Alle innlegg Sukkerforum

Har jeg misfortsått greia her eller?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sweet sø. 9 aug. 2009 23:17

Trodde dette var et sted for å finne kjæreste, men etter å ha vært her tre uker blir jeg bare bombardert av sleezy forslag!! Har til og med fått spørsmål om puppa er ekte!!!! Nei så er de kanskje ikke det, men er det så vanskelig å tro at selv om man er blond og har fått puppehjelp så har man faktisk følelser og noe i hodet også?? Skjerpings til gutta, man trenger ikke være helt Lene Alexandra i hue selv om man liker stilen!!

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 9 aug. 2009 23:26

Velkommen i klubben! Det er ikke bare her, på Møteplassen er mer enn 50% av henvendelsene i den karakter...
Det gjør at man gir opp en vakker dag!

Skjult ID med pseudonym sweet sø. 9 aug. 2009 23:29

Serriøst, må man kaste sminken, farge håret musebrunt og forby rosafarge på klærne sine for å få kjæreste eller?

Skjult ID med pseudonym Kim sø. 9 aug. 2009 23:29

Hmmm...såpass?
Synd at du har fått så mange sleezye forslag då...ødelegger for alle andre som prøver å vere seriøse :)

Skjult ID sø. 9 aug. 2009 23:30

Vel, jeg har sett at Linni Meister er gravid og har kjærast, så det er tydeligvis noen som liker "dere" også.

Skjult ID med pseudonym Torpedo sø. 9 aug. 2009 23:36

Var det så lett sweet ,ville ikke jeg vært singel.
Uansett har jeg konkludert med at de sleezy blir premiert med sort hjerte. Det vitner om dårlig selvkontroll når det spys ut meldinger natt til fredag eller lørdag med spørsmål om pulings.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 23:38 Privat melding

Nei, her skal man ikke finne kjæreste, man skal lære å sette kravene så høyt at ingen klare å oppfylle dem :)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 9 aug. 2009 23:41

Syns ikke det ødelegger for de som er seriøse :) De er jo det stort sett noen meldinger... hehehe før tema er: SEX.

Trodde menn skjønte at det kommer til sex, også i forhold ;) Men ikke i første melding kanskje?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2009 23:46 Privat melding

Hahaha... Ja det er vel typisk at gutter blir litt heite i toppen bare over et bilde...Og ødelegger for de som prøver å være seriøs. Men som noen alt har foreslått.. sort hjerte... så er du kvitt vedkommende... Føler du ikke for å gi et sort hjerte til vedkommende... Vel, så har du vel blitt litt fasinert, tross en sleazy melding :-)

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 9 aug. 2009 23:51

Roth: Tror du snakker om et annet tema eller noe??

(mann 44 år fra Akershus) ma. 10 aug. 2009 00:01 Privat melding

Det kan være at jeg har misforstått dette begrepet med å finne sin "livsledsager"/ kjæreste/ "hjertevenn", men pleier stort sett jenter å gå på den direkte, sleazy og vulgære måten?
Grunnen til at jeg lurer er fordi enkelte hannkjønn synligvis tror det fungerer...

Nei, kjære du sweet, la nå de som ikke er modne nok, eller de som ikke vil gå rundt grøten, holde på som de gjør, og pent overse de.

Ta du heller kontrollen selv, og vis hvem du er på din måte. Kanskje den du kontakter, ser deg for den du er.

Skjult ID med pseudonym Bolla P. ma. 10 aug. 2009 00:10

Om du slutter å vifte med puppene (ekte eller ikke), slutter sansynligvis også de slibrige kommentarene. Jeg har aldri fått noen ufine kommentarer etter flere år her inne... Kan vel være en fordel å tenke på hva du signaliserer også...

Som en annen tråd her inne sier: Gutter VET at jenter har pupper... ;-)

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 10 aug. 2009 00:12 Privat melding

Vis meg et bilde jeg viser puppene på da? Jeg har fra halsen og opp!
I såfall må det stå jeg vil ha sex i panna mi!

(kvinne 29 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2009 00:12 Privat melding

Så du, Bolla, mener at jenter skal gjøre alt for å unngå at en pupp finner veien til albumet? Det er litt vanskelig i og med at....JA, vi har pupper!

Skjult ID med pseudonym Enda En ma. 10 aug. 2009 00:20

sweet: Siden du omtaler Lene Alexandra så negativt så regner jeg med du har bilder som av deg selv som kan sammenlignes med de fra hennes "storhetstid", hvor jobben hennes gikk ut på å være et visuelt lokkemiddel for menn. Så jeg tror du har svaret der på hvorfor du får så mange slibrige meldinger, profilen din fungerer som et visuelt lokkemiddel for menn.

Det fører med seg et par negative ting, det ene er at de ålreite grutta ikke tar kontakt med deg fordi du signaliserer noe de ikke vil ha/kan få, mens de gutta med litt korte sosiale antenner regner med du er her for å få sex.

Dessuten så må jeg få legge til at Lene Alexandra er en særdeles dyktig businesskvinne, de av oss som klarer å se bak den (tidligere) påklistrede fasaden hennes har skjønt det for lenge siden.

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 10 aug. 2009 01:10 Privat melding

Hvis man liker stilen så må en kanskje regne med å bli stigmatisert siden det har fått mye oppmerksomhet.
Men et godt ordtak sier "dont judge a book by its cover" så man skal i mange tilfeller trå varsomt.
@ pusen godt sagt...
Jo mer useriøse de useriøse er så pløyer de jo mark for alle andre....:)

Skjult ID med pseudonym Tittentei ma. 10 aug. 2009 01:26

Damene klager over at de får slibrige meldinger med kommentarer om puppene og sextilbud. Men når vi seriøse, hyggelige guttene sender ei helt vanlig, hyggelig melding da svarer de ikke. Er ikke alt her inne jeg skjønner.

Skjult ID med pseudonym Blu ma. 10 aug. 2009 04:30

Bla bla bla. Hyggelige gutter stakkars... Slutt å bruke dette som en evig unnskylding. Om du som snill gutt er så fantastisk bra / god så må du faen meg gro baller nok til å gå opp til henne og vise hva du har å by på. Ellers kan du være så snill du bare orker.

Slutt å bruke "bad boys" som en dårlig unnskyldning for dine egen dårlige kreativitet. Finn på noe morsomt å skrive med en gøy tvist. Om du spør om hun liker brunost eller hvitost best, så dør hun sannsynligvis av kjedsomhet. Skal man ha en god dialog må den inneholde en hvis spenning. Lykke til slemme som snille.

Skjult ID med pseudonym Medium ma. 10 aug. 2009 07:58

Elsker å se pupper og alt det andre dere jenter har å tilby. Det er jo det som gjør dere det dere er. Vi vet vel alle ganske godt at skal et forhold vare så er det utseende OG personlighet som er avgjørende. Ikke bry dere om slibrige meldinger, bare bla videre. ;-)

Skjult ID med pseudonym SmartAss ma. 10 aug. 2009 08:47

Bla, bla....Blu! "trakasserte" jenter, stakkars...tror jammen jeg skal begynne å kommentere tåpelige puppe- og trutmunnbilder selv. Og for ikke å snakke om de tåpelige "fotosessionbildene" som er tatt av en eller annen amatørfotograf. Latterlig! Faktisk underholdende til tider.

Nei, bruk systemet her inne da vel, svartelist de som er på trynet, rapporter de som er helt på bærtur! Gjør noe, ikke bare klag! Ta kontakt selv med de du vil ha kontakt med. Handling sier er mer enn ord heter det visst.

God mandag!

Skjult ID med pseudonym 666 ma. 10 aug. 2009 09:54

@blu. Det der er det reneste sprøyt. Utseende her inne teller 95% for mange dame her inne. Helt ok det, jeg skal ikke kaste stein i glasshus. Det hjelper lite med humor og kreativitet om du ikke er den kjekkasen de mener de kan ha sjangs på. Jeg skriver veldig bra og får hyggelige svar fra over halvparten av de jeg skriver til. Men de damene med dypest utringning og flest vinglass på bildene svarer sjelden. Jeg ser definitivt ikke dårlig ut heller etter oppmerksomheten jeg får IRL, men det er ikke nok. Vurderer fotosession snart selv.

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 10 aug. 2009 11:22

Det vil alltid være noen som prøver seg, men det er bare å overse og snakk med de som virker seriøse, er noen av de også;)

Skjult ID ma. 10 aug. 2009 12:27

hva med de guttene som virker snille i begynnelse og plutselig blir en helt annen og skal begynne å avtale tid og sted for hvor dere skal pule? jeg blir fortsatt overrasket hver gang, og tenker: hvordan i helvete kom vi hit? er det å flørte med en det samme som at du vil ligge med han?

Skjult ID ma. 10 aug. 2009 12:30

hva med de guttene som virker snille i begynnelse og plutselig blir en helt annen og skal begynne å avtale tid og sted for hvor dere skal pule? jeg blir fortsatt overrasket hver gang, og tenker: hvordan i helvete kom vi hit? er det å flørte med en det samme som at du vil ligge med han?

Skjult ID med pseudonym Blu ma. 10 aug. 2009 13:07

@666

Jeg har aldri sagt at utseendet ikke er en vesentlig del av pakka når man snakker om nettdating. Det er vel en av de få, hva skal jeg kalle det. reelle salgs punktene du har her. Du kan skrive at du er hyggelig og grei, men ser du ut som et troll, så får man nok dessverre ikke svar her inne nei. Man kan jo være hyggelig og se bra ut?

Poenget mitt er som følger, mange "snille" gutter som klager over at drittsekkene, badboys o.s.v får alle damene og at de bare kan skylde seg selv når det går til helvete, synes jeg det er små sært. Virker ikke spesielt snilt.. En annen ting er at det ser ut som mange av de snille ikke er så aktive, at de ikke går opp og snakker med de aktuelle damene da får hun jo aldri heller høre om deg.

Når det kommer til disse champagne damene så stemmer det sikkert at det ikke svarer så mye, samtidig så får sikkert de ekstremt mye mail noe som gjør det svært selektive. Du vil med stor sannsynlighet gjøre en bedre figur om du møter henne ute på byen eller i en annen sosial setting. der du kan by på hele personligheten din. Selv da må du nok skille deg ut. Du kan jo selv tenkte deg hvor ofte de blir sjekket opp ;)