Alle innlegg Sukkerforum

En mann til jul

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nøste ma. 17 aug. 2009 21:08

Jeg har funnet ut at jeg må skifte taktikk. Har oppdaget at jeg er i ferd med å miste futten og har nesten glemt at det er noe mer enn forumet her inne. Nå og da kommer jeg på at, åja, det var noe annet man var her for.

Så nå skal jeg angripe situasjonen slik jeg gjør med f.eks jobb, trening, oppussing og sånt. Sette meg et (del-?)mål og jobbe mot det :

Jeg skal kjøpe julegave til kjæresten min i år.

Ifølge et ukeblad jeg leste for lenge siden, hjelper universet meg å oppnå dette hvis jeg klipper ut et bilde av en innpakket julegave og limer det på en papplate og henger på veggen.

Vips!
(oppdatert resultatliste følger i desember)

Skjult ID med pseudonym Stjerne ma. 17 aug. 2009 21:11

Da begynner jeg å klippe også!!!!

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 17 aug. 2009 21:11

Hmm? Hva mener du med "det er noe mer enn forumet her inne"??
:P

Skjult ID med pseudonym bølle-per ma. 17 aug. 2009 21:13

Enig med TS.

Har vært kåt i hele dag, men har ingen å ta det ut på - tragisk.

Men, julegave? Må da gå an å dele en flaske rødvin? Går på polet imorra, jeg :-))

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 17 aug. 2009 21:16

@Elikapeka
Mulig det kan ha å gjøre med at du svarthjerter alle...?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 17 aug. 2009 21:17

Ah, men det ble jo så slitsomt med alle de brevene hele tiden, skjønner du vel..nå kan jeg virkelig bruke all energi på forumet:P

Skjult ID med pseudonym dame 30 ti. 18 aug. 2009 10:29

Hvis man skal dra den enda lengre....skal man visualisere alt mulig rundt det å ha kjæreste, se han/hun for seg osv! Man skal oppføre seg som at han/hun allerede er i livet ditt (som f.eks kjøpe julegave). Og ha en plass i sengen klar, reie opp, plass i garasjen o.l. Har lest den boken "The secret" som artikken er inspirert av... Forbannet tull i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 18 aug. 2009 12:01

Så hvis man klipper ut et bilde av en ring og limer det på det pålimte bildet på papplaten på kjøleskapet så blir man gift også da eller...? Hjelper det hvis jeg klipper ut en julegave og limer den på en dame som er klippet ut tidligere også... :-P

Skjult ID med pseudonym tira ti. 18 aug. 2009 12:31

det kan vel ikke skade å forsøke ;)

bare jeg nå får lagt ut bilde og oppdatert profilen så må det jo bli kjøreste til jul ;)

Skjult ID med pseudonym ...! ti. 18 aug. 2009 14:48

Synd for Brad Pitt, men nå har jeg visualisert Angelina Jolie boende hos meg en stund, og kjøpt inn klær til adoptivbarna hennes og henne, så nå er det nok bare snakk om kort tid før det blir skilsmisse der i gården og hun flytter til Norge. Universet skylder meg såpass.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 18 aug. 2009 15:48

...! Trakk på smilebåndet av innlegget ditt, kanskje mest fordi du ikke hadde smiletegn etter Universet skylder meg såpass...

Jeg tror jammen jeg blir med i visualiseringsklubben, jeg også.

PS: Virker det selv om man ikke tror så mye på det?

Skjult ID med pseudonym Nøste ti. 18 aug. 2009 18:22

Etter det jeg har skjønt så er det mest effektivt hvis man ikke går rundt og tenker på at man ønsker seg det. Man skal visst bare "planlegge" en gang for alle at det er det man skal oppnå. Eller noe.

Så nå har jeg altså planlagt at jeg skal kjøpe julegave til kjæresten min i år.

Kjøper selvsagt ikke julegave hvis jeg ikke har kjæreste innen 24.desember, men sånn skal man visst _ihvertfall_ ikke tenke, så det er ikke et alternativ. Og man skal heller ikke bli overrasket når man sitter der og har oppnådd det man planla, men bare tenke at selvfølgelig ble det sånn, for det var jo alltid meningen.

Hm.

Skjult ID med pseudonym ...! ti. 18 aug. 2009 18:38

'Overtro' kalte man sånt før i tida.

Selvsagt er det en fordel å være positiv og tenke fremover og gjøre positive ting for å nå et mål istedet for å sitte på rumpa og være negativ... Så sånn sett 'funker' det jo i prinsippet.

Jeg har noen venner som lever etter The Secret, og det er både creepy og slitsomt. Det blir så falskt når de stadig vekk forteller i Facebook statusen at de er så fantastisk lykkelige og at de *vet* at de snart får dette og hint. De skriver dette i statusfeltet for liksom å fortelle universet hva de ønsker på en 'diskret' måte; det oser lang vei at det er dét de prøver på og det blir falskt for meg; falske følelser.

Jeg tror ikke det er så positivt i lengden heller, fordi man da gjerne fortrenger det som faktisk *er* negativt, og ikke tillater seg selv (eller sin omgangskrets) å være kritisk innstilt til konseptet, eller deler av tilværelsen. Det blir en ny religion der man ekskluderer 'ikke-troende' fordi de ikke bygger opp under overtroen.
Ikke bra.