Alle innlegg Sukkerforum

Ojsann, en erkjennelse fra meg!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ei jente ma. 10 aug. 2009 23:49

Jeg har nå funnet ut at av de jeg har fått god kontakt med på sukker, og skrevet med over lengre tid, er det jeg som har tatt første kontakt med samtlige!

Og likevel går jeg og håper på at drømmemannen skal skrive til meg.. er det min type gutter som ikke "ser" meg før jeg skriver til dem, eller er det jeg som har en merkelig innstilling?

Skjult ID med pseudonym Pingla ti. 11 aug. 2009 00:35

Jeg får aldri mail fra drømmejenta jeg heller... En må skrive til de en er interssert i har jeg funnet ut, de kommer aldri å banker på døra.

Når en som ikke er helt drømme mannen fra bilde og profil sender deg brev da? Gir du han en sjanse? Eller venter du på drømmemannen?

Skjult ID med pseudonym ei jente ti. 11 aug. 2009 00:42

Jeg er nok litt for flink til å finne ting i profilene deres som irriterer meg, må innrømme det.. Er så mange ting som er unødvendig å skrive! Får en prins til å bli til en frosk, eller noe i den duren.. Jeg svarer alle da, men kanskje ikke så åpent for videre prat hele tiden..

Skjult ID med pseudonym Pingla ti. 11 aug. 2009 01:46

Vet litt om problemet ditt da... Jenter som krever at gutten skal være halvgud får kjempe søte jenter til å virke som hekser i mine øyne :P. Bare sånn, ok ja!! good luck liksom!! Det funket veldig dårlig å pirke på alt fant jeg ut... Jeg hadde store problemer selv med å finne jenter å skrive til som bodde i samme by som meg grunnet det.

Har jo funnet ut at noen av disse "heksene" er jo kjempe hyggelige jenter :). Kanskje du finner en prins blant dine "frosker" du og ;).

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 11 aug. 2009 07:56

De årene jeg har holdt på med nettdating (også andre steder enn Sukker) legger jeg merke til at de jentene jeg har hatt et forhold til over flere år har ALLE tatt kontakt med meg først! Jeg har aldri fått et forhold til noen jeg selv har kontaktet først på nettet. Nok et eksempel på at menn ikke setter så høye krav som kvinner gjør.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 11 aug. 2009 08:45

Venter på drømme mannen?
Hvorfor vente?
Prøv aktivt å finne ham selv også da.
Ikke vær en av de som sitter med nesen i sky og som krever at han skal kontakte deg.

Skjult ID med pseudonym ei jente ti. 11 aug. 2009 11:48

@ Mr Spiff - Min plutselige oppdagelse om meg selv går vel ikke akkurat på å sitte med nesa i sky og kreve at han skal kontakte meg..? Det jeg sier er at det alltid er JEG som har tatt kontakt med de det har blitt nærmere bekjentskaper ut av..

Tar kontakt med gutter hele tiden jeg. Ikke alle som svarer, men det er det jo nok av andre tråder som handler om. De som svarer positivt har jeg da ingen grunn til å la være å fortsette å skrive med, siden jeg i utgangspunktet fant dem interessante nok til å ta kontakt.

Alle de som skriver til meg blir derimot fort vurdert som uinteressante. De er så stikk i strid med det jeg søker, det slår ikke feil! Jeg tror jeg må ha et utseende som appellerer til en annen personlighetstype enn jeg selv er. Profilteksten er som regel ikke tatt hensyn til når de skriver, for de passer som regel ikke med konkrete ting jeg har skrevet eller fylt ut.

Sukk, det er visst meg det er noe galt med..

Skjult ID med pseudonym ei jente ti. 11 aug. 2009 12:03

@ Pingla - Ja det er sikkert mange bra mannfolk, selv om de ødelegger for seg selv i profilene sine. Men: jeg setter skriftkompetanse så høyt at jeg mener at du skal klare å se hva du serverer mottakeren. Du skal være bevisst på at dine formuleringer og vektlegginger er det som får deg selv til å virke som drømmedama/mannen for noen, og gjør deg uinteressant for andre. Det samme gjelder bilder, og det skjer faktisk at jeg utelukker en fyr pga bildetekst.

Jeg føler at diskusjonen tar en litt annen retning nå, men herlighet da folkens.. skjønner dere ikke at det å skrive en profiltekst er å "skrive seg selv", og at om du formulerer deg som en ape må du forvente å bli sett på som en?

For å føre temaet litt tilbake til utgangspunktet vil jeg trekke fram de guttene som skriver flott og reflektert (les: de som JEG finner interessante). Det er jo ingenting som er riktig og feil generelt, men for hver enkelt vil det finnes masse eksempler på feil og en del på riktig. Det som gjør at jeg begynner å tvile på meg selv er at i mitt tilfelle så skriver jeg til masser av "riktige" gutter, mens jeg bare får førstemailer av "feil" gutter. Et sted må det være en miskobling, mest sannsynlig et sted mellom min profil og hans.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 11 aug. 2009 12:33

@ ei jente, det er det jeg sier at du ikke bør begynne å gjøre.

Kanskje hovedproblemet er at Jentene og Guttene som kontakter har et litt for godt selvbilde og skyter over mål?

Skjult ID med pseudonym ei jente ti. 11 aug. 2009 12:59

Ja, mulig det! Men siden jeg har fått kontakt med en del gutter gjennom at jeg har skrevet første mailen, må jeg vel ha hakket mer selvinnsikt enn mange av gutta som skriver til meg, da? Eller så er det slik som Medium sier, at gutta ikke har så høye krav.. hmm.. er jo en "hyggelig" tanke for meg.. :)

Skjult ID med pseudonym Pingla ti. 11 aug. 2009 15:50

@Ei jente: Jeg tror også at guttene har lavere krav på hva de svarer positivt på i gjennomsnitt, men vel tror det er slik for at det er flere gutter som får lite uoppfordret oppmerksomhet enn jenter, og derfor så vel setter de mer pris på de brevene de får. Det er i alle fall slik blant mine IRL venner som er på nett date, jenter bader i mail i forhold (ikke at det gjelder alle det vet jeg).

Kanskje det er derfor jeg svarer deg slik jeg gjør og, at du må gi de som tar kontakt en større sjanse, for det er det jeg gjør, for jeg får ikke samme oppmerksomhet som deg her inne og derfor føler at en må gi de som tar kontakt en sjanse.. Bare en tanke :).

Skjult ID med pseudonym ...! ti. 11 aug. 2009 16:54

For meg har det vært omvendt i forhold til TS (og samme som Medium): Samtlige av jentene jeg har datet her fra Sukker har skrevet til meg først. Og joda - jeg har skrevet førstemailer jeg også, men de har som oftest ikke blitt besvart. Nå har det vel vært et par stykker jeg skrev med over lengre tid der jeg var først ute, men av de jeg faktisk har datet har de sendt først.

Skjult ID med pseudonym hobby ti. 11 aug. 2009 16:58

Ser ut som løsningen for å få til et fungerende forhold er at gutta ikke sender mail til jentene og heller lar jentene sende mail til dem de vil ha? Da slipper man jo overfloden av meldinger ene veien også.

Skjult ID med pseudonym ei jente ti. 11 aug. 2009 17:03

Hehe.. det er omvendt i forhold til min situasjon, men siden du er gutt og jeg jente kan det tenkes at dette er typisk? At jenter vil velge selv? Kanskje vi føler at de som "velger" oss ved å sende en mail ikke er gode nok, på en eller annen måte?

Jeg har ikke tenkt over dette så mye før nå, men kanskje jeg har en underliggende måte å tenke på som ikke er så heldig.. "Hvis jeg skriver til han først så er iallefall ikke han desperat etter kontakt, og har sendt samme flåsete meldingen til alle andre jenter som er tilgjengelig!"

@Pingla: Mener selv at jeg ikke får så forskrekkelig mye mail, da.. kanskje en om dagen i gjennomsnitt, etter at jeg ble superbruker! Mye mer enn den som ikke får noen, selvfølgelig, og mer enn nok om noen av de fenger :)

Skjult ID med pseudonym Pingla ti. 11 aug. 2009 17:53

@Ei Jente: Hehe ja ser den.. Når jeg var ny her inne, så fenget alt.. og jeg fikk ca en mail daglig på her og Møteplassen til sammen, men vel det roet seg ned.. Det tok litt av en stund, tror jeg skrev med 10 jenter og følte meg litt drittsekk egentlig, men vel for å si det slik jeg var ikke vant til oppmerksomheten og vel det gjør det vanskelig å sende jentene vekk sånn helt uten videre til og med når en ikke er så interessert.

Jeg som en del av de andre guttene har det også slik at det er de jentene som tar kontakt med som en ender opp å ha lengre samtaler med. Jeg får selv bra med svar føler jeg på mine henvendelser, men vel synes en del jenter har den uvanen med å plutselig bli stille, så kommer de tilbake mye senere plutselig da du har gitt dem opp og sender meg brev. Det er jo hyggelig å se at de faktisk var interessere kanskje allikevel, men vel det gjør ofte ting litt komplisert.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 11 aug. 2009 18:40

TS
Jeg har også kontaktet de fleste selv, og skrevet med mange hyggelige menn. Nå skal det sies at jeg ikke har bilde da, men ikke sikkert det ville vært annerledes :-)
Det er veldig vanskelig å vite ut fra en profil, hvordan en person er. Man må skrive med eller møte vedkommende for å finne det ut.

Skjult ID med pseudonym hobby ti. 11 aug. 2009 19:38

Jeg tror det hadde vært en fordel om jentene selv sender ut litt flere meldinger til de som er interessante for dem. Da vil det bli lettere for disse mennene å kunne ignorere andre jenter og selvfølgelig sende meldinger til andre jenter. Det er grenser for hvor mange dype samtaler man klarer å ha med 50 ulike kvinnfolk. Så sett i gang damer, det ville løse problemet med masse meldinger bare den ene veien, og gutta ville fått det lettere med å prioritere damene som viser interesse (alle liker damer som tør).

Skjult ID med pseudonym hobby ti. 11 aug. 2009 19:40

Må legge til at om du som jente sender første meldinga og fyren du skriver til ikke evner å sende et bra svar så er det jo bare å droppe prosjektet og prøve en annen. Det samme gjelder i og for seg andre veien også, men nå er det jo sånn at mange klager på at gutta sender for mange meldinger.

Kanskje det kunne løst seg om gutta holdt litt igjen nå, mens damene sendte meldinger til de som de fant interessante?

Skjult ID med pseudonym ei jente on. 12 aug. 2009 15:14

Ja jeg tror også det er en fordel at det er jenta som tar kontakt, iallefall etter å ha tenkt litt nå og funnet ut hvordan jeg selv fungerer. Problemet er vel bare, som du sier hobby, at da må flere jenter sende meldinger!

Har funnet ut nå at jeg får veldig mange fler svar på meldinger nå enn jeg fikk før.. forskjellen er at jeg har lagt litt mer arbeid i profilteksten min, laget den litt krassere faktisk.. den viser bedre hvem jeg er, og selv om jeg skulle tro noen ville synes den skremmer litt så får jeg altså mer svar nå, og flere kommenterer at jeg virker som ei bra dame nettopp fordi jeg skriver så ærlig om hva som kjennetegner meg!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 12 aug. 2009 15:47

Jeg elsker at kvinner tar initiativ!!!

Jeg er ikke på noen måte nervøs for å kontakte jenter. Når jeg er ute på byen kan jeg gå bort til omtrent hvem som helst, uansett hvor pene de er, og jeg blir svært sjeldent avvist. Det er ikke fordi jeg er noen don juan, og jeg tror ikke at det betyr at alle jenter jeg går bort til er spesielt tiltrukket av meg (men noen er helt sikkert det også), men jeg har etterhvert begynt å forvente suksess. Jeg forventer at de er hyggelige og mottakelige for å bli pratet med, jeg tar nærmest for gitt at de vil like meg og synes det er hyggelig å prate med meg, og den selvtillitten gjør nok også at dette pleier å ble en selvoppfyllende profeti sort of speak. Kvinner kan jo normalt se øyeblikkelig om en mann er nervøs og usikker eller om han er trygg og selvsikker. Jeg tar kontakt med jenter nærmest hvor som helst hvis jeg føler for det. For litt over en uke siden fikk jeg nummeret til en jente mens jeg var ute på en joggetur i regnet. I sommer sjekket jeg opp en jente på arbeidsplassen hennes og først etterpå fikk jeg vite at hun var fotomodell, tidligere vinner av en nasjonal skjønnhetskonkurranse, og faktisk kjendis i sin egen hjemby (men jeg var ikke fra den byen, så jeg hadde ikke peiling - noe som var like bra siden jeg kanskje hadde blitt nervøs og latt være å flørte hvis jeg viste hvem hun var). I vår datet jeg en nydelig dansk jente som jeg også sjekket opp på arbeidsplassen hennes. Jeg har fått nummerene til jenter jeg tilfeldigvis har møtt og begynt å flørte med på t-banen, på bussen og på gata også.

Men det er én ting som går igjen, og det er at det nesten alltid er jeg som må ta initiativet. En gang i blant vil jenta invitere med et smil og blikkontakt, men som oftest er alt opp til meg. Det gjelder her på sukker også. En gang i blant setter en jente et hjerte eller sender meg en melding, men stort sett er det jeg som må ta initiativet her også. Noen ganger sender jeg en melding til en jente som bare har vært innom profilen min og tittet men ikke noe mer, og får svar. Men i 95 prosent av tilfellene er det jeg som må innlede kontakten. Derfor er det herlig forfriskende når en sjelden gang en jente, en pen jente som sikkert har mange beilere, tar kontakt. Der er utrolig smigrende og sjarmerende, og det viser også at jenta har tæl. Det skjedde igjen nå nettopp, og medmindre hun har lagt ut et falskt bilde kunne jenta glatt vært modell og mottar sikkert hundrevis av mail her inne. Jepp, dette ble en fin dag :)

Skjult ID med pseudonym ei jente on. 12 aug. 2009 16:00

@oslomann: æsj altså, nysgjerrig på hvem du er.. ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 12 aug. 2009 16:05

@ en jente

Jeg er en kjekk, blond mann på 32;)

Du da?

Skjult ID med pseudonym ei jente on. 12 aug. 2009 16:06

Jeg er ei prinsesse på 24 ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 12 aug. 2009 16:07

Tør du vise hvem du er i 1 minutt i et innlegg under eget kallenavn før du sletter det igjen? ;)

Skjult ID med pseudonym ei jente on. 12 aug. 2009 16:09

Jeg kan heller følge med mens du gjør det ;)

Skjult ID med pseudonym 666 on. 12 aug. 2009 16:30

@oslomann. Nå er vi spente klarte du å sjekke opp "ei jente"...........................

Skjult ID med pseudonym ei jente on. 12 aug. 2009 16:31

Ja nå tenker jeg det er mange som lurer her.. kanskje det snart blir to mindre å diskutere med her i forumet? ;)

Skjult ID med pseudonym 666 on. 12 aug. 2009 16:33

Satser ikke mye penger på det akkurat.........