Alle innlegg Sukkerforum

Føler ikke at jeg kan være morsom, hjelp?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gutt19 sø. 16 aug. 2009 01:35

Hei, ser svært mange jenter er ute etter gutter med humor, men jeg føler meg aldeles ikke spesielt morsom og vet liksom ikke heller helt hva som kvalifiserer som morsomt hos jenter, er heller ikke god på å snakke med jenter generelt og føler alt blir feil å si. Hvordan kan jeg bli bedre? Tips til hva jeg bør si, hvordan man får dem til å le? Forstår ikke :(

Skjult ID med pseudonym Mammadalt sø. 16 aug. 2009 01:48

Begynn med din selvfølelse, kurs eller hva annet som må til, så kan det være du gjør deg mer uavhengig av hordan du opplever at andre (jenter) kanskje ser på deg. Å lære deg og slappe av uten å tenke på at du skal prestere noe er trolig noe å starte med... :-)

Skjult ID med pseudonym Hardbarka sø. 16 aug. 2009 05:06

Man klarer somregel å være morsom når man har kjemi..

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 16 aug. 2009 16:24

gutt19, man MÅ ikke være morsom eller vitsemaker selv, men å kunne le av og med seg selv og andre kan være "nok"

Men spør du meg så var mange som jeg aldri oppfattet som morsomme da vi var yngre, som er blitt morsomme senere i livet.
Jeg tror det har med å finne seg selv og tørre å slippe seg løs. Særlig overfor fremmede eller i nye settinger, og spesielt overfor det andre kjønn kan det være vanskeligere å være morsom.Og som ung er man kanskje litt mer usikker, litt famlende, og alle var litt opptatt av å være like kule/lik hverandre. Men man må stole på at man selv kan vurdere hva som er morsomt, du vet vel hva du selv ler av, så finner man vel lettere en som deler same humor.

Synes nesten introen til mailen din er litt morsom jeg - velformulerte, dønn ærlige, eller selvironiske kommentarer kan ofte var humoristiske. Tipper du har det i deg.