Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym undrende sø. 4 nov. 2007 18:02

Her på sukker har mange bilder av alt mulig rart i albumet sitt, rett som det er finner jeg bilder som er av steder jeg blir veldig nyskjerig på hvor er tatt hen, da sender jeg en mail og spør om det.
Det har ikke skjedd en gang att noen har svart meg på det.
Hva kommer det av, blir de fornærmet fordi jeg er kun intresert i bilde? hvorfor har de da lagt ut det bilde, ofte er jo ikke personen med i bildet heller.

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 4 nov. 2007 18:53

Helt alvorlig, jeg har vansklig for å tro at du er seriøs nå. På Sukker er vi til stede, i alle fall jeg, for å møte en partner. Om det dukker opp en mail i innboksen min blir jeg gjerne litt forventningsfull, hvem er dette mon tro....? Om det da kommer spørsmål om hvor bilde nr.3 fra venstre er tatt og ikke noe mer syns jeg der er en svært unødvendig melding å få, for å si det forsiktig. Beklager men det blir "støy" i min bok.

Skjult ID med pseudonym fotograf sø. 4 nov. 2007 18:58


Tar ikke lange tiden å svare på foto-info. Svarer også folk som spør om ting jeg har skrevet i profilen, selv om det er personer som normalt ikke hadde fått oppmerksomhet fra meg. Skader ikke å være litt hjelpsom ;-)

Skjult ID med pseudonym tralala sø. 4 nov. 2007 19:07

Jeg hadde greitt svart på sånne spørsmål. Men jeg svarer jo alle da, er vant til å være høflig og grei mot folk.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 4 nov. 2007 20:55 Privat melding

men organ jeg kunne vært enig med deg hvis det var bilde av deg i et landskap og jeg spør hvor det er tatt men her er det bilde kun av landskapet, hvis du ikke vil ha spørsmål om det bilde hvorfor legge det ut da?

Skjult ID med pseudonym jente 31 sø. 4 nov. 2007 20:58

Det kan jo være ment som en start på en samtale... så jeg ville nok svart . (hvis jeg likte profilen til han som spurte,da... he he he)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 4 nov. 2007 21:15 Privat melding

Ja hvis man liker profilen er det vel klart at man svarer men er det ikke greit uansett, for og være litt hyggelig, så opptatt er man vel ikke

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ma. 5 nov. 2007 08:40

Dersom noen sendte en kun om ett bilde hos meg, så ville jeg regnet det som en start på en samtale på lik linje som en hvilken som helst annen melding her inne.
For min del er dette en side jeg kun bruker for å treffe potensielle kjærster, jeg er ikke her for å småprate med fremmede jeg ikke finner interessante som mulig partner, og svarer derfor stort sett ikke på meldinger fra folk jeg ikke er interessert i åbli kjent med.

Kan godt hende jeg hadde svart, men god mulig ikke også, hadde kommet helt an på hvem som spurte, hvordan det ble spurt og mitt humør og overskudd, rett og slett.

så som i alle de andre trådene her om hvorfor folk ikke svarer, så blir vel svaret det samme her; mange velger å ikke svare på meldinger fra folk de ikke ser er interessante som mulig partner.