Alle innlegg Sukkerforum

Sjøner det ikke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym forvirret lø. 15 aug. 2009 10:50

Jeg kan ikke fatte og begripe hva det er med meg som får menn til å tro at jeg er en hore. Er det utssende mitt eller utstrålinga eller hva? Jeg vet det ikke er klærne, for jeg kler meg ikke noe mer utfordrene en andre. Så hva er det som får menn til å tro at den: er du ute etter litt morro så betaler jeg godt, eller jeg er gift men søker ei som er diskret på si. Er 100% til å stole på og betaler veldig bra! Hva f**n!!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 15 aug. 2009 10:55

Det viktigste her er å ikke ta det personelig .... Nesten alle får sånne ...
Det er uheldigvis mange som missbruker date sider som dette på nett.

Skjult ID med pseudonym forvirret lø. 15 aug. 2009 10:59

eier ikke skam.. jeg syns synd på konene og kjærestene til disse menna

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 15 aug. 2009 11:01

Vanskelig å si uten å se profilen din. Men når det er sagt behøver det ikke å være noe 'galt' med bildene eller profilteksten i det hele tatt; kanskje du bare er ung og tiltrekkende. Dessverre er det nok til at enkelte idioter prøver seg, spesielt i en setting som denne, hvor de bare kan gå videre til neste person med samme idiotiske melding dersom de ikke får 'napp' hos den første.

Skjult ID med pseudonym Tulla lø. 15 aug. 2009 11:02

Kanskje sukker kunne se på dette? Hvis samme person sender slike henvendelser - kunne de kanskje utestenge han?

Skjult ID med pseudonym forvirret lø. 15 aug. 2009 11:03

har et bilde som vise hud, og det er bare armer og ankler :P

Skjult ID med pseudonym fifi lø. 15 aug. 2009 16:14

Jeg tror disse mennene sender ut til de fleste, så det er ikke deg det er noe galt med. Jeg har riktignok ikke fått tilbud om betaling, men alt fra smågutter som lurer på om jeg vil leke til gifte menn som vil ha en på si.
Hmm, er det noe galt med meg siden ingen synes jeg hadde vært verdt å betale for..? Hehe ;op
Man kan ikke ta det personlig, bare slett de!

Skjult ID lø. 15 aug. 2009 16:44

@TS

Sjøner ?????

Ellers så høre jo dette helt sprøtt ut !

Skjult ID lø. 15 aug. 2009 16:57

sorry. Skriveleif pga. rødvin.........høres !!!!!!!!!

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 16 aug. 2009 00:34 Privat melding

sånne brev får en på alle nettmøteplasser....og de fleste av oss får dem..og de fleste av oss vurdere iblant om det er noe galt med oss ;P
skikkelig dritt at noen skal ødelegge for mange andrefor en blir jo LITT negativ da m etter endel sånne brev...
og kjipt at en måskrive i profil at en IKKE er ute etter elsker eller "kose"treff eller sånt.....
nåja, hjelper ikke skrive det i profilen heller .....
godt ikke alle er sånn :D

Skjult ID sø. 16 aug. 2009 00:49

Du utstråler sannsynligvis noe, som menn oppfatter som litt desperat. Det kan være noe i profilteksten din, eller noe med bildene dine, som får dem til å tro at du er et lett bytte. Se over profilen din, og se på den med kritiske øyne: dvs en mann som er ute etter sex. Er det noe der som kan få han til å tro at du er en "easy catch"? Jeg tror det...

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 16 aug. 2009 00:57

Hva får deg til å tro det da sjult ID?

Skjult ID med pseudonym R sø. 16 aug. 2009 00:57

@Skjult ID - Mest sannsynlig så handler vel dette om han som skriver og ikke om henne? Jeg har fått min profil analysert av venner av begge kjønn og konklusjonen ble at den ikke utstråler noe som helst form for seksuelt budskap, noe desperat eller på annen måte "jeg er åpen for alt"-budskap, men like forbanna får jeg slibrigheter på mail.

Hvis man har lettkledde og ufordrende bilder i profilen sin så velger man det selv og må være forberedt på slibrigheter, men for oss som ikke har det er det faktisk litt uforståelig at man får sånt på mail, til tross for at man har presisert helt først i profilen at den type kontakt ikke er ønskelig.

Nei, det her handler nok om han som skriver og ikke om hennes profil. Tatt utgangspunkt i at bilder og tekst er innen rimelighetens grenser, noe jeg har fått forståelsen av at de er.

Skjult ID med pseudonym Spantax sø. 16 aug. 2009 09:37

@Skjult ID
Det var et merkelig svar du kom med synes jeg! Får inntrykk av at du synes det er helt greit å sende ut slike meldinger hvis det er en liten antydning i profilen til at det er ei jente som liker sex! Sender du slike meldinger selv?

Jeg er helt enig med R her! Men jeg må jo si at jeg blir ganske sjokert over å høre hva slags meldinger enkelte av "mannfolka" her inne sender! Hvis man begynner og bli litt kjent og har en lett og flørtende tone i samtalene, så sier jeg ikke noe på om man trekker inn sex, men da må det i såfall skje på begges premisser!
Sex er definitivt ikke noe man starter med!
Jeg synes faktisk ikke det er så merkelig at det er såpass mange single i det landet her, når man ser/får høre hvordan de oppfører seg.

Det er definitivt ikke deg det er noe galt med TS, det er nok heller en del av de som sender deg melding som burde fått seg et kurs i normall folkeskikk!

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 16 aug. 2009 09:52

Hva er problemet med horer da? Hvorfor skal det være så negativt? Vær klar over at de fleste menn (alle mine venner i alle fall) synes kvinner som utelukkende sikter etter menn med høy inntekt (over en million i året) er like horete som de du finner på bordell.. Gitt at kvinnen selv har frisørlønning eller tilsvarende.

Skjult ID med pseudonym Spantax sø. 16 aug. 2009 09:54

Der levde du op til navnet ditt MrGrim!
Hva er problemet ditt? har du i det hele tatt lest tråden?

Skjult ID med pseudonym forvirret sø. 16 aug. 2009 10:50

@skjult ID
var ute en gang i vinter. hadde på meg ullkjole (stopper litt over knærne, er høyhalset og har t-shorte lengde på armene), tighst under, støvletter og kåpe. da jeg var i minibanken med venninna mi, kom det en helt ukjent fyr som jeg aldri har sett før bort og spurte hvor mye jeg tok i timen. mener du at det var utsrålingen min som sa at jeg var en ''easy catch''?

ble veldig sysgjerrig på svaret ditt

Skjult ID med pseudonym forvirret sø. 16 aug. 2009 11:33

@nevermind
er vel sikkert noen som tenner på burka også :D
mange syke fetisjer der ute vettu

Skjult ID med pseudonym forvirret sø. 16 aug. 2009 11:46

ja, ikke sant. syns synd på de som må bruke det, men ikke vil.. og hijab også.. men du fikk sagt det.. syns det er feil at det er jenter som får skylda når gutter tolker signalene som de vil for at det skal passe dem

Skjult ID med pseudonym smile sø. 16 aug. 2009 21:18

Tror rett og slett det "bare" handler om menn som prøver seg- for å se hva de kan få. Jeg er sliten og lei sjøl av slike henvendelser- gjerne gifte menn på rundt 50. Forstå det den som kan? Som at jeg skulle være interessert i å hoppe i bingen med dem? Jaujau sier nå jeg- er lov å prøve seg altså, men...e-

(kvinne 38 år fra Akershus) sø. 16 aug. 2009 22:29 Privat melding

jeg får ingen sånne brev...hmmmm, lurer på hvorfor :-) jeg får nesten ingen brev jeg

Skjult ID sø. 16 aug. 2009 23:15

Jeg er "skult id"
Ser når jeg leser innlegget mitt på nytt at jeg var litt unyansert i uttalelsene. Jeg synes absolutt ikke at menn skal ta seg til rette på noen måte, uavhengig av hva slags signaler kvinner sender. Men, jeg har vært her på sukker ganske lenge nå, og har opplevd svæææært få ufine brev. Og jeg har fått mange! Hva kommer det av tro? Når TS skriver: hvorfor tror alle at jeg er en hore, ja da undret jeg litt. Jeg har ikke følelsen av at menn ser på meg på den måten. Selvfølgelig kan alle jatte med TS, og trøste og være snille, men kanskje det hun trenger er å spørre seg selv det spørsmålet.

Skjult ID med pseudonym Olishka sø. 16 aug. 2009 23:37

nope Carnivore, ingenting som skjer her. jeg får liksom kanskje 1 brev dagen...kanskje

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 16 aug. 2009 23:41

Noen menn er (lets face it) idioter. Nevermind sier det egentlig ganske bra.
TS bør ikke tenke at det er noe galt med seg, men heller sende melding til sukker.no fort som f*** og deretter sette svart hjerte.

@Olishka - Selv etter innlegget ditt i pornotråden? Hm... er vel endel av oss gutta som ikke tør tenker jeg. Du får sende noen brev sjelv da vet du.

Skjult ID med pseudonym Olishka sø. 16 aug. 2009 23:44

naaaa...jeg var på en date med en herifra igår og det gikk veldig bra så jeg venter og ser. men jeg begynnte å tenke at kanskje det er noe galt med meg hvis ingen som sender brev til meg. liksom hva har jeg betalt for. men men. jeg er fornøyd jeg taff han igår :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 16 aug. 2009 23:48

@Olishka: Jeg vil også tro at det er gutta som ikke tør å kontakte deg.

Normalt så skulle man tro at du ble nedrent av meldinger, og det er vel kanskje det alle tror og derfor er det ingen som gidder å sende en melding inn i en jungel (som ikke finnes). Alle eller "ingen". ;)

Skjult ID med pseudonym gørl ma. 17 aug. 2009 10:33

Gutta har en ide om at alle jenter som ser bra ut, blir nedrent i brev.... Jeg kjenner i alle fall 5 jenter her inne som ser veldig bra ut, men postkassen er temmelig slunken. Så ikke la DET i seg selv stoppe deg! Men samtidig er det jo greit å ha beina litt på jorda da.

Om det er typiske studiobilder derimot, bør du skjønne at du skal trekke fra litt. Sminke og lys gjør en enorm forskjell. Disse vakre jentene som i tillegg er styla i studio, er det nok ofte vanskelig å få svar hos.

(kvinne 38 år fra Akershus) ma. 17 aug. 2009 19:53 Privat melding

Har ingen styla bilder, ikke mye smynke heller. well...ikke særling interessant da :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 17 aug. 2009 20:02

Jeg synes dette også er et mystisk fenomen. Jeg får heller ikke slike brev. Kan det ha noe med hvem man får match med? Regner ikke med at olishka har særlig høy match med menn på 55 som leter etter en elskerinne. Uten at jeg kan si det sikkert ; )