Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym sjenert ma. 10 aug. 2009 15:44

Til dere gutter. Hva er mest å foretrekke, å sjekke opp jenter eller at jenter sjekker deg opp? Sliter så innmari med det. Syns det er litt skummelt. Jeg har aldri sjekket opp en gutt, uansett hvor interessert jeg er eller hvor mye jeg liker han. Venter alltid på at en gutt skal ta første steget. Ene venninna mi, syns det fortsatt er merkelig, siden jeg ikke er den stille og sjenerte typen til vanlig, bare rundt ukjente gutter.

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 10 aug. 2009 15:49

Det er ikke alle menn som synes det er like morsomt og rutinemessig heller, og jeg setter i hvert fall pris på det når kvinnfolk en sjelden gang tar initiativet overfor meg.

Skjult ID med pseudonym mofasa ma. 10 aug. 2009 15:49

Jeg har alltid blitt sjarmert av jenter som tar kontakt. Det er noe med viljestyrken og motet de viser som jeg liker. I tillegg tar jeg det som et kompliment å bli sjekket opp. Så jeg ser ikke noe poeng i at du skal sitte å vente på en du liker!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ma. 10 aug. 2009 15:51

Alle gutter kan sjarmeres i senk av en jente på offensiven. Om det er sånn nogenlunde match er det bare å kjøre på.
Grunnen er vel at det ikke akkurat er hverdagskost for de fleste av oss og en veldig tilfredstillende situasjon som kan redde helgen ;-) Hva har du å tape egentlig?

Skjult ID med pseudonym Mr.X ma. 10 aug. 2009 15:52

Helt enig med de over. Jeg tror jeg snakker for de fleste når jeg sier det er mye bedre med en dame so m tar initiativ og viser positiv interesse enn en som msitter på gjerdet. Sitter man på gjerdet, virker man dessverre alt for ofte kald og manipulerende.

Skjult ID med pseudonym sjenert ma. 10 aug. 2009 16:01

blir så så usikker. og tenker skikkelig negativt fremover. hva skal jeg si, hva gjør jeg hvis han ikke liker osv. akkurat som om jeg var 14 år og gikk i 9. klasse. så patetisk

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 10 aug. 2009 16:20

@ sjenert

Kan bare si meg enig med gutta over. Få ting er så sjarmerende som en jente som aktivt viser interesse. Ikke få av mine venner og kollegaer har dessuten fortalt at det faktisk var jenta som i og for seg tok initiativet og sjekket opp mannen i deres forhold, og ikke omvendt. Så det virker. Og du behøver jo ikke å føre hele veien, det kan du godt overlate til mannen, men du bør vise at du er interessert. Start en lett prat, hold øyekontakt, smil og kanskje fikle litt med håret ditt mens du prater med han eller noe sånt, eller dra han med ut på dansegulvet (medmindre du tror han er altfor ukomfortabel med det da). Hva har du egentlig å tape?

Grunnen til at du synes det er skummelt er vel at du aldri har gjort det før, og er redd for å bli avvist. Det er noe menn alltid må risikere når vi forsøker å sjekke opp en jente, og noe som sikkert de fleste av oss har opplevd flere ganger enn vi har lyst til å huske. Jeg vet at jeg har det i hvertfall. Det er alltid kjipt. Alltid. Kunsten er å gi litt faen, og dessuten er det som med alt annet. Når du har gjort det noen ganger blir det mindre skummelt. Og husk at du er et flott menneske, og hvis vedkommende du prøver deg på avviser deg så er det hennes (eller i ditt tilfelle hans) tap, ikke ditt. Du vet, å bli avvist av en fremmed betyr jo egentlig ingen ting. Det er jo mye verre å bli avvist av en vi kjenner godt og bryr oss om, men noen ganger oppfører vi mennesker oss irrasjonelt nok til at man skulle tro at det var omvendt. Det er det ikke. Å bli avvist av en fremmed betyr ingen ting. Så bare hopp i det:)

Skjult ID med pseudonym gutt20 ma. 10 aug. 2009 16:22

Så lenge dama ikke blir klengete og ikke skjønner at jeg ikke er intresert,er det greit å bli sjekka opp en gang i blandt.
Værst er det når de ikke gir seg

Skjult ID med pseudonym Mr.X ma. 10 aug. 2009 16:23

Bra, Oslomann.:)

Skjult ID med pseudonym Rogaland ma. 10 aug. 2009 16:23

Ta kontakt om dere er intresert, som sagt tidligere litt initativ kommer du langt med :)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 10 aug. 2009 16:31

Spør om du får spandere en øl eller drink på ham.
Da gjør du noe annet en det de fleste damer gjør og skiller deg litt ut.
Det verste som kan skje, er at han ikke vil ta i mot og ikke vil snakke med deg.

Så er det bare å begynne å spørre:
Om han er der alene.
Hva han gjør i Oslo (ferie/jobber el.l.)
Vise genuin interesse og smile.

And there you go....

Skjult ID med pseudonym 666 ma. 10 aug. 2009 16:43

Synes det er et kompliment å bli sjekka opp uansett om jeg er interessert eller ikke. Det hender fra tid til annen og det er en veldig god følelse å vite at noen er interessert i meg og ikke sidemannen Er ikke så farlig om man tusler småfull og kebabsulten alene hjem om man faktisk har fått litt oppmerksomhet. Er faktisk ofte mer tilfredstillende enn one-night stands. Så bare sjekk du det er det mange som vil sette pris på.

Skjult ID med pseudonym knuffings ma. 10 aug. 2009 16:59

det der med drinker er vanskelig.

Man får påspandert en drink, blir glad og takker pent.
Man kjøper en tilbake senere for å være like grei, og får et surt fjes!? Hva skjedde!?

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 10 aug. 2009 16:59

Til TS.
Jeg må jo si meg veldig enig i oslomann' s innlegg ovenfor her.
Jeg har nok slitet litt med det samme som deg, men med årene har jeg blitt bedre. Før var det mer at jeg tittet mye ned når jeg var ute. Jeg forventet liksom at det var gutta som skulle komme bort.. ( uff helt tullete egentlig..)
For som innlegget ovenfor sier noe om at det egentlig ikke betyr noe å bli avvist av en fremmed.. Kanskje litt flaut der og da, men det venner du deg fort til..
De siste par årene har jeg blitt mye flinkere å feks. by opp gutter/menn til dans når jeg har vært ute på byen / i selskap.. Det har gått veldig bra, og ikke vært flaut på noen måte. Og de setter veldig pris på å bli bydd opp, for ikke alle gutter er like pågående heller.
Så jeg foreslår bare at du " hopper i det " og blir litt mer pågående når du er ute. Det virker jo som at du har lyst til å være mer ivrig, men får det liksom ikke til.. Ønsker deg i hvert fall masse lykke til..

Skjult ID med pseudonym kokett ma. 10 aug. 2009 17:08

Jeg synes overhode ikke det er vanskelig å sjekke opp menn og har såpass gode sosiale antenner at jeg vet når noen er interessert. Og klart det, dere menn responderer bra når dere blir sjekket opp av en jente. Men det blir ALDRI et bærekraftig forhold ut av det, fordi dere menn egentlig vil være den som jakter. Så nei takk, jeg er en møtekommende og snill jente, men jeg fortsetter å øyeflørte og spille litt kostbar, fordi det er det dere egentlig vil. Dere vil ha en premie dere har jobbet for, ikke en trøstepremie som falt i fanget på dere.

Skjult ID med pseudonym sjenert ma. 10 aug. 2009 17:09

koselig med alle tilbakemeldingene.. setter virkelig pris på det =)

Skjult ID med pseudonym 666 ma. 10 aug. 2009 17:21

@kokett. Du har et poeng, men du går du glipp av de mennene som kansje ikke er så flinke til å ta kontakt og veldig frempå. Legger merke til at veldig mange kvinner klager over menn som behandler dem dårlig her inne. Det kan kansje være en sammenheng der. Stille vann har dypest grunn......

Skjult ID med pseudonym sjenert ma. 10 aug. 2009 17:28

@666. I'll say.. De som du minst hadde forventet som plutselig sjokkerer

Skjult ID med pseudonym GM/DM ma. 10 aug. 2009 17:58

Hadde nok opplevd det som sjarmerende med en gratis drink... men bare et lite problem: jeg rører ikke alkohol... :) Så det hadde vel vært negativt.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 10 aug. 2009 18:38

@sjenert
Kanskje man bør tenke litt annerledes. At det hadde vært hyggelig å bli kjent med vedkommende? Ikke at man absolutt må være på "sjekker`n" ?

Skjult ID med pseudonym knuffings ma. 10 aug. 2009 18:40

@GM/DM
Dette var ikke en avholdsmann. Man kjøper da ikke alkohol til avholdsfolk om man vet hvordan situasjonen er :)

Skjult ID med pseudonym sjenert ma. 10 aug. 2009 19:10

@kameleonen godt poeng

(mann 48 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2009 19:33 Privat melding

Synes faktisk det er ok at jentene sjekker opp. De er faktisk mere søt og hyggelig når de selv prøver å sjekke, en hva en av og til kan oppleve. Så derfor skulle egentlig flere jenter ha gjort det. Men selv om jeg synes det er ok, så er det en og annen som ikke takler å få avslag. Det virker som at når jentene har bestemt seg for å sjekke opp gutten, så er de så skrå sikkre på at det kommer til å gå, at de tar ikke et nei for et nei. Det er like slitsomt for en gutt som det er for ei jente :-) Uansett... oppfordrer jenter til å ta skrittet å sjekke opp gutter når de er på byen.. eller her inne f.eks. Har jo lest mer en nok av de som er lei av å ikke få svar fra jenter, og jenter som ikke får svart for at det er så mange meldinger å komme igjennom. Kanskje en rett og slett bare skulle snu på dette.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 10 aug. 2009 20:43

Det ser ut som det ikke kan gå feil når jenter sjekker ... hehehe
Det er greit å vite før sukkerfesten ... La oss sjekke damer !!!

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 10 aug. 2009 20:50

Jeg synes, som de fleste andre gutter, at det er meget positivt at jenter tar initiativ. Jeg pleier som regel å være den som tar kontakt, men innimellom så kommer det jenter bort til meg og vil bli kjent. Jeg har dog noen eksempler på hvordan man *ikke* bør gjøre det (alle disse er selvopplevd):

- Drikke deg totalt dritings, stålsette deg slik at du klarer å holde igjen oppkastrefleksen, sjangle bort til gutten, klamre deg fast og si "schahhdl duuu vææræe mmmdf hjjmf!?". Når den forfjamsede gutten stottrer frem et "nnei?", velter du noen ølglass, og drar med deg sidemannen hjem.

- Gå bort til gutten som sitter i baren, se ham inn i øynene, la fingrene gli oppover låret, og klype ham i testiklene! Seriøst jenter, noen deler skal ikke klypes!

- Gå bort til gutten, med 2 venninner på slep, stell deg rett foran ham og si: "Nå? Hva sier du? Vil du ha dette eller? *ta grep rundt brystene* Du har 5 sekunder på å bestemme deg! - 5 l a n g e sekunder passerer. Si "Dust!", og tramp fornærmet ut av stedet.

- Klype rumpa til en gutt som passerer deg i baren og si "halla kjekken!" (hva er det med all denne klypinga?)

- Gå ut på dansegulvet med venninna, se deg ut en gutt, venninna danser tett inntil ryggen og rumpa, mens du dekker fronten, og dere står der og vrikker som en slags sandwich. (Ok, denne høres ikke så ille ut, men prestasjonsangsten meldte seg raskt!)

- Finn deg en gutt som er 10 år yngre og 20 kg lettere, og fotfølg ham hele kvelden, selv om han har sagt nei! minst 5 ganger...

Nå skal det sies at disse strategiene *kan* virke på enkelte menn, litt avhengig av ditt utseende og desperasjonsgraden til den man sjekker opp.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 10 aug. 2009 20:54

Ler så jeg griner her !!!!!!!!!!!!! Selvopplevd ,wintermute???

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 10 aug. 2009 20:57

Ja! De fleste når jeg var yngre, men et par av dem det siste året!

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 10 aug. 2009 20:57

@wintermute
Hva slags utesteder er det du går på, da? Ensjø Kro?

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 10 aug. 2009 21:03

Haha nei, diverse utesteder og barer opp gjennom åra. Det ene var på Smuget nå nylig

(mann 44 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2009 21:36 Privat melding

Litt klyping i rumpa av damer gjør vel ingenting wintermute :)

Skjult ID med pseudonym knuffings ma. 10 aug. 2009 21:41

ler og ler av wintermutes historier... sympati!
(Men drar en på Smuget er det fare på ferde har jeg hørt.. hehe)

Skjult ID med pseudonym GM/DM ma. 10 aug. 2009 21:44

"Lompa" skal ha vært verre før renoveringen...