Alle innlegg Sukkerforum

Nok et falskt bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 aug. 2009 12:00

Satt og bladde litt i Dagsavisen i dag, og på s. 14 legger jeg plutselig merke til et bilde som viser en tysk jente på en ølfestival, tatt av scanpix / reuters. Det samme bildet har jeg sett her på Sukker, bare at da var ølglasset og de andre jentene klippet bort. Dette er til og med en jente som har tatt seg bryet med å fylle ut profilen sin og skrive litt om seg selv. Står det virkelig så dårlig til med selvtillitten til enkelte her inne? Er det andre som har opplevd det samme?

Skjult ID med pseudonym MrSpiff lø. 15 aug. 2009 12:04

Hva med å skrive nick'et til den som har fake bilde?

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 aug. 2009 12:05

Jeg sendte en melding til Sukker om det. De tar vel forhåpentligvis tak i det innen mandag. Trodde ikke det var lov til å navngi andre på forumet her.

Skjult ID med pseudonym jørgen lø. 15 aug. 2009 12:07

desverre ikke uvanlig med fake profiler her (eller andre nettsteder for den saks skyld).

På den annen side så er det jo ikke så mye bedre å ha 5 år gamle bilder av seg selv som ikke ligner på hvordan de ser ut idag.
Det er heller ikke uvanlig.Og du stoler vel ikke blindt på det som står i profilteksten? Hadde det stemt så hadde sukker bestått av kun treningsnarkomane og de som kontunerlig er på jorda rundt reiser :)

Du får nok ta det meste som du finner her med sunn skepsis, og så få man heller bli gledelig overrasket hvis alt som sto i profilen stemte :)

Skjult ID med pseudonym Hardbarka lø. 15 aug. 2009 12:07

Ble litt nyskerrig på hvem profil jeg nå da:)
Men herregud, det er jo tragisk da. Vedkommende kan ikke ha noen planer om dater siden hun tydligvis ikke er samme som på bilde.

Skjult ID med pseudonym Pia lø. 15 aug. 2009 12:09

Var jo en på forum for en tid siden, som innrømmet at han brukte bilde av en annen fordi han lignet. Og han synes det var helt greit! Hehe

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) lø. 15 aug. 2009 12:11 Privat melding

Slike bør kickes ut

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 aug. 2009 12:13

Sukkergutta er visst på jobb i dag også. De har allerede fjernet bildet hennes (hvis det i det hele tatt er en dame), og skal holde profilen under oppsikt. Han/hun er også pålogget nå. Så blir interessant om det dukker opp et nytt bilde snart, eller om hele profilen slettes nå som bløffen er avslørt.

@ jørgen
Selvsagt tror jeg ikke på alt jeg leser her. Jeg er da ikke født i går ;)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff lø. 15 aug. 2009 12:16

Man burde vel ha varslet Scanpix, så hadde hun/han fått en smekk på pungen økonomisk også?

Skjult ID med pseudonym mann27 lø. 15 aug. 2009 12:58

har ikke noe med tråden å gjøre men mitt profilbilde,forsvinner mitt på dagen vær dag,noen som vet hvorfor.

Skjult ID med pseudonym Løsbart lø. 15 aug. 2009 13:04

Vet du at hun er tysk, da? Selv har jeg et bilde i albumet mitt som er klippet ut av en nettavis, men det er likevel av meg.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 15 aug. 2009 13:10

Sikker på at ikke det var en norsk jente som var på tysk ølfestivak? Kanskje hun syntes hun var fin på bildet og ikke hadde så mange elektroniske?

Skjult ID med pseudonym calamity lø. 15 aug. 2009 13:15

bildet er tatt for flere år siden og har vært bruk i media flere ganger. Jeg har selv brukt bildet i en invitasjon til lønningspils på jobben, da inkl de to andre jentene og hver sin "mass" (tysk literseidel med øl)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 aug. 2009 13:20

@ Løsbart

Det var den andre grunnen til at jeg ikke ville legge ut nick'et hennes (eller hans?). Det KAN jo hende at det var henne, og at hun har blitt fotografert av en pressefotograf på en ølfestival i Tyskland en gang, iført sånne tyske bondejenteklær (dameversjonen av lederhosen, hva nå enn det heter) og med et litersglass i hånden, men sjansen er vel ikke særlig stor. Dessuten var det hennes eneste bilde, så det var ingen andre å sammenligne med, og det gjorde det vel ikke noe mer sannsynlig akkurat.

Og hvis du gjør et google søk på oktoberfest, beer festival eller munich beer festival så finner du henne på en haug av bilder der også. Pen blond jente med hvit bluse, blondt hår og et digert ølglass i hånda som smiler mot kameraet.

Tror nok det var en fake ja...

Skjult ID med pseudonym calamity lø. 15 aug. 2009 13:22

100% fake

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 aug. 2009 13:23

@ calamity

At det var et velbrukt, gammelt bilde var jeg ikke klar over, men det avgjør vel saken vil jeg tro. Men søt jente på bildet da, skal ærlig innrømme at jeg sendte en melding til henne og pratet litt jeg også for noen dager siden, før jeg kjente igjen bildet i dagsavisen i dag.

Skjult ID med pseudonym calamity lø. 15 aug. 2009 13:26

og jenta er en typisk Bavaria jente, blond, brune øyne og litt gyllenbrun hud, hvis jeg ikke husker helt feil. Men det er uoffisielt.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 aug. 2009 13:34

Kan ikke se øyenfargen hennes på det bildet jeg har, men utover det stemmer beskrivelsen bra ja. Hmmm, hvis det er en "typisk" Bavaria jente så burde jeg kanskje ta turen ned dit en gang :)

Vel, da er det vel definitivt avgjort at det var 100 % fake ja. Bra for min del at det stoppet etter et par-tre meldinger. Får håpe at det ikke er altfor mange andre som har utlevert for mye sensitiv informasjon, telefonnummere eller andre personopplysninger til vedkommende som står bak den profilen.

Skjult ID med pseudonym calamity lø. 15 aug. 2009 14:45

dra, Oslomann. Oktoberfestivalen kan abs. anbefales. Jeg blir med deg.

Skjult ID med pseudonym fifi lø. 15 aug. 2009 15:55

Jeg har sett Brad Pitt og Jude Law, sistnevnte var her en stund faktisk. Tenk, Jude Law her på norske sukker!! Jeg ble så glad og sendte melding, men fikk ikke noe napp. Han kan vel velge og vrake blandt de peneste..

Skjult ID med pseudonym TomTom lø. 15 aug. 2009 16:07

Jeg har sett ei som brukte portrettbilde av Celine Dion.

Skjult ID med pseudonym manly lø. 15 aug. 2009 16:18

Ja for lekre Horseface Dion drar virkelig oss gutta! Hahaha, shoot 'n MISS!

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 15 aug. 2009 16:23

@yourX - hadde det egentlig vært noe bedre med en forklarende tekst under bildet? "hei, ja dette er selvsagt ikke meg, men jeg syns han er en knakende god skuespiller".... snålt ville de fleste tenkt.
Selv skal jeg sporenstreks bytte ut alle mine bilder med Lon Cheney sminket som "the wolfman" - kommer ihvertfall til å få oppmerksomhet... ;-D

Skjult ID med pseudonym fysjom lø. 15 aug. 2009 18:00

Akkurat vært innom profilen til ei som hadde et 13 år gammelt bilde i albumet sitt..
Hva f*** kan jeg lære av et 13 år gammelt bilde?!?!

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 16 aug. 2009 16:31

Når en profil først er fake, så kan hvem som helst stå bak. Om det er en jenteprofil, så trenger det ikke var en jente som lurer.
Selv tror jeg tror at noen av de fake jenteprofilene er laget av menn....

For moro skyld, for å lure andre menn, eller for å se hvordan andre gutter sjekker.

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 16 aug. 2009 16:36

@vibe
Hmm - godt tips, det hadde jeg ikke tenkt på før... :-P

(mann 35 år fra Oslo) ma. 17 aug. 2009 08:29 Privat melding

Kryper til korset og innrømmer at jeg bruker bilder av Hugh Jackman i profilen min.