Alle innlegg Sukkerforum

Svar på mail.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Felix sø. 4 nov. 2007 21:31

Burde det ikke være høfflighet å svare på mail, selv om man ikke liker vedkommendes profil og bilde?
Tar jo ikke lang tid.

Skjult ID med pseudonym bare lurer sø. 4 nov. 2007 21:39

Hva skal man skrive da? Takk for mail, men jeg er ikke interessert? Da synes jeg faktisk det er bedre når folk ikke svarer meg. Jeg ser hvis vedkommende har lest mailen min, og dersom han ikke svarer klarer jeg fort å trekke slutningen at han ikke er interessert...

(mann 53 år fra Vestfold) sø. 4 nov. 2007 21:46 Privat melding

Syns det sier noe om den personen som ikke gidder å bruke litt energi på en tilbakemelding.....er nok da ikke den personen jeg leter etter. Det går vel litt ut på at vi kan ha litt respekt for våre medmennesker, selv om det ikke er en potensiell partner...

Skjult ID med pseudonym munter sø. 4 nov. 2007 21:48

Enig med bare lurer. Men var inne på en annen datingside, der hadde de en knapp for å takke høflig nei. Det syns jeg var ganske greit. For oss latsabber iallfall :)

Skjult ID med pseudonym bare lurer sø. 4 nov. 2007 21:51

manglende respekt har ingen ting med dette å gjøre

Skjult ID med pseudonym tingelinux ma. 5 nov. 2007 00:05

Ah, dette må være tråd nr 110 med samme emne ...

Jeg kan fortsatt ikke fatte og begripe hva som er problemet med at noen ikke svarer. Svarer man ikke er man ikke interessert - enkelt og greit!

Hva skal man med en tilbakemelding på det med mindre man er mentalt på alder med en fjortenåring?

Man kan fort motta 10-15 mail, kanskje mer for det jeg vet, i postkassen i løpet av en session på sukker.no. Forlanger trådstarter da at man skal bruke tiden på skrive høflige avslag til de som man ikke er interessert i å ha kontakt med? Det er jo som regel bare et fåtall som er interessante uansett.

Som "bare lurer" sier så handler dette ikke om manglende respekt. Etter min mening handler det om å prioritere hva man vil bruke tiden på her inne. Ofte kan man dessuten risikere å få ganske så surmagede tilbakemeldinger hvis man tar seg tid til å skrive et høflig avslag - nei, takke meg til.

Skjult ID med pseudonym kremtoppen ma. 5 nov. 2007 00:17

La meg gjette at tingelinux er en dame? :)
Tror nok at man må innse at det i det fleste tilfeller er stor forskjell på mengden av meldinger som en dame og en mann får.

De fleste menn her er jo overlykkelige hvis det ligger en mail og venter på dem når de går inn på sukker, men som tingelinux sier så kan jo enkelte få 10-15 meldinger i løpet av den tiden de er innlogget. For en mann er det da selvsagt ikke noe problem å svare på de meldinger som kommer inn, mens det blir straks mer jobb for mange damer :)

Mitt råd er at hvis man ser at melding er lest og man ikke har fått noe svar, så er det beste bare å innse at personen ikke er interessert.
Et lite triks kan jo eventuelt være å forbedre sin profil, bytte bilde og og skrive en ny og bedre melding som kansje gjør deg litt mer interessant for den du kontakter :)

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 5 nov. 2007 01:44

Hei tingelinux! Tidsbruk er et vikarierende argument for ikke å svare, du har ikke lyst, punktum og det må du få lov til. Om tidsforbruk er et reelt argument så kan du skrive en høflig standardavvisning som du copy+paste og sender i vei, tar sikkert 10 sekunder. Om det er flere du må si nei til kan du risikere å bruke +/- et minutt av din tid, huff huff.
Om det kommer en høflig invitt til kontakt, av romantisk slag el. lign., er et svar på sin plass syns jeg. Og ja, temaet er egentlig utdebattert.

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ma. 5 nov. 2007 08:28

vær mot andre som du ønsker andre skal være mot deg - er ett motto jeg synes er fint.
Derfor skriver jeg heller ikke høflige avvisninger, siden jeg foretrekker stillhet fremfor høflig avvisning selv når jeg sender meldinger til gutta.

Og at alle jenter får masse mailer og alle gutta er sjeleglade bare de får en melding, er også bullshit! Jeg synes jeg leser om jente etter jente som skriver her at de sender meldinger og ikke får svar de også, så forskjellen tror jeg faktisk ikke er så vanvittig stor.
Leser også om flere jenter som ikke får særlig til meldinger, og som ikke skjønner dette pratet om at jenter blir nedrent mens gutta ikke hører noe.

Har ikke noe med at de som ikke svarer er mennesker som ikke har respekt for folk, men fordi vi oppfatter ting forskjellig og bruker forumet forskjellig.

Og som tingelinux sier, noen av oss har faktisk opplevd å få ganske surmagete svar når vi høflig avslår, det kan også være en årsak til at man slutter å bruke tid på folk man ikke finner interessante.

Skjult ID med pseudonym undrende ma. 5 nov. 2007 13:07

men tingelinux du bruker jo tid på og svare her på forumsiden, på et tema som iriterer deg men svarer ikke en fremed som sender deg en hyggelig mail ????

(mann 53 år fra Vestfold) ma. 5 nov. 2007 13:26 Privat melding

Skjønner at det blir vanskelig å svare når en får surmagete tilbakemeldinger...var ikke klar over det....Får bare si...."GUTTER SKJERP DERE"!!!! :-)))

Skjult ID med pseudonym Alpha26 ma. 5 nov. 2007 22:16

Same old, same old.
Noen ting vil aldri forandre seg, delvis pga kvinners selektive utvelgelse om hvem som skal få svar frå dronningen selv. I noens øyne er vi mannfolka kun de hardslitene maurene i en maurtuve. Vi skal gi og gi, og kun noen få heldige utvalgte skal få æren av å få dronningens oppmerksomhet.
Så lenge vi mannfolka gidd å skrive mld som en ilder i verste løpetid, så kommer nok problemet til å bli slik for evig tid...face it, jentene har ballegrep på oss gutta....
Når noen nevner att problemet også er den andre veien, så lurer jeg virkelig hvordan fordelingen er....tror noen igrunn problemet er likt fordelt...neppe folkens!

(mann 44 år fra Østfold) ma. 5 nov. 2007 22:42 Privat melding

Ææhh, det er vel lungt, hvorfor pokker skal man på liv og død ha et svar? Om lulla ikke liker profilen din skal hun vel få slippe å gi deg et svar. Og dere vet, gir en søt lulle dere lillefingeren........:-))

Skjult ID ma. 5 nov. 2007 23:16

Noen ganger svarer jeg andre ganger ikke..
Jeg er vel veldig enig m tingelinux holdninger.
Men en ting burde den enkelte selv reflektere over..
Være realistisk, tenke over, hva har jeg å tilby i forhold til den andre?

Er man omtrent på "samme" nivå..
Et minimum er å lese vedkommenes profil se om man faktisk har noe til felles. Om man har noe å tilføye hverandre i RL.

Hvorfor skal jeg gidde bry meg om en fyr som kun ser bildet sier "å du var søt, bli kjent"
Jeg blir faktisk nesten provosert over hvor korttenkte mange er.
Så kan jeg vel si..de fleste jenter som meg feks som er 38 og veldig "jentene", jeg synes faktisk ikke en på min fara alder er en særlig passende partner.
Uansett hvor "ungdommelige" og flotte dere selv synes dere er.
Og synes det blir håpløst om han bor på andre siden av landet.
Det er faktisk lovt å tenke litt..

Skjult ID med pseudonym hingsten. ma. 5 nov. 2007 23:25

Du er nok ikke alene skjult "ID".....

Det er mange som deg...det meste må stemme.. gjerne litt mer enn det meste....

Og her hopper dere inn og regner med at de som ikke finnes ute blant dine kolleger.. og venners venner.. de florerer her inne...

Iblant tar dere noen glass vin og blir litt lystige... ikke alle antakelig men tilrekkelig nok for min del..

og våkner opp en søndag.. er egentlig ikke sånn....

og sånn vil det nok for mange fortsette til tidenes morgen.. eller i til tiden i gynge-stol.. med tanker tilbake... hva hende.... ref. en vits.. damene ( eller herrene) kom jo aldri..

Det var vel faktisk en grunn til at de fleste har havnet her...eller.. vrrinsk...