Alle innlegg Sukkerforum

Svar? Eller ikke?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jentadi to. 6 aug. 2009 18:32

Jeg bare sier dette- jeg respekterer de guttene som sender avslag MYE mer enn de som ikke svare på mailer jeg sender. Og man kan se om mailene er lest... Hva mener folk her inne om det?

Skjult ID med pseudonym Suzzi to. 6 aug. 2009 18:35

Jeg er enig med jentadi- men kan jo se de som ikke svarer sin situasjon også...(kanskje de tenker: "gidder jeg i det hele tatt, bryet"?)

Skjult ID to. 6 aug. 2009 18:37

SEr poenget, men nå er det ikke alltid jeg svarer selv da...

Skjult ID med pseudonym Jentadi to. 6 aug. 2009 18:42

Kanskje du burde det? Jeg oppfordrer i allefall alle til å sende svar tilbake, uansett om det er et "høflig avslag". Så slipper man å sitte der å vente, liksom...

Skjult ID to. 6 aug. 2009 18:49

Hvordan å formulere det høflige avslaget er nettopp problemet. Enkelt hvis det er ting å ta tak i som ikke passer, men om de har skrevet ganske likt i sin profil som jeg i min er det lettere å bare ikke svare. Hva skal du si, jeg synes ikke du ser tiltrekkende ut?

Skjult ID med pseudonym ... to. 6 aug. 2009 18:50

Jeg har ikke alltid svart på meldinger jeg har fått, og ikke alltid fått svar på meldinger jeg har sendt. Og faktisk vet jeg ikke hvor viktig det er for den andre at man mister respekten for han/hun fordi han/hun ikke svarer.

Joda, jeg blir jo lei meg om jeg ikke får svar tilbake fra den jeg skulle håpe var mr. right, og det hadde jo vært fint å fått en slags respons. Men siden jeg selv ikke alltid gir svar tilbake, så har jeg kanskje litt mer forståelse for at de jeg prøver å kontakte ikke altid gir svar tilbake.

Skjult ID med pseudonym tid to. 6 aug. 2009 18:51

nå sender ikke jeg så veldig mange meldinger men...

de fleste blir besvart og det er en dialog, enten kort eller lang.

noen ganger får jeg ikke svar på første melding og det gjør meg faktisk ingen ting. jeg tror en respons i stor grad avhenger av hvilket aktivitetsnivå vedkommende har på det tidspunktet. med det mener jeg at den samme meldingen kunne fått et hyggelig svar på et annet tidspunkt.

jeg lever i den tro at alle liker å få en hyggelig melding selv om de ikke nødvendigvis svarer :-)

Skjult ID med pseudonym Malin to. 6 aug. 2009 18:51

Det ligger jo standardsvar ferdig, som du "skjult ID" kan bruke.

Skjult ID med pseudonym smile to. 6 aug. 2009 18:52

Mulig jeg er rar jeg altså, men selv om jeg ikke har interesse av den som tar kontakt med meg så synes jeg nå det er greit å skrive noen ord? Nå tenker jeg mer generelt på nettet jeg da, men synes nå i alle fall det er uhøflig å ikke svare.

Skjult ID med pseudonym smile to. 6 aug. 2009 18:53

Ja for man vet jo aldri om man kan få interessen ved å bli bedre kjent i stedenfor å avvise med en gang mener jeg?

Skjult ID med pseudonym Jentadi to. 6 aug. 2009 19:28

Jeg er enig med smile- jeg også synes det er uhøflig å ikke svare. Og som tidligere nevnt så ligger det jo et høflig avslag inne hvis man skal svare, sånn at man ikke behøver å tenke så mye på hva man skal si.

Skjult ID med pseudonym berta76 to. 6 aug. 2009 19:35

syns det er mye mer uhøffelig med folk som ikke svarer, etter de har brukt alle metoder får å få en på kroken når man møtes irl jeg...
Her inne bør man ikke ta seg nær av et ubesvart brev...det er et svar i seg selv.."takk, men nei takk".

Skjult ID med pseudonym Enda En to. 6 aug. 2009 19:37

Dette temaet popper opp ca en gang i uken, og for nye lesere tenkte jeg å oppsummere:

- Noen synes det er uhøflig å ikke svare.
- Noen synes det er helt ok å ikke svare.

Begge leire har gode grunner til å gjøre som de gjør.

Og bare for å legge til for min egen del: Standardsvarene som Sukker har lagt inn er sinnsykt dårlig formulert, og selv svarer jeg alltid.

Skjult ID med pseudonym Geni to. 6 aug. 2009 19:39

@Enda en: Hva svarer du da til folk som du synes er uinterresante i og med at du alltid svarer, men ikke vil bruke sukkers standardsvar?

Skjult ID med pseudonym Enda En to. 6 aug. 2009 19:45

Geni: Jeg svarer enten at jeg allerede snakker med noen her inne dersom jeg gjør det, eller så skriver jeg som sant er at de ikke er det jeg ser etter og ønsker de lykke til videre i jakten og en fortsatt fin dag.

Er da ikke noe poeng i å spesifisere hvorfor man ikke liker vedkommende nok til å innlede en samtale.

Skjult ID med pseudonym herman to. 6 aug. 2009 20:00

"jeg svarer hvis det passer meg" er tydeligvis en ganske utbredt holdning her inne. Er tydeligvis ikke rom for å tenke litt på andre lengre.

Hva er galt med litt gammeldags folkeskikk å svare uansett? Hva hvis noen hadde stoppet deg på gata og spurt deg om veien ett eller annet sted, hadde du da bare gått videre uten å svare? neppe.....så hvorfor kan man ikke oppføre seg her også? :)

Skjult ID med pseudonym herman to. 6 aug. 2009 20:40

jeg sier bare................meg meg meg.

Hvorfor kan du ikke bare sende standardmelding og så sette ett svart hjerte og så ikke bry seg om de har lest profilen din eller ikke?

Det tar deg 5 sekunder, du har oppført deg høflig og den personen som kontakter deg får ett tydelig svar på at du ikke er interessert. På toppen av det hele så vil du ved å sette ett svart hjerte, også få en mindre profil å forholde deg til, og da bør det jo bli litt enklere for deg også å finne den rette. Er jo en vinn/vinn situasjon det :)

Og nei, man MÅ ikke svare hvis noen spør deg om noe på gata, men det sier jo egentlig ganske mye om deg som person. Med slike holdninger, så hadde du fått svart hjerte av meg for lenge siden hvis jeg hadde visst hvem du er. (men tipper at du er en over middels pen dame under 30 år, som får en del meldinger her hver dag. Stort sett denne typen som har disse holdningene)

(mann 51 år fra Vestfold) fr. 7 aug. 2009 00:16 Privat melding

Jeg er enig med deg.