Alle innlegg Sukkerforum

Første date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 00:24

Hvordan gjør man det på første date? Hva skal man ha på seg? Skal man pynte seg? Bruke sminke? Være seg selv eller en bedre versjon av seg selv?

Skjult ID med pseudonym Emma on. 12 aug. 2009 01:07

Lurt om du velger sted å møtes. Da har du alle fordeler med hensyn til påkledning og sparkling. Du kjenner stedet(parken/fjelltoppen/kafeen etc) og kan derfor dra nytte av omgivelsene slik at du føler deg mer kumfy og da er det jo lettere å være seg selv når man møter noen første gang.
Prøver man å være en annen enn den man er skinner det fort gjennom hvis man ikke har gått et par år på NISS. Jeg ønsker ihvertfall ikke gi inntrykk av å være en annen enn det jeg er, selv om en date mange ganger virker som ett jobbintervju og du lissom må selge deg selv. Meeeeeen....man trenger ikke utlevere seg helt sånn med en gang. U have 2 have som aces up ur sleeve til en eventuell fortsettelse.

Skjult ID med pseudonym hobby on. 12 aug. 2009 07:33

Gi deg selv og den du møter muligheten til å rømme. F.eks. er det vanskelig å "rømme" fra en kinosetting, mens det er enklere å stikke av/unnskylde seg fra en cafe. Derfor er cafeen bedre enn kinoen (selv om det ikke er så originalt).

Skjult ID med pseudonym Lillah on. 12 aug. 2009 08:35

Jeg liker det uformelt, gjerne en gåtur, og så finner man i løpet av turen ut om man vil innom en kafé etterpå. Fordelen med å gå en tur er at man slipper å stirre hverandre dypt inn i øynene hele tiden under det første møtet.

Syns det er ok å kle seg helt vanlig. Jeg går alltid i jeans el.l. til hverdags, og kjøper ikke kjole for å gå på date. Andre pynter seg. Daten din kan foretrekke det ene eller det andre, det vet man jo ikke.

Nå har jeg bare truffet tre fyrer fra nettdating, da, så jeg har ikke all verdens erfaring.

(mann 44 år fra Oslo) on. 12 aug. 2009 09:49 Privat melding

Vel, som flere har vært inne på så er det jo vesentlig hva man skal gjøre. Har man avtale om en eller annen aktivitet, så gir antrekket seg normalt av seg selv.

Generelt vil jeg si at man skal være en litt ekstra polert utgave av seg selv. Man har ingen naturlig kontaktflate til folk man treffer via nett, så førsteinntrykket veier betydelig mer enn i andre sosiale sammenhenger. Det kan godt være eneste sjansen man får. Samtidig må man ikke overdrive. Virker litt merkelig å møte opp i full finstas om avtalen er en øl på ei kneipe.

Det sier jo dessuten litt om engasjementet ditt hvor mye jobb du legger i forberedelser til første date. Jo mer pyntet, jo mer interessert virker man. Likeledes så framstår man som ganske uinteressert om man møter opp som en flidd slask.

Kort sagt: Mer pyntet enn til vanlig, mindre enn til fest.

Skjult ID med pseudonym Blu on. 12 aug. 2009 15:41

Helt enig med Lillah når det kommer til gå tur.

Være seg selv... Tjah, Hva er det å være seg selv, hvem er du?

Ikke så lett å definere det der. Smør litt på vær hyggelig og energisk. Prøv å vise litt interesse. Om disse tingene er vanskelig å oppdrive på daten så burde du muligens ikke være på date med den personen ;)

Selv prøver jeg å få gjort det meste av forefallende arbeid så det ikke ligger å murer i bakhodet når jeg er på date. En liten treningsrunde før daten for å få opp energi nivået er heller ikke å forakte.

Så tar man på seg de klærne man føler seg best i og krysser fingrene.

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 17:51

Takk takk :-)

Skjult ID med pseudonym tid on. 12 aug. 2009 18:01

Forventningen er vel moderat pyntet. Men dype utrigninger og korte skjørt funker også ;-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 18:07

@tid
Hehe, skal huske det. Høye hæler?

Skjult ID med pseudonym tid on. 12 aug. 2009 18:14

@kamelonen

det er prikken over I'n

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 18:17

@tid
Da ble det ikke fjelltur. Hehe

Skjult ID med pseudonym tid on. 12 aug. 2009 18:21

@kamelonen

Nei, men det kan bli tindrebestigning

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 18:35

Hehe, man kan bruke like mange kalorier på det ja :-)

Skjult ID med pseudonym tid on. 12 aug. 2009 18:46

Skal bare se at kvikk lunsjen kan komme til nytte også

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 18:49

Hehe, kvikk lunsj er obligatorisk :-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 18:52

Neste date blir med kort skjørt, utringning, høye hæler og kvikk lunsj :-)

Skjult ID med pseudonym ...! on. 12 aug. 2009 20:24

Jeg må jo si jeg synes det er stas om dama har pynta seg noe, altså ikke kommer i slitte jeans som ikke har blitt vaska på et par uker og en sliten T-skjorte og ser ut som hun nettopp sto opp. Fint om hun har sminka seg noe og fiksa på håret, med mindre hun aldri pleier å gjøre det; da blir det kanskje feil at hun skulle gjøre det bare den ene gangen.

Og jeg prøver også å 'pynte' meg litt, det vil si at jeg tar på meg nyvasket, pent og forholdsvis nytt tøy, som en pen mørk olabukse og kortermet skjorte eller genser. Og selvsagt nydusja og litt godlukt og ellers gjort det lille jeg kan gjøre med utseendet som mann. Jeg synes det vitner om respekt for den andre om man pynter seg ihvertfall litegrann, pluss at jeg jo gjerne vil ta meg godt ut når det kommer til førsteinntrykk. Ellers vil jeg få inntrykk av at vedkommende bare 'slenger innom' og ikke er så nøye på det.
Men som nevnt over vil jo dette variere noe avhengig av hva slags aktivitet man har planlagt. Men jeg har stort sett bare hatt café- eller bar- eller 'hjemme hos' -dater.

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 20:37

@...!
Likte svaret ditt :-)

Skjult ID med pseudonym Jente22 on. 12 aug. 2009 21:09

Jeg synes et perfekt dating antrekk for jenter er pene jeans, en litt fin, men enkel topp og høye heler. Litt sminke og nauturlig løst hår.

Skjult ID med pseudonym # on. 12 aug. 2009 21:13

den daten vile jeg likt ;-)

synes du har gode valg.

jeg, mann, tenker litt annerledes. vis en hverdag for de er det flest av. sånn komer jeg på date;-)