Alle innlegg Sukkerforum

Et hjertesukk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 20:54

Jeg er 40 år. Nå vurderer jeg seriøst å kontakte en dame jeg kjenner som er halvparten så gammel som meg, for å prøve å sjekke henne opp. Rett og slett.

Og nå sitter hele sukkergjengen her og tror at jeg er en gammel, patetisk gris. Sannheten er at denne damen er hyggelig og snill, hun setter pris på meg, er imponert over noe av det jeg kan og gjør, har sagt jeg er søt (vet ikke hvor mye jeg skal legge i det) og vi har noe av de samme interessene.

På Sukker "møter" jeg damer som teoretisk burde passe mye bedre sammen med meg (alder etc.) Men når jeg "møter" dem, møter jeg også en vegg av krav om at jeg må like/ønske/gjøre ditt og datt. Skriver jeg til dem, får jeg et kaldt svar, eller ikke noe svar i det hele tatt. De venter vel på at noen som er penere eller bedre skal dukke opp. Etterpå kommer de her på forumet og vræler om alle de stygge og dumme mennene som våger å skrive til dem, selv om de (mennene altså) burde vite at de ikke har en sjangs.

Disse sukkerdamene er faktisk ganske ufyselige med selvgodheten sin. Det ser ut som om arrogansen vokser proporsjonalt med antall brev de får. At de selv er ganske bortskjemte med mannlig oppmerksomhet, og at det er ganske frekt og arrogant å ta den oppmerksomheten for gitt, nei det faller dem ikke inn.

Jeg vet at hun jeg kjenner i virkelighetens verden (den unge damen over) faktisk respekterer meg. Hva hun enn gjør, kommer hun ikke til å møte meg med et skred av vrælende krav om ditt og datt. Hun ser meg som den jeg er, ikke som en rekke kryss på en sjekkliste.

Og poenget: Er det en egen type kalde, kravstore mennesker som søker seg til steder som dette. Folk som egentlig bare ønsker å bruse med fjøra og onanere egoet sitt med masse respons som de ikke behøver å svare på. Eller er det nettet som gjør at folk blir slik?

Jeg vet ikke. Men jeg vet hvem eller hva jeg ville satset på.

En fugl i hånden og så videre.

Skjult ID med pseudonym HUNK to. 6 aug. 2009 20:58

Lykke til... "Letteste motstands vei" for å få se kjæreste...

Skjult ID med pseudonym smile to. 6 aug. 2009 20:59

Er du sikker på at denne damen er interessert da? Har ikke lagt merke til at inboksen min blir så innmari full av mailer fra menn her- så kravstor og bruse med fjøra? Nei tror ikke det. :-)

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:01

Smile: Hun vireker mer interessert enn alle de her som ikke vil vite av meg. I og med at hun nærmest har klemt luften ut av meg flere ganger. Sånn sett er hun ihvertfall et hyggelig menneske. hyggeligere enn sukkerdamer som bare eksisterer i form at et bilde og en kravliste.

Skjult ID med pseudonym carmina to. 6 aug. 2009 21:02

Ønsker deg bare lykke til.
Hva andre synes og mener om dette må da være helt uinteressant for deg. Det kommer nok mange "pekefingre" her etterhvert, men det er kun deg og dine filings som teller.

Skjult ID med pseudonym belezza to. 6 aug. 2009 21:02

hei, i utgangspunktet mener jeg at alder er uviktig når det kommer til kjærlighet. MEN når det er sagt, så har jeg veninner som giftet seg som unge med 20 år eldre menn og det fungerte godt i mange år. men nå er mennene deres plutselig blitt gamle mens de fortsatt er unge og ser smashings ut og har energi til aktiviteter som mennene ikke orker være med på lenger.....

trist at så mange har dårlige erfaringer her, mye negativt som blir skrevet - mister mer og mer troen på at jeg finner en mann her

Skjult ID med pseudonym pusen to. 6 aug. 2009 21:02

Generalisering på sitt beste! Ingen sjans for dem som ikke er som man tror, er det vel?

Skjult ID med pseudonym HUNK to. 6 aug. 2009 21:05

@1mann
Mitt tips til deg: slett deg fra sukker! Det er ikke verre enn det, da kommer du deg unna disse damene som for deg kun ekisterer med bilde og liste med krav.

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:05

belezza, tenker ikke så langt frem hehe...Men jeg har prøvd å røske litt opp i en del av de forutinntatte meningene her. Forresten blir jeg ofte tatt for å være mye yngre enn jeg er.

For øvrig er jeg enig i at det er mye trist og negativt her...

Skjult ID med pseudonym belezza to. 6 aug. 2009 21:09

jeg ønsker deg lykke til :) men må bare si deg en ting til, jeg er 45 og får ofte høre at jeg ser 10 år yngre ut - men jeg er IKKE det jeg er 45 og merker at jeg har blitt eldre selvom det ikke synes. Hadde personlig ikke villet ha en 20 år yngre kjæreste fordi jeg vet at jeg en dag blir for gammel for han - men om du driter i hva som skjer i fremtiden - stå på !!!

Skjult ID med pseudonym LBL to. 6 aug. 2009 21:10

Jeg ville satset på hun unge du har kontakt med. Gjør du ikke det kommer du til å angre, det er jeg ganske sikker på. Hva om alderen blir et problem? Hva om det ikke blir noe problem? Du finner ikke ut av det uten å prøve. Hva har du å tape om det går skeis? Ingenting! Ta en sjanse. Kast det ut i det. Gi faen i hva andre måtte tenke. Det er ditt liv og det er du som må finne ut hvor mye du skal sitte å angre på at du ikke gjorde når du blir gammel og venter på å dø. Folk er eksperter på å tenke hva om, hvis og dersom, mens livet passerer forbi utenfor vinduet. Lev nå i stedet på å vente på noe ... eh .. udefinert.

Når det gjelder jentene her på sukker så finnes det vel hele spektret. Og de som får mye respons fra det annet kjønn får jo naturlig nok boostet sitt ego. Forventningene vokser og man blir kanskje mer picky. Kanskje urealistisk picky. Dette er menneskelig og gjelder nok for de kjekkeste mennene også. Greit å være klar over, men neppe noen grunn til å gi opp. Som sagt så tror jeg jentene her inne er en variert gruppe.

Men tilbake til poenget: Løft opp telefonen og ring hun du vet ...

Skjult ID med pseudonym ja! to. 6 aug. 2009 21:14

Mange unge jenter (hun er bare en jente...)flørter med eldre menn for spenningens skyld. Hun soler seg kanskje i oppmerksomheten fra deg som er en mye eldre og erfaren mann men du må være forsiktig så du ikke ender opp med skjegget i postkassa og knust hjerte. Men jeg er enig med den over her som sier slett deg fra sukker. Du finner ingen her med den innstillingen.

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 6 aug. 2009 21:15

må si meg litt enig med belezza her.Alder er uviktig.
Samtidig må jeg også si at min far (veldig kjekk sådan:-) ble samboer for 15 år siden med en jente på min alder.(Kjempe jente)
Men i dag nærmer han seg 70 år og hun er en skikkelig stilig dame på nærmere 50 år og jeg ser jo at han ikke henger helt med lengre...og han tenker mye på hva han har gjordt for hennes livskalitet og har faktisk litt dårlig samvittighet.
Synd å høre at de du har hatt kontakt med her inne ikke har ført til noe mer..men tror nok ikke det er bare gutta som sliter med mailboksen sin.

Skjult ID med pseudonym tomtegubbe to. 6 aug. 2009 21:17

Man lever bare engang så hopp i det. Sukker gjør desverre ofte de objektivt mest billedskjønne damene/ mennene til arrogante selvgode...... osv. Oss andre må vel pønske ut ulike strategier for å få kontakt og ender vel opp med å bli kyniske drittsekker om vi blir singel over tid, dessverre. Dessuten er det også en veldig kynisk tid vi lever i............

Skjult ID med pseudonym smile to. 6 aug. 2009 21:18

1mann...Ja hvis hun er interessert så hadde nå i alle fall jeg villet prøve ja. Tvi tvi.

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:21

Hekla: Kanskje du ikke er så uimotståelig som du selv tror? Kanskje er det DU som stiller litt for høye krav? Nå vet jeg ikke hva du har skrevet om deg selv, men ut fra det du har skrevet andre steder på forumet virker du som en typsik sånn "jeg kan få hvem jeg vil og hvis du ikke akkurat passer inn i mitt idelabilde kan jeg bare gå vider etil neste"-dame. Å gå rundt og tro at man er bedre eller mer attraktiv enn andre, fordi man kan sitte og vente på å bli sjekket opp, og ikke tror man behøver å gjøre noe selv, er ikke akkurat særlig modent. Det minner mer om en liten, bortskjemt skrikerunge som er vant til å få det dyreste godteriet eller leketøyet i butikken.

Når man oppfgører seg som deg er man ikke særlig voksen mellom øra. Du kan jo spørre deg selv hvordan du hadde reagert dersom ingen hadde kontaktet deg, og du hadde måttet ta det første skrittet - og blitt avvist og ignorert gang på gang. Med andre ord den samme behandlingen du selv utsetter andre for.

Før man kan snakke om å være voksen mellom øra bør man i det minste kunne SETTE SEG INN I ANDRES SITUASJON!!!

Og at du skulle være sjalu, nei det har vel ingen påstått. Men det er altså bedre med folk som møter emg med respekt i den virkelige verden, enn med sånne som deg, som bruker nettet for å lufte det store egoet sitt.

Skjult ID med pseudonym ...! to. 6 aug. 2009 21:22

Du får ha lykke til. Funker det så funker det. Men jeg må si; jeg har hatt besøk på profilen min her av pene jenter på rundt 20 år, og jeg er ca. 15 år mer enn det, og jeg klarer ikke helt å se for meg et forhold med dem (hva de gjør innom profilen min er en annen sak, men de er vel bare nysgjerrig eller noe). Men det kan jo hende *du* kan se for deg et forhold med ei på den alderen selv om ikke *jeg* gjør det. Jeg klarer liksom bare ikke å la være å tenke på at jeg gikk på ungdomsskolen/videregående da de ble født... Hva har vi felles liksom? Men uansett - dette vil jo være individuelt.

Når alt det der er sagt, så er det jo også sånn at du sier at du *vurderer* å sjekke henne opp. Altså har du ikke gjort det enda. Det KAN jo hende du får deg en litt ekkel og pinlig overraskelse når du gjør det da. At hun gir deg gode klemmer og kanskje tilogmed flørter litt fordi hun føler seg trygg på deg, nettopp FORDI du er så 'gammel', og at hun ser på deg mer som en 'onkel' enn noe annet. En flørt kan slå helt feil ut.

Men som sagt (bla, bla, bla... :D) så er det opp til deg, og kommer an på akkurat dere to. Så... lykke til. :)

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:26

Og til dere andre her - ble bare litt rasende på Hekla. Jeg venter meg ikke at noen som er halvparten så gammel som meg skal ha samme dagsorden som meg. Men poenget mitt er at det er bedre med noen som faktisk vil gjøre noe sammen med meg enn med noen som bare sitter der foran skjermen og ignorerer meg. Om det ghar med meg eller med systemet å gjøre vet jeg som sagt ikke.

Tomtegubbe: TAKK!!!!

Jente: Hun sier ikke de tingene der. Derimot er hun opptatt av ting jeg driver med, idealistiske prosjekter etc. Det er vel noe litt annet. Synes du er fordomsfull jente:)

Skjult ID med pseudonym Lillah to. 6 aug. 2009 21:27

Ikke rart du sliter med damene, er alt jeg kan si. Innleggene dine taler for seg selv. Oj, nå ble visst jeg ei håpløs kjerring også!

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:28

LIlah ikke vet jeg. Du får være så håpløs du bare vil.

Skjult ID med pseudonym belezza to. 6 aug. 2009 21:29

Man skal passe seg for å dømme andre for det de skriver her - det skrevne ord kan så lett bli misforstått.

Skjult ID med pseudonym ja! to. 6 aug. 2009 21:32

Du er ikke den eneste som blir frustrert av å ikke få noe respons her, jeg er en normalt attraktiv jente på 31 og jeg får null mail. Men du må ikke gi opp og du må ikke skjære alle over en kam. Ingen liker en grinebiter!

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:33

Som sagt, poenget er bare man blir litt bitchete etter ha lest sukkerprofil nr. 543456 hvor noen skriver at kjemien avgjør eller noe sånn svada, og så viser det seg at de ikke en gang vil lese profilen min eller meldingene jeg av og til skriver til dem. Og jeg er ikke den eneste. Noen av disse damene har jo sittet foran skjermen i 3-4 år og sikkert fått hundrevis av brev. Tusenvis, kanskje. Likevel er disse damene fortsatt single, og gnåler om at ingen av mennene er bra nok for dem. Da må man jo begynne å se på hvor problemet ligger.

Så det er nok ikke først og fremst jeg som har et problem med innstillingen.

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:34

Ja - takk for det, men jeg tror som sagt du plasserer skylden på litt feil sted her.

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:43

Skeptisk - vet faen ikke hvor jeg skal begynne. For det første: "Det er ikke meg det er noe galt med - det er resten av verden." IQ-test - avgjør om det sitatet best beskriver:

1) meg - som blir avvist av de som jeg kontakter, setter hjerter på etc.

eller

2) Damene her, som i mange tilfeller kan velge og vrake i menn, og likevel ikke finner noen som de synes er bra nok.

Når man holder på i årevis, går på en del dates, og kunne gått på mange, mange flere, får massevis av brev etc,., og LIKEVEL ebnder opp med å avvise alle mennene man møter - hvem er det da som synes at det er noe galt med "verden"?

Videre: "Det virker som om du rett og slett ønsker noen som ser opp til deg uten å vente noe tilbake." Hva vet du om hva jeg ønsker? Og vet du at hun jeg snakker om er slik? Jeg tror ikke hun er slik. OG jeg kjenner henne bedre enn du gjøær. Hva slags fordommer er dette? Gjør jeg noe galt fordi jeg foretrekker damer som er snille og hyggelige fremfor isprinsesser? Vil ikke alle ha en partner som setter pris på dem og bryr seg om det de gjør?

Det er du som får det til å gå kaldt nedover ryggen på meg, din ignorante, fordomsfulle dust:((((

Skjult ID med pseudonym LBL to. 6 aug. 2009 21:43

@ Skeptisk,

Heeeei, jeg har jo høy utdannelse, god karriere, mange "ting" og en og annen erfaring. Trofémann! Det hadde jeg ikke tenkt på før nå. Takk for tipset! :)

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:44

LBL:: LOL

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 6 aug. 2009 21:46 Privat melding

Wow 1mann som du dømmer folk og setter alle i en bås!!! og hvor gammel sa du er? 40???? etter dine kommentarer ville jeg ikke ha gitt deg mer enn 17. derfor kanskje du tryves med hun på 20. Og hvis du kaller alle for bitchy så skal jeg være en for ditt eget skyld og IKKE ønske deg lykke til. Det virker som du synes du alltid har rett no matter what.

Skjult ID med pseudonym HUNK to. 6 aug. 2009 21:46

Jeg tror og snakker av egen erfaring, at de som har vært single en stund, leser og oppfatter signaler på en annen måte enn de som er i et forhold o.l.. Det kan være seg en utadvent jente og det kan fort oppleves som flørt, men at det ikke er tilsiktet fra hennes side.

Jeg kan f.eks. lese en sms fra en venninne jeg syns er søt/sjarmerende/attraktiv og tolke/oppfatte den som flørtete, men uten at den egentlig er det. (som belezza skrev) Det samme kan gjelde når vi møtes.

Har en ble kjent med en for et par år siden som var akkurat som du beskriver 1mann, bare at hun er 1 år yngre enn meg (jeg er 30). Hun oppfører seg sånn mot "alle". Men lykke til igjen... Og håper du klarer å se noen farer med en som gikk ut av videregående for ett år siden, mens du har vært yrkesaktiv i kanskje 15 år...

Skjult ID med pseudonym ja! to. 6 aug. 2009 21:49

Er du virkelig 40? Hjælpes meg. Bitter much?

Skjult ID med pseudonym HUNK to. 6 aug. 2009 21:53

Etter innleggene dine å bedømme 1mann, så er du enten:
a) sjuk i pæra og ustabil
eller
b) ute etter å provosere

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 21:58

Olishka: Jeg tror din egen mentale alder knapt kan være mer enn 3-4 år. Du har ikke fått med deg det sentrale poenget mitt over: Nemlig at det er BARNSLIG og MOTBYDELIG når selvgode damer som deg ikke viser noen som helst forståelse eller sympati for de som er mindre vellykkede, pene eller tiltrekkende som de selv er.

Jeg sier en gamng til - og nå håper jeg du får det med deg: SETT DEG SELV I ANDRES STED. Tenk deg at ingen svarer på tilnærmelsene dine (her eller i IRL) tenk deg at du blir oversett, og gjort narr av. Tenk deg at ingen ser på deg som en piotensiell partner i det hele tatt.

Hvordan ville du følt deg da?

Det at du og en del andre damer her tror dere kan velge og vrakle gir der efaktisk ingemn som helst rett til å forakte de som ikke er like attraktioe som dere selv tror att dere er. Og at dere _ ikke minst du Olishka - fyller forumet med gnål om at kropp, sex og utseende betyr alt, og at dere SELVSAGT ikke svarer på brev hvis mannen ikke er pen nok, er bare kvalmende.

Tenk deg at du selv gang på gang hadde fått høre at du var stygg. Tenj deg at du ikke hadfde fått svar på noen av de brevene du sendte her på Sukker. Hvor "selvsagt" ville det da være at du sorterte ut de som ikke var pene nok? Når du og de andre motbydelighetene her inne går rundt med nesa i rett vinkel mot skyene og gir blaffen i alle som ikke er like pene som dere selv, er det bare fordi dere aldri har opplevd hvor gruusomt vondt det er ¨å bli utsatt for massiv avvisning, utfrysing eller mobbing.

IGJEN SETT DEG SELV I ANDRES STED.

Selv om det er sent på kvelden. OG IQ'en din ligger langt under klokkeslettet.

Skjult ID med pseudonym belezza to. 6 aug. 2009 22:02

uff uff uff - tror jeg må logge av, dette blir for dumt, sitte her og krangle istedetfor å gå ut å ha det gøy - bye bye "venner"

Skjult ID med pseudonym ja! to. 6 aug. 2009 22:03

OK, nå må 1mann sette fra seg vinglasset og hoppe i loppekassa og satse på at det blir en bedre dag i morra. Kanskje tilogmed slette profilen sin her på sukker først, for det kommer jo ikke til å funke.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 6 aug. 2009 22:06

Jeg tror 1mann er inne på noe vesentlig.
Jeg antar at 1Mann ikke tror at alle på sukker er sånn, men tilstrekkelig mange. Da blir det jo litt meningsløs argumentasjon å kvittere med "jeg er ikke sånn!". Det er at mange single (som altså er på nettet) er veldig "kravstore" og dømmende. Dette gjelder definitiv også menn.

Synes det er gjennomgående her på forumet med utsagn som "man skal ikke fire på kravene", "why settle for less", "heller å være alene enn i et dårlig forhold" - og da betyr "dårlig" alt annet som ikke er perfekt. Jeg blir helt flau over rigiditeten, intoleransen og umodenheten som råder som den overordnede tonen i flere slike diskusjoner. Folk som antyder at man kanskje bør innfinne seg med hvilken liga man spiller i, blir møtt med at smaken er som baken og hvordan være så kynisk som å påstå at det er forskjell på folk. Kan det være fordi disse tilsynelatende idealistiske folkene som ikke erkjenner at det er ulike attraktivitetsnivåer synes det er en uebhagelig tanke fordi det betyr at de kanskje faktisk likevel må gi slipp på tenåringsdrømmen og face Kari / Ola?

Jeg observer det til en viss grad hos enkelte av mine venninner. Han skal være slik, og i alle fall ikke sånn, og selv om de forsåvidt har ting på stell selv, så er det ikke helt realistisk. Når man da har vært single år ut og inn, kan man jo spørre seg om sannsynligheten øker eller avtar for å treffe en man er "fornøyd" med. Jeg tror dessverre den avtar. Da bør man kanksje stikke fingeren i jorden og spørre seg om man forkaster for lett.

Nei, jeg mener ikke at man skal fake forelskelse, men er man intolerant eller kravstor, så er man ikke helt åpen for forelskelsen heller - man står i veien for seg selv.

Dette tror jeg nesten gjelder enda mer menn. Jeg konstaterer i alle fall at de gangene jeg har kommet tilbake på nettet etter kortere og lengre fravær, stadig er de samme trynene. Vi snakker ikke om uattraktive menn,mned middels+ (dvs ikke snu deg etter på gaten, men ålreit utseende og orden i sakene). Når de er kronisk single så er jeg så frimodig at jeg putter dem i den ovenfor beskrevne kategori.

1Mann, er råd er likevel å vurdere hvem DU sender meldinger til. For til tross for den delen som er enten håpløst urealistiske eller intolerante eller begge deler, er det fortsatt MANGE kvinner her som nok blir glad for meldinger. Forøvrig ville jeg ikke overtolket en 20-åring. De kan være skrekkelig naive ifht signalene de sender ut, ofte bare for å være gem.

Skjult ID med pseudonym Olishka to. 6 aug. 2009 22:07

I just prooved my point 1mann at du kommer alltid til å ha rett .-) haha du er ikke sann. hva vet du egentlig om meg? vent litt...skal jeg være sammen med en som er dobbelt så gammel som meg, styg og som jeg har ingenting i felles med bare fordi jeg synes synd på ham?? Skal jeg liksom skamme meg at jeg liker å se bra ut, at jeg arvet gode trekk fra mine foreldre, liker sex og vil ha en kjekkk mann på min alder ved min side og som jeg har noe i felles meg? Og hva vet du om jeg svarer på brev eller ikke? Gjør alle oss en tjeneste og slett deg fra dette stedet 1mann (1baby passer bedre)...er ferdig med denne tråden jeg. Og stakkars hun unge jenta hvis du klarer å lure henne. grrr skummelt

Skjult ID to. 6 aug. 2009 22:08

@1mann

Bare sååååååååå enig med deg.
Bra innlegg

Skjult ID med pseudonym Olishka to. 6 aug. 2009 22:12

og alle som er enige med 1mann...hva i huleste gjør dere her da? for å ødelegge for alle andre?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 6 aug. 2009 22:13

Syns ikke du skal ta hensyn til alder om det ikke er noe som du er opptatt av ...
Go for it !! Det værste som kan skje er jo at du får et : Nei. :o)

Skjult ID med pseudonym Cathrine to. 6 aug. 2009 22:14

Det går vel an å vise litt sympati for trådstarter!?
Ikke alle føler det samme over å være her på Sukker, og for noen som føler det å oppnå kontakt med folk som vanskelig, ja de føler jeg faktisk VELDIG med!
Jeg synes det er vanskelig å avvise folk, men når man ikke svarer er jo også det en måte å vise at man kanskje holder på å innlede kontakt med en annen man ønsker bli bedre kjent med. Jeg ønsker ikke spille et spill her inne og er derfor redd for å få folk for nære som jeg kanskje ikke føler den rette kontakten med. Om man får mange mailer, så er det tidkrevende å skulle svare alle, og det mener jeg ikke si for å høre innbilsk eller egoistisk ut, jeg synes oppriktig det, så da lar jeg være, men føler meg faktisk ganske slem som ikke svarer alle, men det ville tatt mye tid.
Jeg håper du finner den store kjærligheten, mann1 :-) Lykke til!
PS! Skjønner at man kan bli frustrert og oppgitt, men husk at ikke alle er her for å dyrke egoet sitt. Noen, kanskje, men jeg tror de færreste er dét i motsetning til dem som virkelig er ute etter å finne en å dele livet med ;-)

Skjult ID med pseudonym Walker to. 6 aug. 2009 22:15

Walker har bare et krav til damene, han. De må være sexy og bra å se på, og de må ta vare på kroppen sin, og de må vite hvordan de skal tilfredsstille Walker, og de må vite når og hvor ofte Walker ønsker å bi tilfredsstilt, og de må vite hvilke stillinger Walker foretrekker akkurat den dagen.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 6 aug. 2009 22:18

Olishka, hallo?
Nå generaliserer du motsatt. Som sagt - det gjelder ikke alle.

Men nå ser jeg vel ikke hvordan 1Mann eller andre "ødelegger for andre", det må du nestenf orklare.
Det er et åpent diskusjonsforum som da har tatt opp mye mindre saklige ting enn dette.

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 22:19

Ja:

Har du noe som minner om motargumenter å komme med? Det er jo typisk for sånne som deg å bare komme med hån og latterliggjøring.

Den enkle sannheten er at du BARE kan være så hånlig som du er fordi du - i likhet med de andre over her - ikke er villige til å forholde deg (dere) til konsekvensene) av den systematiske avvisningen du/dere utsetter andre for.

Jeg har i årevis blitt utsatt for rene trakasserier og mobbing p.g.a utseende. Folk - særlig damer - har stått og skreket til meg på fgaten at jeg er "stygg" og at ingen vil ha noe å gjøre med meg. Å bli elsket av andre er noe av det viktigste i et menneskes liv. Å fortelle mennesker at ingen noen gang kan være glad i dem er bortimot det ondeste man kan gjøre mot et annet menneske. Det er ren satanisk ondskap.

Når du "ja" håner meg - NB etter å ha lest det jeg har skrevet i innleggene over - håner og forakter meg, da sier du at det er greit å behandle andre mennesker på den måten. Da sier du at systematisk mobbing og nedbryting av andres selvtillit er greit.

Og da blir mitt spørsmål til deg: Vilel du selv funnet deg i å bli utsatt for slikt? Ville dun akseoptert at folk hadde ødelagt selvtilliten din ved å konsekvent fortelle deg at ingen noen gang kan være glad i deg, forsi su er så "stygg"?

Selvfølgelig ville du aldri godtatt det-. Verken du eller de andre utsewndefikserte,selvgode damen over her. Du ville blitt fullstendig knust, hvis folk hadde tråkket på deg på samme måte som de har tråkket på meg.

Men likevel har du bare hån å komme med. Det viser jo egentlig at du (og en del av de andre her) befinner seg på sandkasse-stadiet. "Gjør ikke mot andre det du ikke vil at andre skal gjøre mot deg" det er noe man bør ha lært i barnehagen. Hvis jeg endrer det til "Godta ikke at andre blir utsatt for det du selv ikke ønsker å bli utsatt for" da tror jeg at jeg har satt fingeren på hva du, "jja", og de andre her ikke har skjønt. Ynkelige er hva dere er,.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 6 aug. 2009 22:22

Catrhine,
jeg har fått ganske mange mailer, men har enda til gode å ikke svare. Det er ikke så vanskelig som man tror, man kan fint gi et kompliment sammen med en avvisning om at det ikke er din type. Eller at man dealer med noen andre. Det er bare å bestemme seg det, for at man gidder å bruke 10 sek på et svar.
De som bare skriver hei, eller du er fin etc svarer jeg abre med hei eller takk. Det tar to sek.

Skjult ID med pseudonym HUNK to. 6 aug. 2009 22:25

@1mann
Jeg har et enkelt JA eller NEI spørsmål til deg:

Syns du synd på deg selv m.t.p. damer her og "i det fri"?

Skjult ID med pseudonym LBL to. 6 aug. 2009 22:25

1mann, Drit i kommmentarene og gjør som jeg skrev over: "Ring dama!"

Når du nå er bitter på kommentarene som kommer ender det bare med at dine kommentarer blir like fordomsfulle som de du kommenterer. Hev deg over slikt og fokuser på hun i det virkelige liv. Det er nå i alle fall mitt råd :)

Skjult ID med pseudonym Cathrine to. 6 aug. 2009 22:28

Vibe, selv ville jeg tolket det at jeg ikke får svar tilbake som at vedkommende ikke ønsker kontakt. Begge deler går for det samme for meg, men jeg skjønner hva du mener.

Skjult ID med pseudonym ja! to. 6 aug. 2009 22:35

Denne diskusjonen startet du med å diskutere hun på 20 og nå har det tatt en ny vending. Jeg er lei for at du mener du blir hånet og trakasserert av meg og andre her men hvis du leser gjennom innleggene når du har roet deg litt ser du jo at det ikke er tilfelle. Hvis du har blitt utsatt for mobbing er det utrolig kjipt. Du trenger kanskje noen å snakke med men et diskusjonsforum på en sjekkeside er nok ikke stedet. Peace out og lykke til.

Skjult ID med pseudonym fifi to. 6 aug. 2009 22:40

@ 1mann
Skjønner innlegget ditt, og det første jeg tenkte var fint for deg og go for it med jenta du har møtt.
Men det er vanskelig å ha sympati for en mann som reagerer på den måten du gjør. Om noen kommer med usaklige tilbakemeldinger hever man seg over det og svarer på en saklig måte. Dette gjelder samme om du er 20 eller 40.
De damene som ikke har svart deg/ avvist deg har kanskje gjennomskuet dette, eller kan hvertfall prise seg lykkelige nå. Makan til barnslig oppførsel! Her skjærer du alle over en kam og slenger ut dritt i øst og vest. Med et sånt temperament er du antakeligvis ikke så enkel å ha med i virkeligheten heller...

Men for all del: lykke til! Og litt ekstra lykke til til din muligens kommende kjæreste.

Skjult ID med pseudonym ... to. 6 aug. 2009 22:40

1mann:

Fint det da, at du har funnet ei som du ønsker å satse på :-)

Hva du egentlig mener med tråden du har laget, skjønner jeg ikke, men det er heller ikke så viktig.
Stå på, og håper dere to får laget et fint forhold sammen :-)

Skjult ID med pseudonym !!! to. 6 aug. 2009 22:46

TWO THUMBS UP @fifi !!!

Skjult ID med pseudonym dip to. 6 aug. 2009 22:49

@ 1mann

Det høres forferdelig ut om du har opplevet det du forteller om her, men ikke la deg selv synke til det nivået som de som har gjort dette mot deg. Det er dessverre akkurat det du gjør nå, ved å si så stygge ting om nick og sukkerdamer generelt. Jeg kan skjønne at det kan være fristende når man har kommet til det punktet hvor man føler at nok er nok, men det er bedre å trekke seg ut med æren i behold!

Å ha blitt tråkket på selv er ingen unnskyldning for å tråkke på andre. Tvert om burde man nettopp da vite mye bedre!

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 22:51

Ja:

Poenget med det jeg skrev, var ikke først og fremst det med aldersforskjellen (selv om det er veldig fordomsfullt å henge seg opp i sånne ting, særligg når det er snakk om folk man ikke kjenner. Som du skriver har det tatt en ny vending, og det er der poenget ligger. Når du og andre håner meg - ikke fordi det er en aldersforskjell, men fordi jeg påpeker det arrogante og barnslige i at "pene" damer tror de kan sette seg på sin høye hest og se ned på andre som er mindre pene og vellykkede - da tenner jeg på alle pluggene. Ti ganger. Minst.

Jeg har notert meg at fora som dette fungerer som frisoner der man kan uttryyke ringeakt for folks utseende, eller på andre måter si ting som ikke ville vært akseptable i andre sammenhenger. Jeg kan henvise til Olishka over som et veltalende eksempel på hva som skjer når skolegårdens mobbe- og utfrysingskultur blir videreført på nettet. Derfor er det viktig å ta konfrontasjoner som dette her, og ikke andre steder. Ved at de "pene" og utsendefikserte helt uimotsagt får dyrke forestillingen om at "alle" går først og fremst etter utseende, at de "stygge" (eller de som er for gamle eller på andre måter uattraktive) har seg selv å takke, eller at de har feil innstilling osv. skapes det en kultur hvor det er legitimt å forakte og mobbe mennesker. Dette er et slags pseudo-offentlig rom, det som skrives her kan leses av mange og påvirker samfunnsklimaet, selv om mange her ikke tenker på det.

Da synes jeg - for å gjenta meg selv - at det er skammelig at du "ja" ikke har argumenter å komme med, men bare hånlige kommentarer om at jeg bør slette profilen min osv. Det viser ikke først og fremst at du nødvendigvis er dum, men at du ikke respekterer meg nok til å gå inn på det jeg faktisk sie, og svare seriøst på det. Og da synes jeg du bør være voksen nok til å innrømme det, eller innrømme at du ikke har argumenter å komme med (som, hvis man skal være nøye på det, IKKE er nøyaktig det samme som å si at jeg har rett) i stedet for å komme med sånne barnslige forsøk på å slå tilbake - når du saklig sett ikke har noen argumenter å slå tilbake med.

Forresten er ikke dette rettet personlig mot deg - men mot en del av brukerne her (men slett ikke alle, hvis noen skulle lure på det.) Takk til alle de som ikke rammes av min jritikk her!

Skjult ID med pseudonym kLm to. 6 aug. 2009 22:56

@ FIFI og DIP - knallbra innlegg!!!! Ikke noe poeng i å hisse seg opp og rives med, dette er mer trist enn provoserende.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 6 aug. 2009 23:00

@ 1mann

Skjønner ikke at du gidder å diskutere dette her på Sukker. Bare følg LBLs råd, hev deg over de spydige kommentarene, og ring jenta. Egentlig skjønner jeg ikke engang hvorfor du startet tråden i det hele tatt, eller hva du ønsket å oppnå annet enn kanskje å få utløp for litt frustrasjon over manglende respons her på sukker. Hvis det er ok at Axel Hennie som vel er 35 eller noe sånt kan være sammen med Tone Damli på 21, og halve Norge bifaller dette mens de øvrige holder kjeft (skjønt de er jo kjendiser, og da er det vel anderledes?), så ser jeg ikke noe galt i at du kan være sammen med en 20-åring hvis dere liker hverandre. Hva så? Det er vel ikke andre som skal bestemme hvem du og hun skal være lykkelige sammen med?

Det eneste du bør ha i bakhodet er det noen av de andre sier her, at såpass unge jenter gjerne lett lar seg sjamere og imponere av oppmerksomheten fra voksne menn uten at det nødvendigvis betyr at de vil ha et forhold med dem. Men jeg "ikke nødvendigvis", fordi det jo godt kan hende at hun vil det også. Så bare kjør på. No guts, no glory. Ring jenta.

P.S. Jeg håper at når du snakker om "disse sukkerdamene", så mener du faktisk ikke ALLE jentene her på sukker. Det er helt klart en god del overfladiske jenter her som bare er ute etter å få oppmerksomhet, og de kunne jeg godt ha klart meg uten jeg også, men det er også veldig mange hyggelige jenter her. Jeg har selv møtt en del av dem, og snakket med enda flere, og har stort sett bare gode erfaringer. Og jeg er definitivt ikke noen Don Juan jeg heller. Så HVIS du faktisk mener at alle jentene her inne er ufyselige og selvgode, så er du en dust. Punktum.

Skjult ID med pseudonym Deedee to. 6 aug. 2009 23:03

@1mann "Når man ikke kan få det man vil ha, så får man ta det man får"..... er det sånn du tenker m.h.t 20 åringen ..?

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 23:08

Til flere over her , særlig fifi:

Jeg har ovenfor påpekt at mange av damene her (ikke minst trolig de som nå skjeller meg ut) har vært her i lang tid, de har hatt masse sjanser til å bli kjent med menn, men avvist dem på løpende bånd. (Gjelder trolig en del menn også, men trolig færre.)

Er det usaklig av meg å påpeke at disse damene møter seg selv i døren når de tillegger meg holdninger av typen "det er ikke meg, men verden det er noe galt med."?

Dessuten: Jeg har påpekt et uomtvistelig moralsk eller moralsk relevant faktum: Jeg har blitt utsatt for en type behandling/avvisning som ingen finner seg i (også andre her har sikkert b litt utsatt for mye avvisning på Sukkler og annetsteds, men det er grader av alt.) Når de som nå hakker på meg og håner meg bare viser forakt for den smerte det innebærer å bli utsatt for denne behandlingen, og dermed distanserer seg fra konsekvensene av sine egne handlinger, er de umodne og barnslige.

Skal man være voksen, bør man faktisk skjønne hva man gjør når man setter seg ned vbd tastaturet og fyller forumet med gnål om at de "stygge"/billedløse SELVSAGT ikke kan vente svar etc. Dette er menneskefiendtlige holdninger, som er med på å ødelegge andres liv.

Er jeg usaklig fordi jeg sier dette - fordi jeg sier at man bør kunne sette seg selv i andres sted før man begynner å moralisere over gamle menn/unge damer, folk som klager over avvisning etc.

Jeg har faktisk ugjendrivelige fakta å komme med. Det eneste du/dere har å komme med er at jeg er "usympatisk" etc. Jeg kan svare med samme mynt, og si at ufølsomhet og selvgodhet er grenseløst usympatisk.

Så hvem er det som er usaklig? Jeg, som prøver å forklare moralens ABC for kjempebabyer, eller babyene som ikke vil la seg belære?

Jeg synes du/dere faktisk bør forholde seg til det jeg skriver. Det er det knapt noen som har gjort.

Skjult ID med pseudonym jente to. 6 aug. 2009 23:08

Hei 1mann!

Du sa jeg tok feil i mine antakelser, så da slettet jeg innlegget mitt. Jeg ser mer av bildet nå. Jeg trodde du led av et slags woody allen -syndrom der kun unge jenter vekker villdyret i mannen, men jeg skjønner at det er ensomhet over tid som er drivkraften.

At hun er mye yngre er ikke det viktigste... Om dere kan berike hverandre - så gjør det. Unn deg selv litt glede. Ikke tenk for mye. Du trenger ikke vår velsignelse...

Om litt glede og varme, kanskje nytelse eller ny mental stimuli er det som skal til for at du kan bli kvitt noe av den bitterheten og forakten du bærer med deg, er ingenting bedre enn det!

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 23:09

Takk oslomann, ser poenget ditt. Men dette ble en prinsipioell diskusjon.

Skjult ID med pseudonym 1mann to. 6 aug. 2009 23:10

Takk for det jente..:)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 6 aug. 2009 23:20

@ 1mann

Fair enough, bare å fortsette å diskutere:)

En ting som i hvertfall aldri slår feil er at når jentene er 20-22 så synes de stort sett bare det er spennende og flott at eldre menn gir dem oppmerksomhet, og hvis de i det hele tatt sjenker de litt eldre kvinnene en tanke så synes de sikkert det bare er gøy å utkonkurrere dem. Når gutta er 20-22 hater vi de eldre mennene som stikker av med våre jevnaldrende venninner. Når kvinnene selv er litt eldre misliker de ofte tvert i mot å bli utkonkurrert av yngre kvinner. Da er det pluttselig helt feil for menn på 30 eller 35 (eller 40?) å ha noe med de yngre jentene å gjøre, det er nærmest barnerov, selv om det var helt ok den gang disse jentene selv var på den alderen. Mens vi gutta går fra å være de som hater de eldre mennene, til å bli de samme eldre mennene og nyte det. Vedder på at det var slik på Sokrates sin tid også, på samme måte som de eldre allerede den gang klagde over at ungdommen bare ble verre og verre og ikke var slik de selv mente å huske at de var da de var unge.

Skjult ID med pseudonym klart to. 6 aug. 2009 23:31

Mye bra tråstarter sier her.. er 43 og ser helt greit ut,,, har fast god jobb,hus,,,,,,, men er ikke 1.80 høy mørk og det her... så før mange avslag her.....Er mange jenter som stiller for store krav her.....så flott att 1mann tok opp det her......mange av dere jenter her er ikke så perfekte som dere tror....

Skjult ID to. 6 aug. 2009 23:35

@ mann1 ang innlegg 23.08

Der begynte du bra, men havnet i samme tralta som før til slutt.

Og er det sånn å forstå at du har hatt en bildeløs profil?

Skjult ID to. 6 aug. 2009 23:39

Hva som har skjedd med deg ute IRL er en ting, men melder du deg inn på en side for nettdating kan du vel ikke forvente å ikke få avslag? Her finnes det vel minst like mye rart som der ute i virkelige verden. Tror ikke det er noen her inne som aldri har opplevd å ikke få svar, eller manglende intr fra de man ønsker det fra.
Tåler man ikke det er ikke dette stedet å være.

Skjult ID med pseudonym nocturne to. 6 aug. 2009 23:45

@1 mann: Ser du har fått rikelig med svar, så ja...men jeg tillater meg å kladde ned noen tanker til deg uansett.
Du er hard i dine uttalelser, og ja, setter mange i bås og kammen og alt det der.
Vi kan vel alle mene at cyber er en verden med egne normer og regler. Men du bryter faktisk noen av disse, med å nærmest pisse på det i samme åndedrag som du beretter om din skuffelse. Saklighet er alltid en dyd og du høres mer bitter ut enn det som gir gehør. I hvertfall får du gehør av den mer "arghe"-varianten, da du provoserer folk, naturlig nok.
Det å si at nettet gjør folk til noe de ikke er, er jeg tvilende til.....Om noen ting forsterkes eller blir litt annerledes, ja, men der ute i "IRL" er det vel vel så store krav. Du virker mer snurt og vonbroten enn i stand til å gi et klart og tydelig bilde av en moden , voksen mann som vil satse på en særdeles ung kvinne, da det nok er det beste. Jeg tror ikke det, det kan virke mer som "hevn" ....og at du ønsker å peke nese til de voksne kvinner på din alder, som faktisk har altfor store krav, og er kyniske. Dem om det, men å da kaste seg over en 20- år gammel kvinne og ta det du får der, er simpelthen for dumt.
Om du satt her og proklamerte din kjærlighet til denne kvinnnen, ja vel, så skulle jeg hørt deg jeg. Der du roper ut i Sukker-skogen. Det er lov å bli forelsket...men du virker alt annet enn det, du virker beregnende og snakker med en bitter tung.
Håper jenta ser hvem du er, dersom dine hensikter så beregnende som du gir uttrykk for her.
Men all hell og lykke, verden ER jo kynisk....Den HAR mange krav....Det føles av og til litt hardt...men du rir nok stormen av!

Hilsen meg, som nok selv av og til kjenner på realitetene.
Men jeg lar meg ikke innhente, jeg nekter, simpelthen.

God natt.

Skjult ID med pseudonym eliseb fr. 7 aug. 2009 00:13

Jeeeesus, for noen dømmende drittfolk størsteparten her er. I'm embarrassed.
Jeg ser helt klart poenget til 1mann og at det å bli avvist og oversett tilslutt gjør noe med en person. Det er, som han må understreke for enkelte hønsehjerner her inne, noe med empati å gjøre - og det å kunne sette seg inn i andres situasjon. At man må tåle noen avslag er èn ting, å bli oversett av samtlige er noe helt annet. Men dette er noe som er helt poengløst å kunne forklare folk som kun ser verden fra sitt eget lille fugleperspektiv, så never mind...: - )

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 7 aug. 2009 00:51

Takk Jackie!

Skjult ID med pseudonym Fnis fr. 7 aug. 2009 00:59

Hvorfor er dere så sinte alle sammen?
Sure og grinete og stakkars meg og stakkars deg. Å mamma! de andre er så dumme med meg!
Funker ikke sukker, så funker ikke sukker. Shit happens.

Jeg har vært alene i snart sju år. Og da snakker vi dønn alene, uten antydning til noe forhold. Jeg har vært lei meg for det i seks og et halvt. Ordentlig lyst på kjæreste har jeg! Men jeg sitter da ikke og syter her på nettet bare fordi jeg ikke får napp. Samme sytinga hver eneste dag her jo.

Skjult ID med pseudonym hingsten fr. 7 aug. 2009 01:57

Støtter Fnis og Mann1 og de som støtter litt positivt syn på ting og tang,
TS:, du skal selv avgjøre hva du ønsker ut fra de mulighetene som dukker opp,
det gjelder faktisk de fleste på denne jord, uansett om mange ofte fremstår som lettere sneversynte "moralister"
med sin "tunge de double", uten å selv kunne se det selv. (helt normalt tragisk nok).

Hingsty håper bare ikke du stiller atfor store forventninger på lang sikt men nyt så lenge selskapet nyter.(et viktig hovedpoeng)
Og ikke se på ting som tapt om det dukker opp en i mellom dere før eller siden.
Det betyr bare at frøken vil få det bra med en som sikkert gjør henne likkelig på lang sikt) hingsty stopper der..
utover det håper hingsty du får en fin tid uansett hva du velger som nevt tidligere.

Det unner hingsty de fleste.

Skjult ID med pseudonym qwana fr. 7 aug. 2009 02:41

Dette ble jo en veldig trist tråd....ingen skal selvsagt bli utsatt for mobbing og trakassering, men så må man også tenke over hva som er mobbing. Er det at noen ikke ønsker kontakt eller ikke svarer på melding mobbing? er jo ikke slik at alle jentene her inne har gått sammen i en sammensvergelse om å fryse ut den og den profilen? Klassifiserer man det som mobbing, så tror jeg at det ligger dypere grunner bak og det er kjempetrist at all kontakt med det annet kjønn har satt deg dit du er i dag 1mann.

Jeg forstår om man blir skuffet når man ikke får svar, men visst det går så utover selvfølelsen som det gjør hos noen, så kanskje man burde ha pause fra nettet og fått hjelp til å bearbeide alt det vonde? er det virkelig verd å ha en profil her om den gjør deg så nedfor og ennå mer desillusjonert enn du var før du kom hit? Tror dette bunner mere i en usikkerhet og sårbarhet du hadde før du gikk på sukker 1mann. Er enig med deg i at verden kan være kynisk med mange, men jeg tror man skal passe på å la internett være noe man legger vekt på når det gjelder egen selvfølelse, da bruker man det på feil måte.

Jeg får da heller ikke altid svar på mailer, men ønsker da ikke noen skulle svart meg fordi de synes synd på meg, men fordi de ble nysgjerrig...

Sikkert noen som styrket egoet sitt her, men gjør det egentlig noe? de som tipper over til å bli selvgode vil vi jo uansett ikke ha og ofte er det de som virker selvgode som sliter mer enn vi aner, de behøver bare så inderlig å holde masken og være den perfekte. Har møtt veldig kjekke menn, som sliter, de kan kanskje stole på utseende sitt, men om de er usikker på alt annet så blir de ikke lykkelige likevel, kanskje denne utseende boosteren er det eneste som holder de oppe? så ikke døm noen uansett om de har bildene mot seg eller med seg....personen bak behøver slett ikke være den selvsikkre personen bilde prøver å få frem....Man vet ikke noe om en person før man har møttes irl over lengre tid...

nattaklem

Skjult ID med pseudonym HvaSå fr. 7 aug. 2009 09:29

Burde kanskje ikke si det, men like greit at folk som bare blir bitre av å være her finner et annet sted. Etter min erfaring er Sukker den siden hvor det uten sammenligning er aller vanskeligst for menn å få svar. Sikkert fordi dette er den "hippeste" siden. Hvis du absolutt aldri får svar, så er det kanskje et tegn på at du rett og slett er på feil datingside?

Skjult ID med pseudonym kit fr. 7 aug. 2009 10:06

TS sin erfaring om manglende respons her inne er ikke unik.

Jeg hadde det akkurat på samme måten når jeg begynte på sukker for noen år tilbake. Fikk aldri respons. Til slutt fant jeg ut at hvis jeg skulle bli avvist, så skulle det iallefall være fra alt for unge jenter way out of my leauge. Da kom der svar tilbake.... I går hadde jeg faktisk min første date fra sukker med ei jente som var nærmere 40 enn 30.