Alle innlegg Sukkerforum

God åpningsreplikk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Seriøs lø. 8 aug. 2009 10:45

Problemstillingen er som følger: man finner en profil til en jente som man får lyst til å kontakte. Hva er da en god åpningsreplikk? Eller er det slik at åpningreplikken ikke spiller noen rolle, fordi den jeg sender melding til uasett vil lese beskreivelsen i profilen min og svare dersom hun synes denne er spennede?

Skjult ID med pseudonym Emma lø. 8 aug. 2009 11:02

Åpningsreplikken avgjør om jeg i det hele tatt gidder å lese profilen for å være ærlig.
Ikke for å legge mer press på dere gutter, men "Hei" og "Skal vi pule?" er litt for neandertalsk.

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 8 aug. 2009 11:05

Det som fungerer på ei jente kan bli helt feil for en annen, men det er vel en viss 'konsensus' her inne om at den bør være 'blid' og hyggelig, nevne noe fra profilen så de ser at du har lest den, og med et spørsmål så de har noe å 'jobbe med' når de skal svare, og det kommer frem at du er interessert i dem som person.
Men ikke skriv FOR mye; det kan nok virke overveldende.

Når det er sagt vil nok utseendet ditt ha en del å si. Ikke at du trenger å være noen Hollywood kjekkas, men hun du skriver til må ihvertfall like utseendet ditt. Jenter sier og skriver gjerne ofte at de ikke er så utseendefiksert som gutta, men i praksis...

Ikke forvent å få svar selv om du jobber hardt med meldingen. Får du ikke svar på en stund, så gå til neste. Det KAN jo være grunner til at de ikke får svart med en gang da, men i min erfaring så svarer de enten iløpet av et døgn eller så, eller så svarer de ikke i det hele tatt (men sjekk at hun faktisk har lest meldingen, da).

Lykke til ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Silje lø. 8 aug. 2009 11:22

Er bildene og profilen tiltrekkende skal det litt til å forkludre det hele med åpningsreplikken, såfremt den ikke er sexrelatert. Det viktigste er at du stiller et spørsmål slik at det er noe å svare på.