Alle innlegg Sukkerforum

Hva F*EN er galt meg meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym why22 fr. 14 aug. 2009 02:11

Sorry titelen, men nå begynner jeg og bli lei.

Alle forhold jeg har, og da mener jeg alle, går rett i dass.

Di gjør det slutt, jeg sitter der igjen alene.

Jeg føler at det må være meg, men for jo aldri høre virkelig hvorfor di gjør det slutt. Bare den der 'funker bare ikke' osv.

Forholdene mine er veldig! korte, så det går ikke lang tid før di er lei meg.

Jeg anser jo meg selv som en veldig grei jente.

Langt fra verdens peneste, men med en grei personlighet.

Er veldig kjær av meg, forståelsefull, trygg, snill, osv osv.. det som liksom 'alle' leter etter, jeg har det, det vil jeg si. men alikevel, så finner ingen meg god nok, alltid noen penere og se på kanskje..

Jeg sitter på kveldene og føler meg så ensom, jeg vet jeg ikke er den eneste men..når skal man finne den rette?

Jeg legger merke til alle par i byen og andre steder, for så vondt inni meg, jeg gleder meg på dems vegne, men samtidig misunner jeg dem.

Jeg er ikke perfekt, men hvem er det, ikke de jeg har vært sammen med heller var det..

Fikk ikke sove, for jeg erger meg så over og være singel, igjen!

Når skal noen si til meg at di er glad i meg og virkelig mene det enn bare noen få uker?

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 14 aug. 2009 02:17

For Petes sake..
Du er jo bare 22!!
Du har mange smeller du skal gå på i livet, du kan jo ikke bli lei allerede.

Slapp av og nyt livet (man må ikke ha type 24t i døgnet og 365 dager i året).
Det er jo ikke det eneste som er godt her i livet?!?

En vakker dag dukker han opp for deg også.
Enn så lenge, blir det et par frosker på veien.

I morgen våkner du og tenker:
Damn! for en god dag! Jeg slipper å hangle rundt med padda mi i dag.
I dag skal jeg kose meg!

Skjult ID med pseudonym why22 fr. 14 aug. 2009 02:39

Men jeg ønsker noe seriøst, ønsker noen som kan si noe pent til meg, en som vil vise at jeg har hans.
Er flere år siden noen har sakt noe fint til meg, bare hørt negativt, da spesielt på utseende,men hvorfor er di sammen med meg da.
Har følt noen ganger at di har vært flau over og vise seg med meg, jeg er da ikke stygg.

Greit nok at jeg bare er 22, men ønsker da alikevel en jeg kan dele livet med!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 14 aug. 2009 04:33 Privat melding

Det er nok ikke noe galt med deg, det er bare noe de fleste går igjennom før eller senere i livet. Du har muligens ennå noen svinger før du kommer i mål. Når en er så ung som deg, så er det veldig mange som er nyskjerrige på livet, og derfor er de ikke fult så stabile. Men det er viktig å ta lærdom av de feil som gjøres og de ting som ikke stemmer overens for å ikke gjøre samme feil igjen. Det er det som gir deg den erfaring du trenger for å se og finne den som kanskje vil gjengjelde ditt ønske om gjengjeldelse og stabilitet. For selv om du er kommet på det stadiet i livet at du ønsker stabilitet og gjengjeldelse av kjærlighet, så er det ikke sikkert at de du har innledet et forhold til er akkurat der. De har kanskje rett og slett ikke kommet så langt. Kanskje de rett og slett bare er kommet til et punkt i livet som du allerede har passert. Så det er ingen grunn til å henge med hodet. Når lærdom og fokus endrer seg i takt med erfaringer, så kommer det nok en ridder på den hvite hesten til slutt :-) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Fnis fr. 14 aug. 2009 09:12

Jeg hadde det sånn som deg da jeg var 22. Nå er jeg 28, og har det sånn ennå. Gled deg ...

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 14 aug. 2009 13:10

@TS
Ingenting galt med deg :-)
Velkommen i klubben :-)
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym 29år fr. 14 aug. 2009 14:13

jepp, fnis, du har så rett så rett. Ting forandrer seg ikke. Noen av oss har tydligvis bare et stempel i panna som sier "jeg er til å leke med".....

Skjult ID med pseudonym Blu fr. 14 aug. 2009 14:43

Du er 22. SLAPP AV.

Personlig så fant jeg ikke noe kjæreste emne før jeg var nærmere 25. Men igjen frøken, slapp av, enjoy, og for all dell ikke stress med forhold. Lek, flørt ha det gøy så dukker det nok opp noe spennende over neste horisont.

Lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym Rogaland fr. 14 aug. 2009 15:01

Man kan da vel føle seg ensom selv om man er 22 vel?

Noen vil få seg noe fast og seriøst veldig tidlig mens andre derimot vil gå single\hoppe litt rundt noen år lenger, jeg er nå 27 og begynner å ville få meg noe stabilt som kan vare. En kompis derimot slo seg ned i en alder av 20-21

Skjult ID med pseudonym grei-hei! fr. 14 aug. 2009 15:21

Bare tips i farta... det første du bør gjøre er å skrive rett. DI blir så lei av meg? De blir i tilfelle lei av deg (hvis du vil ha et seriøst forhold bør du i allefall ikke skrive som en fjortis..

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 14 aug. 2009 15:59

slo meg ned tidlig men er nå singel igjen 27 og helt tilbake på 0,men har lært en del da:)

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 14 aug. 2009 16:03

@TS: Det er en fordel å feil med flere ulike personer for å få mye mer erfaring. Mange kortere forhold gir mye mer erfaring enn ett laaaangt ett.

Du er bare 22,og det er ingen grunn til å være skeptisk til om allt går i dass nå. Det vil gå seg til. :)

Skjult ID med pseudonym Sabe fr. 14 aug. 2009 16:30

Det blir bedre, Samantha.

Skjult ID med pseudonym Fnis fr. 14 aug. 2009 17:22

Ikke hør på Sabe. Det er ikke sikkert det blir bedre. Det har ikke blitt det for meg de siste 6 årene (og jeg er en av de som gjerne ville slått meg til ro og etablert meg da jeg var 22) Men kanskje du klarer å ikke la deg knekke. Det er det viktigste. Ikke knekk selv om det ikke blir bedre!!

Skjult ID med pseudonym fifi fr. 14 aug. 2009 17:59

Synes det er tåpelig å påpeke alder, rettskrivning og være generelt ufølsomme her. Det er like vondt å være ensom om man er 20 eller 50. Statistisk sett er du dog bedre stilt da du fortsatt har et stort utvalg. Er jammen ikke enkelt når man kommer litt lenger opp i åra og "alle" andre er gift eller samboere. Men håp er det alltid, det krever kanskje bare litt mer arbeid ;o)
Jeg kan ikke med hånden på hjertet si at det bare er å slappe av så ordner alt seg, for det er jo ikke alltid sånn. Men erfaring viser at det er aldri for sent!
Kanskje du kan reflektere litt over hva slags gutter du vanligvis faller for, kan være det er et mønster å spore der..
Eneste jeg er sikker på er at om du gir helt opp, da skjer det ingenting!

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 aug. 2009 19:00

Jeg har bare et tips til deg: Ikke gi deg bort til hvem som helst, la han fortjene deg før du involverer deg fysisk. Du høres ut som en person som har masse å gi til den riktige. Vent på han, og ikke ta til takke med hvem som helst i mellomtiden.... Det verste men vet (og jeg også etterhvert, har jeg erfart), er "needy" mennesker. Mennesker som knytter seg til deg uten å kjenne deg. Det er et tegn på desperasjon, og ikke kjærlighet. Du skal aldri, aldri føle deg stygg, du er vakker på din måte. En dag vil en mann elske deg for den du er, men da gjelder det å lete etter en mennesketype du tror er i stand til det.

Klem fra meg :-)

Skjult ID med pseudonym Jente22 fr. 14 aug. 2009 19:21

Alle mennene du har hatt et forhold til har én fellesnevner og det er deg. Kanskje du velger menn som er utilgjengelige for deg? Det er typisk jenter å tiltrekkes av gutter som ikke er 100 % interessert. Det har jeg gjort selv mange ganger. Selv legger jeg ikke merke til de guttene som ville vært bra for meg.. Det er ganske selvdestruktivt..:)

Skjult ID med pseudonym davidxx76 fr. 14 aug. 2009 19:25

marini er en klok dame..hør på henne! Det er mange menn, eller gutter i ditt tilfelle, som bare involverer seg kortvarig for erfaringens skyld. De er overhode ikke interessert i deg som person. Du har jo merket det selv, når de aldri sier pene ting til deg, ikke vil vise seg sammen med deg offentlig. Dette burde få varsellampene til å ringe. Enkelte er naive og lette å utnytte, og eneste måten du kan komme deg forbi dette på, er å lære av erfaringene. Bygg deg selv sterkere, og ikke la følelsene ta overhånd før du er sikker på at gutten er kapabel til å gjengjelde dem

Skjult ID med pseudonym Lionking fr. 14 aug. 2009 23:40

Bak fasaden til alle de "vellykkede" parene du ser, så skjuler det seg mye rart. Jeg vet av mange par som er sammen bare for å være sammen, og det blir i mitt hode helt feil. Det er mange såkalte "fornuftsforhold" rundt omkring, og ikke skjønner jeg at noen holder ut det.

Du er 22, og skal kanskje nyte livet som singel i flere år enda, så det er ingen grunn til å stresse. Selv er jeg 39 og singel, og har vel egentlig ikke kommet særlig lengre enn deg...hehe ;) Lykke til du!

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) fr. 14 aug. 2009 23:53 Privat melding

Ond sirkel dette. Når man begynner å tvile på seg selv fordi en ikke får det forholde en ønsker så skremmes samtidig folk vekk. Det er ihvertfall sånn jeg tenker.
Det er nettop slike jenter jeg blir skremt bort fra, når de oppfører seg desperat fordi de ikke får nok oppmerksomhet.

Utsene er ikke det som til syvende og sist teller, men utstråling og selvtillit. Man blir ikke kjærste med ei fordi man synes synn på hun for eksempel, men fordi man finner hun intresangt.
Kjærste er ingen menneskerett, en må gjøre seg fortjent til det.

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 14 aug. 2009 23:58

Enig med Akaren en sund gutt i tidlig alder:)))

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 15 aug. 2009 00:15

Jeg tror en viktig og utfordrende ting ved å bli voksen (som mange går glipp av pga ekteskap) er å lære å trives i sitt eget selvskap. Jeg er også her på sukker fordi jeg ønsker å finne et menneske jeg vil leve med til min døyan dag, men jeg har òg brukt tid på å finne ut hvem jeg er og hva jeg vil det siste tiåret. Jeg er takknemmlig for at jeg har truffet ulike mennesker på min vei (med få unntak). Nå har jeg blitt gammel nok til at det å gi avkall på å bo alene også vil bli utfordrende (pga ungkarsnykkene), men det er godt å vite at jeg har lagd et liv som er hel ved og som tåler det om jeg blir alene på ny.

Kjærlighetssorg og ensomhet er fryktlig om du er 14 og tror du aldri kan bli elsket, 27 og oppdager at at den du trodde elsket deg ikke gjorde det likevel eller 70 og forstår at du aldri igjen skal se den du elsker. Vi unslipper ikke hjertesorg. Jeg synes det har blitt mer behaglig å bli eldre fordi jeg kjenner mine egne fallgruber og avgrunner bedre, og vet mer om hva som skal til for at jeg kan klive opp av dem.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 15 aug. 2009 02:48 Privat melding

Her er mitt synspunkt:

1. Du sikter for høyt. Hvis de mister interessen så er trolig fordi de mener at de kan klare å sjekke opp "bedre" damer. Er sex drivkraften i forholdet? Vil du ha kjæreste må du finne en på ditt eget nivå.
2. Utdann deg selv. Les Pornopung-håndboken (dvs ikke pornopung-boken) og f.eks "the game" m.m... Kanskje the game er best å lese først hvis du er en sart sjel.

Er du ikke fornøyd med hva du da får, så jobb med å øke din attraktivitet. Glem all synsingen fra de andre her. Les, lær, gjør. Alt annet her i livet må øves på, slik er det også med sjekking. (Det er egentlig åpenbart.)

Du tenker kanskje at du har det vanskelig, men du har det trolig lettere enn nesten alle guttene her.

Lykke til

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 15 aug. 2009 02:58

kanskje du heller skal lese "how to be a babe" enn det paperboy foreslo,

Skjult ID med pseudonym guy lø. 15 aug. 2009 03:51

Ikke les "the game" or andre tullete ting. Jeg kan spoile the game for deg. Det handler om en kis som blei flink til å plukke opp sluts, så fant han drømmedama og måtte gi seg med det, mens boka utforsker hvordan usikkerhetene til menn som vil ha mange damer til slutt går opp i en flammende helvetesinferno hvor de ender opp som stusselige drama-queens fordi conquest ikke dekker det underliggende behovet for kjærlighet. Veldig klisjé med andre ord.

At det har dukket opp en subkultur som prøver å emulere disse tragiske figurene viser vel ganske bra hvor dumme i huet folk er.

Skjult ID med pseudonym Blu lø. 15 aug. 2009 05:08

Guy, må dessverre si, gå å gre deg.

Har du lest det game, og det er din bibel så må jeg være enig med deg. Men går du litt dypere så vil du lære mye interessant. Menn som kaller damer "sluts" ser jeg på ,med store skeptiske øyne.

Det har dukket opp flere sub kulturer. Noen er patetiske folk som prøver å ligge rundt. De som faktisk trenger kudos er mennene som ikker er vant til å gå ut, å går opp til damer å begynner å lære seg å snakke til det for så å gå inn i et forhold. Verden er full av nyanser. Den er sjelden svart / hvit.

Tar av meg hatten til alle som vil spre litt god old love in the world.

Peace out!

Skjult ID med pseudonym manly lø. 15 aug. 2009 16:24

Folk som avslutter med "peace out!", ser jeg på med store skeptiske øyne.