Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym justme to. 6 aug. 2009 21:40

Mange som har veldig små bilder i albumet her.. ikke lette å se.

Skjult ID med pseudonym ...! to. 6 aug. 2009 21:52

Nå for tiden finnes det vel ikke egentlig noen god unnskyldning for ikke å ha et stort, klart og tydelig bilde av seg selv til rådighet. Alle har enten et digitalkamera eller en mobil med kamera, og om de er PC-idioter så kjenner de fleste noen som kan hjelpe til med å få lagt det ut.
Så når folk har bittesmå bilder, bilde med masse hår foran halve ansiktet, bilde av ansiktet tatt "i farta" så det har 'fartsstriper', uskarpe bilder osv. osv. går jeg ut ifra at det ligger noe mer bak; dårlig selvtillit eller noe i den duren, kanskje en "Gi f..."- holdning. Uansett ikke noe jeg ser som positivt. Man er vel her for å få kontakt med folk, ikke for å gjemme seg bort?
Vil man ikke at visse personer skal se at en er her inne så kan man i det minste ha gode bilder i albumet.

Skjult ID med pseudonym LBL to. 6 aug. 2009 22:01

Bilder med dårlig fokus eller bevegelsesuskarphet fjerner på en effektiv måte runker eller urenheter i huden ;)

Veldig små bilder fjerner min tro på at vedkommende har særlige PC-kunnskaper :) Sistnevnte kategori tror jeg rett og slett er fordi vedkommende har brukt cut/paste på en thumbnail i stedet for selve bildet som ligger bak.

Skjult ID med pseudonym LBL to. 6 aug. 2009 22:04

Oisann, mente "fjerner RYNKER" ikke "runker" i innlegget over :) Menns onanivaner kan man neppe lese ut av bildekvaliteten ;)

Skjult ID med pseudonym yez to. 6 aug. 2009 22:06

Hihi runker... Ja det er mange som har bilder i frimerkeformat i albumet. Hvis bildet i tillegg er idet de f.eks drar en 360 i skibakken kan det være vanskelig å se... hmmm.