Alle innlegg Sukkerforum

Fra en annen tråd

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Oslo) fr. 7 aug. 2009 22:15 Privat melding

En dame skrev om savnet etter en mann. Resirkulerer mitt eget svar her:

”Men når du klikker deg inn på profilene her, sorterer du vekk de fleste fordi de ikke er pene nok for deg, eller fordi de ikke liker det samme fotballaget som du, eller fordi ett eller annet blad er litt for rødt, eller fordi de er litt for unge eller gamle. Eller av en hvilken som helst annen grunn som plutselig faller deg inn.

Hvis de overlever den første ”lakmustesten”, og det blir noen kommunikasjon mellom dere, sorterer du ut enda flere fordi de svarer for fort eller for langsomt, fordi de ikke svarer akkurat slik du vil (hendte meg nylig – det var en som ble illsint fordi jeg ikke straks svarte på alt hun spurte om), eller fordi de er litt for opptatt av utringningen din (blås i at den fyller 80-90 % av profilbildet ditt) eller fordi det viser seg at de ikke har fingransket profilteksten din til siste semikolon. Eller av en hvilken som helst annen grunn som plutselig faller deg inn.

Hvis du kommer så langt til å møte dem ”live,” faller enda flere fra fordi stemmen, latteren eller kroppsspråket deres ikke er akkurat slik du trodde, fordi de ikke åpner døren for deg (hvis du er opphengt i tradisjonelle kjønnsroller), eller fordi de åpner døren for deg (hvis du hater tradisjonelle kjønnsroller). Eller av en hvilken som helst grunn som plutselig faller deg inn.

For de som ”overlever” første date lurer flere fallgruber. De blir frasortert p.g.a. alt fra at de ikke sletter profilen sin umiddelbart etter første eller andre date til at han har hatt andre damer tidligere, og at han til og med våger å sammenligne deg med dem (akk o ve!). Romantikken visner når de daglige blomsterbukettene (som han aldri har lovet deg) uteblir, gutteturene blir et problem når du sitter ensom og sjalu i sofaen....

Eller en hvilken som helst annen grunn som plutselig faller deg inn.

Så er du tilbake på forumet: ”Hvorfor finner jeg ingen som er bra nok?”

Eller enda bedre:

”Hvorfor vil ingen ha meg?”

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 7 aug. 2009 22:26

Tror nok den der kan gå begge veier jeg da... Men ser poenget, og det er veldig fort gjort å bare bli hengende her og lete etter Mr. eller Miss Right, uten å bruke tid, energi og ressurser på å finne ut hva som finnes under overflaten på det menneske en møter eller kunne ha møtt. Leste i en tråd her tidligere om ei som mente Sivert Høyem var den mest sexy mannen i Norge, men at hun neppe ville ha sendt ham en mail her inne. Personlig tror jeg at mange av oss setter seg ned med en innstilling hvor vi letter etter feil og svakhetsstegn slik at vi kan klikke oss videre og slippe å ta sjansen på enda en gang ikke finne drømmedama eller mannen. Går i den fella selv, men har de siste 3 åra hatt to forhold som har hatt utgangspunkt i nettdating så jeg begynner å lære...tror jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 7 aug. 2009 22:27

Det er litt av problemet med nett mrX . Mange av de som er her inne blir aldri helt fornøyd.
a`la "Han var sikker grei nok han men jeg tror jeg kan finne noen bedre"
Hvis man da alltid tror man kan finne noen bedre blir man bare sittende alene....
Har gått i den fellen selv og har lært av det , og gir nå alle dater en real sjanse ... :o)

Skjult ID med pseudonym yez fr. 7 aug. 2009 22:32

Bra innlegg og jeg tror du har rett. Vil bare minne deg på at det ikke er bare jenter som har den innstillingen men menn også! Er forresten helt enig i at Sivert Høyem er den mest sexy mannen i Norge, men jeg hadde heller ikke sendt han en mail. Etter å ha lest alle innleggene på forumet om hvordan jenter med litt fett på kroppen ikke bør forvente seg å få en mann hadde jeg aldri turt i frykten for å bli avvist! Så vi burde kanskje alle som poster på forumet her tenke litt over hvordan ting vi skriver kan påvirke andre.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 7 aug. 2009 22:42

Det er litt "lettere" å møte folk IRL... Det er mindre krav .. da handler alt om kjemi !
Det er "lettere" på sukkerfester enn her inne syns nå jeg. :o)

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 7 aug. 2009 23:51 Privat melding

@Fakinsupah

Det må jo være et eller annet ved en manns profil som gjør at man får lyst å bli nærmere kjent med personen. Jenta du fikk svar fra kalte det manglende "kribling i magen". For meg er kribiling i magen ikke noe seksuelt slik jeg opplever at du tolker det, men kan sidestilles med det lille ekstra, sommerfugler, nysgjerrighet, tiltrekning, den gode følelsen........en intuitiv opplevelse av at "han har jeg lyst til å bli kjent med". Jeg synes ikke det er overfladisk. Jeg antar at du selv siler og skriver post til noen "utvalgte" og ikke alle kvinner.

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 8 aug. 2009 01:46

Noe full men jeg forsøker,finnes det overhode noen jenter her inne som tar første steget og sender mail.Har opplevd det en gang men det var mens jeg satt og prøvde å opprette profil.Har møtt,snakket og hatt det veldig morsomt her inne men jeg kjenner at det til tider kan bli tungt å dra lasset.skal på date i helgen så har ikke så mye å klage over men kjenner at det hadde vært hyggelig å ikke måtte sende ørten mail og så jobbe videre.Men likestillingen står vel like stille her som når hjula skal skiftes,veden skal høgges og snøen skal måkesHEHE:)neida men et lite iniativ jenter, har selv stussa når dama har vært innom profilen tre ganger og jeg sender en mail og hun er kjempe innteresert,er det ikke bedre å sende en mail da?Ha en god kveld alle sammen og NATTA

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 8 aug. 2009 02:08

Jeg skriver førstemail mange ganger også......uten at det har resultert i noe.Kos deg masse på daten din du.
Mange sikker som krysser fingrene for deg.La oss få høre hvordan det gikk da!
Vi elsker solskinnshistorier:)

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 8 aug. 2009 02:16

Takk stjerne og funker det ikke skal jeg ta motet til meg og sende deg en mail,sett deg mange ganger og du svarer ihvertfall sammtidig som du er søt;)