Alle innlegg Sukkerforum

Alders valg fra jenter/kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 9 aug. 2009 03:45

Undres en del over en hel del profiler jeg har vært inne å tittet på. Ser det er en del jenter/kvinner som ønsker en mye yngre partner en de selv er??? Hvorfor det egentlig? Virker som de tror at det ikke er noen gutter/menn på deres egen alder eller eldre kan matche dem??? Mulig jeg er litt gammeldags i tankemåte, men har alltid trodd og ment at jenter/ damer ville ha en som var like gammel eller litt eldre?? Noen fornuftig forklaring på dette jenter/damer???

Skjult ID med pseudonym sol sø. 9 aug. 2009 11:34

Jeg har ganske stort alderspenn på hva jeg ønsker. Både nedover og oppover i alder. Hvis jeg faller for en som er eldre enn meg så må han ha noe litt ungdommelig/gutteaktig over seg selv om han er godt voksen.
Det finner jeg oftere hos en mann litt yngre enn meg men også hos noen menn som er 55+ . Det er ikke alderen på papiret som teller mest.
Men det går jo en nedre grense et sted, ved omtrent 40 år for min del .

Skjult ID med pseudonym Harry sø. 9 aug. 2009 11:44

Alderen i profilen min er bare veiledende! Møter man noen som det bare føles riktig med er alder underordnet. Erfaringsmessig kommer jeg faktisk best overensmed kvinner som er noe eldre enn meg.

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 9 aug. 2009 11:48

Linn1982 - Akkurat det samme har jeg merket meg. Nesten alle menn 40+ her inne har en nedre grense på 10-15 år og ca like gamle som seg selv. Jeg kunne ikke tenke meg en mann som er veldig mye yngre.. Han bør helst være omtrent like gammel ell litt eldre. Derfor blir jeg og veldig forundra når jeg får henvendelser fra mye yngre menn. Det er selvfølgelig smigrende, men jeg er ikke ute etter ons. Jeg tar slike henvendelser for det det er, hva med menn? Det er jo som regel en fordel og være omtrent på samme sted i livet, og da bør jo kanskje ikke alderen være så alt for langt i fra hverandre, eller hur??

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 9 aug. 2009 11:51

Aldersforskjeller er et tema som stadig har gått igjen her på forumet. Du er nok noe gammeldags hvis du ikke har fått med deg at utviklingen har snudd i samfunnet og det er blitt mer og mer vanlig at damene finner seg yngre menn. Jeg foretrekker selv noen litt yngre eller like gammel, og det begrunner jeg med at de holder seg bedre både fysisk og mentalt. En satt gubbe passer ikke for meg, men folk er forskjellig så det er jo opp til hver enkelt. Skal aldri si at jeg aldri ville falt for en som er eldre, men da er han unntaket. Tviler på det ettersom jeg kun har en ex. som var 4 år eldre enn meg. Datet en fyr som også var et par år eldre, men stort sett har jeg ofte foretrukket de menn som er mellom 4-6 år yngre enn meg selv. Jeg holder meg godt til alderen og det får jeg ofte høre. Det har aldri skjedd at de tror at noen jeg har vært sammen med har vært yngre enn meg. Når jeg blir kontaktet av eldre menn 15 år eldre eller mer så ber jeg de lese profilen. Har foreldre som holder seg veldig godt for alderen, og flere av typene her inne har jo sett eldre ut enn min egen far.

Skjult ID med pseudonym Haarest sø. 9 aug. 2009 12:16

For meg som er i tidlig 30 årene og ikke har hatt noen forhold å skryte av, så foretrekker jeg en yngre jente.. Jeg har bare datet jenter på min egen alder, men jeg har en følelse at jeg alltid henger etter.. De har framtids planer om unger asap, og vel det er ikke noe for meg..

Har kommer i kontakt med et par jenter på 24 og 26... De er akkurat der jeg er i livet :).. for all del, det finnes sikker jenter på min alder som er der, men har ikke møtt de ennå :)

Skjult ID med pseudonym mp sø. 9 aug. 2009 12:38

Omdiskutert tema i mange tråder.

Kvinner på 50+ ønsker nok yngre menn tror jeg. Men det er stor forskjell på dette "tallet" alder. Når jeg titter på bildene av 50 -60 årige menn her er det jo stor forskjell . Også IRL.
Det er nok en sannhet , men slitt uttrykk , som heter at alder bare er et tall.

Skjult ID med pseudonym yeah sø. 9 aug. 2009 13:04

Typisk damer å ikke svare på spørsmålet, men heller komme med motspørsmål! Svar på TS spørsmål og hold dere til det! Er det så veldig vanskelig? ;D

Skjult ID med pseudonym sol sø. 9 aug. 2009 13:07

Yeah
Er vi ikke flere som har svart på TS sitt spørsmål da ?

Skjult ID med pseudonym yeah sø. 9 aug. 2009 13:10

Joda.......men det er et par tilfeller av det motsatte! :)

Skjult ID sø. 9 aug. 2009 13:20

Noen som har stått opp med feil ben i dag ?

Skjult ID med pseudonym lysstråle sø. 9 aug. 2009 13:21

Logget meg ut og søkte på kvinner i alderen 40-45 år.Der var det mye sprekt!!!
Gjorde det samme med søket på menn.Og der fikk jeg svaret gitt...
Det er ikke rart kvinner går ned i alder:)))))
Og nå snakker vi utseende...

Skjult ID sø. 9 aug. 2009 13:59

Hurra. Noen som har skjønt det.

Prøv det samme på kvinne /mann 55-65

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 aug. 2009 14:08

Nå har ikke jeg interessert meg nevneverdig for menn på sukker så der er jeg innhabil, men å si at det bare er gullkorn blant damene er vel i beste fall en justert sannhet ?
Det kan være såpass at jeg faktisk er hellig overbevist om at noen lyver på seg minst til år. Om nå ikke bildet er tatt om ti år??
Mye rart man kan får til med photoshop om man er god ;-)

Skjult ID med pseudonym Kassandra sø. 9 aug. 2009 14:29

@ lysstråle

Kunne ikke sagt det bedre selv!!!

Jeg er en dame som på bakgrunn av erfaring er jeg ferdig med eldre menn.
Innrømmer gjerne at jeg blir smigret over henvendelser fra en del menn som er ca. 15 -20 år yngre enn meg.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 14:31

TS
Handler vel om hvordan man føler seg, om man har barn/ønsker barn, hva man ønsker seg og hvilke erfaringer man har fra tidligere forhold :-)

Kjemi er greia :-)

Skjult ID med pseudonym 666 sø. 9 aug. 2009 15:08

Er vel en del kvinner som har sett litt for mye på sex og singelliv tenker jeg. Man skal heller ikke glemme mental alder. Blir litt lei av å høre kvinner på 40+ skryte av hvor godt dere holder dere i forhold til menn på deres egen alder. Har lett for å tiltrekke meg kvinner i den alderen når jeg er ute (er 35) og veldig ofte føler jeg meg for gammal for dem. En unggutt på 17-18 hadde vært mer passe........

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 9 aug. 2009 15:14

Det var jo noen svar, men langt fra det jeg hadde trodd.... En påstand fra yngre alder er jo at jenter/damer er mye eldre i "hode" en gutta/menn... Og derfor anser yngre for barnslige, så derfor har de ikke vært intressange. Men plutselig er det motsatt? Plutselig er man etter yngre gutter/menn??? Skjønner ikke helt dette?

Skjult ID med pseudonym E.T. sø. 9 aug. 2009 15:24

Så damene går etter yngre menn uten erfaring og stabilitet i livet..........Må ha gått glipp av noe her!

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 15:24

@hmmm
Men hva skal man gjøre når man finner ut at de som ligger 10-15 år over i alder, heller ikke har blitt voksne "i hodet"?
Bare en tanke

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 15:33

@E.T.
Det stemmer ikke :-)

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 9 aug. 2009 15:34

Dessverre vil det alltid være noen som aldri blir voksne.

lysstråle - har gjort det samme som deg, og det er veldig mange pene damer mellom 40 og 50 her, noe jeg ikke kan si om menn i samme aldersgruppen. Da snakker vi kun om utseende.

Skjult ID med pseudonym mi sø. 9 aug. 2009 15:37

hmmm, du er nok litt gammeldags i tenkemåte :)

Det er i mitt syn ganske urelevant hvor gammel noen er... Viktigst er at man mentalt er på samme alderstrinn og at livsstil i øvrig passer sammen. Jeg blir lett imponert av menn som tør ha en aldersgrense høyt over sin egen alder, uansett hva hensikten med det er... Og det er kjempedigg når de tør å ta kontakt med en ''eldre'' jente!

Den fornuftige forklaringen på dette hmmm, er nok at kvinner idag ikke har samme behov av mannens status (penger, stilling osv.) som tidligere og nå kan velge hva vi vil, og derfor velger attraktive (les pene, verbale, snille, åpne, fordomsfrie, morsomme) menn. Og de mennene er MANGE, i alle alderskategorier, heldigvis!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 9 aug. 2009 15:41

Tja, jeg gjorde et søk på både kvinner og menn mellom 40 og 55, og kan definitivt ikke se den store forskjellen som dere hevder. Jeg ser stort sett vanlige menn og kvinner, som ser ut som den alderen de faktisk er. Jeg tror i hvertfall ikke at disse mennene er noe mindre aktive og mer "gubbete" enn jentene i samme aldersgruppe.

Det finnes dog et lite utvalg kvinner i denne aldersgruppen som skiller seg ut. Det er en gruppe jenter som ved første øyekast ser ut til å holde seg ganske godt: Det er slanke, tilsynelatende veltrente kvinner, med hårfarge fra flaske og diverse kosmetiske inngrep i bagasjen Disse dukker også opp i mine lister (jeg er 32), da de gjerne søker menn som er 10-15 år yngre enn dem selv.

Hvis man studerer bildene nøye, og ser forbi de åpenbare glamour bildene og tjukke lag med sminke, så ser man raskt at disse ikke er upåvirket av tidens tann. For all del, det finnes noen som holder seg naturlig pene, men vil nok si at de naturlig kjekke gutta er i flertall. Menn har ofte enn sjarm som ikke lar seg feste på bilder, mens kvinner er flinke til å skjule sine skavanker.

Når disse hevder de er "ungdommelige", så er det nok bare i deres egen verden. De har som regel helt andre verdier, interesser, smak, og holdninger enn oss gutter som er 10 år yngre. Så hvorfor trakter yngre gutter etter disse kvinnene? Det er ene og alene på grunn av sex. Gutter synes det er spennende med erfarne kvinner som vet hva de vil ha, og som ikke er like tilbakeholdne som jenter på egen alder. Interessen er dog kun overfladisk, de ser aldri for seg noe langvarig forhold med denne kvinnen. Det finnes noen forhold hvor eldre kvinner lever lykkelig i mange år med yngre menn, men dette er svært sjelden.

Så alle dere kvinner over 40 som "holder dere godt", får ha det morro med guttene så lenge dere kan, men sjansen for at dere finner ekte kjærlighet er nok ganske liten.

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 9 aug. 2009 15:51

Jeg må også si at i likhet med 666, så får jeg en del oppmerksomhet fra kvinner som er eldre enn meg ute på byen. Jeg opplever de fleste som ubehagelig pågående, tafsete, og som ikke tar nei for et svar. Man blir kanskje litt smigret, men det er totalt uaktuelt da jeg ikke er ute etter one-night stands.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 15:54

@wintermute
Så om jeg vil finne kjærligheten, så må jeg finne en mann som ikke er yngre, og som er på samme hakk på "skalaen" som meg?
For de andre tenker kun sex?
Skal vi lage en ny relasjonstest?
Kun bilder uten sminke i profilen?
Referanser....?

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 9 aug. 2009 16:00

@kameleonen: Du står fritt til å søke akkurat det du ønsker her inne. Det gjelder bare å ha selvinnsikt til å skjønne hva man selv kan tilby i et forhold, og ikke bare kreve ut fra en difus oppfatning av egen attraktivitet. Er man realistisk, er det slettes ikke vanskelig å finne en normal, kjekk mann som man kan leve lykkelig med.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 16:05

@wintermute
Jeg er veldig enig med deg :-)
Mye av det her inne blir nesten som en ønskeliste.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 9 aug. 2009 16:14

@wintermute: Veldig bra det siste innlegget ditt. :-)

Det er lett å sette opp en egen meny over allt man vil ha, og derfor blir noen sittende i årevis uten å finne noen. Selv om man mener å ha funnet drømmemannen/kvinnen, så kan det allikevel bli kortvarig av diverse grunner. De som møter drømmepersonen og feilet, får ett annet syn på hva de er ute etter det.

Skjult ID med pseudonym Tjohei sø. 9 aug. 2009 16:27

Vi tar oss bedre ut enn våre jevngamle menn!
Hvorfor kaste det bort på "slaskete" middelaldrene gubber, når det er de yngre som fortjener oss! :-)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 16:34 Privat melding

Tjohei, etter 5 timer med sminke, ja :)

Men for å være litt seriøs. Damer på min alder som går for gutter rundt 30. Hva tenker dere i forhold til barn? Det kan tenkes at en 29 års gammel gutt ikke har tenkt gjennom barneproblematikken...

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 9 aug. 2009 16:36

Hehe...
Begge parter av slike forhold er vel bare ute etter midlertidig moro, så jeg tror ikke de tenker så mye på barn.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 aug. 2009 16:53

TomTom, så de burde vært på k*ullidag.no og ikke sukker... :)

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 9 aug. 2009 18:52

Det gleder meg å se så mange innspill og en del gode svar. Er vel ikke så stor tvil i mitt sinn om at vi kunn snakker om kortvarig hygge når eldre kvinner med barn ønsker yngre menn, som kanskje ikke har barn. Er vel ikke mange eldre damer som ønsker seg flere barn når de kommer til en viss alder. Men om det er det som er ønske, så er det jo greit. Sukker kan jo brukes til så mangt, også å finne seg en midlertidig partner :-)

Skjult ID med pseudonym 666 sø. 9 aug. 2009 19:15

@tjohei Jo da det finne slaskete middelaldrende gubber og at mange menn kunne ha blitt flinkere til å ta vare på seg selv er helt sant. Men det finnes jammen mange rimelig mentalt slaskete "modne kvinner" der også. Man trenger å fylle hodet med andre ting en tv-reality, sex&singelliv, sminkerådene til Jan Thomas og veninnepjattet om hvor unge der ser ut.

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 9 aug. 2009 19:16

Det er ikke mitt inntrykk. Det er nok bare et forsvar dere eldre menn bruker ettersom dere ikke har sjangs på de damene som de yngre tar foran nesen deres. Grettne gamle gubber er ikke mye tiltrekkende. Det er faktisk tilfelle det flere er inne på her at det finnes mange fler attraktive damer i alder 40-45 år enn menn i samme alder. Han som nevner hårfarge bør virkelig tenke seg om ettersom det gjør både kvinner og menn fra de er i tenårene. Tenk deg alle de som bleker håret i alle år. Mellom 45-55 er jeg derimot ikke helt enig, og der er det mer likt. Da begynner alderen virkelig å synes på de fleste.

Er selv en dame på 40 som ikke har barn, og jeg har blitt kontaktet av mange yngre menn som ønsker noe mer seriøst enn kun kortvarig lykke. Det opplever jeg også IRL. Det er veldig få som tror jeg er 40 år og tipper mellom 32-35. Har vært i forhold med yngre menn og det er jeg som har gjort det slutt og ikke de. Har flere venninner som er i forhold med yngre menn og det opp til 10 år yngre. De har vært sammen i mange år og det er seriøse forhold. Det er fåtallet menn rundt 35 som har en elskerinne på 40. De er jo nesten jevngamle, men er det 10-15 år aldersforskjell kan nok det heller stemme.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 9 aug. 2009 19:18

@Kit: hehe.. ja, de kunne like gjerne brukt en slik side. :-)

Hvis en på 29 år blir sammen med ei på 45.. Hvor seriøs tror du han er i fremtiden med ett forhold? Spesiellt om han har tenkt å få familie etterhvert. I noen tilfeller, så kan slike forhold bli langvarige selvsagt. For noen yngre, så er kun de en eldre bra nok. :)
Kan jo hende lammekjøttet trenger en slags ekstra "mor" de kan være intime med samtidig. ;)

Skjult ID med pseudonym 666 sø. 9 aug. 2009 19:37

Jeg har aldri noensinne møtt en dame rundt 40 som ikke mener dere ser yngre ut enn det de virkelig er............. At menn sier det er bare for å få dere til sengs. Skjønner dere ikke at det aller, aller beste trikset for å sjekke opp en dame på deres alder er skrøne om at de ser så unge ut og er utrolig mye mer tiltrekkende enn yngre kvinner. Gud bedre så naive og enkle enkelte kvinner kan være.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 aug. 2009 19:50

@dame40. Ja, jeg stusser litt på en del damer på min alder. Vi treffes på byen og ha det veldig hyggelig. Helt til de finer ut at vi er like gamle. Da forsvinner de fort gitt. Men, men. Mye pent rundt 30... :)

Skjult ID med pseudonym E.T. sø. 9 aug. 2009 19:52

@tjohei
Men når de "slaskete" middelaldrene gubbene har peng så har ikke aldersforskjellen noe å si?

Skjult ID med pseudonym carmina sø. 9 aug. 2009 19:55

@ET.

Du mener ikke det ????
Da må man være ganske desperat.. Heller luft og kjærlighet og handle på Prix.

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 9 aug. 2009 19:58

Jeg ser for meg disse kvinnene sitter på cafe sammen med venninnene og den ene overgår den andre i å fortelle hvor bra de holder seg, hvor attraktive de er, og at de fortjener mye bedre enn menn på deres egen alder. Når de da i tillegg får "bekreftelse" av lystne, yngre menn, som vet hva dem skal si for å få dem til sengs, så er selvfornektelsen komplett.

Jeg er 32, og kommer stadig over disse kvinnene på utesteder. Jeg opplever at flere kvinner på godt over 40 tar kontakt med meg på sider som dette. Ved hjelp av sminke, trening og kiriurgi så skaper de en illusjon av ungdom, men de er ikke så attraktive som de skal ha det til selv. Alderstillegget er der, selv om man kanskje må kikke to ganger. Dessuten så hjelper det ikke å ha en kropp som en 18-åring, når man har en hjerne som er på samme nivå.

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 9 aug. 2009 20:05

@666

Det er jo ikke det dette dreier seg om da, men de gutta som faktisk er seriøse selv om de er 5-10 år yngre. Alle menn har triks som de bruker for å få damer i seng, men over tid så merker man om personen er interessert eller ikke. Da snakker jeg om år. Har flere beilere som fremdeles kontakter meg selv om de er yngre. Personlig vil jeg helst ikke ha en 10 år yngre kjæreste. +/- 5 år er innenfor samme aldersgruppe.

@kit

Det er jo merkelig, men det er sikkert noen damer på 40 med alderskrise også. Det er mye pent av menn rundt 30 også..:)

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 9 aug. 2009 20:11

@wintermute

Kan ikke si jeg kjenner meg igjen og heller ingen av mine venninner er slik du beskriver oss på 40. Mulig det finnes noen av de og da synes jeg synd på de. Tar aldri kontakt med menn yngre enn meg her inne hvis jeg ser de søker etter yngre damer. IRL trenger jeg aldri å sjekke opp menn, da jeg er den som blir sjekket opp. Kan ikke si jeg synes det er så veldig ok å bli sjekket opp av så mye yngre menn. Tar det aldri noe seriøst heller. Vil heller bli sjekket opp av noen rundt min egen alder.

Skjult ID med pseudonym E.T. sø. 9 aug. 2009 20:13

@carmina

Åpne opp gluggene! det er da tusenvis av eksempler på dette!

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 aug. 2009 20:20

dame40, mitt utsagn "Mye pent rundt 30" ekskluderer vel ikke menn, eller... :)

Skjult ID med pseudonym 666 sø. 9 aug. 2009 20:53

Det jeg reagerer så veldig på er rent ut diskriminering av menn i en aldersgruppe. Jeg er selv 35 og mitt i målgruppa for kvinner rundt 40 som søker yngre menn. Hadde menn på noen og 40 uttrykt så nedlatende om kvinner på sin egen alder hadde det blitt haraball.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 21:01 Privat melding

666, når jeg kjeder meg her inne, argumenterer jeg ofte på samme måte som kvinner gjør. Det pleier å bli ett lurveleven :)

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 9 aug. 2009 21:34

@666

Nå er jeg akkurat 40 og du kan være helt trygg på at du ikke får en melding av meg. Det er litt dobbeltmoral her inne blant enkelte menn som sier de ikke vil ha damer på 40. Spesielt når jeg vet at flere av dere har sendt meg melding og vil bli bedre kjent. Det er kanskje noen som er litt sure fordi de ikke fikk kontakt. Det er mange flotte damer på 40 år her inne og de som sier noe annet lyver. Tittet på den siste siden av besøkende på profilen min og gj. snittsalderen er på 34. Yngste er 28 år. Det er fordi de veldig unge eller mye eldre får sort hjerte.

Skjult ID med pseudonym carmina sø. 9 aug. 2009 21:38

@ET

Dersom vi snur det på hodet da ?
Mange gutter/ menn som er på utkikk etter eldre velstående kvinner ?

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 aug. 2009 21:39

@dame40. I og med jeg er den eneste som står fram med alder på tråden, vil jeg presisere at jeg aldri har sagt eller ment at 40 års gamle damer er uaktuelle. Det er også godt mulig jeg har sendt melding til deg, og ikke fått svar. Måten du skriver på kan lett tolkes dithen at det er meg du tenker på.

Skjult ID med pseudonym Acelezz sø. 9 aug. 2009 21:41

At enkelte menn i det hele tatt lar seg provosere at noen damer vil ha yngre menn tyder bare på at de har et problem.
Høres ut som en furten liten drittunge. Livet er urettferdig.. buhuuuu

Skjult ID med pseudonym carmina02 sø. 9 aug. 2009 21:44

@kit
Nå er det 3 som står fram med alder her

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 9 aug. 2009 21:45

Jeg er 33 og søker menn under 40... Kan godt møte noen som er yngre en meg. Men det finnes litt grenser,
Den eneste grunnen til at alder har noe å si i det hele tatt er for at jeg ønsker flere barn.
Ja , jeg vet menn kan få barn i alle aldre ... De kan , selv om de ikke bør....

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 aug. 2009 21:45

Ace, er det noen som har blitt provosert?

(kvinne 73 år fra Akershus) sø. 9 aug. 2009 21:46 Privat melding

hm ??? kom ikke frem...........64. Ikke mange på den alderen her inne, men jeg henger nå med. Mitt ønske er en mann fra 55-60.

Skjult ID med pseudonym Acelezz sø. 9 aug. 2009 21:46

Kit - virker som en her inne er det..ja

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 aug. 2009 21:48

Ikke provosert, 32-åringen er vel mer oppgitt over de gamle røyene som sikler på ham... :)

Skjult ID med pseudonym carmina02 sø. 9 aug. 2009 21:56

@ Kit Når blir man gammel røy ? Og hvordan ser de ut ?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 aug. 2009 21:56

Gjesp....... Dette har jeg faktisk ikke fått med på på det året jeg har vært på sukker...sikter meg inn på 35 til min egen alder sånn ca pluss litt kanskje . Ser ut til at det funker greit for meg. Klart at en dame som er litt om seg og passer på sin kropp og sjel kan figurere som yngre enn sine mindre forfengelige medsøstre? Men er det juks det da? Om en mann på min alder er feit og utrent, satt i sofaen er vel det hans valg (kan de jo være i trettiårene også). Om jeg velger å passe på bare litt å fremstå som noe annet kan vel ingen kalle meg en juksemaker eller hur?
Jenter farger jo hår med største selvfølgelighet. Det pleier ikke menn å gjøre (meg bekjent), men tanken har streifet meg. Mange vil ha en høy, mørk og slank mann. Litt farge i håret så er jeg i mål eller er det juks ?

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 aug. 2009 22:00

For han på 32 var det tydeligvis de på 40, carmina02.

Skjult ID med pseudonym dame40 sø. 9 aug. 2009 22:45

@Kit

Du har nok sendt meg melding, men det var vel ikke spesielt deg jeg tenkte på.

@wintermute og 666

De som klager på 40 åringer er jo wintermute og 666. Det slår meg at begge de to tar kontakt også med 40 åringer selv om vi tydeligvis er innspålitne gamle damer som bruker 5 timer for å pynte oss..:) hehe. Er det virkelig noen 40 åringer som bruker så lang tid? hehe..Jeg vet om 18-20 år gamle jenter som faktisk bruker et par timer for å pynte seg.
Vet helt sikkert at en av de har sendt meg melding før jeg ga vedkommende sort hjerte. Derfor blir det noe dobbeltmoralsk det de legger ut. Tydeligvis ikke alle som enten takler å bli avvist av de som er eldre eller har forståelse at faktisk noen menn bryr seg ikke om dama er f.eks. er 5 år eldre. De fleste ser på det som nesten jevngammel. Jeg kan heller reagerer på at en 40 åring er sammen med en 20 åring, og da er man som regel på forskjellige stadier i livet og det vil sjeldent funke, men det er jo helt opp til hver enkelt hva man velger.

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 9 aug. 2009 22:55

Fortsatt en god del gode svar her... men det er vittelig ikke vits i å bli arg fordi en prater om et emne. Om folk har problemer på å snakke eller høre andres meninger på det som blir diskutert, så anbefaler jeg å la være å lese eller kommentere :-) Merker at det er en del som er veldig i forsvarsposisjon her :-)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 aug. 2009 23:01

@dame40. Håper jeg ikke sendte noen ufin melding når du ikke svarte ;)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 9 aug. 2009 23:30

@dame40: Jeg har aldri initiert noe kontakt eller forsøkt å sjekke opp ei dame over 40, verken her inne eller ute på byen. Derfor kan jeg med største trygghet si at du har svært kreativ fantasi når du tror jeg har forsøkt å sende deg melding, og at du i tillegg har avvist meg! Snakk om å være innbilsk! Skulle vært interessant å sett om du virkelig er så fantastisk vakker og velholden som du selv tror du er.

Jeg må understreke at jeg ikke har noe i mot at kvinner dater yngre menn, men jeg irriterer meg over alle damene her som rakker ned på jevnaldrende menn, og hevder de er så mye bedre og mer ungdommelige enn dem. Jeg synes dette er tåpelig generalisering, som ikke er basert på annet enn et urealistisk selvbilde.

Selv har jeg satt grensen min på kvinner som er inntil 6 år eldre enn meg, men det er relativt få av de profilene jeg har sett i det øvre skiktet som er aktuelle (det finnes noen få). Derfor synes jeg det blir helt feil å hevde at sukker er et fruktfat av spenstige kvinner over 40, (og ditto sure gubber i samme aldersgruppe), som kan forsyne seg fritt av 20-30-åringer.

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 9 aug. 2009 23:36

@TS - du vet vi kvinner over 40 synes det er ok med litt lammekjøtt - nei spøk til side, det med alder kommer opp gang på gang her, tror det handler mer om personlighetstypen enn selve alderen på partneren. Ser ikke helt for meg å være sammen med en mann som er 10 år yngre, men 5 år yngre ville jeg ikke ha tenkt på skulle være vanskelig............

Skjult ID med pseudonym dame40 ma. 10 aug. 2009 11:09

@kit

Nei. Du sendte ikke en ufin melding..:)

@wintermute

Du lyver så du tror det selv. Du sendte meg melding når jeg nettopp hadde fylt 40, men det sto 39 fremdeles. Du virker noe bitter og har du fått mange avslag i det siste? Du er utrolig nedlatende på meg som person, og jeg bare forteller min erfaring på nett og IRL. Da blir jeg dømt som innbilsk m.m. Det blir siste ordet fra meg i denne debatten. Liker bedre å diskutere sak enn person.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 10 aug. 2009 11:26

Oj sååå sinna!

Skjult ID med pseudonym carmina02 ma. 10 aug. 2009 12:21

Peer du lyver.........Det gjør jeg ei................

Minner om ekteskapskrangel dette her. Ikke rart det blir krig i verden

Skjult ID med pseudonym Lionking ma. 10 aug. 2009 14:13

Hvor er alle disse damene 40+ det snakkes om som visstnok ser så utrolig bra ut og som generelt holder seg så utrolig mye bedre enn jevnaldrende menn? Jeg har ihvertfall ikke sett dem.... Selv er jeg 39, ser noen år yngre ut, og har etter to år her på Sukker kommet frem til at jeg helst ønsker å møte damer som er maks 35. Litt pga. at jeg ønsker meg barn i fremtiden, men også pga. at de over 35 rett og slett ser ganske "slitne" ut (ofte, men det finnes selvsagt unntak).

Skjult ID med pseudonym lysstråle ma. 10 aug. 2009 14:33

@lionking
De kan du ikke se da de har under 70 i match med deg og det er fordi de allerede har barn og ønsker ikke flere..

Skjult ID med pseudonym jente30 ma. 10 aug. 2009 14:57

@lysestråle

Helt feil. De som er 40+ og som allerede har barn er vel de som ser mest slitne ut og mange av de har mistet fasongen. Det er jo egentlig ganske forståelig ettersom det tar på å få/ha barn.
Tror vel heller at lionking har bare en dårlig match eller blitt satt svart hjerte på av de mer attraktive 40 åringene uten barn.

Skjult ID med pseudonym stjerne ma. 10 aug. 2009 15:00

@ jente30
:)))))..kanskje en kombinasjon...

Skjult ID med pseudonym carmina02 ma. 10 aug. 2009 15:11

@jente30

:-((( Blir helt deppa av deg og pratet om slitne kropper på 40 +
Ingel regel uten untak vet jo jeg også. Men det er også kvinner som er aktive og trener opp kroppen etter fødsler. Har født 3 barn , så jeg vet hva jeg snakker om.
Ikke ta alle under samme kam her da jente30.

Skjult ID med pseudonym jente30 ma. 10 aug. 2009 15:40

@ carmina02

Jeg sa mange av de, og da mener ikke jeg alle. Det er fortsatt 40 åringer som holder seg godt selv etter fødsel.

Skjult ID med pseudonym Mr.X ma. 10 aug. 2009 18:55

Jeg holder meg godt - 41 år etter min egen fødsel

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 10 aug. 2009 19:20

Skjønner at det var vanskelig å holde seg sakelig her når tempraturen steg litt og folk blir personlige for å ha en mening... Da er det vel like greit å avslutte samtalen da vel :-)