Alle innlegg Sukkerforum

På 1. date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Red ti. 18 aug. 2009 13:29

Er ei jente løs hvis du har sex på første date? ja, jeg sier jente. vi snakker mye om likestilling nå i det 21. århundre men når det kommer til sex er det fortsatt jenter som blir stempla som billige når de har ligget med mange. Sånn er det til og med i retten

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 18 aug. 2009 13:39

Det synes jeg ikke hun er. av og til så får man bare en utroligb tenning på hverandre, og hvis begge to er voksne så ser jeg ikke noe galt i at man har sex med hverandre, og jeg synes ikke noen kan kalles løs pga det.

Hvis hun derimot finner seg en ny fyr 2-3 ganger i uka, så vil jeg kalle henne løs! Og det vil jeg forsåvidt gjøre med en gutt som gjør det samme også!

Skjult ID med pseudonym Scorpio65 ti. 18 aug. 2009 14:36

Samfunnet vårt er fremdeles preget av dobbeltmoral og annen "faenskap"....dessverre....
At kvinner har de samme lystene som menn er for meg helt naturlig, og at man utøver de lystene på den måten man ønsker er vel også helt naturlig! Hvorvidt en mann/dame er løs eller ikke er vel en oppfatning som skifter i takt med hvilke normer majoriteten i samfunnet innordner seg etter. Om jeg havner i køya på første daten så er vel det en sak mellom meg og den aktuelle kvinnen, og jeg ville neppe finne på å bruke det som et argument mot å treffe henne igjen... ;-) Vi var jo tross alt der begge to... Jeg kjenner "mange" kvinner som har faste elskere eller alternative "løsninger" for sine behov, og finner vel ikke det spesielt unaturlig heller! At man beskytter seg tar jeg som en selvfølge.

Anekdote:
Ei jente jeg kjente tidlig på 80-tallet stilte opp i en billedserie i Alle Menn om BH'ens historie. Hun var avbildet fra livet og opp, og hadde da selvfølgelig på seg en bh... Hun fikk virkelig gjennomgå og ble støtt ut i det ytterste mørke, for slikt gjorde man rett og slett ikke... Dette var på samme tid som alle hadde seg med alle på jevnlig basis...forstå det den som kan.... :-S

Skjult ID med pseudonym Red ti. 18 aug. 2009 14:48

stakkars jente

Skjult ID med pseudonym ...! ti. 18 aug. 2009 14:50

Enig med Spantax.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 18 aug. 2009 15:06

Kan bare si meg enig med Spantax jeg også.

Skjult ID med pseudonym Pøh ti. 18 aug. 2009 15:43

Og hvis mannen/gutten sier nei til sex på første date, så blir han stemplet som en idiot.

Skjult ID ti. 18 aug. 2009 15:47

... Eller homofil. Eller kanskje impotent...

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 18 aug. 2009 15:47

@Pøh
da er det i tilfelle den som stempler han som er idioten i min bok...

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 18 aug. 2009 15:53

Forstår meg ikke på all den stemplingen. Hvorfor driver folk med slikt? Så lenge det man gjør ikke skader andre er det ingen som trenger å mene noe om det. (Det er min mening om saken.) Kardemommeloven er hellig!

Skjult ID med pseudonym TheBlob ti. 18 aug. 2009 17:05

Jeg har hatt sex med tre jenter herfra på den første daten, og har ikke vurdert de noe anderledes enn de jeg har hatt sex med etter den andre daten. Flotte damer alle sammen.

(mann 32 år fra Oslo) ti. 18 aug. 2009 17:21 Privat melding

Et jævlig artig paradoks i så måte er at de aller fleste guttene jeg prater med bruker nedsettende ord om damer som er komfortable med egen seksualitet (hore, sklie, løs, tøs), SAMTIDIG som de klager over at det er så urettferdig og vanskelig å hooke opp med damer på byen.

Hadde bare mannfolk sluttet å skyte seg så konsekvent i foten og ødelegge for seg selv som om de var på personlig oppdrag fra Gud, hadde vi ikke sett så mange frustrerte folk her inne.

Peace and love <3

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 18 aug. 2009 17:29

Jeg har hatt sex på første date .... men jeg har en liten tendens til å fort miste interessen etterpå.. (Litt "mann" akkurat der )
Liker å få litt følelser før jeg "hopper i seng" med noen da betyr det mer for meg og det er større sansyelighet at det blir noe mer seriøst ut av det.

Det finnes jo selvsagt ingen regel uten unntak , men alikevel.... :o))

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 18 aug. 2009 18:04 Privat melding

hmmm...skal jeg si noe om det liksom. Ja. Sjelden har hatt sex på første date, men hvis jeg likte den personen så eneste ting jeg tenkte på de neste dagene er når jeg kommer til å ha sex med ham. Men jeg er jo fra et land hvor en kvinnes sexualitet er totalt ignorert. Da ble det mye frustrasjon. Husker til og med mor sa til meg at jeg skulle ha vært en gutt når det kommer til meg og sex. men nå er jeg i Norge, voksen og dritter hva andre synes. Selv de som synes jeg er en hore kommer gråtende på knær tilbake å be om å ha meg så....i guess hore er ikke so verst da. bedre enn en nonne :-P sex er bra, men bra sex er enda bedre :-D

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 18 aug. 2009 19:08

Det evige spørsmålet om hvorfor jenter blir stemplet som billige når har sex med mange, kontra gutter som liksom får høy status når de gjør det samme. Det snakkes alltid om likestilling i disse sammenhenger, men hvem er det som stempler jenta som billig, og fryser henne ut av venninneflokken (oftest grunnet sjalusi)? Hvem er det som villig velger å gå til sengs med en gutt som de vet at har ligget med 2 andre samme uka, og synes han bare er såå kjekk og sjarmerende?

Mange gutter foretrekker sikkert at dama ikke har hatt veldig mange tilfeldige sexpartnere, men det går det vel stort sett på hvor godt de tror hun egner seg som kjæreste. Evner hun å knytte seg følelsesmessig til ham, og hvor stor er sjansen for utroskap? De synes kanskje ikke det er så veldig fett å ha en kjæreste som flere av kameratene kjenner intimt fra før. Så hvorfor føler ikke kvinnene tilsvarende skepsis for gutter som har ligget med halve byen, har pådratt seg utallige kjønnssykdommer, som er følelsesmessig avstumpet, og som egentlig ikke bryr seg en dritt om dem? Det får de nesten svare på selv, men gutta har i hvert fall skjønt at disse karene er udugelige som kjærester.

De fleste vil ikke stemple noen som billige etter et og annet tilfelle av tilfeldig sex. Det går vel heller på mengden tilfeldige partnere, i forhold til hvor mange *seriøse* forhold personen har hatt tidligere. Selv blir jeg skeptisk hvis ei jente over 32 ikke har hatt minst ett forhold som har vart i 2-3 år. Har hun vist at hun også klarer seg i langvarige forhold, spiller det ingen rolle om hun har tilfeldig sex mellom disse forholdene.

Skjult ID med pseudonym elli ti. 18 aug. 2009 19:38

@gear - veldig bra, du må si dette til alle de mannfolka du snakker om! : ) Skulle gjerne likt å høre hva de har å si til dette paradokset hvis du presenterer det for dem - gjør du det og skriver her hva de sier?? : ) jeg har påpekt lignende selvmotsigelser noen ganger og det er veldig morsomt : )

@smily 17:29: - enig med deg, men personlig ville jeg kanskje lagt litt mer vekt på "ingen regel uten unntak" ; )

Skjult ID med pseudonym Spantax ti. 18 aug. 2009 19:48

@wintermute
Helt ærlig så tror jeg ikke det har noe med at gutta tror ei jente som har hatt mange partnere ikke evner å knytte seg følelsesmessig. Jeg tror det har mye mer med sjalusi og usikkerhet på seg selv å gjøre! Mange gutter/menn blir rasende når de finner ut at kjæresten deres har hatt flere partnere enn de har. Om de får mindreverdskomplekser, og blir redd for at hun skal sammenligne de med de andre hun har hatt vet jeg ikke, men jeg tror ikke det er så mange av de som reagerer negativt på noe sånt som gjør det fordi de er bekymret for om hun vil klare å knytte seg følelsesmessig...

jeg kan ikke si at jeg synes det spiller så stor rolle. Det er jo den personen hun er i dag, og den personen hun er sammen med meg, jeg er interesert i!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 18 aug. 2009 19:54

@Spantax har helt rett ... Det ble snakk om tidligere partnere etter en runde i sengehalmen med en x ... ( som er helt idiotisk å diskutere men alikevell) Da det viste seg at jeg hadde "hatt" flere enn han ble han påtte sur og ble mer og mer avisende, til han tilslutt forsvant. :o/

Skjult ID med pseudonym elli ti. 18 aug. 2009 19:57

jeg synes forøvrig at det er helt uroilg at vi fortsatt diskuterer dette temaet, det burde være unødvendig i dagens samfunn, men det er mange som er mye mer konservative enn meg, så det er vel derfor..

Det burde være så enkelt som at dersom to voksne mennesker har lyst til å ha sex sammen så kan de gjøre det, uansett om det er 1., 2. eller fjørtende date!

(mann 37 år fra Oslo) ti. 18 aug. 2009 19:57 Privat melding

La folk drive med hva de vil.

Som jeg har nevnt tidligere så tror jeg menn som stempler damer som billige, er usikre på seg selv og misunnelige siden de har svært lite sex selv.

Eller så er jeg enig med Wintermute. De fleste av oss vill sikkert foretrukket at dama ikke har ligget med "alle". Vet jeg høres litt hyklersk ut, men hva hun har gjort før meg er ikke så veldig viktig. Så lenge hun oppfører seg når hun er sammen med meg. På den annen side så er jeg uenig med deg at gutter som ligger med halve byen. Disse kan være gode kjærester. Har kompiser som passer godt inn i denne kategorien. Når de først får seg dame så er de like hyggelige og trofaste som en hvilken som helst annen person.

Tror faktisk at gutter som kaler jenter billige og klager på at "badboysene" tar alle damene ofte kan være de samme folkene. Lettere å rakke ned på andre en å ta tak i seg selv.

Skjult ID med pseudonym gear ti. 18 aug. 2009 20:39

@elli: de fleste gutta har (heldigvis) ikke tenkt på det før. Jentene synes det er veldig kult og avslappende å slippe å bli dømt for deres seksualitet for en gangs skyld. Gladjenter kaller jeg det! :D

Skjult ID med pseudonym Blender ti. 18 aug. 2009 20:51

Vil hun, er hun billig. Vil hun ikke, er hun lesbisk.
Sånn er det bare

Skjult ID med pseudonym ing ti. 18 aug. 2009 21:09

Det heter ikke laus, det heter raus, som vi sier i Trøndelag;)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 18 aug. 2009 21:27

Enig med flere her, kommer mer an på hvor ofte man finner seg ny partner. Ikke nødvendigvis negativt å havne i senga på første date.

Skjult ID med pseudonym gear on. 19 aug. 2009 00:35

yourx: your my partner in crime!

Er for øvrig helt enig i det du sier, halvsannheter stammer fra feighet, og jeg har mange svin på skogen der selv - bevares. Men fy f... så mye man får igjen for å vise mot og å være ærlig. Fra mitt ståsted er det 1000 ganger bedre å behandle andre med ærlighet (respekt) og gi de sjans til å forbedre seg (eller gi de en pekepinn på hvor forholdet går, for den saks skyld, så slipper den ene parten å bruke tid på et dødfødt prosjekt)!

Det er i hvertfall hva jeg forventer meg av omgivelsene, og ikke minst hva jeg forventer av meg selv. Men peace and love, det de fleste trenger er erfaring og å presse seg selv litt? =)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 19 aug. 2009 00:38 Privat melding

Gud, for et deilig innlegg å lese, gear!

Sånt er for meg er langt mer tennende enn roser og smiger for å si det sånn! ;-)

Er så enig så enig!

Skjult ID med pseudonym gear on. 19 aug. 2009 10:41

Takk, jeg var full (av inspirasjon) =) =)

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 10:53

Ikke nødvendigvis. Men om hu ligger med alle kompisene dine den påfølgende uka vil jeg si ja.

Skjult ID med pseudonym Jenta on. 19 aug. 2009 11:48

har ei venninne som fikk mange hose og tøse bemerkniner fra noen av guttene i klassen da vi gikk på vgs fordi hun (ifølge dem) ''pulte på alt som hadde pikk (unnskyld språket), men det er ikke sant.. det var bare det at de kjente noen av de hun hadde hatt sex med og at hun kan ha litt samantha (fra sex og singelliv) tendenser.. men hun er ei kjempe grei jente, men det er så synd at de aldri så det. særlig når de skrøyt av hvem de hadde pu't