Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig å akseptere et avslag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dame40 to. 13 aug. 2009 01:20

Ved flere tilfeller så spør en fyr hvorfor etter at jeg har sagt at vi enten ikke har så bra match eller at han ikke er helt det jeg søker. Vil da ha en enda mer utfyllende avvisning. Det er ikke morro å utdybe hvorfor man ikke ble interessert i personen. Jeg hadde aldri bedt om dette selv til en fyr som kanskje ikke likte meg, man tar avvisning også går man videre.

Hva gjør dere andre? Velger dere å si sannheten eller pakke det pent inn. Eller det siste å ikke svare. Stort sett har jeg da pakket det pent inn, men har også av og til hvis de har sendt mange meldinger valgt å ikke svare. Når man har sagt en gang at man faktisk ikke er interessert så burde jo det holde...eller hva synes dere?

Skjult ID med pseudonym Scofield to. 13 aug. 2009 01:24

Hater folk som ikke svarer, ergo svarer jeg og sier på en høflig måte at jeg ikke er interessert. Det må folk på ei slik side bare akseptere.

Skjult ID med pseudonym dame40 to. 13 aug. 2009 01:28

@Scofield

Det var vel ikke det som var spørsmålet, men heller at noen tar ikke første avvisningen og vil ha en bedre begrunnelse. Det burde vel holde med et avslag. Jeg er enig at man bør svare og ihvertfall de som sender en seriøs melding. Intetsigende, ufine eller sexfikserte meldinger fortjener ikke svar.

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 13 aug. 2009 01:39

Tja, noen ønsker kanskje bare tilbakemelding på om det er noen ting de kan forbedre. Man hører at hun ikke er interessert, men hvis man har fått mange avslag så blir man kanskje oppriktig nysgjerrig på hva som er galt med en.

Skjult ID med pseudonym dame40 to. 13 aug. 2009 01:51

Det hadde ikke gjort meg noe som helst hvis det var pga avstand, barn, manglende interesser m.m. Det er bare ikke morro å måtte si at han ikke var helt type for meg pga det yttre. Valgte å være ærlig nå sist, men satt igjen med ingen god følelse.

Skjult ID med pseudonym Samantha to. 13 aug. 2009 02:52

Jeg gjør som du, svarer ikke mer.. Jeg har sagt det en gang, det får holde. Om di fortsetter å sende meldinger setter jeg et svart hjerte på di(blokkerer di)

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 09:58

Én gang holder. Lenge.

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 aug. 2009 10:10 Privat melding

Jeg forstår det ikke. Personlig setter jeg stor pris på de som gjør seg umaken med å svare i det hele tatt, selv om det bare er for å si: Takk, men nei takk.

Langt de fleste velger jo den lettvinte løsningen med å ignorere meg fullstendig. Så må man vente i et par tre dager før man innser at man har fått det vanlige ”drit og dra!”-svaret.

Skal jeg spekulerer så tipper jeg det er fordi etter å ha skrevet til 10 damer uten svar og så får man et svar, så er det vondt å slippe henne selv om svaret var negativt. Det var jo i det minste en form for respons, så da innbiller man seg kanskje at det egentlig finnes en sjanse der.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 13 aug. 2009 11:36 Privat melding

Hehehe, det er helt greit å bli avslått og det burde man respektere, jeg pleier å svare på avslag, men det til de som ønsker meg lykke til vidre og da ønsker jeg det samme tilbake og forventer ikke noe svar på det.
MEN, noen ganger blir jeg veldig nysgjerrig og det er når alt ser ut til å stemmer, alder, barn, interesser, humor ovs. nesten et drømmetreff! Og dem skriver også i profilen at KJEMI er det viktigste......... Da skriver jeg et morsomt, humoristisk mail hvor jeg tar litt tak i våre felles punkter ovs.. Når da svaret kommer at vi ikke passer sammen, så bli jeg litt forundret og har nesten lyst til å spøre mer, men har greid å la vær til nå og vil heller ikke pirke i fremtiden men man lurer jo.

Skjult ID med pseudonym jørgen to. 13 aug. 2009 11:59

hvorfor ikke sende høflig avslag og så sette ett svart hjerte?
Da er problemet ut av verden og du har også oppført deg høflig :)

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 13 aug. 2009 12:51

Jeg utdyper det ikke, men ber de om det så lister jeg opp akkurat hvorfor det er uaktuelt for meg. De ba jo om det?

Skjult ID med pseudonym guy to. 13 aug. 2009 14:45

Noen tar det kanskje som trening. Eller de ønsker å forbedre seg seg selv. Kanskje de gjorde eller sa noe teit som de kan rette på i fremtiden? Kanskje det ikke BARE var at du ikke syns de så noe bra ut eller det klaffet med en gang, men at de ødela for seg selv med noe teit. Da vil man vel kanskje ha en slags forklaring.

Om det skjer på første meldinga er jeg enig at det er litt irriterende å få slike spørsmål. Men om du investerer tid i et menneske og han/hun bruker tid på deg tilbake, skylder du å oppføre deg som folk. Om du hadde møtt de face to face hadde du ikke vært så frekk at du bare hadde sagt "stikk" og snudd ryggen til. Det hjelper ofte å late som om man er ansikt til ansikt med noen når man er på nett. Det hadde spart mye dårlig oppførsel.

Skjult ID med pseudonym Bodhi to. 13 aug. 2009 14:49

Jeg setter stor pris på personer som gir et avslag istedefor å bare ignorere melding du har sendt dem.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt to. 13 aug. 2009 17:07

dame40:
Gjør det som er naturlig for deg. Dersom du skal forholde deg til hva enhver her inne mener, blir du bare trolig lei det hele og melder deg ut. Som en annen sier her, så er det bare å sette svart hjerte når du har sendt en avvisning om du velger det. Da blir du ikke negativt påvirket av de som ikke aksepterer ditt avslag. Det er da ingen andre her som avgjør hva du skal, eller ikke skal - enkelt og greit. Hvordan andre reagerer her inne er noe de selv driver med og som ikke angår deg, om du ikke selv VELGER å ta del i det :-).

Skjult ID med pseudonym belezza to. 13 aug. 2009 17:10

opplever det samme som ts, men siden jeg også synes det er ubehagelig å skulle svare på hvorfor jeg mener vi ikke passer sammen, så gir jeg et svart hjerte istedet for endda mer tilbakemelding. Noen vil kanskje synes det er slemt, men gidder faktisk ikke bruke tid på det når jeg allerede har sendt en høflig avvisning. en gang var det en som fortsatte å spørre hvorfor, ville faen ikke gi seg, da svarte jeg bare "god bedring" - etter det jeg begynte å svarthjerte de innpåslitne.

Skjult ID med pseudonym 666 to. 13 aug. 2009 17:43

Er jeg den eneste mannen her som misliker å få avslag, men som synes det er greitt at damer ikke svarer....... Jeg får svar fra ca 2/3 av dem jeg mailer til og da regner jeg ikke høflige avslag. De resterende tenker jeg sånn rundt; noen vet jeg innerst inne ikke vil svare da jeg egentlig vet jeg ikke er den de leter etter, noen er opptatt med andre og vil ikke satste på flere hester, noen svarer ikke fordi de drukner i mail og kansje ikke orker å svare fordi de har kattepest, grisesott eller gud vet hva. Svarer dem ikke. GLEM DEM!!!!!

Skjult ID med pseudonym jørgen to. 13 aug. 2009 17:46

da glemmer 666 alle de som faktisk svarer ved andre gangs melding (noen uker/måneder) senere. Det har skjedd meg så mange ganger, at det er ingen grunn til å stole på at ikke svar er det samme som ikke interessert. :)

Så jeg vil ihverfall ha avslag istedet for å ikke høre noe....

Skjult ID med pseudonym Mammadalt to. 13 aug. 2009 17:48

GLEM DEM!!!!! - helt enig. Kanskje det hadde stilt seg annerledes om man hadde møtt vedkommende IRL, men slik er det FAKTISK IKKE - tro det eller ei :-).

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 13 aug. 2009 17:50

Jeg pleier å skrive hvorfor i første melding. Det er jo stort sett en reeal grunn.
Jeg har også lurt på flere ganger "hvorfor?" .. og syns kanskje gutter kan bli litt flinkere å forklare.

Skjult ID med pseudonym jørgen to. 13 aug. 2009 17:53

ser jo også at 666 forteller at han får svar fra 2/3 av meldingene og at han da ikke regner med avslagene.
Vel..da kan jeg fortelle at flesteparten av mennene her inne får svar på ca 1/10 og det er inkludert avslagene....

Er jo litt typisk det her at det er kun de som får mye svar på meldingen sine som forteller at de ikke bryr seg om svar eller ikke.
Blir litt som å høre om de rike som forteller at pengene ikke betyr noe. Det er jo selvsagt lett å si når man har nok :)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt to. 13 aug. 2009 17:58

Jørgen:
Jeg tenkte nok noe i din retning tidligere jeg også, men så ble jeg oppmerksom på hvor mye lettere vi mennesker (jeg også) har for å henge oss opp i det som oppleves som negativt uten at det skjer noe som helst positivt av den grunn. Etter en del "bearbeiding" av meg selv ble det forandring. Så... mulighetene er der faktisk :-).

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 20 aug. 2009 09:05

Får jeg avslag så er det FINITO. Da gidder jeg ikke bruke tid på vedkommede. Velger jeg å svare om det er lenge siden jeg har fått mail uten¨å fått avslag, bekreftelse. Så gjør jeg siste forsøk. Er det ikke noe svar, da er det definitivt over. Da har hun ikke handlet med rent hjerte mot meg. Da vet jeg svaret!

Så enkelt er det!

Skjult ID med pseudonym nina to. 20 aug. 2009 18:15

Å ikke svare på en melding er et avslag- ferdig med det. Skjønner bare ikke hvorfor det må utdypes......

Skjult ID med pseudonym gørl to. 20 aug. 2009 18:19

fordi "ferdig med det" kan ta alt fra 10 minutter til 2 uker. Når har du "garantert ikke fått svar?"

Selvfølelig er ikke svar et avslag. Men det er et tafatt og dårlig "svar". Om jeg var garantert å ikke få " argumentering" tilbake eller kommentarer a la: "Your loss", hadde jeg antakelig svart alle. Får en sjelden gang et hyggelig svar på avslaget. Det setter jeg pris på.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 20 aug. 2009 18:32

Jeg har sagt før at jeg ikke er så begeistret for flørtesymbolene selv om de er sendt i beste mening. Jeg har forøvrig aldri vært begeistret for små påkledde hunder.
.......men noen ganger lurer jeg på om det er høfflig eller uhøffelig å svare på oversendelse av matvarer og kjeledyr de gangene jeg tenker at det ikke er en match og flørten kom uten direkte spm om videre kontakt?

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem to. 20 aug. 2009 19:00

mandu76

Enig med deg. Disse flørte symbolen burde heller vært fjernet slik at når noen ønsker å ta kontakt så må man engasjere seg litt...og får igang en dialog med hverandre......eneste faren ved det er vel at mange vil bruke en kopi-paste funskjon og sende til alle....men de vil man fort luke ut :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 20 aug. 2009 19:07

@carpe diem: Jeg har ikke noe problem med funksjonen. Jeg like hjertefunsjonen også. Det gjør meg strengt tatt ikke noe om noen bruker ei linje på meg som har virka på andre før. Jeg synes bare bildenen er utrolig turn off. har aldri likt sånne paris hilten bikkjer og andre påkledde dyr. Av folk jeg ikke kjenner har jeg ikke behov for å få hjerteformedekaker med roser på selv om sjokoladekae i seg sev er helt fint.
Men slik jeg forstår det ligger denne funksjonen et sted mellom hjerter og mail. Jeg svarer jo ikke folk som har satt gult hjete på meg om jeg ikke tenker dem er en potensiell match. Derimot sender jeg svar på mail selv når det er et avslag. Forventer folk å få svar/avsalg når de sender matvarer og kjæledyr?

Skjult ID med pseudonym . to. 20 aug. 2009 19:27

Gidder ikke svare de jeg ikke er interessert i å bli kjent med. Og gidder definivt ikke forklare hvorfor. Som regel er årsaken noe de uansett ikke kan/skal fikse på (ellers ville jeg vel prøvd det først!). Regner med de fint klarer å leve livet sitt videre uten min oppmerksomhet, og hvis ikke har de i utgangspunktet større problemer enn jeg kan hjelpe dem med i alle fall.

Uhøflig, bu hu. Get a life, go play with someone who actually gives a shit

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 20 aug. 2009 19:36

@ .) ( hvis den var til meg): Jeg synes det er greit å opptre høflig. Det koster med da ikke noget!