Alle innlegg Sukkerforum

Lite eller mye tekst på profilen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rusty sø. 16 aug. 2009 23:52

Hva liker dere kort og konsis eller masse info?
Hva syens du om å legge ut personlig informasjon tilgjengelig for alle som klikker på deg?

Skjult ID med pseudonym ZomZom sø. 16 aug. 2009 23:53

Ca. 10 linjer i 2 av de 3 feltene er passe..

En fordel om du legger ut informasjonen til alle slik at du ikke luker ut noen potensielle. Er det noe du ikke kan vise, så ikke legg det inn.

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 16 aug. 2009 23:58

Det verste jeg vet er 2 linjer tekst i hver an "bolkene". Hva tror egentlig ei dame at hun får sagt på så lite som skal gjøre henne unik (eller ihvertfall ulik) i forhold til det store flertallet.
Gi meg noe å "arbeide" med - noe som sier noe om nettopp deg! Det er helt greit at du sikkert liker mye av det samme som de andre her inne (er vel sånn jeg og), men det er jo mulig å skrive noe som utrykker en personlighet da..

Hvis det er ting som er så personlig at du ikke ville nevnt det ovenfor alle (på en fest f.eks.) bør du nok ikke skrive det i en åpen profil. Greit at du skal tiltrekke deg "den rette", men husk at andre også kan lese det du skriver...

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 17 aug. 2009 01:33

Jeg liker det kort og greit, med masse info :-)
Er nok enig med mannigata, må være noe som treffer meg. Men det kan du faktisk få til med ett par setninger, hvis du formulerer deg veldig godt :-)

Skjult ID med pseudonym G29 ma. 17 aug. 2009 21:30

Er av typen som lett skriver mye... Blir kanskje litt overkill, men jeg liker ikke å lese profiler i stikkordsform selv. Da blir det jo bare trivielle fakta. Hva skal man da skille seg ut på? Skulle tro at en kvinne setter pris på en mann som kan formulere seg, men er jaggu ikke sikker... Når det er sagt har jeg fått flere komplimenter for min profiltekst, til tross for lengden, men blir jenter skremt av det også?

Skjult ID med pseudonym carmina ma. 17 aug. 2009 21:32

Korte innlegg. Ikke for mye skryt !!!!!!

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 17 aug. 2009 22:17

Det ligger mye informasjon i hvor mye tekst en person legger ut. Noen skriver i det uendelige om seg selv, mens andre knapt opplyser noe som helst.

Jeg har høvlet av ganske mye på min egen profil etterhvert, så den sier antakelig temmelig lite. Men, jeg skal legge til mer txt etterhvert. Tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Tulla ma. 17 aug. 2009 22:34

Lite eller lang tekst akkurat det samme, bare det inneholder noe om personen bak profilen.

G29 - jeg setter stor pris på menn som kan formulere seg ikke bare i teksten på profilen , men og når han sender mail. En del skriver kjempefine tekster på profilen men når de sender mail og en svarer de så er de så trege at jeg ikke orker å korrespondere videre med de. Føler at i ca 80% av de jeg har skrevet med ikke er med på å drive samtalen framover. I begynnelsen dro jeg samtalen framover, men nå gidder jeg ikke det hvis responsen på "driv" uteblir. Og dette gjelder menn som har har tatt kontakt med meg, en skulle jo tro da at interessen for å bli kjent var til stede.

Skjult ID med pseudonym Rusty ti. 18 aug. 2009 00:12

Fant en veldig god beskrivelse her:
http://www.universityofandy.com/site/universityofandy/course.do?id=11