Alle innlegg Sukkerforum

Jenter kan bare gå opp, gutter bare ned

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 04:14 Privat melding

Det står ærlig talt menn i kø for å bli kjæreste med alle jentene på Sukker. Og for øvrig på ethvert utested i Oslo, så hvorfor er det så mange single jenter? Jo, pga dette:

Forutsetninger/antagelser:
1. Alle personer kan rangeres fra 1 til 10 etter attraktivitet.
2. Det er gutter som sjekker og de er i hovedsak ute etter sex enten den kvelden (og/eller i nær fremtid).
3. Sex oppfattes som et «gode»
4. Jenter lar seg sjekke opp, men tar ikke selv initiativ
5. Det finnes mange menn og kvinner på et gitt utested, slik at det er valgfrihet, mye å velge i mellom osv.

A: Når en gutt sjekker
En gutt med attraktivitet 6 prøver å sjekke opp damer med attraktivitet 7 til 10, men får nei, nei og atter nei. Og det er forståelig, jentene kan jo velge gutter med høyere attraktivitet. Gutten må prøve på jenter fra 5 og nedover for å få napp. Sex-driven gjør at gutten gjennom kvelden går fra jente til jente på utestedet. Han finner ingen på sitt eget nivå, men får god kontakt med en jente med attraktivitet 4. For henne er en 6'er-gutt et lite kupp. Så hvis gutten blir, så vet han at sjansene for sex er stor, selv om han kanskje har større potensial. Så hva skal han gjøre? Ettersom mennesker generelt er risikoaverse - en fugl i hånden er gjerne bedre enn ti på taket osv - og behovet for sex er stort, så velger gutten å blir med 4'er jenta hjem. Det er egentlig litt under han, men det følger med et «gode» på kjøpet, nemlig sex.

4'er-jenta synes hele tiden at 6'er-gutten er bra osv. Og ymter kanskje frempå etter noen møter at hun vil bli kjæreste. Men fra gutten synspunkt så er det ting å få en "dårlig" deal én, to, tre, fire ganger (går med på det pga sex), en annen å få det hver dag... muligens resten av livet... så han sier nei. Og hvorfor skulle han ikke det, han kan jo finne seg en 6'er-jente på sikt.

B: Når en jente "sjekker"
La oss si at det er jente med attraktivitet 7. Gjennom hele kvelden kommer det gutter bort til henne. La oss si at hun aviser alle til det kommer en gutt med attraktivitet 9. Igjen et lite kupp, for henne. Hennes varme velkomst gjør at 9'er-gutten tror sjansene er store for sex. Og historien gjentar seg.

Prøv å observere dette på et utested en gang. Og hvem av gutta er det som ikke "kjenner noen" som aldri har dratt med seg noe hjem som de angret på?

[Maksgrense for post nådd.]

(mann 39 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 04:15 Privat melding

Når man trekker dette videre, så ser man (muligens) følgende:
1. Damer får generelt med hjem gutter med høyere attraktivitet enn dem selv
2. Damene tror de har høyere attraktivitet enn det de faktisk har på grunn av pkt 1.
3. Hvis damene vil bli kjæreste med de kjekke guttene, så vil ikke mennene, fordi mennene har høyere attraktivitet og heller velger damer på sitt eget nivå. Sex var drivkraften i forholdet.
4. Damene blir skuffet. Det blir nedtur å velge en på sitt eget nivå. De lever heller i håpet som singel. Troen på at de faktisk har høyere attraktivitet bekreftes jo hver gang de blir med en gutt hjem.

Nettsjekking
Så hva skjer egentlig når du sender en melding til en jente du VET er på ditt eget nivå?

Sukker er som utstedet i eksempelet, bare på speed. Det som om alle er på SAMME utested, og det stort sett bare damene (og guttene med høyest attraktivitet) som har fordeler av det. Tilbudet av gutter eksploderer og jentene kan bare sitte å ta imot innbydelser fra alltid villig gutter, mange av dem med høyere attraktivitet enn dem selv. Gutter på jentenes eget faktiske nivå blir da uinteressante. Det er derfor du ikke får svar.

Resonnementet innebærer vel også at damene du får sjekket på Sukker har lavere attraktivitet i snitt enn de du treffer på byen, ettersom utvalget av menn på byen er mindre og på en måte tidsbegrenset. (Dog er det mulig at personligheten matcher bedre på Sukker)

Dette er ikke det samme som at det er bortkastet å sjekke på Sukker, men det må jobbes hardt med profiltekst og bilder slik at man fremstår med høyere attraktivitet enn man egentlig har. Hvis ikke møter man bare damer som er "lavere" enn deg selv. Og det er ikke noe for seriøse menn på jakt etter kjærligheten.

Og konklusjonen til sist, selvfølgelig: Det er jenter som er fulle av seg selv som har skyld i at det er så mange single. :P Get real!

Det er helt sikkert noen svakheter i det jeg har skrevet - så ro ned egga - men det stemmer i all hovedsak. Observer på et utested en dag. Eventuelt opprett en profil som mann. :P Null svar, hva?

Mvh
M.

PS: Bullshit vil bli besvart med bullshit
PS2: Aftenposten skrev om dette nå nettopp, men finner ikke linken... men jeg finner den hvis noen insisterer...

Skjult ID med pseudonym Walker sø. 9 aug. 2009 07:12

walker insisterer

Skjult ID med pseudonym Walker sø. 9 aug. 2009 09:25

Hvis man ikke er fornøyd med utvalget her, så kan man jo bare gå ut på det globale kjærlighetsmarkedet.

Det er nok fattige i verden til at hver nordmann skal kunne finne sin egen private elskerinne og hushjelp.

Vanskeligere er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 9 aug. 2009 10:03

hmmm .. lurer på hvor den køen min har gjemt seg .

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 9 aug. 2009 10:35

Det stemmer nok at jeg sikter forholdsvis høyt når det gjelder utseende/attraktivitet (jeg er mann). Jeg TROR i utgangspunktet ikke at jeg gjør det, men jeg fikk et liten 'wake up call' og 'reality check' her for en stund siden når jeg åpnet siden "Profiler du har besøkt". Så og si BARE strøkne (utseendemessig) damer... Men i det øyeblikket jeg går inn på disse profilene individuelt føles det ikke som jeg går 'over' min egen attraktivitet; det er først når jeg ser dem alle samlet at jeg må innrømme at "fy flate, disse er jo søte og pene hele gjengen!". Men i det øyeblikket jeg klikker på en profil føler jeg vel bare at jeg ser på de som er 'min smak'. Men 'min smak' har en tendens til å være ansikter som de fleste gutter/menn vil like... Jeg TROR det bare er 'min smak', men... de er rett og slett objektivt pene, de fleste av dem.

Men for all del; jeg føler vel at jeg har blitt litt 'voksen' nå, og ser mer etter ei jente som jeg kan like utseendet til uten at hun behøver å være modell(!), og som også har en god personlighet. Jeg ser tross alt etter et varig forhold her nå. Jeg klikker meg vel inn på de veldig penes profiler mer av nysgjerrighet og i tilfelle de skulle slumpe til å ha en smak som tilsier at de kan like mitt utseende.

For joda - utseendet teller, men dersom jeg kan like noe ved utseendet, og personligheten og kjemien er på topp, da vil hun *bli* veldig attraktiv i mine øyne. Jeg synes vel kanskje førsteinnlegget kan ha en del for seg, men det generaliserer en del, stemmer nok best på de under 30, og har et ganske stort fokus på sex/ONS. Men hovedlinjene stemmer nok til dels for de gruppene det er snakk om.

Skjult ID med pseudonym Tulla sø. 9 aug. 2009 11:10

Jeg sier som Smiley:o - kan ikke si at jeg har merket noe til køen.. Tror nok at mange menn her inne går for de aller peneste jentene og de samme jentene. Så klager de på at de ikke får svar og tomme inboxer. Ja, ja sier nå jeg- kanskje flere av mennene skulle prøve seg litt på alle de andre damene her inne som er under 10 og, kanskje utfallet ville være noe annet da?

Dette å stemple mennesker på en skala fra 1-10 er jo noe tvilsomt. Det jeg synes er pent vil jo nødvendighvis ikke noen andre synes er pent. Vi har jo alle forskjellige preferanser, og takk for det !!

Dette med at menn går for de samme damene er litt underlig. Har merket meg flere ganger at en mann som jeg synes er veldig pen og kjekk, ofte har en mindre pen dame IRL. Hva kommer det av, er det for å unngå konkurranse fra andre menn? Eller kanskje utseende ikke betyr så mye IRL, men heller personlighet. Kjemi mellom 2 mennesker er ikke bare utseende, men heller en kombinasjon av mange ting. Kanskje menn her på sukker burde tenke på hva de egentlig er ute etter. Sex eller et varig forhold og begynne å "jobbe " ut i fra det, for å finne den rette damen for seg her inne. Dette gjelder jo og for damer. Hva er det vi egentlig søker etter? Finne ut av det - og så gå for det. Både her og ute i den virkelige verdenen.

Skjult ID med pseudonym Haarest sø. 9 aug. 2009 12:03

Joda, det kan være noe i det du sier tror jeg, men vel tror det er en del jenter som er untak skal det sies.

Klarer ikke sette meg selv i noen skala etter at jeg ble kvitt kiloene mine, men før var jeg sikkert en 1 -3 en plass.. Jeg var feit og blek.. Det var umulig å få kontakt med de fleste jenter. Det hendte da, og vel interessant nok til at de holdt kontakten var jeg som regel alltid. Falt jeg for de kunne jeg glemme det da, en fikk slike dårlig samvittighet blikk når en fortalte hva en følte for de.. En fikk hvite løgner servert, men jeg viste godt hva problemet var.

Jeg klarte å bli kvitt nesten alle kiloene mine, og har gått fra rundere til normal nesten nå.. Hva skjer? Joda jenter som er av typen slik jeg selv var i størrelse har vist seg å være interessert nå, til og med et par av de som ikke en gang ville se på meg før som har vel fått mine gamle kilo har faktisk begynnt å finne meg interessant.. La oss si jeg har blitt en 5-7 nå? Forskjellen er i alle fall mega stor.

Ok, har fortsatt litt mage, men det vises nesten bare når jeg sitter.. Hva om jeg klarer å trene den vekk og bli litt mer strammere i overkroppen, litt som bena mine faktisk har blitt.. Kan jeg bli 8-9 da?

Det som er litt sært er vel at jeg selv har blitt litt kresen nå som jeg har blitt tynnere.. Alle jentene som kontakter meg har jo "noen" kilo ekstra... En sitter der kanskje litt bitter og gretten samtidig som en sitter der blank i øynene med nesten en tåre øyekroken for en er ikke vant til slik oppmerksomhet og svarer alle jentene som en er veldig interessert litt blendet, så et par dager senere.. hvorfor gjorde jeg det.... Hun er jo litt vel stor. Det føles litt urettferdig at meg etter mange år aldri har hatt sjansen på en gang så store jenter før nå som jeg har vent meg til en helt annen livsstil og trener ofte, og egentlig foretrekker at jenta er litt aktiv... :s

Skjult ID med pseudonym lysstråle sø. 9 aug. 2009 12:47

@ TS
Det er nok mye riktig i dette...ser bare på meg selv.
Er i utgangspunktet ute etter en kjæreste og sikter da litt nedover på skalaen.
MEN om jeg bare skal ha det litt moro så MÅ han se bra ut...altså sikter jeg oppover.
Og det er faktisk mye lettere,fordi de gutta ser jo nedover.Ganske enkelt..ikke sant!

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 15:17

TS
Mange ganger tenker jeg: Er det virkelig sant? For det virker slik. Desverre!

Jeg må spørre igjen: Er det slik dere gutta tenker?

Skjult ID med pseudonym arne sø. 9 aug. 2009 15:22

@TS
bra tråd . du har endel temmeli goe poeng her paperboy. Likevell har man jo av å til heldivis fårskjellige preferanser på utseende . Trikset ær og lære seg til og like et vist utseene som ikke alle faller får :) å når man ser orntli godt etter ær jo de fleste pene egentli på vær sin måte. Det gjeller og tørre og synes at noen ær pen når dine venner ikke bekrefter dette

Nettdatinga har desværre i noen grad den bieffekten att den bidrar til at det kan bli fokusert litt mye på overflate å at folk blir sett på som ting - men det ær vell også en del av utviklinga i sammfunnet ellers åsså

(mann 51 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 16:17 Privat melding

TS, hvis du blar litt i forumet vil du finne en veldig lik diskusjon. Du kan også se på datingmagasinet, der det var en jente som kun fikk sexpartnere men ikke kjærester. Personlig så tror jeg din modell har en del å si for like spesielle tilfeller, men ikke så stor generell forklaringskraft

Skjult ID med pseudonym US.Marshal sø. 9 aug. 2009 16:18

Bra skrevet TS.
Tror dette har noe for seg.Men de som er 30+ er "litt rundere i kantene".
Hadde man lagt ut 4 profiler av menn/damer,2 med vakre bilder,2 normale ,med samme profiltekst ect.så vet vi vel resultatet.
Derfor må de som ligger nederst på skalaen jobbe mye hadere,sender ut mailer i "hytt & vær".til mottagers frustasjoner.

Sånn er det bare.

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 9 aug. 2009 22:19 Privat melding

Jeg sender endel mail, og jeg får sjelden svar... Sånn er det bare! Men jeg får endel mail, prøver å svare på mestparten av det.

Skjult ID med pseudonym Lillah sø. 9 aug. 2009 22:29

Du kan være så kjekk, veltrent og rik du bare vil, men er du dummere enn meg, vil jeg ikke ha deg.

(mann 39 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 23:05 Privat melding

Walker, skal prøve å finne artikkelen senere. Ser ikke som om den ligger i nettarkivet deres... Ellers var det jo mange interessante innlegg her. :P

Skjult ID med pseudonym whatever ma. 10 aug. 2009 02:06

Så det eneste mulige resultatet er girl-on-top?

Jeg er litt enig i det du skriver, men greia er ikke hvor vakker/pen/kjekk en er. Det er hvilke kvaliteter en utstråler. Det er ingen dyp hemmelighet at jenter liker ledertypen. Altså den naturlige alfaen. En kan studere det i en hver flokk pattedyr. Det er enkel biologi. Man kan selvsagt gjøre det mer komplisert en dette også. Men basisen er der. Hvem som er alfaen i flokken er dermed litt vanskeligere å registrere i en menneskeflokk en i en dyreflokk og det er det som gjør bildet komplisert.

Konseptet med alfaer og omegaer er overraskende lett å legge merke til om man liker å studere menesker. Er du feks en mann som er det naturlige midtpunktet blant andre menn vil du også være mer attraktiv blant damene.

En alfa er gjerne kjekk og veltrent, men han er fremfor alt den folk vil snakke med. Dermed har han gjerne mye sosial intelligens og mye humor. Han forteller gjerne oftere en han spør. Det finnes selvsagt de som ikke er sånn naturlig og dermed "over do it" i sirkuset for å klatre på den sosiale stigen. Så alt med måte. Om man ser på skuespillere som Russell Crowe, Tom Cruise og George Clooney ser du ekstrem versjonen av hva jeg snakker om.

I tillegg liker ikke jenter de samme mennene hele mnd, rundt eggløsning liker jentene gjerne matcho versjonen bedre en "familefaren".

Alt over er godt vitenskaplig dokumentert, selv om betydningen er diskutert. I motsetning til svada man finner i "random ukeblad".

Interessant, men kanskje ikke videre brukbart til å ende sine potensielle score.

Skjult ID med pseudonym Blu ma. 10 aug. 2009 04:25

Forutsetninger/antagelser:
1. Alle personer kan rangeres fra 1 til 10 etter attraktivitet.
Dette stemmer.

2. Det er gutter som sjekker og de er i hovedsak ute etter sex enten den kvelden (og/eller i nær fremtid).
Tja, delvis riktig, fakta er iallefall at gutter gjør sjekkingen, hva de er ute etter kan variere.

3. Sex oppfattes som et «gode»
Om det er et gode som gis ut av damer så er jeg uenig. Har for lenge siden forstått at jeg kan holde igjen og gjøre det meget frustrerte for damene. Uansett om du bruker sex som et forhandlingskort så er du ute på tynn is.

4. Jenter lar seg sjekke opp, men tar ikke selv initiativ.
Hvorfor i all verden skulle hun det. Om du er en attraktiv kvinne så kommer menn opp til deg på løpende bånn. Naturen er slik at vi menn er sterkere og er skapt for å sloss for kvinnens gunst. Har du problemer med dette så vil du ha store problemer med å spre dine frø.

5. Det finnes mange menn og kvinner på et gitt utested, slik at det er valgfrihet, mye å velge i mellom osv.
Ja, selvfølgelig slik har det alltid hvert... De mest selvsikre / sterkeste mennene får de vakreste kvinnene. Dette kalles den sterkeste rett.

Stort sett godt skrevet. Ser bare en feil. Når det kommer til mannens utseendet så har ikke dette så mye å si. En mann som har mye å by på, det være seg humor, muskler eller økonomi kan lette komme seg unna med å sjekke opp en 10-er selv om han selv er 3 - 4. Dette er jeg på mange måter selv et levende bevis på. Bare viktig at man som mann har den selvsikkerheten som trengs for å gå opp til en dame å bli kjent med henne.

En kvinne med lavere poeng, vil ha store problemer med å bli sammen med en mann høyere på "poeng" skalaen. Faktisk.

(mann 39 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2009 22:19 Privat melding

Attraktivitet er i denne sammenheng ikke kun utseende, men "hele pakka" hvis det forklarer bedre.

(mann 44 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2009 21:11 Privat melding

Godt skrevet. :-)

Det som forbløffer meg er at ikke damene forstår når typen er over deres nivå og naturligvis bare gjør en pit-stop før han skal videre til neste dame.

Fram til ca 25 år er det ikke alle som har innsett sin markedsverdi, så da kan man være heldig, men etter det så vet de fleste. Virker det for godt til å være sant, så ER det for godt til å være sant. Skal det vare så må man finne noen ca. på nivå med en selv.

Skjult ID med pseudonym kokett ti. 11 aug. 2009 21:15

Men menn har ganske dårlig selvinnsikt de også da. Det skjer at en som er en 7'er player en 8'er dame fordi han tror han har sjans på en 9'er.

Skjult ID med pseudonym Blu on. 12 aug. 2009 16:00

Uenig med deg kokett. Mye lettere for en mann med lav score å skåre på en dame med høyere score ;) De fleste menn på 7 - 8 får lett score på en 10-er er man nede på 2 - 3 stiller det seg anderledes. Men da snakker vi 2 - 3 på utdannelse, lønn, utseendet og sosial intelligens

Tenk over dette, man ser med jevne mellomrom en ganske vanlig fyr med en smellvaker dame, tror aldri jeg har sett det gå andre veien ;).

Dette fordi vi menn har mye mer å spille på når det kommer til et forhold en det en dame har.

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 16:08

@atreju73 det er kanskje noe i det du ser, men her inne på sukker later det til at mange av damene har falske ideer om sin markedsverdi. Det er i alle fall utrolig få damer her inne som er noe over middels attraktive. Likevel oppfører de seg som de er klare 10'ere... Stiller en masse krav osv. Bildene lyver ofte.. Når du møter dem på date blir du ofte skuffet dessverre. To ganger har jeg rett nok opplevd at kvinnene var langt mer attraktive en hva man fikk inntrykk av i profilen, men som regel er de middels eller nedover.

(mann 39 år fra Oslo) fr. 14 aug. 2009 01:04 Privat melding

Sukker burde hatt en funksjonalitet som gjør at man kan rate personen fra 1 - 10 anonymt. Tulla. :P

Hadde vel blitt litt for mye hotornot av det.

Skjult ID med pseudonym jente30 fr. 14 aug. 2009 01:33

@MrGrim

Hva skal man si om gutta her inne da? Av 100 menn her inne er det 2 som ser kjekke ut og da tenker jeg en 9-10. Det er min subjektive mening. Det er nok langt flere attraktive damer her inne enn det. Det er mange menn som jukser på bildene sine eller har veldig gamle bilder. Har ikke kjent igjen personene i virkeligheten, da er det ille.

@Blu

Hvor i Norge bor du? Da er du virkelig blind hvis du ikke har sett en veldig kjekk fyr og dama som er av normalt utseende. Ingen av delene er uvanlig, men hvorfor henge seg opp i det. De har falt for hverandre og forhåpentligvis har de det veldig bra. Det som er synd er at mange fordømmer de pga at den ene ser ut til å være penere enn det andre. Den andre kan jo ha en vinnende personlighet og en enorm sjarm som den andre ikke har.

Du har nok ikke rett i forhold til at det spiller ingen rolle hvordan menn ser ut kontra damer, og at de kan plukke fra øverste hylle er utrolig sjelden. Da er det noe helt spesielt med den gutten eller at dama er ute etter mer trygghet blant annet.

Hvor har du dette i fra da?

" Dette fordi vi menn har mye mer å spille på når det kommer til et forhold en det en dame har " Du har vel ikke glemt at vi faktisk lever i 2009 nå og ikke på 50 tallet.

Skjult ID med pseudonym Blanco fr. 14 aug. 2009 01:53

Ei tykk lommebok og et platinakort pluss en fet yacht fortøyd ved Aker brygge gjør gutten mer attraktiv har jeg erfart. Spenstige pupper og lår pluss et søtt tryne gjør damene mer attraktive. Fellesnevneren er vel at attraktive gutter kan boltre seg med hvem de vil. De dumme er faktisk de som søker seg oppover skalaen for å erfare at dem kun var et engangstilfelle og ble brukt. Men det er aldri for sent å lære, såfremt man innser og lærer av sine erfaringer.

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 14 aug. 2009 04:07

@jente30: Ærlig talt, hvis du ser kun 2 kjekke menn blant 100 mennesker inne, så har du en helt skrudd oppfatning på hva som er en normalt kjekk mann, og hva *du* kan forvente å treffe. Nei, det henger kanskje ikke altfor mange kjente skuespiller, popstjerner eller fotomodeller her, men det finnes da mer enn nok av vanlige kjekke menn å ta av. Jeg har sett på gutta mellom 30-40 via forsiden, for å se om det er så ille som dere hevder, og kan ikke si nivået er noe lavere enn lista mi over damer i samme gruppe.

Joda, dette er kanskje din subjektive mening, men jeg tror nok ditt tilfelle er et klart eksempel på den totale mangelen på selvinnsikt som blir diskutert over her. Jeg ser massevis av normalt søte jenter, en del naturlig vakre kvinner, en del wannabe glamour-modeller, men ingen 10'ere på supermodell nivå. Hvis du hevder du er så mye bedre enn resten, så synes jeg du skal stå frem, så får du nok raskt en reality-check. Jeg tipper du er en helt vanlig midt-på-treet jente, som har fått egotripp av litt for mye nettdating.

Skjult ID med pseudonym gørl fr. 14 aug. 2009 08:39

Det er veldig mye sant i dette, TS.

Men det siste du sier: "Det er jenter som er fulle av seg selv som har skyld i at det er så mange single. :P Get real!"
er jeg ikke umiddelbart enig. Jeg tror "skyldspørsmålet" må deles. Du sier jo selv at menn til stadiget tar med seg damer hjem både 3 og 4 ganger kun for å være garantert å få sex. Som da åpenbart er et gode i seg selv for er fleste gutter.

Om gutter hadde gjort som jenter og i større grad kun hatt seg med de som kunne være aktuelle kjæreste-emner, ville ikke de mindre attraktve jentene havnet på feil hylle og vurdert seg selv så høyt.

For jeg kjenner meg igjen. Jeg har hatt draget på så mange super-attraktive gutter, at å tenne på en bleikfeit kvapsete fyr som ikke har utseesnde helt med seg, skjer ikke. Men spørsmålet er om det ville skjedd om jeg ikke hadde fått oppmerksomhet fra alle de kjekke gutta? Jeg vet da jammen, jeg. Kanskje!

Skjult ID med pseudonym Torch fr. 14 aug. 2009 09:59

@ jente30

Jeg håper for din del at du er en 10'er selv da, og at gutta også synes det og du ikke bare tror det selv, for ellers kommer du nok til å forbli singel lenge. Jeg gjorde et raskt og litt overfladisk søk selv nå på jenter fra 28 til 30, og av de ca to hundre første som kom opp innen 50 km fra Oslo som jeg hadde match over 70 med var det 11 jeg kanskje - kanskje - ville gitt en 9'er eller 10'er utseendemessig (som regel 9). Dette inkluderer flere tvilstilfeller som kun har lagt ut ett eller to bilder av seg selv og derfor egentlig er vanskelig å bedømme, og også kvinner som kommer i familepakning og det derfor skal veldig mye til for at jeg vil innlede et forhold til. Sannsynligvis er tallet også lavere siden de aller fleste tross alt legger ut de mest smigrende, flotteste bildene de har av seg selv, og jeg vil tro at også en del av jentene her legger ut gamle eller manipulerte bilder. Når jeg tenker etter kan jeg ikke huske sist jeg møtte en 30 år gammel kvinne IRL som jeg ville beskrevet som en 9'er eller 10'er utseendemessig i det hele tatt. Jenter som er 9'ere og 10'ere utseendemessig er sjelden vare, og de blir sjeldnere og sjeldnere fra siste halvdel av 20-årene og utover. At cellulitter, kråkeføtter, rynker, strekkmerker og generelt mindre spenstig hud og kropp gradvis trekker ned skjønnhetsfaktoren er vel ganske innlysende (vi menn forfaller etterhvert utseendemessig vi også selvsagt). Noen kan selvsagt helt eller delvis veie opp for dette med en fantastisk sjarm og personlighet, men denne ser man jo tross alt ikke på en nettprofil.

Men for meg er 7'ere og 8'ere også vakre kvinner som er godt over gjennomsnittlig pene, og dem er det mange av her på sukker.

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 14 aug. 2009 12:32

I Danmark vet jeg de hadde en nettdating side (og en slags klubb tror jeg) som het Beautiful People eller noe sånn... Hvor det var visse utseendemessige kriterier for å bli medlem. Kanskje en skulle få til noe sånt i Norge så slapp de vakreste her å omgås bermen :-)

Og så en liten historie....

En mannlig nobelprisvinner (som ikke var av de vakreste) fikk spørsmål fra en ung og vakker fotomodell en gang:

"Hva om vi ble gift og fikk barn sammen, tenk på de barna med mitt utseende og din hjerne",

...hvorpå Nobelprisvinneren svarte; "Ja men hva om de får mitt utseende og din hjerne" :-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 14 aug. 2009 13:20

@jokke
Bra historie :-)

Skjult ID med pseudonym jente30 fr. 14 aug. 2009 13:40

@wintermute og Torch

Hva har mitt eget utseende med dette å gjøre da? Dere kan få mene hva dere vil og hva som er pent og ikke, men det kan ikke jeg. Hva med dere selv da og wintermute kom med sterke påstander at jeg ikke har en god selvinnsikt. Jeg traff nok spikern på hodet ettersom dere gikk rett til angrep uten å tenke dere om. Før man kommer med beskyldninger så bør man faktisk ha en god selvinnsikt selv og dere viser jo ikke hvem dere er. Hvorfor skal jeg behøve å gjøre det da.

(mann 39 år fra Oslo) fr. 14 aug. 2009 13:58 Privat melding

the problem start there,
love don't have numbers,
that is why get confused,
every body get a nice looking par and after start to think ,,(i can do better)
and get lonely again and dont know what it want in the end,
if you find somebody with shemi how you say in norway,
1; dont fell in to a rutine
2:dont be too dependent from each other have friends apart
3: find some activity in comment and dont press each other to do it,
4: touch each other often (not the kinky way but love way)
5:respect each other opinion and have open mind,
6: if you get into a argument take a walk or relax for 5 minutes have a cup of tee and latter talk .
7: dont flirt with another person is you are in love already and if you do you are not really in love,
8: this is important (DONT FUCKING SHEAT) hehe

Skjult ID med pseudonym Torch fr. 14 aug. 2009 14:11

@ jente30

Jeg har da ikke bedt deg vise hvem du er? Hvorfor skulle jeg gjøre det? Jeg skriver da som du helt riktig påpeker under pseudonum selv. Jeg sa bare at jeg håper at du har et utseende som gjør at du faktisk har sjans på de to små prosentene av mennene som du synes er kjekke, siden jeg regner med at du ikke ønsker å være med en mann du ikke finner tiltrekkende. Og at du er flott nok å se på til at du klarer å konkurrere med de sikkert hundrevis av andre kvinnene som tar kontakt med disse få. Hvis ikke finner du nok ingen på sukker i hvertfall. Utover det sa jeg bare at det er ytterst få kvinner på 30 eller mer (og jeg antar at du er 30?) som er i nærheten av selv å være en 9'er eller 10'er utseendemessig, for skjønnhet er en valuta som raskt forsvinner med alderen, men de kan være flotte damer uansett. Forhåpentligvis er du en av de ytterst få på din alder som fortsatt spiller i elitedivisjonen, slik at du har en sjans på en av de få gutta du synes ser bra ut her inne. Det var det hele.

Og jeg for min del trenger ikke noen 10'er, og ikke tror jeg at jeg kan få en heller. Jeg klarer meg utmerket med en 7'er eller 8'er utseendemessig hvis jenta har humor, sjarm, personlighet og et godt hjerte.

Skjult ID med pseudonym Blu fr. 14 aug. 2009 14:33

@Jente30

Jeg bor I Oslo, det jeg reagerte på og fikk meg til å svare var at TS mente at menn med lavere score hadde problemer med å få seg damer høyere opp på skalaen. Jeg sier ikke at det ALDRI skjer at en "vakrere" mann er sammen med en dame som ikke er like heldig med utseendet, men jeg mener bestemt at det hører til sjeldenheten.

Du har helt rett, ikke viktig å henge seg opp i det, men nå handler jo denne tråden om rangering. Personlig fordømmer jeg ingen, bare observerer. Om to stykker har funnet kjærligheten er jeg lykkelig på deres vegne.

Du sier følgende Jente 30. "Du har nok ikke rett i forhold til at det spiller ingen rolle hvordan menn ser ut kontra damer, og at de kan plukke fra øverste hylle er utrolig sjelden. Da er det noe helt spesielt med den gutten eller at dama er ute etter mer trygghet blant annet."

Nå snakker vi jo i relativiteter her, men vi er nok uenige på dette punktet.

Når det kommer til min 50 talls kommentar så ser jeg at den kan virke provoserende. Poenget mitt er at når det kommer til forhold / sjekkemarkedet så har ikke likestilling så vannvittig mye å si. Da er det til en hvis grad reptil hjernen som tar overhånd. En dame vil stort sett se etter trygghet. Dette kan en mann illustrere på flere måter. Økonomi, styrke, humor. Et flatterende utseendet er selvfølgelig en bonus, men ikke på noen måte den dominerende faktoren når en kvinne velger sin partner.

For menn derimot så er ikke ønske om trygghet dominerende i valg av partner. Tørr du gjete på hva menn ser etter?

Forøvrig en interessant debatt så langt.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 14 aug. 2009 15:21

Ok, her er et lite eksperiment. Hvis flere en håndfull svarer ærlig her så kan vi kanskje se et mønster.

Jenter, ranger i hvilken rekkefølge dette er viktig for dere – selvsagt gitt at mannen har et ok bra utseende og ikke er en totalt drittsekk. Dere behøver bare å skrive de øverste tre til fem egenskapene hvis dere vil, for det blir jo gjerne vanskeligere og vanskeligere og rangere de som er mindre viktige etter hvert. Forutsett for alle at vi snakker om over et visst minimumsnivå. Hvis dere for eksempel ikke synes at høyde er viktig så betyr ikke det automatisk at dere synes det var helt ok at mannen for eksempel var kortvokst og bare 1 meter høy (selv om dere kanskje er ok med det også). Er selvsagt fullstendig klar over at noen av disse egenskapene nok er litt overlappende.

1. Humor
2. Karakterstyrke (viljesterk, ikke lar seg herse med, har ambisjoner, holder ord, etc.)
3. Fysisk styrke / høyde (slår de to sammen siden de vel begge kan signalisere autoritet og styrke, skjønt ikke nødvendigvis)
4. Sjarm / karisma / personlig utstråling
5. Skjønnhet (utover et ok utseende; usedvanlig pene ansiktstrekk, en flott kropp, osv)
6. Snillhet (utover å være en ok grei fyr, en som kanskje gir og gir av seg selv uten å kreve særlig mye tilbake, gavmildhet, etc.)
7. God i senga
8. Eventyrlyst / nysgjerrighet / livsglede
9. Penger (gir jo økonomisk trygghet, status og muligheten til å kjøpe ting og dra på spennende reiser)
10. Makt / lederegenskaper

Så kan vi gutta gjøre det samme.

Her er min rangering av egenskaper jeg ser etter hos en kvinne:
1. Skjønnhet
2. Sjarm / karisma /personlig utstråling
3. Humor
4. Eventyrlyst / nysgjerrighet / livsglede
5. Snillhet
6. Karakterstyrke
7. God i senga

Lite eller ikke viktig for meg hos en kvinne: Makt / lederegenskaper, penger, fysisk styrke / høyde (utover en viss minimumshøyde på kanskje 1,55 eller så).

Any takers?

Skjult ID med pseudonym R fr. 14 aug. 2009 15:33

1. Sjarm / karisma / personlig utstråling
2. Humor
3. Snillhet (utover å være en ok grei fyr, en som kanskje gir og gir av seg selv uten å kreve særlig mye tilbake, gavmildhet, etc.)
4. Karakterstyrke (viljesterk, ikke lar seg herse med, har ambisjoner, holder ord, etc.)
5. Skjønnhet (utover et ok utseende; usedvanlig pene ansiktstrekk, en flott kropp, osv)
6. God i senga
7. Fysisk styrke / høyde (slår de to sammen siden de vel begge kan signalisere autoritet og styrke, skjønt ikke nødvendigvis)
8. Penger (gir jo økonomisk trygghet, status og muligheten til å kjøpe ting og dra på spennende reiser)
9. Eventyrlyst / nysgjerrighet / livsglede
10. Makt / lederegenskaper

Eh... Egentlig kunne alt stått på 1 og alt på 10, for det er summen som er viktig. Jeg liker sjarm, jeg liker snill, jeg liker kjekk, jeg liker ambisjoner, jeg liker humor, jeg liker god i senga, jeg liker høyde/styrke, jeg liker økonomisk trygghet, jeg liker nysgjerrighet og jeg liker lederegenskaper. Jeg er overbevist om at jeg kan finne alt i samme mann også :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 14 aug. 2009 15:40

Jeg håper du gjør det R :)

Og det slår meg at de fire første på listen din - selv om du sier at det er totalsummen som teller - alle er mer indre egenskaper, selv om de selvsagt vil avspeiles også på utsiden. Blir artig å se om hvordan andre rangerer dette her.

Skjult ID med pseudonym jente30 fr. 14 aug. 2009 17:43

@Torch

Er litt eldre enn 30. Er i aldersgruppen 35-40. Jeg er nok mye strengere i forhold til eget utseende enn andres. Har alltid fått endel positiv oppmerksomhet pga det yttre, men endel menn glemmer at det er en person bak fasaden. Mister interessen for menn som kun har fokuset på meg og hvordan jeg ser ut enn meg som person. Jeg er ikke ute etter å finne den kjekkeste. Jeg er vel mer ute etter å finne noen spesiel for meg som vinner mitt hjerte. Vet ved erfaring at det ikke alltid er positivt å være sammen med den kjekkeste, men har dårligere erfaring med mindre kjekke menn med dårlig selvtillit. Spesielt den typen som har kravliste om den meste i forhold til hvordan dama skal se ut o.l, men at han har latt seg forfalle er visst helt greit. Vil finne en som er trygg på seg selv og ikke en som kun vil ha seg en fin dame for at han skal føle seg vel.

@blu

Det kan sikkert stemme for noen damer at de går mer for trygghet, men for egen del så gjør jeg ikke det. Klarer meg fint både økonomisk sett og på andre måter, men savner å ha en spesiel person i livet mitt. En som man kan dele gleder og sorger med, min beste venn, elsker, kjæreste og forhåpentligvis min livsledsager alt i en pakke. Gutta går nok etter utseende og at dama er snill.

@oslomann

1. Sjarm / karisma / personlig utstråling
2. Humor
3. Karakterstyrke (viljesterk, ikke lar seg herse med, har ambisjoner, holder ord, etc.)
4. God i senga
5. Skjønnhet (utover et ok utseende; usedvanlig pene ansiktstrekk, en flott kropp, osv)
6. Snillhet (utover å være en ok grei fyr, en som kanskje gir og gir av seg selv uten å kreve særlig mye tilbake, gavmildhet, etc.)
7. Eventyrlyst / nysgjerrighet / livsglede
8. Fysisk styrke
9. Penger
10. Makt/lederegenskaper

De 7 første går litt i hverandre, men savner mer egenskaper i forhold til personligheten som ærlighet, lojalitet. Det er ganske så avgjørende for meg hvis jeg skal falle for noen. Er ganske lidenskapelig av meg og fungerer ikke sexen så er det dødfødt.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 15 aug. 2009 01:32 Privat melding

Dette ble jo en ganske morsom debatt etter hvert. :)

OBS! Igjen må jeg understreke at 1 til 10-skalaen gjelder generell attraktivitet og IKKE kun er basert på fysisk utseende. Det er summen av en persons personlighet, status, utseende, osv.

@gørl
Jeg er enig med deg i at det fungerer begge veier slik du skriver. Ærlig talt ga jeg jentene "skylden" som en retorisk finte for å få i gang en debatt.

@oslomann
Det viktigste er at mannen oppfattes som alfamann i sin gruppe. Det er til dels vanskelig å kvantifisere hvilke grunner som er viktigst for jenter når det gjelder partnervalg ettersom de ofte ikke vet det selv... Går jenter etter utseende eller status?

Et "gjennomsnittssvar" gis her: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/science/article6727710.ece

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 15 aug. 2009 01:43

Jeg var en gang sammen med en fyr på ca 1.65. Svært mye kortere enn meg særlig på når jeg på 8cm høye hærer. Han hadde skjønt det med alfa. Jeg tror det med Alfa er sentralt her og viktigere enn å være kjekk.
Derimot synes jeg det er vansklig å anslå min egen attraktivitet. Jeg har vært sammen med noen fordi de har valgt meg. Har blitt overrasket over hvem som har ønsket kontakt med meg på sukker og har vært på to dater (kjekke!) der folk har ønsket å møte meg igjen. Det kan være fordi jeg før har vært sammen med folk under mitt attraktivitetsnivå eller fordi de som vil møte meg på date bare er ute etter sex.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 15 aug. 2009 02:32 Privat melding

@mandu76

Jeg sier ikke at det gjelder deg, men mange jenter har kanskje en tendens til å ha dårlig selvtillit.
Kanskje du har høyere attraktivitet enn du tror? Vent med å ha sex med de som du dater, så får du se. Klarer du å holde interessen ved like? :P

Ellers er jeg enig med deg i forhold til alfahann.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 15 aug. 2009 02:44

Spm er om damer egentlig er så opptatt av å vente med å ha sex? Jeg er nok det nå som jeg har blitt 30+. Men jeg kjenner mange damer som gjennom 20 årene og fortsatt er like interessert i sex som menn.
Jeg er ikke så redd for å bli utnyttet. Det værste som kan skje er at jeg ved en feil har sex med en attraktiv fyr.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 15 aug. 2009 02:58 Privat melding

@mandu79

Hvis innlegget mitt var ment som en kommentar til mitt tidligere innlegg, så var poenget mitt at hvis man mistenker at sex er eneste drivkraft i forholdet, så avslører man det ganske greit ved å vente med sex.

Utover det er jeg enig med deg. :P

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 15 aug. 2009 03:05

@paperboy: Ja det var ment til deg og JA : ) det var oppklarende!

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 15 aug. 2009 03:06

takk for avslag på alder forresten paperboy ; )

Skjult ID med pseudonym guy lø. 15 aug. 2009 03:53

"Men menn har ganske dårlig selvinnsikt de også da. Det skjer at en som er en 7'er player en 8'er dame fordi han tror han har sjans på en 9'er."

Dette gir ingen mening. La meg gjette, du er "8'er dama" right? Det er jo ikke som om han playet 5'er dama og hoppet videre til en 7'er vel? ;D haha. Christ allmighty. Way to highlight the subject.

Skjult ID med pseudonym Blu lø. 15 aug. 2009 05:00

Mandu, liker din selvinnsikt. Korte menn kan ofte kompensere med å være svært alfa. Og det fungerer svært godt.
Dette med å være alfa er svært viktig, og er noe både menn og kvinner blir interessert av.

Skjønner ikke hvorfor du er singel. Du forstår tydeligvis mer av "spillet" en folk flest.

Best of luck!