Alle innlegg Sukkerforum

Enda en gang går forholdet til hælvete!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Møkkalei sø. 9 aug. 2009 22:35

Jeg møtte en gutt for litt siden, ikke her inne,men i real life, vi fant fort ut at det skulle bli oss, begge ble fort forelsket.
Så etter at vi ble sammen, har vi begynnt og slite med komunikasjonen, det er ofte! pinlig stillhet så vi bare står og ser på hverandre dumt, og samtalene er veldig korte, han er langt fra kosete, noe som jeg er, han holder aldri rundt meg, gir meg lite kyss, ikke vil han ligge inntil meg om natten, ikke holde handa osv, når vi ser film i soffaen, setter han seg på den andre siden av soffaen.
Så nå tør jeg nesten ikke ta på han lenger jeg heller.
Hvis jeg prøver og gi han ett søtt blikk og smiler, for og få kontakt, ser han bare rart på meg tilbake og så ser bort, eller lager en grimase.
Han sier ikke noe søtt til meg i det hele tatt nesten. Tar ikke jeg kontakt, gjør ikke han det heller
Han viser noen ganger med kroppspråket og det han sier at han ikke er fornøyd meg meg

Han hater tatoveringer, røyk osv, og jeg er en storrøyker og har mange tattoveringer.
Jeg har barn, og han har kort lunte med barn.(men grei)

Eneste som er greit sånn sett er sexen. Og han er jo ikke en drittsekk sånn egentlig så..

Vet ikke hvordan jeg skal tolke dette her, er han ikke forelska i meg lenger etter så kort tid, eller hva er greia, noen som kan komme med noe fornuftige svar?

Trenger det virkelig! er jo glad i han..

(er her inne selvom jeg ikke er singel lenger pga forumet)

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 9 aug. 2009 22:40

Har ikke noe riktig svar. Du ønsker mer enn han kan gi. Høres ut som du er mer glad i han, enn han i deg. Håper jeg tar feil!

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 9 aug. 2009 22:44

Dette hørtes jo ikke hyggelig ut i det hele tatt!!

Du bør revurdere hele greia syns jeg.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 22:46 Privat melding

OK, så er jeg ved informelt votum kåret til den slemmeste her, men jeg ville aldri oppført meg så kaldt mot noen jeg hadde et forhold til. Ikke i nærheten en gang. Dette var svært triste greier.

(mann 35 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2009 22:47 Privat melding

Har du vurdert og diskutere dette med han? vet iallefall etter min erfaring at ingenting kan bli bedre med mindre ting blir snakka om :) Om han er villig til og prøve så er jo det bare bra visst ikke så var det da sannsynligvis ikke "meant to be" :-/

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 9 aug. 2009 22:57

Hadde en dame oppført seg sånn mot meg og vi kiksom var nyforelsket hadde jeg bedt henne pent om å fly å fare,ingen poeng med forholdsterapi etter så kort tid.Hadde vi hatt ett langt forhold bak oss skulle jeg ha gjort alt i min makt for å redde forholdet men etter så kort tid får du spørre deg selv om dette virkelig er drømmen:) føler med deg

(mann 48 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 23:31 Privat melding

MortZ82 Har nok et godt poeng her,.,, Du må nok tørre å snakke med vedkommende om dette... Ingen samtale, ingen bedring. Det kan jo være at han ikke er klar over at du føler det sånn, eller at han faktisk har andre ting han føler for å si men ikke får det ut. Noen må starte i alle fall... Blikk har aldri hjulpet noen ut av en kommende krise. Snakk og lytt :-) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 9 aug. 2009 23:32

kort lunte med barn - allerede??? dropp han

Skjult ID med pseudonym Blu ma. 10 aug. 2009 04:38

Høres ut som han er ute for gøy mer en et forhold. Tror ikke han er noe å satse på. Men prøv som Mortz sier å snakk med han, men i dette tilfellet så tror jeg handling snakker høyere en ord. Håper jeg tar feil.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 10 aug. 2009 07:57

Her er hovedprodlemet med jentene.
Dere sitter å grubler dere herfra og til evigheten...

Du kan stille han et enkelt spørsmål.

Hva er det du liker ved meg?

Om han da ikke kan svare eller kommer med et dårlig svar, så dropper du ham.
Jeg gjorde dette selv med ex-dama mi som jeg merket begynte å kjefte for alt mulig og var bare sur og oppførte seg mer eller mindre som typen din.
Svaret jeg fikk var: eeeeh... jooo.... eeeeeh....
Svaret hun fikk fra meg var: So long!
Og som det merkelig nok bruker å bli.. så kom det mye snørr og tårer fra henne når hun skjønte det var over..
hvorfor det?
(ps. vi hadde diskutert mye rart, så det kom ikke ut i fra det blå for henne).

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 10 aug. 2009 10:26

Er det ikke mye lettere å spørre?
Så kan dere heller gruble på ting som er fornuftigt? ;)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2009 10:46 Privat melding

@ TS

Du sier at dere bare har vært i et forhold i en liten stund? Og allerede går dere nesten ikke sammen overhode? Dere høres virkelig ikke ut som en særlig god match. Har han vært like lite glad i kroppskontakt og intimitet hele tiden siden du møtte han første gang, eller er det noe som har kommet senere? Hvis det har kommet senere er han høyst sannsynlig ikke særlig interessert i deg lenger, kanskje bare akkurat nok til ikke å gå fra deg så lenge han ikke har funnet en han liker bedre. Kanskje er det kun sexen og det å ikke å være helt alene som holder han tilbake. Dessuten, hvis kommunikasjonen dere i mellom er elendig selv om dere bare har vært sammen en kort stund vil den trolig ikke bli bedre. Det høres ut for meg som om dere har to helt forskjellige måter å kommunisere på. Du høres ut som et følelsesmenneske som sikkert liker å prate. Det gjør ikke han. Det kommer nok ikke til å endre seg. Vil du virkelig være sammen med en fyr som du selv sier du nesten ikke tør å ta på lenger? Dessuten har du jo barn å ta hensyn til, og jo mer denne fyren involveres i ditt og barnets/barnas liv, jo verre blir det vel den dagen han forsvinner. Tror du han kommer til å bli en god "stefar" for barnet eller barna dine? Joda, barnet/barna har en biologisk far som de kanskje har kontakt med (?), men etter hvert vil jo kjæresten din måtte bli en del av livet til barna han også, og hjelpe til og bidra til at de har et godt hjem. For det er vel ganske utenkelig at dere en gang skal flytte sammen – hvis dere ikke allerede har gjort det – men han skal fortsatt ikke løfte en finger for å hjelpe til med barna, aldri passe på dem eller leke med dem og heller ikke dele noen av regningene? Han kommer nok ikke til å endre seg selv, og du kommer nok ikke til å klare å forandre han selv om du skulle ønske det. Og han kommer ikke til å sette pris på at du prøver.

Så da bør du kanskje spørre deg selv om du kan se for deg en fremtid med denne mannen? Tipper du allerede vet svaret på det spørsmålet, du bare liker ikke det ikke ...

Skjult ID med pseudonym 666 ma. 10 aug. 2009 10:47

Hva er du egentlig glad i?

Skjult ID med pseudonym 666 ma. 10 aug. 2009 10:51

Enda en gang går det til helvete. ..... På tide å bryte denne sirkelen, du velger feil menn.

Skjult ID med pseudonym Sunbum ma. 10 aug. 2009 13:03

@TS:

Ikke så mye å tenke på.
Dump daukjøttet! :-))

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 10 aug. 2009 13:24

@Linn1982

Men forsvinner svaret om du ikke spør?
Om du koster støvet under teppet hver gang du koster, så ender du opp med en diger haug som er vanskligere å bli kvitt til slutt.
Det er bedre å ta litt og litt, istedet for å samle det opp.
Det er da det går skeis.. og dessuten.. hvorfor skal en kaste bort tiden på noe som ikke er bra?

Skjult ID med pseudonym MrMister ma. 10 aug. 2009 21:46

Ta samtalen, hvor enn ubehagelig den måtte være. Dersom du ikke er fornøyd med svarene han gir, si pent farvel. Den stien dere er på nå, fører bare en vei.

Skjult ID med pseudonym hei ma. 10 aug. 2009 21:49

@ TS.

Han er kun med deg pga. sexen........

Skjult ID med pseudonym møkkalei ma. 10 aug. 2009 22:21

vel, er ikke noe mer og tenke på, han gjorde det slutt idag, sa han egentlig ikke hadde hatt noe følelser for meg, så da var jo det greit..skjønner bare ikke hvorfor han gikk inn i ett forhold med meg da..jaja, man er dømt til og være singel..

Skjult ID med pseudonym MrMister ma. 10 aug. 2009 23:59

Beklager, leit å høre...