Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym molla fr. 14 aug. 2009 09:35

Jeg blir så lei av å se hvor usikre dere gutter virker, når så og si HVER eneste har denne profilen, eller deler av den:

Gutts beskrivelse av seg selv
Å beskrive seg selv er vanskelig, jeg ikke noe god på det. Jeg må oppleves! Går ikke an å beskrives. Vil du vite noe mer så er det bare til å ta kontakt, jeg biter ikke, hehe.

Gutts beskrivelse av sin drømmepartner
Jeg har funnet ut at drømmedama er en utopi, og det går ikke an å beskrive henne før jeg har møtt henne. Hun kan gjerne være aktiv, men hun kan også være lat. Det hadde vært morsomt om hun deler noen av mine interesser, men det kan også være fint om hun har helt andre interesser. Like barn leker best, men motsetninger tiltrekker hverandre. Jeg setter pris på om hun er pen, men det er jo ikke utseende som teller, derfor kan hun også være stygg.

Gutts beskrivelse av sin jobb og interesser
Jeg bruker mye tid på jobben min. Han mange forskjellige interesser, liker både det ene og andre. Du får vite mer hvis du spør!

Album: soloppgang, solnedgang, bikkje, egne bein ved bålet, tilfeldig bygning i en storby

Går det an å være LITT rundere i kantene, eller? Jeg blir helt oppgitt om jeg får melding fra en gutt med denne profilteksten. Totalt intetsigende. Helgardering på beskrivelse av drømmedame. Styrk deg selv da, mann! Si hvem du er, ikke bruk mange linjer på å fortelle hvor vanskelig dette er!

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 14 aug. 2009 09:54

Nå er det jo anmodning til guttene da, men må innrømme at jeg har lest denne profilen noen ganger ja.
Det er vel ikke farlig å være eller mene noe? Man får bedre treff ved å skyte med skarpt enn med hagle.

Skjult ID med pseudonym Spantax fr. 14 aug. 2009 09:56

Har det falt deg inn at kanskje de mener akurat det de skriver?

Det er vanskelig å beskrive seg selv, spesielt i et forum som dette her! hvis en fyr er veltrent, har god jobb, egen leilighet, hytte på fjellet og ved sjøen, og liker å gå ut på byen, så blir han gjerne sett på som en showoff hvis han skriver dette.

Det er ikke alle som har så "beinharde" krav til den de har lyst til å treffe heller! Det er mange som legger kjemien til grunne for om det er en person de kunne tenke seg å være sammen med eller ikke, og da nytter det ikke å komme med smørbrødlista for hvordan denne personen skal være først.
Det er nok av jenter her inne som skriver at drømmemannen må være 185-190cm høy, veie 85 kg, ha stålblå øyne, mørkt hår med moderne frisyre, være veltrent, opptatt av hvordan han tar seg ut, men ikke bruke lengre tid på badet enn meg, for det er skikkelig turn-off!!!!! han skal være motebevist og kunne kle seg. Og han må like å trene og gå turer i skog og mark, men må også kunne slappe av hjemme på sofaen. Men selvfølgelig så er det jo kjemien som avgjør det hele...

Det er ikke så mange som kommer så langt som til å teste om kjemien stemmer engang når de skal jobbe seg gjennom den smørbrødlista der!:-o)

Men folk er forskjellige! Det er ingen av de personene som tar feil synes jeg! Hvis ikke du liker de kravene, eller mangel på sådanne som personen har, så gå videre da vel! Ingen grunn til å klage over det!

Skjult ID med pseudonym molla fr. 14 aug. 2009 09:57

@vibe:
Kan jo godt være at jenter også har denne profilen, for alt vi vet, men da går jo kritikken like mye til dem! Bare så ikke det skal være argumentet som suser tilbake ;)

Skjult ID med pseudonym molla fr. 14 aug. 2009 10:04

@Spantax:
Poenget er vel at alle vet at det er et lite hodebry å beskrive seg selv, hver og en trenger ikke bruke fyllplass på å skrive det. Når hele profilen er full av tekst som tydeligvis bare skal fylle plass føler man at man sløser bort tiden med å lese den!

Helt greit at ikke alle har ei smørbrødliste som partneren skal sjekkes på, det har ikke jeg heller. Jeg har en veldig kort tekst som beskriver drømmepartneren, nettopp fordi jeg ikke vet før jeg har møtt han. Trenger ikke skrive side opp og siden ned om hvor vanskelig det er, vel!

Skjult ID med pseudonym Spantax fr. 14 aug. 2009 11:10

@molla

Selfølgelig trenger ikke hver å en å bruke plass på å skrive det. Men hvor skal man sette grensa da? Skal man la være å skrive at man trener også? Det er jo så mange som skriver det!

Beklager, men jeg klarer ikke helt å skjønne hvorfor du føler det er så frustrerende at du må lufte det ut på forumet! Det er jo bare å gå videre til en annen profil hvis det frustrerer deg så mye at noen skriver slik! :-)

Skjult ID med pseudonym molla fr. 14 aug. 2009 11:38

@Spantax:
Skjønner ikke hvorfor man skal lufte noe som helst på forumet jeg, svaret er jo at "vi er så forskjellige" på alle spørsmål

Skjult ID med pseudonym jørgen fr. 14 aug. 2009 11:39

ikke la det være noe tvil om at damene ikke er noe bedre :)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 14 aug. 2009 12:15

Tenk å ergre seg over småting her i livet.
Om det er så lite som skal til for å bli oppgitt... Da tror jeg du har et par utfordringer i hverdagen @molla ;)

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 14 aug. 2009 12:21

For meg betyr det svært mye hvordan en profil er skrevet. Noen tenker veldig i fakta og ramser opp objektive data som om det var en selvangivelse. Andre gjør det helt motsatte. For meg som liker å omgås folk som kan tenke, filosofere og liker å leke og fantasere, forteller en profil som bare forholder seg til overfladiske fakta og klisjeer mye om den personen. Noen av de beste profilene jeg har lest styrer helt unna fakta, men likevel sier de profilene uendelig mye mer om personen. Dette kan man selvsagt fake, men det avsløres jo fort i en senere mail utveksling... Kloke mennesker lager vakre setninger, kjedelige mennesker lager kjedelige profiler...

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 14 aug. 2009 12:33

Så om du er kjedelig, så er du ikke klok?
Det var vel ikke det "klokeste" jeg har hørt ;)

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 14 aug. 2009 12:36

Not in my book... :-)

Skjult ID med pseudonym sidonia fr. 14 aug. 2009 12:37

@molla: Spot on!

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 14 aug. 2009 12:39

Da får du kose deg med boken din @jokke :D

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 14 aug. 2009 12:45

Jeg hadde nok likt en slik profil.
@Spantax
Jeg ville tolket den dit at vedkommende var mest opptatt av kjemi, og det ville vært nok for meg til å kontakte han :-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 14 aug. 2009 15:25

MrSpiff,
man blir ikke nødvendigvis klok av å lese bok (selv om det hjelper).
Jeg er enig med Jokke. Men ville snudd om på uttrykket ditt Spiff: Kloke mennesker er ikke kjedelige.

Og hvis alle er forskjellige; hvorfor så mange like profiler? Det blir litt latskap spør du meg.
Som om man ikke gidder tenke etter eller ta valg (om hva man skal skrive, eller hvem man er).
De færreste synes det er lett å skrive om seg selv, men klarer man å gi litt der, så er de 100 ganger mer interessant. Bilde eller ei.

Om man ikke vet hvem drømmedamen er, så kan man skrive litt om seg selv i det minste, og hva man håper et forhold kan by på. Liker man temperatur og diskusjoner, eller ro og stabilitet, er man oppe før hanen galer, eller er det da man legger seg?
Hva tenker man å gjøre i lag, fremtidsdrømmer, og er familie et tema? Eller kanskje et øyeblikksbilde - hvorfor man i dag bestemte seg for å lage en profil. Noen ganger kan en unik seting være nok til å skille seg fra mengden som er så stor.

Det gjelder garantert jenter også, men de profilene ser jo ikke jeg, så vet ikke hvordan standarden er der.

Skjult ID med pseudonym Silje fr. 14 aug. 2009 15:42

De fleste mennesker er ikke på ytterkantene, men i midten av gauskurven. Noen ganger liker jeg action og andre ganger ro og stabilitet. Noen ganger står jeg grytidlig opp, mens andre ganger legger jeg meg ved samme tidspunkt. At en mann har en rundt profil er ikke noe negativt for meg. Jeg har det selv. Jeg er overhodet ikke kjedelig, men foretrekker å spare utdypningene til datingen. Jeg vet av erfaring at jeg passer sammen med ulike menn og personligheter (nettopp fordi jeg er en allsidig og rund person), og ønsker at profilen skal tiltrekke seg forskjellige personligheter. For meg er det et bevisst valg å ikke "spisse" profilen min.

Skjult ID med pseudonym Sagi fr. 14 aug. 2009 15:44

Svaret er enkelt, de fleste av oss er ganske like, vi har de samme drømmene, målene og tankene. Veien vi går for å komme dit kan muligens variere litt fra person til person.

Man kunne sagt at, men men, de fleste dame profilene er jo så like også... Igjen når man ser gjennom x antall profiler så skal det ganske mye til for å skille seg ut.

Om jeg ser noen jeg liker, så tar jeg kontakt. Målet er jo å møte denne dama ute i det fri over en kopp eller et glass.
Så kan vi bedre reflektere over om vi liker denne personens være og tenke måte når vi sitter der og skuer hverandre på hårene.

De fleste profiler sier meg svært lite, akkurat som min egen bare er en liten prosent av hvem jeg er.
Men skule svært gjerne lest din profil Molla. Den må være noe helt spesielt.

Skjult ID med pseudonym Rogaland fr. 14 aug. 2009 15:48

Ser da ikke noe problem med og ha bikkja i albumet, det er iallefall det som er det viktigeste i mitt liv og det er da også noen bilder av meg selv også mener jeg :)

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 14 aug. 2009 16:10

Jeg har bare en helt ok profil selv slik at ingen skal tro at jeg er guds gave.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 14 aug. 2009 16:30

kan ikke kloke mennesker være kjedelige @vibe, eller for den del late?

Det kan ha med kreativiteten å gjøre, at man ikke skriver så mye om seg selv.

Måten @jokke skriver på, er en ovenfra og ned holdning som jeg ikke har sansen for. Narssesisme er en dårlig egenskap spør du meg. Men for all del... Mennesker har forskjellige meninger og det er noe av det som gjør det spennende og interessant å være menneske :)

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 14 aug. 2009 16:31

Jeg får en del komplimenter på profilen, så tror ikke jeg skal forandre den med det første. Jeg har prøvd å være bevisst å unngå de verste klisjeene, noe som er viktig for å skille seg ut av den store mengden.

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 14 aug. 2009 16:33

Snart så er det vel slik at det er klisje å ikke bruke klisje'er i profilene. ;-)

(mann 59 år fra Buskerud) fr. 14 aug. 2009 16:35 Privat melding

@tomtom Jeg er guds gave, det er bare ingen som tror det!!!!!

Skjult ID med pseudonym Spantax fr. 14 aug. 2009 16:41

@molla og vibe

Helt ærlig så synes jeg dere kanskje overanalyserer litt nå!
Å si at de menn som ikke utbroderer noe veldig og ikke lister opp en kravliste herfra til månen er usikre og late blir ærlig talt for dumt!

For all del, irriter dere over de profilene som er slik, men da er det jo greit da! De er ikke noe for dere. Videre til neste!

Jeg synes det er spennende å kunne bruke litt tid på å bli kjent med en person, og lære henne å kjenne over litt tid. Først på melding her inne, og så ettervert på date hvis vi kommer så langt. Jeg har vært innom profiler der jentene har klart å faktisk få ned hele livet sitt, fortid, nåtid og fremtid på profilen. Resultatet har vært at det er jo ingenting å spørre om i en melding engang for alt står der allerede!
Slike profiler synes jeg blir kjedelige. Det blir som å få utdelt en bruksanvisning til et menneske og så beskjed om å lese den nøye! Da synes jeg det er mye bedre å lære personen å kjenne etterhvert.

I tillegg så er det viktigste for meg hvordan jeg og den jenta jeg ender opp med en gang, er isammen!
Vi har alle forskjellige "hatter" vi tar på oss avhengige av hvem vi er sammen med. Hvis jeg er sammen med familie, så er jeg en person, samme om jeg er sammen med venner, leverandører eller kunder så er jeg forskjellige personer fra situasjon til situasjon. Det har ikke noe med falskhet eller å ikke være seg selv å gjøre. men det har med at forskjellige situasjoner krever forskjellige typer oppførsel.
Hvordan jeg har vært i et forhold kan være totalt annerledes fra hvordan jeg er i et annet forhold. Ingen av delene er feil, men det er med forskjellige personer, og man tilpasser seg til de. En jente kan være kjemperomantisk og like å få blomster og å bli overrasket med en ny kjole når hun kommer hjem fra jobb samtidig som hun får beskjed om å gå å skifte for nå skal vi i teateret og ut å spise. Jeg kan storkose meg sammen med ei sånn jente. Men andre jenter igjen synes det er noe tull, og vil heller bestille en pizza og krype inn i armkroken min på sofaen mens vi ser en god film, og jeg kan storkose meg sammen med henne også!

Jeg ser ikke poenget med å skulle klasifiseres og settes i bås. Det blir som å si at: slik er jeg og jeg skal aldri forandre meg! Slike mennesker synes jeg er trangsynte og kjedelige!

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 14 aug. 2009 16:45

@Cabben..hehe.. Man skal jo selge seg selv, men det er en fordel å være beskjeden i lengden tror jeg. :-)

------

Hverken jeg eller noen andre på jorda er perfekte, og derfor er det dumt å fremstå som en perfekt person i en profil. :-)

De som ikke klarer å finne en svakhet med seg selv, mangler selvinnsikt.

Heia @Spantax! :-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 14 aug. 2009 16:56

Nei, det er sant at man ikke kan si at folk ER late - generelt - pga en dusinprofil.
Men jeg får likevel litt inntrykk av at de ikke gidder eller fort gir opp. Kanksje molla har rett i at det kan være usikkerhet.
Det er jo andre - folk med "rund score" - som likevel klarer å skrive litt utenom, så da fokuserer jeg på dem.

Spiff, kloke folk kan være late. Men for meg er de sjelden kjedelig - selv om det med kjedelig selvsagt er en smakssak. For meg er et "active mind" lite forenlig med å være kjedelig. Jeg tenker på kloke folk som mennesker som observerer, erfarer, tenker, reflekterer, og slike er ksjelden kjedelige. De har tanker om mye og liker å diskutere, og mye man kan lære av.
Men noen synes sikkert det er kjedelig.

Hvorfor blir det alltid sånn på dette forumet at fordi noen påpeker noe, så blir motsatsen fremhevet?
Som om alternativet til å skrive klisjeer er å skrive livshistorien sin. Etterlyser bare en selvstendig tenkt tanke.
Én setning kan være nok. Men det er jo egentlig ikke mitt problem.
Jeg er nok litt som Jokke. Jeg liker i alle fall best folk som ikke synes det er et ork å by på seg selv.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 14 aug. 2009 17:51

Ok @vibe.
Jeg skal ikke prøve å overbevise deg at det finnes mye forskjellige typer mennesker i de forskjellige kategoriene.

Trodde du var klok og reflektert jeg @vibe.
Da hadde du skjønt at motsatsen kommer frem, fordi mennesker er forskjellige.

(mann 33 år fra Hordaland) fr. 14 aug. 2009 19:04 Privat melding

Jeg fører vel et slags "reductio ad absurdum" argument for hvorfor jeg ikke kan gi et veldig godt svar på hvem drømmepartneren er. Ellers kjenner jeg meg ikke igjen i beskrivelsen din.

Kan forøvrig informere om at hvis jeg skulle tatt disse drømme beskrivelsene til jentene her seriøst, hadde jeg doblet mine sjanser ved å farge håret mørkt.. Jeg finner den påstanden ytterst tvilsom og derfor velger jeg heller ikke å tro på den.

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 aug. 2009 19:05

Enig med vibe og molla...en profil bør gjenspeile en manns personlighet på en eller annen måte. Intetsigende profiler er BORING!!!!!!!! Tenner ikke min interesse hvertfall, spesielt ikke hvis han i tillegg har bilde av en jolle, en bil, en soloppgang og seg seg på slalåmski med briller nederst i høyre hjørne... Tips til gutta: BY på dere selv, vær modige!

(mann 49 år fra Oslo) fr. 14 aug. 2009 19:14 Privat melding

Jeg forstår nok reaksjonen til trådstarter, men kan (som flere ganger før) forsikre om at der like "ille" på spinnesiden. Men jeg har etter å ha holdt på en stund med dette kommet til at det kan være mye bra med en "rund" profil også.

ikek fordi man da nødvendigvis får mer respons. Men snarere fordi jeg tror de som har greie på det vil fortelle oss at de som lykkes på kjærlighetsfronten - og da mener jeg de som kalrer å ha langvarige, harmoniske forhold, IKKE de som har et astronomisk antall sexpartnere - er de som har en litt romslig og inkluderende holdning til partneren. Jeg har selv vært litt kritisk til folk som skriver om romslighet, raushet og uhøytidelighet som positive ting. Det kan av og til virke som om et ord som "romslig" primært beskriver en person som ikke forsvarer sin egen integritet, en som lar seg overkjøre av andre. Når man da etterlyser "romslighet" hos andre, sier det i så fall noe om at man er ganske dominerende selv. Og det er i så fall ikke sympatisk.

Men det finnes en annen måte å se dette på også. Er man "rund" eller raus, tilpasningsdyktig - kall det hva du vil - er man sannsynligvis mindre tilbøyelig til å havne i konflikter og skape splid. Etter å ha lest en del profiler av typen "du må være akkurat sånn og sånn, og faen steike deg over langsom varme hvis du ikke matcher kravene mine 100 %" er jeg ikke i tvil om at jeg foretrekker en som er litt varm, tolerant og rund i kanten. Selv har jeg vel renonsert på en del nokså kantete krav, ikke minst etter å ha oppdaget at noen av de hyggeligste personene her ikke er de som nødvendigvis er de som har mest til felles med meg når det gjelder interesser etc., men de som har en grunnleggende snillhet, inkluderende væremåte eller hva man nå skal kalle det.

Dette var nå mine betraktninger......

(mann 49 år fra Oslo) fr. 14 aug. 2009 19:17 Privat melding

Smily:o) er en slik snill og tveris igjennom hyggelig person. Hvorfor kan ikke alle være som henne? Lite grann i hvert fall.....

Skjult ID med pseudonym Spantax fr. 14 aug. 2009 19:26

Støtter deg på den siste der Mr.X
Det hadde gjort verden litt bedre!:-)

(mann 32 år fra Østfold) fr. 14 aug. 2009 20:44 Privat melding

Først følte jeg meg litt truffet. Så følte jeg meg litt provosert, fordi dette like gjerne kunne vært skrevet av et hankjønn, adressert til hunkjønn. Så skjønte jeg at det ikke var noen vits i å bli provosert, fordi jeg følte meg truffet.

Jeg dekker flere av områdene trådstarter tar opp, men ikke alle. Jeg tror ikke det er spesielt mange, verken herremenn eller mademoiseller, som klarer å uttrykke selvtillit gjennom en datingprofil over internett slik at det oppfattes oppriktig ment i andre enden. Enten virker det fryktelig påtatt, eller så får man inntrykk av at personen som skriver er enspora, kanskje til og med endimensjonal. Og da er jo nesten hele poenget borte? Jeg vil i hvert fall ikke at noen skal gå vekk fra profilen min og tenke at de veit nøyaktig hvor de har meg etter å ha lest tre (...okay, mersom tredve) linjer om meg.

De aller, aller fleste mennesker ER allsidige, på sin måte. Men ingen dekker alle områder, så da må jo hver og en få lov til å beskrive noen av de områdene som kommer sterkest frem i seg selv, selv om de er aldri så ambivalente?

Og bare for å understreke det jeg åpnet med (og samtidig skyte meg selv litt i foten); dette kunne like gjerne vært formulert andre veien. Allsidighet er bra, men det er noen som virkelig prøver å dekke HELE spekteret der ute. ;)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 14 aug. 2009 21:02

Mr X,
jeg skjønner hva du mener (og ja, smily virker som en kjernejente), at en haug med krav ikke er noe godt utgangspunkt. Jeg tror man er tjent med å ha et "åpent hjerte" (jobber med saken). Men å være rund og fleksibel, betyr ikke at man ikke har en personlighet. Og fordi om man ikke har mange krav til en partner, så kan man likevel skrive litt om seg selv slik at man får et glimt av "essensen ved akkurat deg" (men nå mistenker jeg ikke mr X for å ha noen standardprofil da).

Spiff, enig i at det er forskjellige mennesker i forskjellige kategorier. Men jeg heller likevel til at kloke folk er sjeldnere kjedelig for en som meg som åpenbart liker å diskutere.

Men du hevder jo her at intetsigende profil er tegn på lite kreativitet. Det er jo og en generalisering. Jeg må si at om det er kreativiteten som mangler, fremfor giddisen, at man ikke klarer å formulere en selvstendig setning i en profil som skal markedsføre en selv over uker eller måneder, da er det enda smartere å skygge unna. Da snakker vi virkelig kjedelig.

joedohn, selvtillit kan jo ta mange former, men bare det å være seg selv er jo et tegn. Og det virker som noen er litt redd for akkurat det, ved å være alle og dermed ingen.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 14 aug. 2009 21:24

Ok. Nå sier du "skjeldnere kjedelig".
Da er vi vel enig om at det finnes flere nyanser grått eller?

Jeg har ikke hevdet at en intetsigende profil er tegn på lite kreativitet.
Jeg skrev at det kan ha med kreativiteten å gjøre.
Det jeg vil frem til, er at det kan være mange grunner til at en profil er intetsigende.
Det kan være at brukeren er ny, at brukeren er sjenert før han blir kjent med noen, at brukeren ikke føler seg kreativ akkurat der og da og venter med å skrive profilen m.m.
Altså, det trenger ikke som @jokke skrev, bety at denne brukeren er dum (eller ikke klok) som han antydet.
Bare bla litt opp gjennom innleggene mine du @vibe.. så ser du det nok ;)

Takker forøvrig gud for at ikke alle skal formulere seg som Ari Behn med svada ord for annet hver ord med stemte ssssss'er (og jeg er ikke kristen en gang)?
Jeg er med andre ord veldig glad for at det er flere nyanser av grå.

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 14 aug. 2009 21:34

Joda, det finnes mange grunner til standardprofiler. Og da kan de jo lese her og få et tips om at de ikke har noe å tape?
Og man trenger ikke gå til ytterligheten, verken til en Ari-versjon eller med biografi... Som sagt for tredje gang; en setning eller to kan være nok. Men sitetr tydeligvis langt inne for enkelte og da er kanskje det helt på sin plass å gå videre.

Skjult ID med pseudonym joedohn fr. 14 aug. 2009 21:39

@vibe: Mjo, det var kanskje litt bastant formulert. Men poenget står fortsatt, å skulle uttrykke selvtillit gjennom tekst viser seg veldig vanskelig all den tid leseren ikke faktisk ser personen som skal stå for utsagnene samtidig.

Vi får heller bestrebe oss etter å splitte personlighetene våre RIKTIG. ;)

Skjult ID med pseudonym Harry fr. 14 aug. 2009 21:49

Les: jeg er kåt og tar hva som helst for en natt!

(mann 49 år fra Oslo) lø. 15 aug. 2009 18:29 Privat melding

Vibe - du har jo allverdens mulighet til å se profilen min, hvis du ønsker det...:)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 15 aug. 2009 21:57 Privat melding

Hvis damene er så sikre på hvem drømmepartneren skal være, bør heller de starte kontakten.

Med den ganske labre responsen jeg har fått (og ofte avslag kun pga bilde), ville det sikkert
gjøre det enklere for begge parter.

Eller kanskje jeg snart innser at her finner jeg ingen jeg har noe særlig til felles med og interesse for,
eller som er interessert i meg overhodet...

Skjult ID med pseudonym lotto sø. 16 aug. 2009 14:00

Dette er nesten være enn å spille lotto. En finner en profil en liker. Bruker tid for å danne sege t bilde om hvordan vedkommende er. En bygger opp en melding. Trykker send. Sjekker om den er lest. Den er lest. Tankene går, var profil bilde bra nok, hvordan er det med fotoalbummet. Og inntrykk får vedkommende av å lese profilen min. Lest..flere dager går, ikke svar..Huff...neste profil...

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 16 aug. 2009 14:09 Privat melding

Oh my god !!!!!!!!!!!!!!!!
MrX og Spantax..... Dere asså !!! Takker masse og sender slengkyss i alle retninger .... :oD

Skjult ID med pseudonym molla sø. 16 aug. 2009 14:14

Mange av dere henger dere opp i det jeg skriver om folk som ikke har bastante krav til drømmepartneren, men det er ikke det som var hovedpoenget med det første innlegget mitt. Det var heller det at en del gutter (og jenter, tydeligvis) ikke klarer å formulere EN ting som kjennetegner dem selv, de bruker derimot mange ord på å formulere at det er vanskelig, at man heller kan spørre osv. Det er sånn som sier seg selv, ja jeg syntes det var vanskelig å beskrive meg selv, men jeg prøvde, og skrev ikke noe om nettopp hvor vanskelig det var.

Skjult ID med pseudonym lotto sø. 16 aug. 2009 14:37

Den "ene" tingen bør jo være unik...
For hvorfor skal en skrive en er snill, hyggelig, morsom, sosial, søt, lekker, sexy, romantisk, selvstendig, vil ha kjæreste, har det bra, liker noen ganger byen andre gange fest, liker rolige kvelder, god mat, armkrok, liker å reise, er med venner og familie, ser filmer kino serier å leser bøker, liker å grille å sole seg om sommeren, venner sier det er rart en er singel når en har utseende og har så mye å by på, vil at vedkommende skal være lik seg selv på alle kjente områder, men ikke være sammen hele tiden, like å kose å ha sex, liker trygghet, ærlighet, egnemeninger, iq, eq, etc...

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 16 aug. 2009 14:42

@ lotto: Hvis man kjennetegnes av alle de overnevte så sier jo det en hel del. Vanlig trenger ikke være kjedelig.

Skjult ID med pseudonym lotto sø. 16 aug. 2009 14:52

selv om alle er, så sier en jo ikke at en er sur, sint, krangler, diskuterer, sta, lite morsom, ikke omgjengelig, nyter singelivet, hva skal en med h*n, hater fester, er ikke romantisk, mat er ikke godt, liker ikke fysisk kontakt, trivs alene og er ikke sosial, liker ikke undeholding, ingen årstider er bra, trivs ikke, h*n er noen idioter, har ingen meninger, har ikke venner og har ikke kontakt med familie. Ok noen av dem skiller seg så pass ut ifra "normalen" at en bør jo si det. Det er faktsik da en lager en unik profil ,)

En kan jo si det som det er, jeg skal ha siste ordet, jeg forventer at du spanderer og at du kjøper dyrere gaver, jeg går i grilldress på høytider, du skal være x cm høy og bmi, hår fargen skal være, huden din skal være, du skal..gidder ikke være med deg hele tiden, tirsdager og søndager passer best. Du dropper kontakt med motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym R sø. 16 aug. 2009 14:59

@lotto - jeg ler! Noen burde faktisk sette opp en del av de tingene i profilen, så man kan styre unna først som sist.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 16 aug. 2009 15:03

Jeg må bare si at uansett hvor mange kritterier man setter opp under "drømmeprinsen", så ryker de ut vinduet uansett når man møter han.
Det har skjedd meg flere ganger .... Ikke menn under 31 og over 40 ??? sprøyt!! ikke menn som arbeids- eller treningsnarkomane... ?? haha .. ut av vinduet !!
Når man blir bettatt så blir man det enten man vill eller ikke.

Klart man kan beskrive seg selv , men man vil ikke at noen skal utelukke oss som en person man vil date ...
Syns den : "jeg må bare oppleves. Jeg går ikke ann å beskrive .... " var hysterisk morsom og vurderer å legge den til profilen min.. hehehe

Skjult ID med pseudonym lotto sø. 16 aug. 2009 15:05

Hehehe, ja ikke sant. En vil jo somregel ha noen som er lik en selv. Så en da går i grilldress på julen og ønsker en partner som gjør det samme, så burde en inkludere det som et absolutt krav. For hvem vil vel senke kravene sine og gi slipp på egne "tradisjoner". Og det gjør det jo enklere for ikke grilldressere å luke dem bort.

Skjult ID med pseudonym lotto sø. 16 aug. 2009 15:12

Er morsomt med de der, jeg har stor tiss, jeg har store deilige pupper, kan velge å vrake mellom alle kjønn, får den jeg vil ha, får det slikt jeg vil ha det, er sexy, tjener masser, er smart, er sosial, har god utdannelse og jobb, få som kan måle seg med meg, jeg er midtpunktet og alt dreier seg om meg, søker alle fylker men jeg flytter meg ikke og dem får komme til meg før de flytterm er så bra at jeg bare må oppleves, er modell, fotomodell fotoalbummene, kjente fotografer vil ha med til å posere, kjøper ikke klær lenge for jeg blir sponset, jeg har alltid rett det er de andre som har feil og missforstår.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 16 aug. 2009 15:18

Beskriver man seg selv med snill, utadvent og sosilal bruker man kliskjer.
Men skriver man ingenting er det galt også ...
Hva skal man skrive da ???

Skjult ID med pseudonym lotto sø. 16 aug. 2009 15:22

Du skal skrive det som skiller deg ut ifra gjennomsnittet og det gjennomsnittet forventer at du er.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 16 aug. 2009 15:26

Hva mener du egentlig at man bør skrive lotto? Synes dette virker smalt: Ikke skriv de vanlige tingene og ikke skriv det du synes gjør deg til et godt catch.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 16 aug. 2009 15:28

@lotto: men gjennomsnittet dannes jo av dem du vanker med.

Skjult ID med pseudonym lotto sø. 16 aug. 2009 15:35

Da kan en si at jeg er som folk flest (gjennomsnittet) morsom, glad, tralalalala.
Men skiller meg ut med at jeg har en stemme og latter som skiller seg ut i mengden.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 16 aug. 2009 15:40

På det du skriver i denne tråden Lotto synes jeg du virker sintere og at du har en mer rigid standard for hvordan folk bør være, enn gjennmsnittet i min vennekrets.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 16 aug. 2009 15:41

Men for å si det helt erlig så vet ikke jeg hva som skiller meg ut fra noen andre ,,, jeg føler jeg er som folk flest.
Det som skiller seg ut er for den jeg møter å finne. Hva er det med meg han liker bedre enn hos andre.
Det gjennomsnittet forventer av meg ?? Ingen som ikke har treft meg har vel forventninger til meg...??
Og jeg må si jeg bryr meg lite om hva folk forventer av meg .. de for ta meg som jeg er!

Skjult ID med pseudonym lotto sø. 16 aug. 2009 15:48

mandu76 - kanskje har jeg et annet syn på gjennomsnittet enn hva det faktiske gjennomsnittet er.

Smily:o) - dem som har truffet deg har hatt forventinger om deg og det har du hatt med dem også. Viss ikke begynner en i tlf katalogen på a og jobber seg utover, for å finne ut om det er noen som svarer til forventingene en har. Forventninger = krav = ønsker = slik du ser for deg vedkommende er. Og dermed forventer = går du ut ifra at vedkommende er slik.

Skjult ID med pseudonym R sø. 16 aug. 2009 15:50

Ingen er like og hva i all verden er "som folk flest"? Jeg kan kjenne meg igjen i mange andre mennesker, men det går på enkeltegenskaper eller meninger - jeg har aldri opplevd å føle meg helt lik et annet menneske. Kanskje desverre, kanskje heldigvis. Jeg har en masse dårlig egenskaper og en masse bra egenskaper - alle har det. Beskriv deg som du føler at du er, så må det vel bli tilnærmet riktig, forhåpentligvis. Men "som folk flest" synes jeg er et uttrykk som ligner "den grå masse" og det er det vel egentlig ikke så mange som er. Jeg kjenner i alle fall få :-)

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 16 aug. 2009 15:51

Vi er noen spesille idioter hele gjengen:)))bla bla bla borrrrrring fler som skamkjeder seg i dag,slapt forum i dag også:)

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 16 aug. 2009 16:29

Kan ikke du kaste ut en branfakkel da mann 27?

Skjult ID med pseudonym Spantax sø. 16 aug. 2009 16:45

hehe... Jeg sitter å ser på Room Raiders på MTV...
Definitivt en del paralleller å trekke til denne tråden!:-o)

Skjult ID med pseudonym mann27 sø. 16 aug. 2009 16:54

Er med på den Mandu men er helt hjernedød og har prøvd å gruble frem noe kult.Lider for øyeblikket av store mengder maur i boxern.vurderer sterkt å løpe hundre runder rundt huset:)

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 20 aug. 2009 08:58

Kansje du bør ha med deg ironi og forstå at gutten hinter til at du må forstå hva han egentlig sikter til at man aldri kan finne noen uten å sjekke ut om kjemien stemmer?

Kansje det er heller du som ikke forstår hva han mener? Pussig nok tror jeg han har høy IQ som overgår de fleste og oppfattet at den virtuelle verden ikke er realistisk før man finner ut av det i REAL LIFE.

Burde vel ikke være vanskelig å forstå. Gutten har trolig lagt hylla klar, ta meg for den jeg er eller la være. Kjærlighet er noe annet enn falske drømmer for å si det slik!

Han siler nok ut mange overfladiske damer den mannen isåfall som han aldri kommer til å få noe mye ut av. Sparer seg for tid og krefter, samtidig han heller vil ha få mail fra seriøse damer enn usikre damer på tråden. Han vet trolig hva han vil i livet.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 20 aug. 2009 10:07

@ TS

Det der høres akkurat ut som profilen til 40 prosent av alle jentene her inne, hvis du bytter ut "hun" med "han" i beskrivelsen av drømmepartneren og legger til at han også må være morsom, høy og mørk. Ytterlige halvparten har ingen profiltekst i det hele tatt. Kanskje 10 prosent skiller seg ut med gode og unike tekster.

Når det er sagt synes jeg ikke det gjør så mye at folk ikke lager en god profiltekst. De er ikke nødvendigvis kjedelige eller useriøse av den grunn. Det eneste er at det blir vanskeligere å skrive en morsom og unik førstemelding til dem, men det reduserer trolig ikke sjansene dine så mye uansett siden bildene tross alt der et som helt klart teller mest for de fleste. Hvis de bare har en kort eller intetsigende profiltekst, eller ingen i det hele tatt, får de en "standardmelding". Klipp og lim. Svarresponsen er nesten like høy på dette uansett, og det går mye raskere.

Skjult ID med pseudonym molla to. 20 aug. 2009 11:02

Men jeg syns det er negativt å skrive at man syns det er så utrolig vanskelig å beskrive seg selv. Tre linjer som ikke sier mer enn det og det bare er å sende en melding og spørre om man lurer på noe, gir meg et DÅRLIGERE inntrykk enn de som ikke skriver et ord. Og DET er dårlig, det.

Skjult ID med pseudonym hobby to. 20 aug. 2009 11:23

@molla
Helt enig. Det er og blir talentløst.
Som om man skulle proklamere hvor vanskelig det er med ditt og datt, diverse ting som er selvfølgeligheter i hverdagen, før man uffer og akker seg og starter beskrivelsen.

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 aug. 2009 14:04 Privat melding

Er nok enig om at første inntrykket på slike sider, så si alltid vil være utseende, enten man liker det eller ikke. Motparten må jo føle seg tiltrukket av den andre visuelt også, sånn er det bare. Man kan nok gå glipp av mange bra personligheter, men slik er nå vi mennesker engang. Men heldigvis er vi mennesker forskjellige, og det finnes noen for alle..

Har selv hatt ett forhold på 10 år bak meg, det jeg kan si med sikkerhet, er at utseende blir mindre viktig med tiden. For forelskelsen vil etterhvert ta slutt, å det vil gå over til at man ælsker hverandre. Da er det peronligheten man har lært å bli glad i, og da vil man synes personen er vakker, selv om de kanskje har lagt på seg noen kg osv...

Men kanskje legger vi lista for høyt, og har for store forhåpninger. Men tror uansett nesten alle setter pris på å få en eller annen tilbakemelding når man eventuelt tar kontakt med noen. Å det er også lov til å komme med konstruktiv kritikk uten at man trenger å være ufin ;)

Skjult ID med pseudonym molla to. 20 aug. 2009 14:15

@Saint: skjønner ikke helt hva dette har med saken å gjøre?

Det er lettere å slette et av innleggene enn å beklage dobbelpost i enda et innlegg.