Alle innlegg Sukkerforum

Dateterskel!

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Hordaland) sø. 16 aug. 2009 12:15 Privat melding

Hvor høy er din dateterskel, må det være full klaff på profil, melde og chatte mye eller lite først, eller hoppe rett på date?

Om det er stor avstand, eine part reise til den andre, eller møtes halvveis?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 16 aug. 2009 12:33

Jeg tror jeg har en ganske lav dateterskel...
Av den grunn at jeg liker å møte nye mennesker og bli litt kjent uansett hva resultatet av daten blir.
Liker å møte folk ganske fort .. gjerne sende litt meldinger først. Av den grunn at det er lett å få for store forventninger.
Er ikke intressert i å treffe noen som bor for langt unna.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 16 aug. 2009 12:47

Lav terskel.

Raskeste date var ca 2 timer etter vi kom i prat en fredag ettermiddag/kveld. Det var kjempegøy og en stor suksess.

Seneste date var kanskje 6-8 uker etter første kontakt, fordi hun bodde på sørlandet og jeg måtte vente med å møte henne til hun kom til Oslo en tur for å besøke familie (det var uaktuelt for meg å reise helt til henne). Store forventninger og et helt galt bilde i hodet av hvordan hun ville være. Tipper hun opplevde det samme. Skikkelig nedtur og totalt fiasko.

Jeg foretrekker å møte jentene raskt, gjerne i løpet av noen dager og i det minste i løpet av et par-tre uker eller så, for nettopp å unngå å bygge opp et fantasibilde av henne eller få for store forventninger. Hvis ikke kjemien er der ansikt til ansikt hjelper det ikke at man har hatt en hyggelig korrespondanse på mail i forkant. Men kan selvsagt gjøre unntak hvis vi har funnet en god tone men hun har en god grunn til ikke å kunne møte meg på en stund (f.eks. at hun skal reise bort på ferie).

Er ikke interessert i å reise særlig langt, faktisk ikke ut av osloregionen, men synes det er helt ok å bli kjent med jenter andre steder fra så lenge de er villige til å reise hit den første gangen. Så jenter som har Oslo som et av søkeområdene sine, selv om de bor langt borte, er absolutt aktuelle. Men jeg spør ganske tidlig hvorvidt de faktisk har noen bånd hit og er i byen i blant.

(mann 43 år fra Hordaland) sø. 16 aug. 2009 12:58 Privat melding

Ett viktig og intressant spørsmål.....tror jeg har LAV terskel. men litt avvholden siden jeg aldri har gjort det før. (Jomfru)

Litt Enig med Oslomannen. Få det unna tidlig så man ikke bygger seg opp forventninger....men ikke HASTE seg inn i det. Det må vel føles tryggt og naturlig for begge parter. Gleder meg til MIN første....og gruer meg litt. Det er vel naturlig tror jeg?? hehe

Portero

Skjult ID med pseudonym R sø. 16 aug. 2009 13:13

@TS - Det bør være en ganske bra klaff på profil og kommunikasjonen må gå uhindret, for at en date i det hele tatt skal være interessant. Hvis de tingene er på plass, trenger jeg ikke vente i evigheter. Treff bør vel skje innen noen uker, hvis ikke har interessen en tendens til å dale.

@oslomann - Hva er det med dere som bor i Oslo, som tror at det er en selvfølge at det er de som bor utenfor byen som skal komme til dere? For meg er det ingen selvfølge i det hele tatt. Jeg bor under en time fra Oslo og hvis mannen ikke viser noen interesse for å bevege seg i min retning, har jeg da ikke tenkt til å slippe det jeg har i hendene for å reise dit han er. Uhøflig! Dette bør gå begge veier. Når du sier at det var uaktuelt for deg å reise til henne, fordi hun bodde på sørlandet, sier vel det nok om din interesse - eller mangel på. Du skal med andre ord sitte hjemme i Oslo og vente på at damene kommer til deg, så du kan slippe å gjøre noen innsats? For all del...

(mann 44 år fra Oslo) sø. 16 aug. 2009 13:26 Privat melding

Min terskel er lav, uten at det spiller noen større rolle. De damene jeg vil date har jo høy terskel..

;-p

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 16 aug. 2009 13:26

@ R

Og hvorfor skal jeg ikke vente på at jentene kommer hit til Oslo? Jeg spør faktisk bare de jentene som setter opp Oslo som fylke, men som bor et annet sted, om hvorvidt de faktisk er i Oslo i blant. Hvis de sier nei sier jeg bare at vi nok da dessverre bor for langt unna hverandre. Sier de ja så kan flørten fortsette og vi kan kanskje møtes en gang hun er i byen likevel. Hva er galt med det? Jeg er ikke interessert i å kanskje reise i flere timer for å møte en jente jeg bare har snakket med på nettet, og som jeg kanskje ikke vil finne tiltrekkende ansikt til ansikt - eller omvendt. Jeg har vært på nok nettdater til å vite at det å finne tonen med noen på chatten eller på e-post, eller til og med telefon, og det at det faktisk er kjemi der når man møtes ansikt til ansikt, er to forskjellige ting.

Skjult ID med pseudonym Løsbart sø. 16 aug. 2009 13:28

Selv bor jeg i Oslo, men å dra til Larvik eller Fredrikstad eller Gjøvik for en date er i prinsippet ikke noe problem for meg. Ikke at jeg har gjort det, men likevel... Å derimot dra til Kristiansund, Stavanger eller Tromsø ville vært mindre aktuelt, rett og slett fordi jeg ønsker at en første date skal være ganske uformell - det blir den ikke hvis jeg må sjekke inn på hotell, eventuelt håpe på at hun har et gjesterom, eller en ledig plass i dobbeltsenga hvis jeg er skikkelig heldig.

Skjult ID med pseudonym R sø. 16 aug. 2009 13:44

@oslomann - For meg sier det noe om hvor interessert du er. Nå har du kanskje en annen terskel for hvem du møter enn hva jeg har og da stiller jo saken seg veldig annerledes selvsagt. Hvis du møter damer bare for å møte de, så skjønner jeg det. Hvis du derimot velger å møte damer som du tror du kan like over tid, så forstår jeg ikke at en times biltur skal være noe problem? Dette burde jo gå begge veier.

Skjult ID med pseudonym Borat sø. 16 aug. 2009 13:44

Jeg hadde sporadisk kontakt med ei her på sukker over et par måneder, vi visste at vi skulle treffes en gang, men ikke når. Hun bodde et par timer fra Oslo(jeg bor i Oslo), så det var liksom ikke bare å sette seg i bilen å ta en tur. Men vi hadde full kjemiklaff både på meldinger, telefon og date... som forøvrig var hjemmelaget middag hos henne. Jeg kom på en fredag og dro hjem på søndag! (Og det var faktisk ikke noe alkohol i bildet. Ofte er det jo en øl eller 5)Og slik fortsatte det noen måneder...:) Jeg var faktisk klar til å flytte på meg for henne, noe jeg ikke hadde trodd i utgangspunktet...hm...man gjør mye hvis det stemmer.

Men ellers, lav dateterskel om det er noe man føler kan være riktig.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 16 aug. 2009 13:58

@borat
Hva skjedde ? Dette hørtes jo perfekt ut ... ?

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 16 aug. 2009 16:57 Privat melding

@atreju73- Er sant det, hjelper lite. :-/

Ved avstand har jeg ingen problemer med å kjøre et par timer en lør/søndag for en date, blir det lenger kan det vere greit å møtes på halvveien første gang.

Har opplevd at det som virker som gull via meldinger/chat/telefon, blir mindre edelt når man treffes. :-\

Skjult ID med pseudonym 29år sø. 16 aug. 2009 17:04

Så kanskje burde vi møte de personene vi egentlig ikke synes virker så spennende her inne istedenfor.. Det må vel bli "perfect match" da.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 16 aug. 2009 17:11

@siste gang
Men om du skulle møtt noen fra østlandet ,blir det ikke da dumt å møtes på halvveien?
Da må det jo bli en overnatting ?? Og det blir en lang føste date om man ikke har kjemi...

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 16 aug. 2009 17:21 Privat melding

@Smiley:o)- Neida, praktiske forsøk viser at det går fint, finnes gode Cafèer på Geilo

@29år- Det skal jeg ikke gå god for. :-D

Skjult ID med pseudonym guy sø. 16 aug. 2009 17:26

min terskel er så lav at den ikke finnes. Jeg er ikke interessert i en eller annen slags internet-kjæreste.

Tenker ikke på overnatting eller noe, men det må da gå an å møtes på en eller annen måte.

Skjult ID med pseudonym mp sø. 16 aug. 2009 17:29

@siste gang.
Nå har vi sett mange bilder av deg . Fint bilde :-)), men du behøver ikke sende det hver gang du skriver. Kryss av for vær anonym og nick navn, så vet vi hven du er :- Bare til orientering

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 16 aug. 2009 19:17

Hun kan stort sett være hvordan hun vil i meldinger, men hun må fange min interesse. Blir jeg trigget, så er ballen igang.
Slurver hun veldig i meldinger, så kan jeg miste interessen fort. Det vil si at hun aldri bruker store bokstaver, punktum, eller kanskje kun skriver med STORE bokstaver. En stor fordel om hun bruker litt smileys.
Sjarmerende, blomstrende eller velskrevne meldinger er de typene som faller best i smak her.

MSN og andre chatteprogrammer bruker jeg ikke lenger, og nekter å bruke det.
Meldinger frem til date, eller meldinger frem til tlf til date er det jeg aksepterer.

Avstand.. Helst innenfor 2 timer. Jeg er i ca. 10 byer i uka på østlandet, så det er lett for meg å treffe ei uten at hun trenger å dra langt hjemmefra. Jeg kan treffe hun med en gang, eller etter f.eks. 2. uker.

Jeg har kjemi med de fleste på telefon, og det blir desverre urealistisk. Jeg er for lett å snakke med på tlf, og jenter har en tendens til å tro at det er god kjemi mellom oss. Det er jo ikke sikkert kjemien er der når man treffes selv om den kan virke veldig bra på telefon.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 18 aug. 2009 22:13

Jeg har lav terskel. Noen kan være veldig vanskelig å tyde ut ifra profil og mail, derfor like greit å treffes for å se om det er "noe" der.
Ikke redd for avstander, men må planlegges litt mer :-)

Skjult ID med pseudonym Blu on. 19 aug. 2009 16:48

Interessant Sinner, jeg har en kompis som er fra utlandet og han har kommet fram til konklusjonen om at er man flink til å Date i Norge blir resten av verden ganske lett. Må si meg litt enig, virker nesten som den Norske kvinne og mann går litt i utakt, eller at våre sosiale antenner ikke er fult utviklet når det kommer til det amorøse plan. ;)

Selv er jeg helt enig når det kommer til at jeg ikke ser noe poeng i å vente over 2 uker for å treffe noen man tror kan være en bra person.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 19 aug. 2009 21:12

Er litt skummelt å titte frem under nisselua vet du, kunne jo være noen som tittet tilbake