Alle innlegg Sukkerforum

Match score

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) on. 12 aug. 2009 10:03 Privat melding

Jeg må si at jeg begynner å få en viss respekt for Sukker sin match-score.

Når jeg klikker meg rundt her så går jeg normal etter bilder. De som har et tiltalende bilde klikker jeg på og leser profilteksten. Dersom den gir meg gode vibber, så er som regel score 90+. Sier vibbene derimot ”not gonna happen!”, så er score under 80.

Jeg har dessverre ikke noen nevneverdig IRL statistikk å støtte meg på, men i teorien ser den ganske overbevisende ut.

;-)

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 11:23

Ok

Jeg har inntrykk av at match score er mest bullshitt. Min erfaring er nemlig at scoren har veldig lite å si. Hvis du tenker litt etter så skjønner du jo også at den scoren er laget på en utrolig simpel algoritme. Så at sukker klarer å sile ut hvem som passer og ikke passer til deg er høyst tvilsomt. Om dere passer sammen vet du ikke før dere har møtt hverander i virkeligheten..

Skjult ID med pseudonym velleta on. 12 aug. 2009 12:28

nå sier jo ikke sukker at høye matchtall er det samme som at dere skal gifte dere. Man kan godt ha 99 i match uten at det behøver å bety noenting :)

Det sukker sier er at hvis noen finner hverandre her, så er sjansen for at forholdet skal vare mye større hvis matchtallet er høyt.
Med andre ord, man kan sikkert forelske seg og ha det kjempeflott en stund noen med machtall under 70, men sjansen for at det skal bli ett langvarig forhold er neppe alt for stort. Med matchtall 70 så er man da alt for ulike og det vil etterhvert komme frem....

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 12:59

Beklager velleta, men matchtallene er nok altfor primitive til å kunne fastslå slike ting.

Skjult ID med pseudonym stjerne on. 12 aug. 2009 13:06

Min erfaring er at de jeg har over 90 i match med blir det bare kompiser ut av.....mens de under 85 kan være mye mere spennende.
Kanskje man rett og slett blir for like med høy match???

Skjult ID med pseudonym velleta on. 12 aug. 2009 13:13

beklager mrgrim, men nå følger du ikke helt med :)
Det sier seg selv at folk som har mer felles passer mer sammen. Hvis man skal være ueing om alt og har lite felles interesser, så kan jeg love deg at forholdet ikke blir langvarig :)

Når det er sagt så kan jeg være litt enig med stjerne også. Er ikke sikkert at toppscore er det beste heller. Kan kansje bli litt for kjedelig hvis man er helt like. Selv så har jeg funnet ut at de mellom 85-93 (cirka) er de som passer best for meg..

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 13:21

Velleta, det er vel snarere du som ikke følger med. Hvis du tenker litt etter så forstår du hvor simpel den algoritmen må være og hvorfor en person med match på 70 like fult kan passe bedre en noen med match på 90... Å mene at man passer best sammen fordi man er like på masse irrelevante ting er for dumt.

(mann 44 år fra Oslo) on. 12 aug. 2009 13:31 Privat melding

Jeg er helt med på at bra på papiret ikke nødvendigvis er bra i virkeligheten og motsatt. Ser jeg på parene i min omgangskrets så skal jeg vedgå at det er flere hvor jeg ikke kan fatte og begripe at de holder ut med hverandre.

Når det er sagt så er det også sånn at de mest harmoniske parene jeg kjenner har et bredt spekter av felles interesser og verdier. At man matcher på en del sentrale punkter tror jeg derfor har mye for seg.

Ellers er jeg også enig i at man ikke bør bli for like. Dersom det ikke finnes noen friksjon i et forhold så blir det rett og slett kjedelig.

Skjult ID med pseudonym velleta on. 12 aug. 2009 13:35

hallllllloooooooooooooooooooooooooo....les nå det jeg skriver da :)
HØY MATCH er ikke det samme som å finne den rette. Man må fortsatt ha kjemi og alt det andre som må til. Men poenget mitt er at hvis en forhold skal være, så må man uansett ha ett ganske høyt matchtall. Har man 70 i match så er det ikke bare masse irrelevante saker man er ulike på.

Men for all del. FInn noen med 70 i match som du kan sløse bort tiden din på. Jeg gjør ihverfall ikke det :)

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 13:44

velleta, jeg leser hva du skriver og det blir ikke mer sant av at du gjenntar deg selv flere ganger. Jo, du kan fint få score under 70 og ha full klaff. Det som er åpenbart er at du aldri har tenkt over hvordan denne algoritmen fungerer.... Uten at jeg kjenner detaljene er den nok ikke så veldig komplisert (les pluss, minus og annen barneskole mattematikk) Noe avhenger også hvordan du tolker spørsmålene og svarene. Det er også flere her jeg har match på 70 tallet med hvor neste hele treet er grønt. .. Er da personen en dårlig match? jaja Jeg skal uansett ikke ta fra deg gleden med disse tallene..

Skjult ID med pseudonym beate on. 12 aug. 2009 14:06

Noen av oss, har faktisk pratet en del med folk her og også datet noen, og skjønner at disse matchtallene ikke er helt på jordet, selv om mrgrim påstår at det er en enkel argoritme (uten at du kjenner detaljene...hehe).

Og spiller det egentlig noen rolle hvor enkel algoritmene er?

(mann 44 år fra Oslo) on. 12 aug. 2009 14:14 Privat melding

@MrGrim

Matchings-algoritmen er sikkert enkel nok, men personlighetstesten den baserer seg på er relativt omfattende. Det vi (dvs. jeg og Velleta) er uenig med deg i er hvorvidt matchings-kriteriene er relevante eller ikke.

Jeg mener det er mye relevant med der. Det finnes en god del ved min livsførsel som jeg ikke har noen planer om å endre for en kvinne. Jeg kan f.eks ikke tenke meg å bli vegetarianer eller avholdsmann. Ikke vil jeg flytte til noen annen del av landet heller selv om jeg ikke er like kategorisk der. Jeg vil også nødig avstå fra en passende dose med slash&hack og spekulative sex-scener på film.

Skal man bare ha en flørt, så klarer man seg sikkert godt uten noe bra match-tall. Så lenge det finnes spenning og tenning så er vel saken grei. Skal man finne en partner derimot, så kreves det mer. Min oppfatning er at match-tallet er en ganske strek indikator på om man er kompatible eller ikke.

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 14:15

beate:

Noen av oss, har faktisk pratet en del med folk her og også datet noen, og skjønner at disse matchtallene er helt på jordet. En trenger ikke kjenne detaljene for å forstå strukturen.

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 14:24

Ja riktig, for at damen liker litt andre filmer en deg er UTROLIG RELEVANT FOR ET GODT FORHOLD... (hører du sarkasmen? )

Skjult ID med pseudonym 666 on. 12 aug. 2009 15:17

Skal jeg liksom bli tiltrukket av en kvinne fordi vi har høyt matchtall............... Jeg er ærlig med at jeg i utgangspunktet kun går etter utseende. Det trenger ikke være det peneste profilbildet , men det må være noe som treffer meg. Så leser jeg profilen og viss den ikke er helt mismatch sender jeg en mail. Så finner man fort nok ut om det er noe å satse på eller ikke, iallefall når man eventuellt møtes. Når jeg kom inn her fylte jeg ut relasjonstesten etter beste evne, men så prøvde jeg et eksperiment litt senere. Jeg satte alle svarene på 5 med lite viktig. Eneste forskjellen var at nå var det mange fler på lista mi. Men vet dere hva, nesten samtlige jeg hadde sett før var der fortsatt. Matchtallet hadde kansje endret seg fra 87 til 85 men hva så.......... Er det flere som tenker tanken at relasjonstesten kansje er mest er et reklametriks fra sukker.

(mann 44 år fra Oslo) on. 12 aug. 2009 15:44 Privat melding

@MrGrim

Jeg gikk en kort periode ut med ei jente som ønsket å sensurere hvilke filmer jeg så. Mer presist så mente hun at filmer med et vesentlig innslag av vold, og til en noe mindre grad sex, var forkastlig som underholdning. Hadde det blitt noe mer så ville det ikke blitt flere Tarantino-filmer på meg, i hvert fall ikke sammen med henne (og med flammende kritikk om jeg hadde gått alene tenker jeg).

Så ja, filmsmak er relevant for et forhold. Nå teller vel ikke en slik ting all verden, men score'en representerer jo en sum av en rekke slike ting. Er det for mye som skurrer så funker et forhold heller ikke. Scoren jeg får harmonerer bra med det inntrykk jeg sitter igjen med av å lese fritekster.

@666

Shit in=shit out

Dersom du ikke legger noe skikkelig innput i testen så funker den selvfølgelig dårlig. Det virker naturlig at en helt rund profil gir god match mot en masse andre. Er det slik du ser på det så syns jeg heller du skal følge MrGrims eksempel og ignorere score fullstendig.

Forøvrig påstod jeg aldri at jeg har sett noen sammenheng mellom tiltrekning og score, bare hvor godt man passer sammen.

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 15:50

@atreju73 Ja klart hvis dama er hjerneskadet så fungerer det dårlig. Dog greier ikke matchtallene å filtrere slikt. Men når man først er inne på det er det utrolig mange hjerneskada damer her inne. Før damene klikker kan kan jeg legge til at det antakelig er tilsvarende med menn.

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 12 aug. 2009 18:27

@MrGrim
Du rodde deg fint inn der. Hehe
TS
Jeg ser veldig lite på bilder og match tall når jeg skal finne noen her inne. Tror ikke alle husker hva de har fylt ut engang. Jeg går mest etter profilteksten, må være noe som fenger :-)

Skjult ID med pseudonym MrGrim on. 12 aug. 2009 18:48

@kamelonen: Nettopp, jeg er enig med deg der i å lese hva vedkommende skriver.

Skjult ID med pseudonym nina on. 12 aug. 2009 18:50

Match tallet stemmer ikke for min del! Altfor tynt til å kunne si særlig mye om noe som helst. Møtte en IRL som hadde match over 90, men det klaffa ikke i det hele tatt (kan ikke skjønne at vi kunne ha svart noe som helst likt på spørsmålene i "matchtesten", men i samtalen så viste det seg at vi la helt forskjellige ting i ulike begreper som feks emosjonell intelligens, som både jeg og han hadde satt på "svært viktig"). Generelt sett så ser jeg at kanskje en overvekt av de med match over 90 har nokså "likt" syn på tilværelsen som meg- og da synes jeg det er gørr kjedelig og lite tiltrekkende!