Alle innlegg Sukkerforum

waste of time

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym memento_mo fr. 14 aug. 2009 17:39

Bare en liten utblåsning over en sak som er en "ta det el forlat det" ved å være på sukker.

Jeg kontaktes av en person som skriver at vedkommende liker profilen++, og spør om vi skal maile. Responderer positivt og det mailes litt frem og tilbake. Svarer så godt jeg kan, med seriøsitet og humor, svarer på personlige spørsm og byr på meg selv. Det er selvfølgelig en gjensidig transaksjon hvor jeg også spør om ting som jeg mener er innenfor normal dannelse å spørre om. Men det skjer gang på gang at kontakten bare fader ut, el vedkommende svarer kort på siste utfyllende mail, og sier at "nå meg jeg legge" el "nå må jeg dra", men er likevel pålogget i timesvis etterpå. Tar heller ikke kontakt senere. Jeg skjønner at det evt har dukket opp en mer fristende blomst der ute, og at dette er realiteten med nettdating.
Det fører uansett til at jeg blir mer likegyldig til andre som tar kontakt selv om jeg synes profilen er interessant, og kan dermed gå glipp av et spennende bekjentskap. Synes det er synd, men jeg orker ikke "kaste" bort så mye tid her inne.Det går på selvfølelsen løs å sitte foran en pc å kommunisere med gud og hvermann resultatløst i mange timer. Jeg lurer egentlig på hva man skal skrive for opprettholde interessen hos initiativtager, for jeg kan tillate meg å være så lite ydmyk å si at jeg generelt er relativt velformulert. Forventer ingen løsningsorienterte svar på dette, bortsett fra at jeg burde deaktivere profilen. Takk

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 14 aug. 2009 17:47

Hei Ts
Kjenner meg godt igjen her og har egentlig bare et råd....
Isteden for å sitte timesvis foran PC'n og svare og stille spørsmål...bruk de timene over en kopp kaffe ganske raskt..
Kanskje allerede samme dag..eller dagen etter.Da blir de samme timene i allefall brukt til noe som du kanskje vil bruke flere timer på? Eller allerede fått en avklaring på om det blir noe mer kontakt...
Kan ikke si at jeg er noe særlig flink på det selv..men har tenkt til å bli det!

Skjult ID med pseudonym memento_mo fr. 14 aug. 2009 17:52

Jeg vet at det hadde vært det beste, men det krever litt planlegging og reisetid for å møte de jeg synes er mest interessante. Ser at oslobrukerne har en fordel i den sammenheng, jeg ser at utvalget der er både stort og interessant.........

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 14 aug. 2009 17:56

He..he..
Er nok ikke bedre utvalg her...det er bare at det alltid er bedre utvalg andre steder enn rundt deg selv...
Profilen min ser ut til å trives i Bergen og Stavanger området i det siste:)))) Ikke lett å få til en kopp kaffe på strak arm da!
Men det er klart det er lettere å få til i om man er fra samme by eller sted..

Skjult ID med pseudonym memento_mo fr. 14 aug. 2009 18:03

Du har vel et poeng med grønnere på andre siden osv. Jeg bor et godt stykke fra Oslo, og de som i mine øyne er mest interessante har postadresse der. Jeg får stikke ut i fjellheimen istedet, det er ihvertfall nærme her.

Skjult ID med pseudonym Lars fr. 14 aug. 2009 18:41

Bare en liten info som jeg har oppfattet dette :

<<Men det skjer gang på gang at kontakten bare fader ut, el vedkommende svarer kort på siste utfyllende mail, og sier at "nå meg jeg legge" el "nå må jeg dra", men er likevel pålogget i timesvis etterpå.>>

Att man er "pålogget" i timesvis etterpå betyr ikke nødvendigvis att man er på, etter utlogging tar det en stund før man ikke vises som pålogget lenger, kan være 1 time eller mer har jeg hørt.
Eller man kan holde på med noe annet selv om PC står og går og den er logget på...

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 aug. 2009 18:53

Det kan være at den andre personen ikke er så interessert... Bruk tid og krefter på to-tre mail, og si rett ut at vedkommende kan ta kontakt med deg hvis h*n er interessert i å treffes. Får du ikke respons da, er det på tide å trekke seg unna. Det kan være vanskelig å avvise en person, hvis man først har kommet i dialog.... Mange tør ikke å si rett ut at de ikke er interessert. Noen er også så sugne på oppmerksomhet at de svarer på hva som helst uten å mene noe med det. Tro meg, er h*n interessert og du legger forholdene til rette for det, så vil du bli kontaktet! Du kan også chatte, da får begge parter klarhet i en del ting ganske raskt, så lenge dere har hodet på rett plass da :-)

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 14 aug. 2009 19:19

Du er ikke den eneste med det problemet, utrolig kjedelig. Har ikke noen løsning på problemet, eller "take it or leave it" Nettdating er ikke for nybegynnere, akkurat som livet forøvrig...

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 14 aug. 2009 19:29

Jeg sliter med å få jentene til å møte meg da alle liker å chatte i ukesvis,for å være trygge noe jeg synes er helt greit og liker jeg damen så holder jeg kontakten og svarer løst og fast over en lengere periode.Men sitter man i timesvis å skriver mail frem og tilbake er det like greit å møtes etter kort tod da tydeligvis begge føler seg trygge og har mye spørsmål.

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 14 aug. 2009 19:33

@Tulla
Bra svart..bare legge til at det heller ikke er noe for dem med lav selvtillit...Du må tåle en del "TRØKK" før man får noe greie på dette.:))))

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 14 aug. 2009 19:39

Jeg er skyldig i å ha latt flere, for meg svært interessante jenter fade ut. Problemet mitt, er at jeg føler ofte at kommunikasjonen blir for ensidig. Det er kun jeg som spør spørsmål, og viser initiativ. Motparten er flink til å svare på spørsmål og forteller om seg selv, men stiller aldri spørsmål tilbake. Etter en stund med slik enveis kommunikasjon, så antar jeg dermed at jeg egentlig ikke er så interessant, og beveger meg videre til de som faktisk har lyst å lære meg å kjenne. Nå er det ikke sikkert det er dette som skjer i ditt tilfelle, men ville nevne det, da jeg mistenker at flere ikke skjønner at de også må tydeliggjøre sin egen interesse på relativt tidlig tidspunkt.

De jeg til slutt ender på date med, har jeg lært å kjenne ganske godt på forhånd, og da er det også lettere å finne noe å prate om.

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 14 aug. 2009 19:44

Wintermute,bra svart,har selv mailet med en dame en lengere stund og synes hun virker innteresant,spennende og pen,men kommunikajonen er veldig enveis,har flere ganger trekt meg ut men vips så er hun der igjen og så ender vi i samme sporet kort tid etterpå. Er ikke sikker på om hun tenker over dette selv.

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 aug. 2009 20:16

Wintermute og mann27: Hvis dere har latt jenter fade ut, har dere tatt signalene hennes. Man kan godt jobbe lenge med en person man kjenner, og ikke gi opp, har mange eksempler på at det kan gå bra. Men på nett? Nope....