Alle innlegg Sukkerforum

Som får menn at tro dom er i himmelen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 aug. 2009 08:58

Vært sammen med en dame som var en tier på min skala og reaksjonen på andre mannlige når vi var ute tydet på at min vurderingsevne i så måte ikke var veldig feil. Hun var på mange måter en "diva" når hun ville det og hadde alt med seg av utseende og kropp (gud bedre meg :-)

Det var mer enn en gang noen snublet over stoler og andre gjester når vi kom. enten det var et utested eller tro det eller ei IKEA. Vi hadde aldri hatt det så morro noen gang og oppmerksomheten kom merkelig nok fra både jenter og gutter som bare måtte se to tre ganger ekstra liksom litt i smug :-).

Alle så hennes ytre og lot seg blende, meg selv inkludert, men bak den perfekte fasaden var det ikke så enkelt.

Vi hadde det veldig fint lenge, men hennes psyke var en utfordring og hadde nok et større problem enn jeg ante på forhånd så det varte ikke mer enn et til to år desverre. Bipolar :-( Stakkers jente..

Det rare er at når jeg var ute med henne så var det ikke måte på hvor stor oppmerksomhet jeg fikk fra andre jenter. Det var en utrolig merkelig følelse. Det virket som om hennes fluepapir effekt på jenter og gutter smittet over på meg? ;o)

Noen som har erfart det samme??

Uansett var mitt poeng at man skal ikke skue hunden på hårene å ta for gitt at "drømmedame" er akkurat det.
Pene jenter har ofte sluppet billig unna med det meste og dratt på seg noen unoter i prosessen. Tro det eller ei, men har falt i fellen mer enn en gang. Lærer vel aldri å satser på at man kan få i pose å sekk en vakker dag.

Samme kan sikkert sies om gutter, men der kommer min erfaring til kort ;-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 aug. 2009 09:38

Glemte å legge ved denne ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=29Taf7nRQNY

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 9 aug. 2009 10:12

Det at du også får mer oppmerksomhet fra andre jenter er vel fordi du "må da ha en del å by på på et eller annen område" siden hun har valgt å være sammen med deg. Går du alene får de ingen sånne assosiasjoner (naturlig nok).

Synd å høre at hun hadde psykiske problemer da. :( Det er nok fler enn man aner som har det i en eller annen grad. Et bra utseende bøter ikke på det; avhengig av hva hun har gjort i livet kan det til og med tenkes at hun har dårlig selvtillit fordi hun har svevet avgårde på utseendet, og innvendig ikke føler at hun har så mye mer å fare med enn det.

Får håpe hun får profesjonell hjelp til å bli bedre.

Skjult ID med pseudonym amethyst sø. 9 aug. 2009 10:21

Håper du lærer en vakker dag:)

Hvis vi skal gå etter utseende er det ikke rart vi er så mange single syns jeg. Eller det blir som med deg -det varer en stund og så er det over.

HVIS en er ute etter et livslangt forhold kan man ikke ha en å vise frem som et trofe. Hva er det en blir glad i hos et annet menneske -som får en til å elske? Er det ikke måten vedkommende er imot deg....at han/hun GIR og er mere opptatt av at du skal ha det godt enn seg selv. Kjærlighet er vel å gi. Tror mange går i fella og er altfor, rett og slett, egoistiske. De vil HA.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 aug. 2009 10:48

Hun var ikke et trofe for meg, vi var så inderlig forelsket og hadde det veldig bra på andre unevnelige "ting" ;-) Det var bare erfaringen med henne i det offentlige rom jeg ville lufte.

Det er nå ikke slik at de som er mindre heldige med sitt ytre nødvendigvis er tilsvarende mindre utsatt for psykiske problemer av den grunn.

Syntes å merke at det vekket helt spesielle "konkuranseinstinkter?" reaksjoner fra den øvrige kvinnelige tistedeværende.
Blikk og ikke helt tilfeldige berøringer fra 2-3+ damer samme kveld er ikke hverdagskost.
Hvor attraktiv jeg er kan sikkert diskuteres, men det kunne virke som om de måtte sitte med et inntrykk av at jeg hadde noe spesielt å by på siden jeg var sammen med "henne" . Ikke vet jeg?? Følte meg som 10 pluss de kveldene å det var en herlig følelse ;-) Litt merkelig å gå på byen i tiden etter det forholdet å merke at interessen var "noe" mindre selv om egenskapene som fenget X fremdeles var til stede (på sikt hihi) ;-)
Synes å se samme tendenser på diverse realityprogrammer på TV også. Der kampen mer enn noe annet ser ut til å være mellom jentene enn den genuine interessen for "ungkaren".

Utseende er førsteinntrykket å det er viktig, Det er jo hele poenget med Sukker også og et stadig tilbakevendende tema. Om bilde (førsteinntrykket) ikke er helt topp blir man vraket etc. Å si at utseende ikke betyr noe på sikt er dødfødt når man netopp på grunn av det "aldri" (ikke så ille da ;) erfarer "noen på sikt".

Det er vel bare å erkjenne at de fleste av oss har våre preferanser til det motsatte kjønn enten vi liker det eller ei. Noe fornuft har heller ikke noe med saken å gjøre. Mulig svaret er å finne i Charles Darvins berømte bok (Artenes opprinnelse)

Valg av partner stikker dypere enn sunt fornuft ;- )

Skjult ID med pseudonym sol sø. 9 aug. 2009 11:24

Mulig det er en annen forklaring, eller en tilleggsforklaring. De så at du hadde en flott dame+ at du virket forelsket og fornøyd. Kanskje de da oppførte seg helt naturlig og flørtete ( flørte er jo gøy ) fordi de ikke så på deg som en type de kunne sjekke opp.

Jeg kan ha det på den måten med homofile ( prøver ikke å omvende dem ) men man kan da danse/flørte og ha det gøy. Du vet at det ikke blir noe og den andre vet det. Alt er bare helt naturlig uten noen underliggende motiver..........

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 9 aug. 2009 13:07

Såre enkelt, damene trodde vel du er steinrik siden en sånn dame er sammen med deg.

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 9 aug. 2009 13:28

snudd litt på hodet (gjelder nok begge kjønn)
Da hingsty omtrent 6 på skalaen) drasset fornøyd med en smekker jurist på 8-9) en periode, la omgivelsene merke til det.
klart omgivelsene fattet øket interesse etter dette. uten å dra dette så langt., ble små-kresne hingsty sjekket opp.
og sitter med et søtt minne( eller en liten tur i himmelen som omtalt over) fra ei deilig ungdommelig 8-9 som følge av x-en.
(til historien hører muligens med at hingsty økes til en 8 i rett stemning iblant)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 aug. 2009 13:36

Hehe hvem sa at gutta var overfladiske ? ;-)

Neida ikke steinrik (ser ikke sånn ut heller), men vi var vel et flott par da kanskje, umulig å si :-) ? Men det var definnitivt noe i den settingen som gang på gang ga uvanlig respons fra omgivelsene.

Skjult ID med pseudonym Blu sø. 9 aug. 2009 13:48

Det er vel dette som kalles pre selected i diverse fagkretser. Poenget er om damer ser at du snakker med en eller flere fine damer i løpet av kvelden så vil du ofte oppleve at 1. Det er mye lettere for deg å snakke med andre damer 2. At damer rett og slett kommer opp til deg for å begynner å snakke med deg. Om du i tillegg rett og slett kommer gående med et par fine venninner så har du gjort kvelden mye lettere for deg om målet ditt er å sjekke damer.

Grunnen til dette er at du viser en høy sosial status. Noe som alle damer liker. Underforstått. Siden han omgir seg med vakre damer må han ha noe spesielt å by på.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 aug. 2009 14:00

Du er nok inne på det der tipper jeg. Ikke så sikker på at det virker med motsatt fortegn?

Jeg kan i så fall garantere at det virker for de der ute som vil gjøre et eksperiment om den saken ;-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 14:19

TS
Du skriver at du var forelsket og følte deg sinnsykt bra. Jeg tror du utstrålte selvsikkerhet og trygghet, at det var det mange falt for. Ikke nødvendigvis dama du var med.

Lykke til videre :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 9 aug. 2009 14:57

Kanskje takk ;-)

Skjult ID med pseudonym tom sø. 9 aug. 2009 16:02

Livet er fullt av feil, for hver feil så åpner det seg nye muligheter.