Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 08:25

Hadde det vært mulig å kjørt et prøveprosjekt? Forslaget er som følger:

Gutta setter hjerte på de jentene som er interessante. Jentene får da oppmerksomheten de ønsker (fortjener?).
Så kan jentene sende introduksjonsmelding til de gutta de liker, og droppe vedkommende om han ikke evner å svare nogenlunde ok på tilnærmelsene til jenta.

Fordeler med prosjektet:
For jentene, oppmerksomhetstrangen/ønsket om å bli sett - består (man fikk et hjerte, altså syntes vedkommende som satte det på deg at du var søt/kul nok til å satse på)

For gutta, altfor mye tid på å sende meldinger til masse damer - løst (som mann slipper du å plage deg selv og en del damer med å sende ut masse meldinger. Du kan isteden sette et hjerte på de damene du liker og vente på svar)

For jentene, stresset med altfor mange meldinger fra innpåslitne mannfolk - løst (aldri mer full innboks, isteden kan man i tur og orden gå igjennom de som har satt hjerter på profilen ens, og velge ut de man ønsker å starte opp kontakten med. du som jente risikerer ikke avvisning ettersom det er gutten som har vist interesse først)

Gutta kan fremdeles ta initiativet ved å krysse av for om man synes jenta/profilen hennes er bra, jenta kan deretter sende melding til en av de som allerede har tatt initiativ. Det vil da kanskje ikke være så skummelt å sende melding, siden den man sender melding til er den som initierte interessen i første omgang.

Hva synes dere?

Skjult ID to. 13 aug. 2009 08:46

Gratulerer, du har funnet på et fantastisk konsept! Det er jo så genialt at det er rart ingen har kommet på det før.. men vent.. det ER jo noen som har funnet på det før, det er jo sånn sukker fungerer! Fordelen der er derimot at både jenter og gutter kan sette hjerter på hverandre, og så kan den som vil sette seg ned i ro og mak og skrive en melding til en av de som allarede har tatt initiativ med å sette et hjerte..

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 09:08

Det er forskjell på teori og praksis. Slik jeg oppfatter det er det en plage for mange av damene her med en masse meldinger, samt en del klaging fra en del menn på at de ikke får svar på meldingene sine.

Tar jeg feil?

Skjult ID med pseudonym Jokke to. 13 aug. 2009 09:31

Tror nok bildet er litt mer nyansert enn som så... Får selv mer enn nok oppmerksomhet dvs noen hjerter her og der og flere fine mailer innimellom. Og selv sender jeg ikke ut mye mail.

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 09:37

Jeg er enig med deg til en viss grad, Jokke. Det er bare inntrykket jeg har fått av å lese på forumet.

For meg virker det som om det kunne løses ganske enkelt, på måten beskrevet ovenfor. Man kunne opprette en kategori for dette på samme måte som den "garantert svar"-greia de har her, eller liknende.

Skjult ID med pseudonym ing to. 13 aug. 2009 09:42

Det er vel ikke plagsomt å få meldinger?? Hvorfor er man her da, i så fall?
Og det er ikke bare vi jenter som ikke svarer på meldinger.... :o) Jeg svarer heller ikke de jeg ikke synes er interessante, og regner med at en ubesvart melding betyr det samme andre veien. Man henger seg jo ikke opp i sånt:)

Man kan jo også oppleve å få et hjerte, så skrive en mail, men ikke få svar på den.. Så tror ikke man kan lage regler for sånt:)

(mann 44 år fra Oslo) to. 13 aug. 2009 09:43 Privat melding

Du foreslår altså at vi skal slippe å sjekke, bare foreta en enkel avkrysning, og så overlate den vanskelige biten til jentene?

Yeah right! Hvorfor i all verden skulle kvinner være interessert i å oppgi smiger, bestikkelser, poesi, grandiøse løfter og alt annet hva vi menn finner på i bytte mot den tvilsomme gleden av å eksponere seg selv ved å innrømme at man faktisk er interessert? Not gonna happen!

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 09:46

@ing:

Mitt inntrykk er at mange jenter synes det er slitsomt å alltid ta på seg "drittsekk-rollen" ved å ikke svare på den horden av meldinger de får tilsendt. Mange menn klager på hvorfor damene ikke svarer på meldingene de sender dem.

Det ville da løst problemet om man gjorde som jeg har nevnt øverst i tråden, ved at gutta setter hjerte og damene sender første melding om de synes det er noe der. Jeg har lest på dette forumet at endel jenter ikke tør ta initiativet i frykt for avvisning, men de ville da ikke bli avvist om de sendte den første meldingen, ettersom det var mannen som startet kontakten.

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 09:47

@atreju73:

Kjøper den. Jeg bare sier det ville løst problemet som tydeligvis mange her inne sliter med.

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 09:50

@atreju73:
en ting til: Vi ville ikke "sluppet å sjekke". Om du ikke kan prate/skrive for deg videre i sjekkingprosessen, ville du fort bli dumpa av dama. Så det handler ikke om at noen slipper å sjekke. Men ÅPNINGSMELDINGEN for sjekkingsprosessen er det kanskje bedre at damene tar seg av, da det åpenbart er mye stusslige(?) meldinger ute og går fra mannfolka.

Skjult ID med pseudonym ing to. 13 aug. 2009 09:53

Det er jo ikke bare oss jenter som ikke svarer innimellom??
Vi hadde vel fått "kjeft" for at vi ikke svarte på hjerte-henvendelser da? Hehe...

Neida, ideen er god den! Jeg er med!! :o)

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 09:54

@ing:

Godt å høre. Og det er jo intet krav å få noe "svar" på et hjerte. Og svarer man ikke på meldingen som dama sender er man en dott da man var den som initierte kontakten/interessen i utgangspunktet. Alle vinner.

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 13 aug. 2009 10:10

Tja....Hvis jeg har lyst til å sende førstemelding da? Eller sette et hjerte på en gutt jeg liker. Uten at gutten har gjodrt det først.....Får jeg lov til det?

Skjult ID med pseudonym hobby to. 13 aug. 2009 10:26

@stjerne:
Selvfølgelig. Greia er jo at det ikke er noe balanse i forholdet mellom menn som sender meldinger først og jenter som sender meldinger først. Problemet er ofte at damene sier de ikke takler avvisning veldig bra. Men om du har litt guts og klarer å gjøre forarbeidet selv finnes det ikke noe som er bedre enn det.

Skjult ID med pseudonym stjerne to. 13 aug. 2009 10:31

@hobby
Forslaget er dog veldig vanskelig å innføre her..Da det bare er en liten brøkdel av brukermassen på Sukker som leser og bruker forumet!
Tror til dags dato at jeg bare har vært på date med 1 person som bruker forumet,.
Har vært her et år,men har fått mange venner og bekjente som jeg omgås med av og til da!