Alle innlegg Sukkerforum

Om kvinner og sauer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 666 lø. 8 aug. 2009 20:32

Som en videreføring av tråden om hvor mange du har hatt sex med fra sukker lurere jeg på følgende. Hva er det som gjør en mann attraktiv for dere kvinner? Sikkert veldig mange forskjellige svar,men....... Jeg tror veldig mange kvinner konkurerer om de samme mennene, og at det ofte er nettopp det som gjør dem attraktive, gjennom at de fremstår som veldig populære og blir veldig selvsikre av så mye oppmerksomhet. Er ikke nøkkelen til bred suksess her inne å utforme en profil som gir uttrykk av en er populær hos kvinnene? Dette gjelder selvsagt ikke alle kvinner og at de mest spennende kvinenne ofte er de som tør å gå sine egne veier er jo en annen sak.

Skjult ID med pseudonym Troverdig lø. 8 aug. 2009 20:48

Leste ett sted at det som avgjør om en mann er interessann for en kvinne er hans skjulte odør....
Den duften menn skiller ut som ikke kjennes, men som kvinner tiltrekkes av.

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 8 aug. 2009 20:49

Materiell status hos mannen er ikke til å kimse av.

Skjult ID lø. 8 aug. 2009 21:01

Blir man tiltrukket og amorøs av MATERIELL status?! Hm.

Det sies at det tar ca 5 sekunder eller noe sånt før man har gjort seg opp en (ubevisst) mening mht en mulig partner. Tror det har noe for seg! Men utover det er det jo så inmari forskjellig hva man finner tiltrekkende. Jeg har problemer med å sette ord på det selv.

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2009 21:01 Privat melding

Jeg tiltrekkes av menn som er reflekterte, smarte, morsomme, kommunikative. Mennene jeg legger merke til, er de som evner å fortelle hvem de er, fremfor hva de driver med. Hva undrer de seg over, hva engasjerer og inspirerer dem? Det vil jeg vite. De som skriver lange lister over ulike fritidsaktiviteter, interesserer meg heller lite.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 8 aug. 2009 21:34

Troverdig, det er nok veldig sant, jeg datet en fyr for litt siden som både psykisk og fysisk var veldig attraktiv(for meg) men han luktet ingenting..ingen verdens ting..jeg er sikker på at han kunne latt være å dusje i en uke og fortsatt ikke utskille noen lukt i det hele tatt..og det var faktisk vanskelig for meg å bli tiltrukket av han, muligens av den grunn...
Men det er jo litt vanskelig å lukte på folk over internett..desverre eller heldigvis..:)

Skjult ID med pseudonym Walker lø. 8 aug. 2009 22:25

På tross av hva de politisk korrekte venstreintellektuelle mener så er det forskjell på gutter og jenter. Gutter har testikler og jenter har livmor. Desperate feminister og sosionomer som jobber i barnehage kan tvinge guttene til å leke med dukker og sitte å tisse, og de kan tvinge jentene til å leke med biler, men det forandrer ingenting. Kvinnene må fortsatt føde barn. De venstreintellektuelle likestillings-feministene får klage til Gud som har skapt verden slik.

Konsekvensen er at gutter leser pornoblader og jenter leser legeromaner. Gutter tenner på naken hud, pupper og rumper. Jenter tenner på gutter som har høy sosial status i flokken, helst leger, popstjerner, filmstjerner, advokater, børsmeglere, skipsredere, kjente forfattere, nobelpris-vinnere, ambassadører eller treneren for fotballaget til sønnen. Slike menn kalles Alfa-hannen og jobben dems er forplantning. Jenta er et stykke jord som Alfa-hannen skal plante frøet sitt i. Det er i jentas interesse å motta et frø med best mulig genetiske egenskaper, slik at avkommet får størst mulig sjanse til overlevelse. Siden er det i jentas interesse å finne en sterk mann som kan beskytte henne og ungene slik at de får størst mulig sjanse til overlevelse. Enkel logikk.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 8 aug. 2009 22:32

..vel, sikkert noe i det Walker sier, selv om jeg ikke helt kjenner meg igjen i min egen jobbsituasjon(barnehage):P

Skjult ID med pseudonym Walker lø. 8 aug. 2009 22:37

Hvem tror du jentene tenner mest på ?

1) Lastebilsjåføren Morten med 250 000 i inntekt og kosemage

eller

2) Anthonio Banderas, Brad Pitt, George Clooney, Enrice Iglesias, Sean Connery osv osv

og dette uavhengig av diverse lukter.

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 8 aug. 2009 22:49

@W:
Nå er det forskjell på emosjonell tenning og seksuell tenning..og jeg tror Morten kan stå for begge, mens alternativ 2 kun står for den ene typen tenning hos jenter/kvinner..
..nå kan jeg kun snakke for meg selv, men materielle ting og status har veldig lite å si i forhold til om jeg tiltrekkes til noen eller ikke..tvert i mot så føler jeg meg brydd og utilpass sammen med gutter som har stort fokus på slike overfladiske ting, de guttene jeg har kost meg mest sammen med har alle vært lavtlønnede og vært lite opptatt av å samle seg mest mulig "ting..

Og de mannfolka du ramset opp er jo kjekke(nesten) alle sammen, men det hadde de jo vært selv om de ikke hadde vært superstjerner også..:D

Skjult ID med pseudonym Lars lø. 8 aug. 2009 22:49

Hmm.. hva er galt med denne lista her.. tror det har noe med eksponering å gjøre jeg :

http://www.sol.no/underholdning/kremtoppen/topp10menn.php

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 8 aug. 2009 22:49

@Oskar: Nå er ikke Celina noen fattiglus selv, heller..like barn leker best?:)

Skjult ID med pseudonym Helene lø. 8 aug. 2009 23:16

Jeg tror at hva som er attraktiv for en kvinne også er avhengig av hennes sosiale status, inntekt, materielle status, og ikke minst modenhet. Har du hus, bil, hytte og båt trenger du ikke dobbelt opp. Har du penger nok, trenger du ikke en manns penger. Har du en høy sosial status, trenger du ikke en mann for å "dra deg oppover". Er du moden og smart nok, vet du at materielle ting og høy status ikke egentlig er så viktig og ikke har noe med ekte kjærlighet å gjøre.

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 8 aug. 2009 23:51

Hvor kom sauene inn i bildet?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka lø. 8 aug. 2009 23:53

Kameleonen, vi kvinner er en saueflokk som alle går etter den mannen med mest penger/sosial status..har du ikke fått med deg det?:P

Skjult ID med pseudonym Helene sø. 9 aug. 2009 00:06

Oskar:
Med tanke på stadig påviste lønnsforskjeller mellom menn og kvinner så er jo nesten enhver mann rikere enn en kvinne. Der løste alt seg :-) Det er håp for enhver mann å finne sin kvinne, og for kvinnen å finne seg en rik mann.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 00:23

@Elikapeka
ja, nå er jeg opplyst!
Hehe, jeg tror jeg er den sorte i midten :-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 9 aug. 2009 00:24

Da er vi 2, Kameleonen:P

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 00:36

@Elikapela
Hyggelig med selskap :-) Men ikke sikkert den rike mannen liker det...

Skjult ID med pseudonym libertina sø. 9 aug. 2009 01:28

Dere er på sporet av noe her, men jeg tror jeg kan koke det ned litt. Kvinner leter etter en mann som utstråler en eller annen form for makt. Makt til å oppfylle hennes drømmer. Ikke alle jenter drømmer om materielle ting, vi drømmer om en eller annen form for status eller selvoppfyllelse. Jo sterkere og mektigere en dame er, jo mer mektig må mannen være. Derfor er virkelig vellykkede kvinner ofte single også. Menn søker kvinner som kan fore hans behov for beundring og selvbekreftelse. Han trenger å føle seg mektig, og han må føle at han er bedre enn dama. Ikke nødvendigvis rikere, men han må føle at han er best på det som definerer ham som mann.

Dette er min tese, tror dere jeg har rett?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 9 aug. 2009 01:34

@Kameleonen: Nei, men han har jo alle de hvite sauene å velge fra, det burde holde i massevis;P

Skjult ID med pseudonym Pytt Pitt sø. 9 aug. 2009 01:52

@Jackie
At Gro er sterk vet vi alle, men mannen hennes må også være sterk for at det skal være balanse i forholdet. Nå vet jeg ikke noe om deres forhold, men de har jo holdt sammen i mange år, da. Det kreves en sterk og trygg mann for å stå bak en sterk kvinne.

Skjult ID med pseudonym Haarest sø. 9 aug. 2009 02:39

Utseende har mye å si..... Etter en har gått fra rundere til mer normal og vel litt solbrun nå i sommer tider, så finner en lett ut det.. Det er en helt annen verden jeg lever i nå enn før.. Jenter smiler til meg, en ser plutselig rett inn i øynene på ei som står å ser på meg, de rødmer jo til og med.. ka fa.. Det har ikke skjedd før. Ja ikke noe jeg er helt vant til ennå kan en vel si. Jeg ender bare opp med å rødme selv :-|.. Doh!

Hele tiden mens jeg var stor så satt trente kompiser som jenter henger etter og snakket om selvtillit, sjarm, humor og alt det der... Hva faen hjelper det hvis de ikke vil gi deg en sjanse til å åpne kjeften en gang? :-| Utseende er vel ikke det som i bunn og grunn teller mest til de fleste, men det er som regel det som gjør det mye lettere bare å få sjansen til å faktisk vise hvem du er.