Alle innlegg Sukkerforum

Skrive brev ja

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 3 nov. 12:43

Etter en lengre periode her har jeg endelig skjønt hvorfor man får lite kontakt med mennene her : ) har nå registrert at de fleste har profiler på Mach.com, Møteplassen, Nettby, Bliknk osv,,,,er ikke rart de ikke har tid til å svare,,blir mange damer å holde orden på vet dere,,,ler,, ; ))))

Skjult ID med pseudonym Felix lø. 3 nov. 12:47

Det er mange av dere jenter som også har profil på de nevnte nett steder.
Jeg holder meg til sukker.no.
Synes det er like greit.

Skjult ID med pseudonym zukkern lø. 3 nov. 12:48

det er nok like utbrett blant jentene. Hva får vi tid til?

(kvinne 39 år fra Hordaland) lø. 3 nov. 13:35 Privat melding

jeg får tid til å svare på de mld jeg får,menn bør kanskje ikke jobbe heller? for da får han jo veeeeldig god til å svare på alle brev....
vel
får jeg ikke svar på brev,så går jeg ut ifra at han ikke vil ha kontakt,...
er på nettby og har hatt profil på mange forskjellige steder...
dessuten er det bare oslo folk her:-)

Skjult ID med pseudonym kravstor lø. 3 nov. 16:33

Lurer på hvordan trådstarter fant ut at guttene her har profil på alle disse stedene. Kanskje har hun det selv også. Jeg har prøvd en del steder, men har vært veldig lite aktiv på de fleste. Tror det er noen få players med bra profiler og bilder som nok kan få en del henvendelser. Det gjelder jo ikke for de fleste. Neppe noe særlig forskjell på gutter og jenter.

Skjult ID med pseudonym storesøste lø. 3 nov. 16:43

Hvordan vet hovedinnlegger at menn her inne har profiler på alle disse nettstedene? Har hun det selv kanskje? Da er det jo liten vits i å klage over at andre har det også.LOL

(kvinne 65 år fra Oslo) lø. 3 nov. 17:24 Privat melding

Betyr det noe at en går på forskjellige utesteder? På det ene stedet er det mye ungt fra hele landet, og mange forskjellige typer mennesker. Jeg tenker på Allias. Her på sukker er det kun de over 70% match som kommer inn på profilen min og ingen av det samme kjønn som kun ønsker vennskap.
Idag har jeg fått 10 meldinger på allias og på sukker har jeg ikke fått en eneste melding på en uke. Sånn er livet. Noen liker mora og noen dattern.