:17

Jeg har sett en prfolbilde av en mann med barnet på fanget, barnet var ikke sensurert... Du ble sannsynligvis "tatt" på en tilfeldig sjekk.