Alle innlegg Sukkerforum

Flexebilder

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 7 aug. 2009 10:44

Begynner å få så metta på alle harry gutter/menn inne her med bilder av seg selv i bar overkropp...gjerne mens de flexer en eller flere muskler. Greit å ha en fin kropp, men visst det er det eneste dem har å brife med....nei takk!!!! Det er så blodharry, og ikke minst fremstiller de seg selv som hetrofile Jan Thomas-gutter spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Påsan07 fr. 7 aug. 2009 10:58

Nå var det en tråd for litt siden som gikk på noe av det motsatte, at folk sa de var altetiske/slanke, mens de hadde en fin bilring rundt magen. Hvis folk legger ut bilder av slik de er, så blir man kanskje ikke så overrasket når man treffes.

Hvordan vet du at de ikke har mer å komme med, enn en fin kropp?

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 7 aug. 2009 11:47

Odds for at Stein kommer inn i tråden og nevner ordet "Burka": 1,35

Skjult ID fr. 7 aug. 2009 12:23

Gled deg over at ytterst få bryr seg om hva du mener om det. Still heller opp i bar overkropp selv og overgå dem. he he

Skjult ID med pseudonym Mammadalt fr. 7 aug. 2009 12:55

Tror nok det TS at disse mennene har selvfølelse nok til å ikke bry seg om hva ukjente damer og menn mener om akkurat det temaet. Jeg håper nå ihvertfall det for deres egen skyld. Dersom man skal tilpasse seg stadig nye meninger her om hva man bør og ikke bør, mister man trolig en del av seg selv. Det var litt seriøst, men for øvrig kan du mene akkurat hva du vil om hva som helst. Det blir nok som det er om ikke Sukker legger ned forbud mot menn i bar overkropp :-).

Skjult ID med pseudonym Sunbum fr. 7 aug. 2009 13:34

jeg synes det er greit at de legger ut slike bilder jeg.
Det gjør det mye enklere å styre klar av noen som opplagt ikke er min type..

Så takk skal dere ha flexe-boys! :-))

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 7 aug. 2009 13:43

Hehe, bangalter. Setter heller kronene mine på noe annet.

Hjertens enig med TS. Effekten er negativ, jeg får inntrykk av at vedkommende er litt primitiv.
Kanskje Sunbum har rett i at det bare er å la dem komme ut, så vi vet hvem det er. Men mest av alt skulle jeg hatt færre steinaldermenn.

Mammadalt, det kan vel hende at det er akkurat på det området - kropp - de har selvtillit, uten at de nødvendigvis har det på (alle) andre områder? (Og selvtillit er ikke det samme som selvfølelse).

nitten, du har jo knekket kleskoden:)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt fr. 7 aug. 2009 13:57

vibe
Så rett så rett, de vet kanskje ikke hva selvtillit og selvfølelse er en gang, eller forskjellen - noen av dem da... :-). Uansett så har nok de fleste bedre av å konsentere seg mer om seg selv enn å bli følelsesmessig negativt påvirket av personer som kanskje ikke bør interessere dem i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Sunbum fr. 7 aug. 2009 13:58

@vibe:

Ja det skulle vi alle, men som jeg sa så vet vi i det minste hvem de er. ;-)

Et bilde k a n si ganske mye om noen. F.eks har det blitt nevnt av gutta her inne at de ikke synes det er aktuelt med damer som har profilbider hvor det er mer pupp enn ansikt. Jeg synes det sier litt om hva som rører seg i pæra på disse damene,

Generelt, mennesker som overspiller sine fysiske fortrinn signaliserer kanskje at det er det beste de har å by på, og mens de passer for noen, er det igjen noen av oss som gjerne vil ha noe mer enn en pen kropp.

Ikke at jeg tar til takke med en stusselig kropp, men finn en måte å vise den frem på som ikke skriker "this i s all i got!" :-))

Skjult ID med pseudonym ...! fr. 7 aug. 2009 15:18

Hva mener dere med 'flexebilder' da? Er det folk som står og tar bilde av seg selv i speilet mens de pumper opp musklene og smiler anspent, eller er det "for ille" for dere dersom vedkommende har lagt ut naturlige bilder av seg selv på en strand eller i et badebasseng for eksempel?

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 7 aug. 2009 16:22

Vel, de sender jo ut signaler som noen vil ha! Fint for dem! :)

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 7 aug. 2009 17:03

Hvorfor all denne bås-settingen av folk som viser kropp!? Ok, så er de som viser kropp mer opptatt av det enn andre...so what? Det er deres valg og andre som ikke gjør det velger noe annet. Det er bare å scrolle forbi disse profilene hvis man ikke liker dem. Det er nå en gang slik at vi alle er forskjellige så dette må jo bare aksepteres. Og hvorfor denne oppfatningen av at om man har bilde av kropp så er man "steinalder"? Skal de legge inn kopi av utdannelsespapirene også så de kan bevise at de er mere enn "bare kropp"? Synes det er ganske forutinntatte meninger her...men jeg respekterer at alle ikke vil se det men da er det bare å gå videre til neste profil.

....og ja...jeg har ett bilde av kropp fordi da er det ikke noen overraskelser (nei, jeg viser ikke fram annet enn overkroppen ;-)).

(mann 29 år fra Sør-Trøndelag) fr. 7 aug. 2009 17:33 Privat melding

Vel har to bilder av overkropp liggende ute, men da bildene ble tatt var det så varmt at noe annet ville vært håpløst.

Skjult ID med pseudonym jaja lø. 8 aug. 2009 18:12

hadde bare enkelte jenter lagt ut noen bilder som viser litt mer enn ansiktet så hadde de spart meg for ihvertfall et par unødvendige dater:p

Skjult ID med pseudonym nettopp lø. 8 aug. 2009 18:44

heheh, been there..

Skjult ID med pseudonym ehm... lø. 8 aug. 2009 18:47

Hallo, det er enda flere jenter som er avbildet med TRUTMUNN og den store cleavagen..og gjerne 4-5 helt like bilder

Skjult ID lø. 8 aug. 2009 18:51

Konklusjon:

Ha et helt oppdatert bilde i helfigur og et portrettbilde. Da slipper noen å iritere seg over om det er fjelltopper eller ølglass osv på bildene. !!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym timmy lø. 8 aug. 2009 19:03

Vel, jeg synes det er blodharry med obligatorisk "på ski" bilde.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 8 aug. 2009 19:46

En lekker trutemunn virker bedre enn hele damen dinglende i et klatretau om jeg skal være ærlig ;o) Sistnevnte er mye mer skremmende på mg i hvertfall. hihi

Skjult ID med pseudonym Haarest lø. 8 aug. 2009 20:03

Synes da folk virker så fokusert på at daten skal være fysisk i orden, da burde vel egentlig slike bilder være helt perfekt for de som har litt å vise fram... :p Ok da så synes kanskje 10-30% en plass at... Åh nei så tragisk.... Mens resten bare, å sjekk han der da... han her er jo faktisk alt jeg ønsker meg...