Alle innlegg Sukkerforum

ego boost

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym janus ti. 11 aug. 2009 03:03

heisan alle søkende:-)

Var her for rundt 9 mnd siden og hadde det morsomt da også. Men etter kort tid presser spørsmålet seg frem igjen...... er vi gutta og våre profiler bare her "to entertain you"?
Eller er det så mange sleezebags der ute at vi som e noer¨å samle på forsvinner i mengden?

Damer? Må dere bli jaktet på? ta børsa på skuldra og ta en tur ut selv ikke aktuelt?:)

Vel, dette var kun et lite sukk med tanke på dere damer..... ting går begge veie!!!

Skjult ID med pseudonym me2 ti. 11 aug. 2009 04:04

@janus. En del sleezbags er det nok, men jeg tror ikke dere som er noe å samle på forsvinner i mengden. Dere er bare litt vanskelige å finne. Kan bare være at det tar litt tid.
Noen av oss liker nok å bli jaktet på , men jeg vil da si at jeg er flink til å jakte selv. Bare utbyttet som er dårlig når man først fyrer av. Sånn er det jo på jakt, enten så får du gevinst for jobben. Eller så går du tomhendt og slukøret tilbake. :)

Skjult ID ti. 11 aug. 2009 13:34

Damer like å bli jaktet på for de er oppmerksomhetssjuke. Jenter liker å få alt i fanget istedet for å finne det selv. Og når det ikke er bra nok så klager de, selv om de selv har skylden for at de havner i feil selskap.

Skjult ID med pseudonym Kim ti. 11 aug. 2009 14:06

Får man ikkje svar, så får man bare prøve å finne ei anna ei. Er mange fisker i sjøen ;-)

Skjult ID med pseudonym me2 ti. 11 aug. 2009 14:07

@Skjult ID. Liker ikke gutter oppmerksomhet..? På tide å ta hodet opp av sanden kanskje?

(mann 45 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2009 20:41 Privat melding

Haha! Savner du mail fra noen andre enn type "Olga from russia"?

Jeg har for lengst gitt opp. Skal det skje noe så MÅ jeg skrive først. Videre så er det bare å akseptere at ca 3 av 4 ikke gidder å gi noe svar.

Det er klassisk tilbud og etterspørsel: Jentene får mer mail en de setter pris på, mens vi ikke får noe som helst og må forsøke å overdøve hverandre med en flom av sendte mail.

Skjult ID med pseudonym kokett ti. 11 aug. 2009 20:54

Gutter;

1.Dere skriver til de aller peneste jentene her inne, noen ganger er det lurt å stikke fingeren i jorda og erkjenne sin egen rekkevidde. Selvsagt er det lov å håpe, men da må man godta en avvisning.

2. Noen av oss får ca 10-15 mail om dagen, og da er det lurt å skrive noe mer enn; "du er digg ass" eller, "hva skjer a?" i mailen. Særlig hvis det ikke står noe særs imponerende i profilen din.

3. Gutter skal jakte, jenter skal bli jaktet på. Slutt og syt og gjør din plikt som mann. Det er ikke en avvisning av din person om du ikke får respons, det er en del av spillet. Det er de samme reglene som gjør at dere alltid går for den peneste jenta dere har sjans på og som gjør at dere ikke ringer henne som lå med dere på første daten. deal with it.