Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner og muskler

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Rogaland) lø. 8 aug. 2009 23:22 Privat melding

hva syns egentlig dere gutta om jenter med muskler? selv driver jeg med lett vektløfting, har tydelige (men ikke overdimensjonerte) muskler i over- og underkropp, og har flere ganger opplevd at menn tilsynelatende føler seg truet (?) av at jeg er såpass fit. jeg får masse komplimenter av andre jenter som sier de skulle ønske de hadde kropp som meg, men skulle jo ønske at gutta var like begeistret. har jeg bare truffet på feil menn eller hva er greia?

Skjult ID med pseudonym Acelezz lø. 8 aug. 2009 23:25

Muskler på kvinner er fint det.. bare det ikke blir for mye av det. :-)

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 8 aug. 2009 23:27

Er selv muskuløs og trives med det, har ingen problem med en muskuløs dame bare hun ikke begynner å ligne en mann finnes jo en grense for alt:)

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 8 aug. 2009 23:31

Trener mye selv...bevisst ikke overkroppen..er breskuldret så det holder fra naturens side:)))) ....Butterfly svømming i yngre dager
Men synes det er fint på andre jenter...

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 8 aug. 2009 23:32

Vel... du bør nok enten få tak i en mann som trener vekter selv, eller en som gir beng i at du er sterkere enn ham. Det siste er nok det vanskeligste.

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 8 aug. 2009 23:37

Har vært sammen med en svømmer og syntes det var sexy, men bole damer er ikke sexy er heller ikke en bole mann og musklene er mer en yrkeskade enn noe annet løfter og gjør mye tungt i hverdagen:)

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 aug. 2009 23:37 Privat melding

Kan ikke se for meg at gutter ser det som et problem så lenge det ikke blir for mandig... Da vet jeg at gutter skygger banen.. Vet av et par jenter som driver lett vektløfting, og vel ja noen gutter er litt skeptiske, men heller få lar seg skremme. Du har kanskje møtt feil type gutter? :D

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 8 aug. 2009 23:39 Privat melding

Personlig foretrekker jeg damer som er veltrente og muskuløse. Jeg ser på damer med den type fysikk som damer som er dedikert og jobber hardt for noe de liker. Slikt respekterer jeg veldig da jeg vet hvor mye det kreves. Pluss ingenting er mer sexy en en stram damekropp.

På mine 189cm og 100kg så er jeg heller ikke bekymret for at damen skal være større og sterkere en meg.

Skjult ID med pseudonym jepp lø. 8 aug. 2009 23:42

silves: sånn kropp du har er veldig fint det ;-)

Skjult ID med pseudonym jente30 lø. 8 aug. 2009 23:51

Vet at enkelte av kompisene mine synes de mer veltrente og svært muskuløse damene mister sin femininitet. Dette er menn som liker å holde seg i form selv. Mange av de mister fasongen og blir mer kantete i kroppen. Det er ikke få av de som må ty til plastisk opr. pga at kroppen har blitt mandig spes. bysten. Trener endel selv, men det er ikke for å få synlige muskler da jeg personlig ikke synes det er noe pent. Det passer ikke min kropp da jeg har former, men vet at de som har en rett opp og ned kropp så kan det se bedre ut med litt muskler. Min PT er veldig nett i kroppen og hun kler å ha litt muskler ettersom hun har lite former. Hun har en flott kroppsholdning som er veldig feminin og det er ikke alle kvinner som har uavhengig om de trener eller ikke. Så jeg tror mye avhenger av hva slags bygning man har i utgangspunktet. Er mann bygd som et mannfolk i kroppen og beveger seg som en mann så er det vanskelig å se feminin ut uansett.

(mann 41 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2009 23:52 Privat melding

Jeg har ikke noe imot veltrente og muskuløse damer. Tvert imot vil jeg si...

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 8 aug. 2009 23:54

Kvinner med muskler er utrolig fint! Musklene er det som former kroppen og det er et vakkert syn uanset om musklene er store eller små. Trener mye selv og synes veltrente jenter er topp!

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 9 aug. 2009 00:01

I fare for å starte en manne diskusjon om hvem som er størst også videre:)men 100kgbodhi kjøper jeg ikke, sorry men skal jeg tippe deg så sier vi vell 87

Skjult ID med pseudonym Bodhi sø. 9 aug. 2009 00:12

Det skal du få lov til å tippe.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 00:18

TS
Jeg tror du har møtt feil type menn. Kan du sende de til meg? Lite muskler her....

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 9 aug. 2009 00:20

Med tanken på høyden til Bodhi ser jeg det ikke urealistisk at han er 100 kg. Vi ser ikke størelsen på beina men muskler veier en del i forhold til volumet.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 03:39 Privat melding

Jenter med en trimmet kropp er pent :-) Men som noen har vært inne på her tidligere, så har alt en grense... Er du på størrelse med hulken, så vil du nok skremme en partner :-)

Skjult ID med pseudonym snikkerboa sø. 9 aug. 2009 05:01

haha, jævelig nice med damer som har en ryggtavle ut av ville måneskinn og pupper som er en enste stor muskel... drit sexy lisssom. Bodhi: veltrente damer er en ting.. når de tar helt av å blir nærmest mannfolk er en helt annen.. Mulig du liker damer sopm bitchslapper deg å tar helt av:) Jenter som holder seg i form er en ting.. men de skal ikke miste sinne kvinnelige former.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 9 aug. 2009 14:42

Her generaliserer du veldig, snikkerboa! Bare fordi en jente er muskuløs trenger det ikke bety at hun "bitchslapper deg og tar helt av"! Jeg har vært sammen med flere jenter som er i kategorien fitness/bygger-jenter og de får de fleste ikke-trente menn til å se feminine ut men de hadde alle stort fokus på å se kvinnelige ut og det var de også. Da hadde stort fokus på å oppføre seg som jenter også. Disse kvinner legger omtrent alltid inn silikon og beholder dermed kvinneligheten selvom brystmusklene er store. Det er helt klart en smaksak da, men liker man muskler så er det utrolig sexy med veltrente damer selvom musklene er store.

Skjult ID med pseudonym knuffings ma. 10 aug. 2009 21:48

det er forskjell på å være kroppsbygger og på å ha fin muskeldefinisjon.
Jeg synes TS er fin :) Det skal MYE til for at jenter får store muskler :)

Skjult ID med pseudonym Kim ma. 10 aug. 2009 21:52

For at jenter skal få mykje muskler så kreves det meir enn bare trening og mat. Dette er enkel fysiologi :)
I mine auger er veltrente jenter veldig pent.