Alle innlegg Sukkerforum

Hva med å være litt ærlig hvertfall?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 12:58

En ting som går igjen som irritere mæ litt! Koffer skrive at man e atletisk eller veltrent når det ikkje e sant?
E det ikkje litt kjipt å møte opp på date med den pondusen når man har sagt man e nåkka helt anna?

Æ har ingenting imot menn med pondus, men æ syns det e uærlig å skrøne så i profilan sine!

Æ veit at jenter også har gamle bilder av seg selv! Hvorfor ikke vise seg selv som man er, så er det hvertfall ingen som føler seg lurt!?

Det at folk e uærlig gjør nettsjekking useriøst!
Bynne også å bli lei av denne oppramsinga av flotte egenskapa, koffer kan man ikkje få de negative også, så veit man med engang ka man kan leve med eller ikkje?? hehehe...

Trur æ e blidd litt påvirka av de negative trådan her inne... sorry klaginga, men måtte bære få det ut! ;)

Skjult ID med pseudonym Enda En to. 6 aug. 2009 13:06

Jeg ser sinnsykt veltrent og atletisk ut når jeg holder inn magen, men har valgt "Et par kilo for mye" siden jeg er tjukk i huet.

Skjult ID med pseudonym kverulante to. 6 aug. 2009 13:39

Det er som reklame, man viser de beste sider (gjerne litt mer) og unnlater å nevne de andre sidene. Jeg er enig i at ærlighet varer lengst, men den er ofte ikke godt nok til å åpne dør. Hvor mange av oss ville velge å bli kjent en fremmed som tydelig ikke er den beste?

Å være muskuløs, veltrent her er det samme som romslig 1-roms designerleilighet med fjordgløtt, noen modernisering må påregnes men har stort potensial og sjarmerende. Sentral beliggenhet og må sees! på finn.no ;)

Skjult ID med pseudonym jente to. 6 aug. 2009 13:40

Er da mye bedre å dukke opp på en date, og den andre blir positivt overrasket enn at daten blir skuffet.... Tror mange har ett speilbilde av seg selv, som ikke helt stemmer med virkeligheten, og at mange lever på hvordan de så ut for 10-15-20 år siden, da de kanskje var muskuløse og atletiske...

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 13:47

Takk for mange svar! Joda, jeg forstår det med å selge seg selv, men burde man ikke klare det for den man er?
Om daten da dumper deg fordi man har løyet eller har fått forhåpninger om noe annet enn det som dukket opp?
Da har man jo tapt likevel!

Men hva er en bra fyr?? En med bra kropp eller bra personlighet? Jeg vet jo hva de aller fleste vil svare her!
Ja det er en bonus, men det er ikke hva jeg går etter! Ærlighet er en av dem! Da skorter det litt når man lyver før man allerede har kommet i kontakt!

Egentlig bør alle skrive at de er feite så blir man positivt overrasket... hehe

Skjult ID med pseudonym HUNK to. 6 aug. 2009 13:51

Personlig syns selv jeg har "et par kilo" for mye og da mener jeg 2-3 kilo, men i andres øyne er jeg er normal. Så i min profil står det som andre sier: normal. Jeg har et sterkt ønske og en oppfordring til sukker om min et valg til på kroppsfasong: muskel løs! Der hadde jeg passet inn :-)

Ser det går litt andre veien også. Har sett mange jenter som har satt "et par kilo" for mye, noe som ser ut som mer "normal" i mine øyne, og da må jeg sende en melding og kommentere det. Og jeg er ikke en "jo større, jo bedre" person :-)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 13:55

HUNK, jeg slet med det samme der... hva skulle jeg sette? Et par kg for mye kan fort oppfattes også som man er 10 kg for mye!
Jeg spurte en venninne om dette, og hun påsto jo at jeg var normal! Ofte tror man kanskje at man er tjukkere enn man er, akkurat som de veltrente og atletiske tror de er barskere enn de er ;) Interessant!

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 6 aug. 2009 14:00

Løgnen er gjerne mer turn-off enn de 6-8 kiloene ekstra eller så som vedkommende unnlot å fortelle om. Har selv opplevd akkurat det der, som så mange andre. Så synes selv det er greit å la det stå "gjennomsnittlig" i min egen profil, selv om jeg driver med en eller annen form for trening nesten hver eneste dag, og ganske ofte opplever å bli tafset på av småfulle jenter på byen - særlig på rumpa. Hvorfor er mange jenter så glade i å kjenne på rumpa til menn egentlig?;) Men har jo passert 30 og liker øl, vin og god mat også, så har ingen markert sixpack og kanskje til og med en antydning til pondus. Og i følge enkelte tidligere tråder her inne er man per definisjon ikke atletisk hvis man har det. Derfor "gjennomsnittlig", selv om jeg uten store problemer kan løpe et halvmaraton. Kanskje burde Sukker ha en egen kategori som kunne hete "veltrent", og som kunne ligge mellom "atletisk" og "gjennomsnittlig"?

Jeg har også størst tro på å overraske positivt når du møter et nytt menneske, selv om det kanskje vil føre til at du ikke vil få sjansen til å møte fullt så mange som hvis du hadde skrytt på deg mer enn du har. På den annen side er det vel større sjanse for at daten faktisk blir en suksess hvis førsteinntrykket ikke er en skuffelse, men heller en gledelig overraskelse.

Skjult ID med pseudonym Påsan07 to. 6 aug. 2009 14:02

Legen min sa "du er jo veldig atletisk". Stoler på at han vet hva han snakker om. Selv så kan jeg plassere meg i slank, normal og atletisk.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 6 aug. 2009 14:03

Kanskje legen din forsøkte å sjekke deg opp Påsan? ;)

Skjult ID med pseudonym kit to. 6 aug. 2009 14:09

Ofte er det en grunn til at det ikke er noe bilde av h?n i helfigur. Så, utsagn om kroppstype uten bilde bør tas med en klype salt.

Skjult ID med pseudonym Påsan07 to. 6 aug. 2009 14:10

Hverken tror eller håper det, hehe.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 14:14

Oslomann: Det er akkurat det jeg mener, at løgnen kan være en turnoff. Jeg setter ærlighet høyt, men skjønner jo at mange pynter på ting fordi de gjerne vil ha sjans på noen! I går fikk jeg en mail at det var dumt at jeg ikke hadde bilder i helprofil.
Jeg spurte: hvorfor det? Fordi du ikke kan se kroppen min?
Ja, jeg kunne jo ha ei så stor ræv at jeg ikke fikk plass i sofaen hans. Ja, joda, det kan jeg, men om det er det han tenker mest på så er jeg ikke jenta for han. Da vet jeg at vi ikke matcher på verdier blant annet, og at han mest sannsynlig har utrolig lite livserfaring!

Skjult ID med pseudonym WhatsUp? to. 6 aug. 2009 14:19

Sagt det før, sier det igjen: drit nå i å velge en kategori! Legg ut bilde av deg selv hvor man ser h e l e deg, så kan øyet som ser bestemme selv.

Skjult ID med pseudonym Olishka to. 6 aug. 2009 14:19

jeg har lagt på meg 2 kilo i det siste og jeg synes de er for mye :-P

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 14:21

Det får man gjort når man møtes også, Whatsup.

Skjult ID med pseudonym Olishka to. 6 aug. 2009 14:22

jeg har lagt på meg 2 kilo i det siste og jeg synes de er for mye :-P

Skjult ID med pseudonym Medium to. 6 aug. 2009 14:24

Skal man sikre seg selv så mye som mulig at man ikke ryker på en skuffende date så kan man jo utveksle bilder så mye som mulig før man treffes. Da unngår man ihvertfall de største overraskelsene.

Skjult ID med pseudonym Jokke to. 6 aug. 2009 14:24

Eller hva med å legge inn dato eller iallfall mnd/år i teksten under bildet...

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 6 aug. 2009 14:25

pusen:

Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si om slike mail. Jeg kommenterer omtrent aldri bilder selv, og hvis jeg en sjelden gang gjør det så er det for å spørre om stedet eller en situasjon bildet ble tatt. Eller en ytterst sjelden gang gi et kompliment for en fin bluse eller kjole eller noe slikt. Å gi direkte komplimenter om utseendet har jeg for lengst innsett ikke virker. Og det trenger man jo uansett ikke, for det er jo rimelig åpenbart for en jente at hvis jeg tar kontakt så liker jeg utseendet hennes. Men å spørre om helprofilbilder og si at du "kunne jo ha ei så stor ræv at jeg ikke fikk plass i sofaen hans"? Ikke rart det sitter mange frustrerte menn her på sukker, hvis det er slik de går fram...

Skjult ID med pseudonym Medium to. 6 aug. 2009 14:26

2 kg kan man variere helt naturlig i løpet av en dag avhengig av matinntak, hvor ofte/mye man går på do, hvor mye man svetter, fysisk aktivitet m.m.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 14:27

Ja Oslomann, kanskje derfor man blir litt frustret også, men igjen, viktig å ikke ta alle under en kam!
Man må lete i høystakken, og jeg tror absolutt at det fins bra menn her, ellers hadde jeg sletta meg ;)

Skjult ID med pseudonym Olishka to. 6 aug. 2009 14:28

si det medium....jeg intok akkurat nå 4 kilo vannmelon..og jeg skal på date med en fyr helifra om 2 timer

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 6 aug. 2009 14:30

Det gjør jo det. Meg for eksempel;) Og det er mange som finner seg en kjæreste på nettet, selv den søte nabojenta min gjorde det (her på sukker faktisk), så det er nok mange flotte mennesker av begge kjønn her.

Skjult ID med pseudonym nitten974 to. 6 aug. 2009 14:35

Da er det jo bare å ikke spise, ta tarmskylling, løpe 3timer og så hoppe i badstua. Så drar man på date som "normal", frisk og velopplagt!!!!

Skjult ID med pseudonym DerErDuJo! to. 6 aug. 2009 15:28

Jeg har valgt å skrive dato på nesten alle bildene i albumet mitt, pluss at jeg har ihvertfall ett helkroppsbilde.
Det er vel en grei løsning, føler jeg, så slipper folk å lure. Jeg VIL jo helst at folk vet hva de går til, for å si det sånn. Ellers kan det vel fort bli pinlig vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 6 aug. 2009 15:36

Kunne jo ligget som en oppfordring fra Sukker under bildene man laster opp også:

"Tekst og tidspunkt for når bildet er tatt"

Skjult ID med pseudonym kverulant to. 6 aug. 2009 15:53

Utseende er ikke alt, men nødvendig før man blir bedre kjent. Hvem av oss klarer å se indre skjønnhet hvis man ikke blir bedre kjent med den andre? Hvis man ikke ha altfor høy forventing ang utseende til den andre, og heller fokusere på det indre, blir man kanskje ikke så lett skuffet. Om man overdriver litt med utseende betyr slett ikke at man ikke er ærlig ellers.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) to. 6 aug. 2009 16:12 Privat melding

Lenge leve ærligheten! Man blir avslørt til slutt uansett.....

Skjult ID med pseudonym nitten974 to. 6 aug. 2009 16:12

I en tråd der åpningsinnlegget er på Trøndersk og som omhandler ÆRLIGhet må jeg bar poste denne linken her også.

Team Antonsen og "Ærlige klær". Et må se for den den som ikke kjenner den fra før

http://www.youtube.com/watch?v=I5vzvIMxaBI

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 6 aug. 2009 16:20

Oslomann "Løgnen er gjerne mer turn-off enn de 6-8 kiloene ekstra eller så som vedkommende unnlot å fortelle om."

Jepp.. De jentene som juger på bildet har ikke en sjanse i havet hos meg på date, fordi hvis de juger på bildet så kan det hende de juger om andre ting også. Om hun ikke juger om andre ting, så har hun det ikke helt bra med seg selv når hun må bruke feil bilder for å lokke til seg date.
Om det går andre veien og hun ser bedre ut i virkeligheten så er det bare bra selvsagt. :-) Det har skjedd det også.

Skjult ID med pseudonym draupne to. 6 aug. 2009 16:33

Dessverre er det ikke en valgmulighet for at "Det finnes muskler under litt "padding", eller "Det finnes betydelige mengder muskler under paddingen".

Skjult ID med pseudonym frøken to. 6 aug. 2009 16:37

Jeg er halvfeit, men det var ikke noe alternativ... Så jeg dreit i å fylle ut noe som helst, bildene viser helt tydelig at jeg ikke er en tynning ;)

Skjult ID med pseudonym Carmina to. 6 aug. 2009 16:39

Kom igjen folkens. Vær ærlig på ALT. Sett inn ferskvare. Ting som har gått ut på dato er ikke "spislig".

Skjult ID med pseudonym draupne to. 6 aug. 2009 16:43

Jeg synes det er tilterekkende med litt "valpefett" på ei dame. Skal de føde barn trenger de litt å gå på. Og ei brei ræv, eller solide hofter, viser at hun kan føde de. Ikke det at man tenker på barn akkurat der og da, men det er kanskje en grunn til at mange menn liker litt hofteparti. Jeg tror menn generelt liker "mer" på damene enn de tror selv er pent.

Skjult ID med pseudonym draupne to. 6 aug. 2009 16:47

Jeg tror kanskje vi menn tenker instinktivt at ei dame med litt "padding" vil ha litt bedre overlevelsesevne enn ei syltynn ei. Veldig mye padding drar i motsatt retning. En fin ting er at de med "litt isolasjon" lever lengre hvis de faller i vannet eller er ute en vinternatt..

Skjult ID med pseudonym Sagi to. 6 aug. 2009 17:00

Enig med Pusen, vær ærlig om hvordan du ser ut, og bruk bilder av en nyere dato.

Jeg blir veldig skeptisk når jeg har møtt damer som "pynter på sannheten".

Ekstremt dårlig start på daten er det også.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 6 aug. 2009 17:00

@ TomTom

Ja, det var det jeg mente også. Hvis man juger om én ting, selv noe såpass ufarlig som noen ekstra kilo som det tross alt er mulig å bli kvitt igjen hvis man ønsker det, så er det lett å tro at vedkommende også kan juge om andre og mer alvorlige ting. Kanskje har hun barn selv om hun har hevdet det motsatte? Kanskje er hun en helt annen person enn den blide, hyggelige jenta hun har gitt seg ut for å være, men tvertimot et sykelig sjalu, aggressivt og ustabilt menneske? Kanskje er hun ikke en gang singel, men bare har lyst på et ligg, mens du ser etter noe mer? Å bli tatt i løgn allerede på første møtet gir derfor et elendig førsteinntrykk og gjør vel egentlig ganske uopprettelig skade, for du vet jo etter dette at du ikke kan stole på henne.

Skjult ID med pseudonym Carmina to. 6 aug. 2009 17:04

@draupne

Hva vet du om å føde barn ?? Jeg er lang og veldig slank. Trengte ikke noen ekstra kilo. Fødte 3 flotte ,store barn uten problemer har ammet alle , men ikke noe som henger her !!!!!!! :-)))

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 6 aug. 2009 17:07

@Sagi: Det er ikke bare en dårlig start på date, men også siste date. ;-)

Det er nesten skremmende når ei jente endrer seg så jevnlig at selv med 5 bilder, så ser hun ut som 5 forskjellige personer. ;-)
Hva med å slette alle, og bruke bare ett som er nytt?

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 6 aug. 2009 17:13

@Oslomann:

Jepp, jeg er helt enig med deg. Man må være ærlig hele veien frem til date.

En gang hadde jeg veldig bra kontakt med ei på 35 "uten barn", og vi skulle treffes. Når kontakten var veldig god, så ville hun være ærlig med allt før treff. Hun sa hun hadde en sønn på 14 år (i virkeligheten ;). Da sendte jeg bare en høflig og avsluttende melding, og vi snakket aldri mer.

Det var så snikete å holde tlbake at hun hadde barn at det bare var å kutte kontakten selv om den var veldig bra.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 17:49

Jeg har enda tilgode å se noen innrømme at de er en usympatisk drittsekk! Det hadde faktisk spart meg for mye bry!! hehehe...

Skjult ID med pseudonym draupne to. 6 aug. 2009 17:50

@ Carmina, jeg har 12 yngre søsken.. 10 er halve, men dog. :-)

Du er sikkert ei flott jente. Men jeg liker ikke det kvinneidealet som, litt flåsete sagt, er skapt av homofile mannlig moteskapere som egentlig ikke liker kvinner.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 6 aug. 2009 17:53

Jeg synes egentlig bare at det er trist når mennesker tydeligvis har så lite selvtillitt og så lave tanker om seg selv, at de tror de må juge og fremstå som bedre enn de er for å kunne få seg en date. Være seg i forhold til egen alder, vekt, kroppsform, jobb, barn etc. Og det er trist at de ikke skjønner at de aldri kommer til å lykkes på den måten, fordi uærlighet - straks den avsløres - skaper et elendig inntrykk av vedkommende og gir null grunnlag for videre tillitt. Og tillitt er alltid viktig, uansett om det er et forhold man er ute etter eller bare et ligg. For selv de som godt kan tenke seg et ONS ønsker vel sjeldent å gjøre det med en de overhode ikke stoler på, og som kanskje viser seg å være voldelig eller en stalker eller noe slikt.

Skjult ID med pseudonym Carmina to. 6 aug. 2009 17:58

@draupne
Den siste uttalelsen der må jeg tygge litt på.
Jeg er det mest usunne mennesket som finnes på denne jord. Drikker masse cola, elsker sjokolade. Masse feit brun saus og pottitter. Glad i vin og en røyk i blandt.

Min mor sa , bare vent til du kommer i overgangsalderen , så vil du nok legge på deg . Men nei da. Jeg har vært slik jeg er nå siden jeg var 25 (minus noen rynker da :-))
Ingen homofile moteskapere eller ukebladslankere som har påvirket meg.
Gi meg oppskriften på å gå opp 10 kilo, så takk for det !!!!!

Skjult ID med pseudonym draupne to. 6 aug. 2009 17:59

Jeg er redd det er et kraftig signal, eller filter, å skrive at man har "noen ekstra kilo". Jeg synes heller det er bedre at det ikke står noe og at det er et helfigurbilde i stedet, så man kan danne seg et inntrykk selv.

Kvinneidealet i moteverdenen er sikkert like mye skapt, eller holdt ved like av "kokainsniffende partysylfider" som skjuler sine små pupiller bak mørke solbriller..

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 18:00

Jeg tror du er inne på noe veldig vesentlig nå, dårlig selvtillit! Har møtt noen av dem faktisk. Trodde stort sett menn hadde et ukomplisert forhold til kropp og sjel.. :)
Samme som en jeg møtte som hele tiden måtte skryte av alle pengene sine! Synd at jeg har penger og status langt oppi....
Penger og status ødela forholdet til meg og min første kjærlighet, da er det ikke sjakktrekk å prøve å briefe med penger. Can't by love! Penger har jeg selv. Vis meg hvem du er, ikke hva du har! :)

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 6 aug. 2009 18:02

@Pusen: Hvis du bare møter slike personer, så bør du tenke igjennom hva du tiltrekkes av. ;-)

De som bare møter på drittsekker osv. gjør det nettopp fordi de tenner på denne typen, og avfeier alle andre som er for "snille", eller altfor "hyggelige". Det er mange jenter som gjør dette og klager, men lærer aldri. De bare fortsetter å luke ut allt annet enn den typen de tenner på enda den er feil for de. ;)

Skjult ID med pseudonym Carmina to. 6 aug. 2009 18:05

@draupne

Glad jeg ikke kjenner noen kokainsniffende mennesker.
Men veldig enig med deg i en sentral ting. Legg inn et forholdsvis NYTT bilde av deg i helfigur . Da ser man jo fort sannheten !!!

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 6 aug. 2009 18:06

Ett bilde sier mer enn 1000 ord. ;)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 18:07

Neida, møter ikke bare sånne karer, men joda, jeg stiller spørsmålstegn ved det og ransaker meg selv.
Jeg var borte her en stund nå i juli... så lignende trekk som tidligere og stakk som fan... hehe!
Jeg har en tendens til å finne menn som er enebarn, uten nettverk og TRENGER meg.

Jeg vil ha en mann som ikke trenger meg, men syns det er fint å ha meg... :) Det er ganske stor forskjell! :)
Tror det er litt Mor Teresa i meg! Jeg syns så synd på enebarn som moren har sluttet å dulle med, at jeg vil trøste litt... hehe!

Skjult ID med pseudonym Carmina to. 6 aug. 2009 18:09

@Tom Tom

Helt sant.
Flott med korte innlegg som sier mye mer enn 1000 ord også

Skjult ID med pseudonym draupne to. 6 aug. 2009 18:17

@Carmina, ikke jeg heller, såvidt jeg vet. :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 6 aug. 2009 18:17

Takk for det. :)

Mange vurderer kropp og vekt forskjellig, og det vises også i andre innlegg her.

De som er stolte av kroppen sin vil vurdere seg annerledes enn noen som er usikker på utseendet sitt.
Noen kan mene at den har "perfekt" kropp fordi den er fornøyd med den uansett hvordan den ser ut.
Noen mener at 10 kilo ikke er for mye, mens andre mener at 2 kilo er for mye.

Uansett hva de mener, så er det eneste som betyr noe at de viser seg slik de er på forhånd uten å pynte på det.
Noen viser seg kun med sminke på bilder, men det er kun det naturlige utseendet som teller egentlig.

Man må selge seg slik en er enkelt og greit. :)

Skjult ID med pseudonym Carmina to. 6 aug. 2009 18:24

Min beste venninne har mange , mange kilo for mye. Har prøvd det meste av slankekurer til liten nytte. Men en ting skal hun ha :
Hun er seg selv, har selvtillit, kler seg pent og delikat. ( Dwet har mye å si ) Og ikke minst. Hun har et vinnende vesen og er populær i vennekretsen.

Tenk så kjedlig det hadde vært om alle så ut som disse Bærumsfjortisene. Det går jo 11 av dem på dusinet !!

Skjult ID to. 6 aug. 2009 18:25

@Carmina
Litt flisespikkeri, men om du er over 60 år og absolutt ingenting henger og puppene er på samme plassen som når du var 25...da er du et mirakel!

Skjult ID med pseudonym draupne to. 6 aug. 2009 18:37

Man kan si at noen "vektlegger" kroppen litt mer enn andre. :-)

Skjult ID med pseudonym Carmina to. 6 aug. 2009 18:39

@skjult Id
Ja slik er det når man ikke er født med store pupper : Det var komplekset i ung alder , men nå er et jo bare helt topp..he-he

Skjult ID med pseudonym schnell to. 6 aug. 2009 18:43

Carmina

Den varianten med 11 på dusinet var ny for meg.

Skjult ID med pseudonym ...! to. 6 aug. 2009 21:37

Jeg var innom en profil her for en stund siden som jeg syntes var morsom. Det var ei jente som blant de andre bildene hadde et fryktelig dårlig bilde av seg selv, og under bildet sto det noe sånt som "Dette er det verste bildet som noengang er tatt av meg. Verre enn dette blir det altså ikke.", og det synes jeg var kult og sporty gjort. Ellers er det jo vanlig å legge ut kun glansbilder (men selv da kan jo en og samme person se ut som fem forskjellige på de fem bildene de har...).

Skjult ID med pseudonym smile to. 6 aug. 2009 21:39

Ja jeg er IKKE atletisk, men så krever jeg ikke at "mannen" nødvendigvis er atletisk heller da. Og boletyper...over og ut....:-)