Alle innlegg Sukkerforum

Menn i bar overkropp?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Samantha to. 13 aug. 2009 00:31

Jeg kikker gjennom hvem som er pålogget nå. Jeg leser profilen, syntes dette er en intr mann, men når jeg klikker meg inn på albumet så står han i boxer og bar overkropp!

-Hvorfor gjør dere dette gutter? jeg klarer ikke helt forstå det.

Hilsen jentene på 20år

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 13 aug. 2009 00:40

Hvorfor presser jentene puppene opp i kameraet? Hvorfor er noen påpasselige med å velge bilder av seg selv som kun viser fra halsen og opp? Folk er forskjellige! Noen sliter med komplekser, mens andre har høyt eksponeringsbehov. De fleste bryr seg ikke. Ser ikke noen grunn til å hisse seg opp over dette.

Skjult ID med pseudonym bongo to. 13 aug. 2009 00:45

Hei Samantha.
Jeg er nok ikke i rette aldersklassen og har ikke sixpack, så dette gjelder ikke meg, men det er nok endel av de yngre gutta som gjør dette. Det er av samme grunn som at jentene stiller opp med puppa nesten opp i linsa og står der med trutmunn og tror de ser deilige ut. Det gjøres for å prøve å tiltrekke oppmerksomhet. Utrolig allikevel hvor stor forskjell det er på inntrykket en får av å se på et bilde og det å lese en profiltekst.
Unnskyld at jeg sier det men noen av "Jentene på 20år" tror de ser voksne og deilige ut, med ser heller ut som de er klippet ut av et dårlig blad. Jeg ser ikke gutta, men kan tenke meg hva som er der, og.

Hvor satte jeg rullatoren forresten?
bongo

Skjult ID med pseudonym Samantha to. 13 aug. 2009 00:45

Hisser vi oss opp? hvordan? er jo bare et enkelt spørsmål

Skjult ID med pseudonym Samantha to. 13 aug. 2009 00:47

Hei Bongo! Takk for bra svar! Vi kommer ikke inn på jenteprofilene så vi aner ikke hvordan jentene i vår alder ser ut på bildene, tydeligvis på samme måte som guttene( avkledd )

:)

Skjult ID med pseudonym bongo to. 13 aug. 2009 00:53

@Samantha
Jeg er nok ganske sikker på det. Det er vel derfor mange er her inne: for å få oppmerksomheten som kanskje må til for å oppnå kontakt. Men kanskje ikke alle helt har skjønt hva som skal til. Det er mye mer enn bare utseende, kropp og penger som skal til.
Hva med følelser, f.eks.?
bongo

Skjult ID med pseudonym Samantha to. 13 aug. 2009 00:55

jeg skjønner bare ikke hvorfor folk legger ut halvnakne bilder av seg selv for at andre skal synes dem er sexy? Jeg vil ikke ha en fyr som kun er intr i meg pga store pupper og lekker trutmunn

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 aug. 2009 10:01 Privat melding

Det er en overføring av hva vi liker å se: Dersom kvinner la ut bilde av seg selv i bar overkropp så ville det være en utrolig effektiv metode for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra menn. Vi forstår ikke helt hvorfor dette ikke fungerer andre veien, men vi forsøker allikevel (for øvrig tror jeg det fungerer mot den del kvinner, dersom man har en bredskuldret, muskuløs og bronsebrun overkropp).

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 10:03

Man kan jo langt på vei (men ikke alltid) se om en person er sykelig overvektig på normale bilder/helfigur-bilder. Om man er godt trent er det lett å vise dette uten å ta av seg skjorta, det kan virke desperat. Man kan da ende opp med å skyte seg selv kraftig i foten.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff to. 13 aug. 2009 10:08

@Samantha
Trutmunn er skjeldent lekkert... Det ser bare dumt ut når dere står på badet og gjør det.
Steget værre er de jentene som har sprøytet noe i leppene.
Det blir bare mer og mer og mer, til de ser ut som en misslykket Donald Duck plastikk kirurgi offer...

Det er som gutta sier her.
De fleste jentene er veldig utringet og presser sammen/opp puppene for at de skal se mest mulig saftig ut.

(kvinne 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 13 aug. 2009 10:13 Privat melding

Bar overkropp, røyk, alkohol og solbriller er ukult på profilbilder! Det siste er selvfølgelig OK men mange har solbriller på ALLE bildene og det blir jo bare teit.... :o)
Mulig mange jenter har halvnakne bilder av seg selv, men ikke alle!! Det sier vel litt om både personen og vedkommendes hensikter kanskje? :)

For all del, fin kropp er bra det:) Men man kan vel spare den til de spesielt utvalgte? ;o)

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 10:16

@pistasj:
Akkurat. Man signaliserer "se så fin kropp jeg har, vær så snill å se meg og gi kommentarer på meg". Gjelder trutmunn og puppebildene til damene og gutta i bar overkropp. For min del havner den type folk rett i avfallsskuffen.

Skjult ID med pseudonym Bodhi to. 13 aug. 2009 13:55

Jeg vil tro at de som har bilder av seg selv i bar overkropp får kontakt med de av det motsatt kjønn som liker det. i såfall, working as intended. Er du en av de som ikke liker at personen viser seg frem i bar overkropp så tar du ikke kontakt. Igjen, working as intended. Vi vil vel helst treffe noen med samme interesser som oss selv. Om det er matlaging, festing eller exhibonisjme (eller hvordan det skrives).

Skjult ID med pseudonym Harry to. 13 aug. 2009 16:39

Ser egentlig ikke noe problem i at jentene flasher tittsa, hvorfor er det et problem at gutta viser kropp?

Skjult ID med pseudonym marini to. 13 aug. 2009 16:58

Har ikke noe imot menn med bar overkropp, forusatt at han befinner seg i omgivelser der det er naturlig å ha bar overkropp, som f.eks mens han hugger ved, holder vannslangen når han skal slukke branner, mens han svett og brunbarket mekker bilen i 40 varmegrader, fordi han er på stranden eller lignende ;-) MEN bar overkropp tatt i et speil på badet er ikke like sexy, da tenker jeg at han er jålete, på samme måte som jeg fordømmer (dessverre...er ikke stolt av meg selv) de bare overkroppene som er pumpet opp så mye at det vitner om timesvis av trening hver uke. Det synes jeg også er jålete.... Naturlige menn som ser flotte ut i bar overkropp i naturlige omgivelser vil jeg ha mer av!

Mvh Dobbelmoralsk hykler