Alle innlegg Sukkerforum

Til Dere kvinner!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Teak on. 19 aug. 2009 00:32

Lurer på hvorfor alle dere er single? Dere er jo flotte og pene fleste av dere her inne.
Er dagens kvinner for kravstore? Eller venter dem på den perfekte mann?
Finnes det, nei dessverre , så gjør det ikke det:( Alle har sine feil...

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 19 aug. 2009 00:33

Are you stupid or just a little slow?
Selvfølgelig venter alle på den som er perfekt - for dem.

Skjult ID med pseudonym Teak on. 19 aug. 2009 00:39

Det finnes ikke en perfekt kvinne elr mann det er ikke mulig det!!!
Man må nok senke sine krav litt her elr, så er det dessverre stor fare for at fleste av dere her inne blir evig single!!

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 19 aug. 2009 00:39

Kjenner du irriterer meg litt, men det er kanskje feil tråd for dette temaet.

Ingen er jevnt over perfekt, da alle har forskjellige definisjoner på perfekt. Men det finnes nok en perfekt person for både den ene og den andre.

Skjult ID med pseudonym Teak on. 19 aug. 2009 00:41

Liker å provosere, men tenk over det hvorfor er du singel?
Kansje du har for store krav til drømme mannen!!

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 19 aug. 2009 00:42

Provosere med dumhet funker det.

Et spm. Tar du virkelig en pustepause mellom ordet "drømme" og "mann"?

Skjult ID med pseudonym Teak on. 19 aug. 2009 00:43

For all del fortsett å drøm:-) Men en perfekt mann det tror jeg du aldri vill få!!
Det tror jeg er umulig å få...

Skjult ID med pseudonym eliseb on. 19 aug. 2009 00:44

Det skal jeg loveræ det ikke er.

Skjult ID med pseudonym Teak on. 19 aug. 2009 00:46

Får håpe du finner det får din del...

Skjult ID med pseudonym Teak on. 19 aug. 2009 00:59

Er nok stor fare for mange av oss her inne at vi blir evig single. Vi stiller rett og slett for høye krav til våre framtidige partnere..
Vi må nok sette ned våre krav litte gran hvis vi skal være så heldig å få oss en partner her på sukker.
Har lest flere profiler her inn og klikker meg fort videre. Blir skremt av sånne kravstore profiler.

Skjult ID med pseudonym ?? on. 19 aug. 2009 01:29

Første bud er vel å gå i seg selv å se hva man kan tilby.... Jeg er sikker på at de fleste kan finne en veldig bra match. Hva man ønsker er jo individuelt, og takk og lov for det! Men hvis man tror at man skal leve på en rosa sky resten av livet har man vel bommet litt...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 19 aug. 2009 07:52

Skjønner ikke helt hva som er så provoserende med denne tråden jeg...

Forventer ikke finne noen som er perfekt .. er ganske flink til å overse små dumper i veien.. :o)
Men vil ha en jeg liker som liker meg tilbake ... er det så mye å kreve da?
En som får meg til å smile når jeg tenker på han .... En som vil dele de enkle ting i hverdagen med meg.

Skjult ID med pseudonym clin on. 19 aug. 2009 08:56

Hei Smily
Jeg har ønsket det samme,men det er ikke så lett likevel...

Skjult ID med pseudonym qwana on. 19 aug. 2009 09:17

Forventer heller ikke det perfekte, men å ta noen bare for å ikke bli stemplet som "en som har for høye krav", det er ikke særlig aktuellt. Har møtt flere hyggelige og bra menn her, men fra der til å ville gå videre, er det dessverre langt, har ikke noe med høyde, hvor mye de tjener, hvor mye de klatrer i fjellet eller andre ytre faktorer å gjøre. Det er det lille, som man ikke kan beskrive, men som man vet er der når man kjenner det.

Men om man får litt sommerfugler, så burde man kanskje være flinkere til å gi ting litt tid og det er kanskje problemet for mange her inne, man er redd for å gå glipp av andre kontakter man har eller man har så mange dater på en gang, at alt renner ut i sanden, mange fallgruver med nettet...ting er som oftest ikke bedre bak neste profil, selv om daten ikke legger ned dolokket etter seg.Alt er ikke perfekt hele tiden og man vil helt klart finne ting ved folk, som man ikke er like glad for underveis, men etter litt erfaringer i livet, så vet man at feil kan graderes...jeg kan helt klart leve med en som må ha en ettermiddagslur på sofaen, ikke trener 5 dager i uka, roter litt eller ikke er like mørk i håret som han var/eller er blond...men jeg kan ikke leve med en som er sykelig sjalu, aldri gidder se barna sine eller andre ting på samme skala...


Lykke til alle sammen:)

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 09:41

Mye flotte damer her inne, helt sikkert. Men jeg tror en del av alle disse tolkningene folk (damer) gjør seg fører til at de spenner ben på seg selv.

Eksempel:
Om man som mann svarer fort er man desperat og har ingenting annet å gjøre enn å henge her. Sannheten kan være at man er vant til stress i jobb eller studier og har ingen problemer med å gjøre flere ting på én gang (multi-tasking). Så om man klarer å sjonglere skrivingen på forumet med å svare folk raskt mens man samtidig gjør jobben sin, så blir man allikevel avskrevet som desperat eller det som verre er. Sannheten kan isteden være at man er effektiv og målrettet.

Et annet eksempel:
Om man setter et hjerte eller sender en melding blir dette tolket i alle mulige retninger. Det burde være enkelt: En melding eller et hjerte indikerer interesse, ingenting mer. Det burde ikke være en deal-breaker eller en deal-maker. Det er en start, en begynnelse. Men ofte virker det som om det blir tolket negativt av mange.

Selv setter jeg et gult hjerte på de profilene jeg synes er interessante for meg. Har man ikke fått noen som helst tilbakemelding i løpet av en ukes tid, hjerte eller melding tilbake, anser jeg det som at man ikke var interessant nok for dama og deretter setter jeg et sort hjerte. Da synes jeg vedkommende har fått plenty av tid til å gjøre noe med saken. Er man for sjenert til å gjøre noe med saken bør man oppsøke hjelp og ikke henge her. Da lar jeg heller de damene som klarer å si hei tilbake i løpet av en uke få neste sjanse på meg. Har fungert fint hittil.

Kommentarer imøteses.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 19 aug. 2009 09:45

Etter i går, så vet jo i hvert fall alle hvorfor du er singel @Teak

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 10:02

@Mr Spiff:
Hva gjorde Teak igår?

Skjult ID med pseudonym vibe on. 19 aug. 2009 10:09

Teak,
du oppfattet visst ikke ikke forskjellen mellom "perfekt" og "perfekt for meg", ref elisebs første kommentar.
Sistenevnte tilfelle - "perfekt for meg" - sier ingenting om objektiv perfeksjon, bare at matchen mellom to (uperfekte) menensker er perfekt.

Når det er sagt; kanskje noen menn heller bør ta et blikk innover og se hva de kanskje bør skjerpe, fremfor å klage på at jenter er kravstore? Særlig hvis de ikke har det bra som single.
Jeg forventer ikke mer av en mann enn av meg selv.
Men forblir heller single enn å være sammen med typer som ikke matcher meg.

hobby,
godt mulig du er inne på noe i en tidlig fase, men dette tenker jeg må gjelde folk som er relativt unge (kanskje jeg tar feil?)
At kommunikasjonen er kun basert på profil og mail er nettets store svakhet ifht andre måter å møte folk på. Lett for å overtolke ting. MEN å sette sort jente på en som ikke har respondert, synes jeg er vel så "kresent". Hvis jeg har god kontakt med et par stykker så forholder jeg meg ganske passiv til andre for å ikke sjonglere for mange baller på en gang. Men det betyr ikke at jeg ikke vil sette gult hjerte eller ta kontakt senere.

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 10:14

@vibe:
Jeg kjøper den med sjongleringen. Men jeg tror allikevel at det er viktig å få sortert ut de som ikke tar kontakt tilbake, både for menn og kvinner. Nettopp fordi at man ikke bør sitte og vente til evig tid på at en annen person tar kontakt. Da er man ei dørmatte.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 19 aug. 2009 10:18

Spør @Teak om en uke @hobby.
Du var inne på tråden som han slettet i går, så da bør du vite det.

>Er nok stor fare for mange av oss her inne at vi blir evig single. Vi stiller rett og slett for høye krav til våre framtidige partnere...

@Teak var "kravstor" i går og "krevde" å få vite hvorfor han ikke fikk SMS innen en gitt tid. (etter gode råd fra bittre mennesker).
Og nå skal han gi råd til andre?
Eller kanskje han mener at vi er kravstore til utseende?
Krav utarter seg på mange måter...
Noen har krav som skremmer bort h*n man liker... så sitter man i ettertid og lurer på hvorfor dette skjer..
Go figure..

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 10:22

@MrSpiff:
Skjønner. Jeg husker ikke alle trådene her inne sånn uten videre. Men å flippe ut for at man ikke får en sms er jo litt kjipt.

Skjult ID med pseudonym Nøste on. 19 aug. 2009 10:58

@hobby
Du setter gule hjerter og venter på at de skal kontakte deg, gjør de ikke det innen ei uke setter du sort hjerte. Samtidig sier du at man ikke bør vente på at andre tar kontakt.

Sender du noen gang første mail, eller lar du det alltid være opp til andre - du har liksom gjort ditt ved å sette et hjerte?

En del bruker gule/røde hjerter som "huskelapp", og mange er også klar over at dette er vanlig, og reagerer derfor tilsvarende når man bare får et hjerte men ingen mail. Det er slett ikke alle som oppfatter et hjerte som å "ta kontakt". Har man da fått mange hjerter, pluss en del mailer å svare på, er det ikke særlig sannsynlig at man "tar kontakt tilbake" til noen man bare har fått et hjerte fra.

Men hvis du mener det er greit å kanskje gå glipp av mange potensielle matcher, og at denne metoden fungerer helt fint for deg, så nevermind.. da regner jeg med du ikke blir her inne særlig lenge?;o)

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 11:06

@Nøste:
Om noen setter et hjerte på meg svarer jeg tilbake på den påviste interessen. Svarer de ikke på ei uke så blir det sort hjerte.
Huskelappen min lages av at jeg deler ut sorte hjerter, også kalt eliminasjonsmetoden. De som da er igjen er fremdeles aktuelle. Forøvrig er jeg fan av at man ikke sjonglerer med altfor mange på samme tid, men man kan ikke sitte på gjerdet til evig tid heller.

Skjult ID med pseudonym Nøste on. 19 aug. 2009 11:07

Ok, du skrev det motsatte i ditt innlegg 9:41, at DU setter gult hjerte og deretter sort etter ei uke hvis du ikke får respons.
Derfor min kommentar.

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 11:11

@Nøste:
Nå må du ikke blande kortene.

OM jeg setter et gult hjerte, altså viser interesse for en annen person, forventer jeg et avslag eller en bekreftelse.
Om jeg ikke får noen av delene tar jeg det som et avslag og merker personen med sort hjerte. Dette blir da en "omvendt huskelapp", de som ikke har blitt merket med sort hjerte er fremdeles aktuelle for meg. Man unngår dermed forvirring fra andre personer om man bruker gule hjerter som huskelapper eller ikke. Veldig oppklarende altså.

Om en annen person setter hjerte på meg, må jeg følge mitt eget prinsipp.
Jeg svarer da med en avvisning eller en bekreftende melding. Den andre personen kan da/bør da sortmerke meg fordi jeg ikke lenger er aktuell.

Logisk?

Skjult ID med pseudonym Nøste on. 19 aug. 2009 11:12

Veldig logisk, og derfor min kommentar. Du bør være klar over at mange her inne ser helt annerledes på det å få et gult hjerte, særlig de som får mange hjerter (og mange mail).

Men som sagt - hvis din metode funker utmerket så er det jo bra.......

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 11:15

@Nøste:
Da er jo min metode med på å løse problemet deres - de får ett mindre hjerte og en mindre melding i kassa å holde styr på.

Skjult ID med pseudonym Pia on. 19 aug. 2009 11:47

Egentlig synes jeg metoden din er genial, hobby.
Den type prinsippfasthet blir litt rigid for meg, og da slipper jeg jo å forholde meg til det ;o)
Så nå skal jeg slutte å sende svar på gule hjerter....eller iallefall vente en drøy uke...

DET var ironi ;D

Men det blir litt kaos når alle bruker hjerter etter eget hode, og tror andre skal ta det på strak arm.
For min del synes jeg hjerter er en fjortis-greie, og forventer mail av voksne folk! Eller sender selv....

;o)

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 11:55

@Pia:
Enig. Dog virker det som om noen mener et hjerte er en grei indikator mens en melding igjen blir for "desperat".
Så jeg gjør litt av begge deler. Det er også lettere å sende en melding om det er noe brukbart å holde fast ved i damenes profil og ikke bare standard "rødvin i sofaen og trives med ditt og datt, liker venner og familie."

Substans er en fin sak.

Skjult ID med pseudonym Pia on. 19 aug. 2009 12:23

@hobby
Ja, følger deg der. Det gjør det enklere. ;o)

Likevel er det ikke alle som er kreative når det gjelder profil, men kan være vel så bra for det.
Best å senke kravene en anelse....og ikke gjøre ting så komplisert.
Men er interessen der, er jo humor en grei isbryter hvis substansen mangler...

;o)

Skjult ID med pseudonym Spantax on. 19 aug. 2009 12:24

@MrSpiff
Jeg tror vi har litt forskjellig oppfatning av hva det er å være bitter...
Jeg anser nedbrytende og negative komentarer som noe bittert! Å gi et velment råd uten å prøve å ødelegge selvtliten til den som får rådet anser jeg ikke som bittert!

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 12:32

@Pia:
Om man er her inne og ikke engang gidder kverne ut en nogenlunde grei beskrivelse av seg selv synes jeg man virker enten lat eller uengasjert. Det får meg til å tro at man er bortskjemt eller det som verre er.

Og jeg blir da påfallende lite interessert i profilen.

Skjult ID med pseudonym Stjerne on. 19 aug. 2009 12:39

@hobby
hmm...alle bruker hjerter forskjellig. Jeg selv bruker de skjeldent..og sjekker derfor hjertene jeg får også veldig sjeldent.
Så hvis noen setter "bare" et hjerte på meg....for så å ta det bort etter en uke....og så sette sort??
Da har jeg nok ikke fått med meg at den personen overhode..
Synd egentlig..:)))
Send en mail istedet...det funker på meg...så vi er alle forskjellige

Skjult ID med pseudonym Pia on. 19 aug. 2009 12:43

@hobby
Er enig i at man kan få et inntrykk av det. Og det kan sikkert stemme for noen.
Eller det kan være andre grunner....
Uansett hva vi antar, sier det kanskje litt om oss også ;o)
For min del handler det om å være litt åpen og tolerant overfor forskjellene.

Det jeg imidlertid ikke forholder meg til, er bildeløse profiler. Da kan de beskrive seg selv så mye de ønsker,
men det virker helt useriøst for meg. Det samme gjelder der kravene blir skyhøye.
Da blir jeg også påfallende lite interessert ;o))

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 12:59

@Stjerne:
Om du får så mange henvendelser er det like greit at jeg brukermetoden min.
Som sagt et annet sted slipper du da enda en melding å svare på eller et nytt hjerte å forholde deg til. Det løser seg derfor til det beste for oss begge - du slipper mas og jeg slipper bruke tid på noen som allerede får en lang rekke henvendelser.

@Pia:
Jeg kan jo anta feil, men jeg tror det er en årsak til det om jeg ikke har fått en tilbakemelding på ei uke.
Det er enten at man har for mange meldinger i innboksen og synes med rette at det er en jobb å svare alle, eller man er overlegen og arrogant, eller man ønsker ikke å avvise personen fordi man er redd for å såre. De er uansett alle årsaker til at jeg merker personen som uinteressant, og jeg bruker ikke tid på dem.

Og bildeløse profiler er som snytt ut av nesa på Gamle-Eirik.
De er ingenting man skal eller bør forholde seg til.

Skjult ID med pseudonym Stjerne on. 19 aug. 2009 13:18

@hobby
Den dagen jeg får så mange mld. at jeg ikke klarer å svare på alle.... og at jeg synes det er et mas å være på Sukker...da har jeg nok funnet meg en kjæreste og da finner du meg nok ikke her på Sukker lengre......men bruker fremdeles ikke hjertene:)))
Ville bare ha frem et poeng med at alle bruker hjertene forskjellig!

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 13:31

@Stjerne:
Kjøper den.

Skjult ID med pseudonym Blanco on. 19 aug. 2009 15:26

Dagens kvinner er vel som dagens menn opptatte av amors pil! Kravene til partner blir opp til hva man ønsker seg. Blir for dumt å invitere alle til date og flørtende passiar. Må vel legge lista til den kategorien man ser seg nøyd med en ev. romanse ettersom dette er et sjekkeforum.

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 19 aug. 2009 15:38

Off-topic:

Jeg har ett bedre spørsmål.. Hvorfor er det i det hele tatt så sjelden at det klaffer for noen uansett kjønn?

Svar: Det har ingenting med krav å gjøre, men fordi man venter på "DET".. Man venter på det man ikke kan sette ord på. Det kan kalles for en god klaff, eller god tenning fra begge sider.

De som har datet "for mye" kan også bli "blind" etterhvert, og ikke merke om den rette er foran seg på første date.

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 17:52

Jeg er enig med yourX.

Det er bedre å være alene og vite det, enn å våkne opp med noen og fremdeles være ensom.

Kriterier er til for å (forsøksvis) forhindre brudd senere.
Om man vet sikkert at man har noen deal-breakere, da vet man det. Og det har ingen andre noe med.

Skjult ID med pseudonym ... on. 19 aug. 2009 18:12

Må ikke inn i et forhold til en hver pris... eller sagt (skrevet) på en annen måte: jeg klarer ikke å være i et forhold som ikke er riktig, og klarer ikke å prøve å innlede et forhold til en som ikke føles riktig.

Dessuten er det vanskelig å finne ut av i mannejungelen hvem som er seriøs og hvem som ikke er det. Det virker som de fleste menn ønsker sex på første eller andre date, og alle dere selverklærte snille menn sier jo at vi ikke skal gå for menn som bare ønsker seg moro. Men samtidig virker det som at alle menn, badboys eller barske, snille menn, eller bare snille menn ønsker sex så fort som mulig, og kanskje har de forlest seg på litteraturen om å komme i vennefella... så det eneste vi opplever er sultne menn som skal ha, skal ha med det samme... eller forsvinner med det samme...

Teak:
Kan være at du er frustrert på alle flotte kvinner som ikke tar kontakt med profilen din, eventuelt ikke svarer på profilen din, men vi kan være ganske så frustrerte på dere mannfolk også. Men om du har lyst til å gi oss skylda for at du er singel, så må du gjerne det...

Skjult ID med pseudonym Teak on. 19 aug. 2009 18:25

Det er sant at mange flotte kvinner ikke tar kontakt med profilen min elr svarer når jeg sender ut melding elr setter hjerte.
Men, jeg svarer jo heller ikke på alle henvendelser jeg får. Har hatt 900 besøkende nå, så syntes det er ganske bra til å ha vært her totalt 8 mnd. Og fått endel meldinger fra jenter og hjerter. Tre mnd var jeg av for da hadde jeg et kortvarig forhold med en sukker jente. Gir ingen skylda for at jeg fortsatt er singel. Vill jo selvfølgelig ha en kjæreste og håper det kommer en vakker dag:-)

(mann 44 år fra Oslo) on. 19 aug. 2009 18:25 Privat melding

Som Paul Geraldy sa:

Mannen tror at han velger kvinnen, men det er nesten alltid kvinnen som velger mannen. Det er kvinnen som velger den mann som skal velge henne.
Noe jeg tror er ekstra gjeldende her på nettet.

Hvem bestemmer forøvrig når noen er for kravstor?
Hva er kriteriene for å være for kravstor?
Når en jente ignorerer mail fra deg @teak?
Når en jente dropper deg etter et par dater @teak?

Ikke vær bitter, men vær glad.
Bitterhet er ingen god vei...

Skjult ID med pseudonym qwana on. 19 aug. 2009 18:34

T og T....her har du helt rett...bitterhet har aldri hjelpt noen:) mange bittre mennesker her inne, mest trist for dem selv, for de de er bitter på, ofrer de nok ikke en tanke engang....går kun utover en selv...

(mann 35 år fra Oslo) on. 19 aug. 2009 18:44 Privat melding

Sukkerutvalget ser slik ut for min del:

- Pen
- Singel
- Mentalt stabil

Velg to.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster on. 19 aug. 2009 19:06

Jeg trodde det siste var en selvfølge men har nå erfart at dette er et punkt man må være spesielt obs på.

Skjult ID med pseudonym hobby on. 19 aug. 2009 19:07

Enig med Kokosøster.

Skjult ID med pseudonym Blåmandag on. 19 aug. 2009 20:27

Sånn til opplysning til TS så er ikke alle damene her inne single. Og sikkert ikke alle menn heller.
Og av de som er single er ikke alle virkelig interessert i å finne noen fra nettet; mest lek og moro til det blir alvor fra den andre siden.

Men det er da noen veldig ålreite folk her også da, så det er sagt. Alle jeg har møtt heldigvis.

Skjult ID med pseudonym Teak on. 19 aug. 2009 23:39

Hun kan for eksempel si noe, så enkelt som det her: hei:) hyggelig side du hadde og fine bilder:)
vil gjerne bli bedre kjent med deg... om du vil:) Klem

Jenter har også satt hjerter på meg uten at jeg får melding og da har jeg sendt tilbake og fått svar slik at kommunikasjonen er igang.
Noen setter hjerte og jeg får ingen melding jeg kontakter tilbake for jeg ville vite mere om profilen, men får ingen svar!!

Sånn er livet noen svarer og andre ikke. Nå fortiden tar jeg ikke sukker så, høytidelig lengere.
Blir ikke skuffa heller lei meg om noen jenter ikke svarer meg på hjerte elr melding.

Håper at en vakker dag, så dukker den opp for meg-:)

Skjult ID med pseudonym Clark Kent to. 20 aug. 2009 00:19

Gjesp.
Hvem prøver du å overbevise @Teak?
Deg selv eller andre? Det positive er at du begynner å skrive slike ting. Det neste er å leve opp til det ;)

Skjult ID med pseudonym Teak to. 20 aug. 2009 00:29

Fikk et spørsmål fra Your x og besvarte det. Prøver ikke å overbevise noe....

Skjult ID med pseudonym andriken to. 20 aug. 2009 00:50

faktisk har de siste 3 damene jeg har datet her inne vært mildt sagt psykopater..

Rasistiske, sære, kravstore og ganske snåle selv som egentlig ikke gir mye rett til å være kravstor.
Noen ELSKER meg ved første øyekast, andre kan eksplodere bare man bruker feil ord fordi det minner dem om en eks eller gudene veit hva slags traumer de har hatt i tidligere liv. Har møtt 3-4 jenter som oppriktig tror på spøkelser og onde ånder. Kan det bli en ny match-sak? At man tror på spøkelser eller ikke? For så tette folk orker jeg ikke omgås, så hadde vært fint å kunne luke de ut.

Det er så mye issues her liksom, er det jeg syns blir så snålt. For all del, har pratet med mange hyggelige jenter og, men det er da rart at jeg har møtt flere rare damer her enn jeg har ellers på byen eller i andre tilfeldige sammenhenger.

En annen ting jeg må kommentere. Det er så mye "jeg er ikke ute etter forhold, bare en pulevenn" folk her. Og mange opptatte.
Om den første gruppa kan jeg egentlig ikke si så mye, det er bare plagsomt å luke de ut.
Men om den andre, hva i hutteste heita gjør man på en DATINGside om man har kjæreste? Jeg er på nippet til å si du er et tragisk menneske om du må komme hit for å få venner. Men fakta er jo at du fyller opp plass, fyller opp matchplass som noen andre kanskje kunne fått før på lista, gjør noen interessert fordi du ser bra ut eller lignende, alt til ingen nytte, på en side som er geared mot å kanskje en sjelden gang finne noen man liker.

Kommentar om hjertene: Om noen setter et hjerte på deg får du beskjed på mail f.eks. at personen er interessert, så kanskje du burde ta kontakt med dem? Med andre ord, å sitte og tillegge hjertene EGNE betydninger er omtrent like konstruktivt som å bestemme nye regler for offside i fotball som bare gjelder EN spiller. Er det virkelig noe vits å gjøre det mer komplisert enn det allerede er?

Og en siste ting, selv om det høres litt sytete ut denne posten, så må jeg si at i all hovedsak bare prater jeg og hygger meg her inne som regel, jeg syns folk tar ting altfor alvorlig. Folk som blir sinna for å ikke få noe ut av pengene de har betalt osv. osv.
Men det er da ingen som klager på at de har brukt 500-1000 kroner på byen og ikke fått napp. "uff det var bortkasta penger, skulle aldri gått ut". Og så slutter å gå på byen for alltid. Det er kanskje fordi det er litt mye bitre folk her. At veldig mange bruker dette som en slags "siste desperat sjanse?" Jeg mener i allefall man burde ha det gøy

Skjult ID med pseudonym lise sø. 23 aug. 2009 14:55

Vi er voksne, har erfaringer, blitt mer kresne, vet hva vi vili ha.

Skjult ID med pseudonym muahaha sø. 23 aug. 2009 15:16

Eliseb er ikke singel:))))

Perfekt mann for henne er høy nok lønn og sosial status.

Muahaha!!

(kvinne 45 år fra Østfold) ma. 24 aug. 2009 00:05 Privat melding

Jeg merker jeg blir provosert av utsagn som : for kravstor, senke på kravene osv... Det får meg til å tenke at mange muligens er her inne for å finne en som kan fylle et tomrom for å slippe å være alene. jeg for min del foretrekker å være alene fremfor å kun fylle et tomrom. dessuten hva er å være kravstor??? Det har for min del ingenting med utseende å gjøre, men handler snarere om en følelse man får om at ting er riktig. Når det er sagt er jo et sted som sukker noe som selvsagt er utseendebassert til man eventuelt velger å treffes.Lykke til der ute på jakt etter den rette følelsen. Husk om vi ikke trives i vårt eget selskap, hvem andre ville da trives der... så finn ikke en partner kun for å ikke måtte være ensom, det funker aldri i lengden:)

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 24 aug. 2009 21:11

@muahaha
Jøss, alle brydde seg:)

Skjult ID med pseudonym E.T. ti. 25 aug. 2009 16:48

MAnge kvinner kommer til og være single til de blir gamle pga verdiene de går etter. Ofte falske og det ender i et helvete.
Hvorfor ikke se etter jordnære verdier?

Skjult ID med pseudonym 666 ti. 25 aug. 2009 17:43

Hvorfor ikke en hel del kvinner ikke ser etter jordnære verdier:

Kvinner er genetisk programmert til å bli tiltrukket av alfahannen. Opprinnelig var dette den største og smarteste mannen som kunne forsvare familien og bringe gode gener videre. Hvem er alfahannen i dag? Jo en som har penger fordi han har kjøpt og solgt hus/aksjer på rett tid.En som tilfeldigvis har møtt på de rette menneske og bygd ett populært nettverk. Han som har arvet pappas penger osv. Idag er alfahannen ensbetydende med den "populære" mannen. Om han er dum som et brød og stygg som bare juling betyr ingenting bare han gir inntrykk av å være et sosialt midtpunkt.

Ja da, bare kall meg bitter å sutrete nå. Kom igjen, men kan dere med hånden på hjertet si at dette ikke stemmer for en hel del kvinner. Selv om du mener det akkurat ikke gjelder deg.

Skjult ID med pseudonym ;-) ti. 25 aug. 2009 17:50

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg tror dette stemmer for ca like mange kvinner, som for antall menn som velger damer som er dumme som brød uten at det betyr noe så lenge de er pene.

Skal vi gå på date, 666?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 25 aug. 2009 17:54

@666: jeg tror nok hvem som er alfa også avhenger litt av hvem du menger deg med. Det er ingen jeg kjenner som blir mo i knærne av en dyr bil, tvert imot. Kjekke, kloke velformulerte menn derimot....

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 25 aug. 2009 17:55

@Hobby
Jeg bruker hjertene på samme måte som @stjerne, det vil si veldig sjelden :-)
Ikke fordi jeg får mange, men fordi de ikke betyr så veldig mye for meg.
Kan fint bruke de som huskelapp, men forventer du virkelig å få svar innen ei uke?
Jeg ville ikke engang ha visst om det ...

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 25 aug. 2009 17:57

Dette hander jo om økonomisk- og kulturellkapital. Din sosiale bakgrunn og utdannelse vil i stor grad avgjøre hva du blir imponert av.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 25 aug. 2009 18:01

@666
Synes ikke det gjelder for de damene jeg vet om nei, det med å falle for alfahannen uansett hvordan han er.
Ofte er jo de med penger(ikke pappa gutter da), intelligente, og vil av den grunn være lettere å falle for.

Skjult ID med pseudonym 666 ti. 25 aug. 2009 18:19

@happyface
Akkurat det samme tenker jeg. Når man som mann oppretter en profil her innrømmer man jo også at damene ikke akkurat står i kø på trappa. Sånn sett skaper jo man et handikapp for seg selv.

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 25 aug. 2009 18:24

@Happyface
Jeg har en vag følelse av at det ikke er her på forumet du treffer det rette publikum for den siste appellen din. Men som en generell oppfordring til en del kvinner på Sukker, har den sikkert mye for seg.

Skjult ID med pseudonym 666 ti. 25 aug. 2009 18:39

Det jeg egentlig mente var at en mann med høy sosial status er attraktiv i kraft av dette i seg selv. For noen er det penger siden dette gjør han populær i sitt miljø. På blinderen er det han med studentbrillene og sjegget som briljerer med sine kunnskaper i filosofi. I gamlebyen er det den mest blakke, møkkete og uflidde punkrockeren. På Mono er det han som som spiller i det søplete indipopbandet en eller annen tonedøv musikkjournalist har hypet. I AUF er det han som er mest hjenevasket av partiprogrammet. I Frp er det han som prater mest om folk flest. Hva dette har med kjemi og seksuell tiltrekning å gjøre sliter jeg med å forstå...........

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 25 aug. 2009 18:41

@666: men med den justeringen din er det jo omtrent en til hver? ; )

Skjult ID med pseudonym Kokosøster ti. 25 aug. 2009 18:53

Damer som er single på Sukker tror det må være noe galt med menn som er single på Sukker? Hm.. javel ;o)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 25 aug. 2009 19:25

@Happyface. Jeg mistenker at det barten mente der er at du preker til koret. Eller hva barten?

Skjult ID med pseudonym vibe on. 26 aug. 2009 00:44

Jeg tror det er minst like mange attraktive mennesker her om utenfor og som i forhold.
Har jo sett profiler av kjentfolk som jeg vet kan velge og vrake i damer.
Og det samme gjelder vel jenter - det finnes nok noen hjerteknusere her også.
Selv kan jeg ikke unnskylde min eksisten på sukker med tørke ellers.
Men det kan hende de/vi på sukker - særlig de gamle traverne - er i overkant kresne i forhold til hva som faktisk er der ute,
og kanskje ikke NOK klar for å få partner til å ville tilpasse oss for mye.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 26 aug. 2009 00:46

Jeg er singel fordi jeg har gjort det slutt med eksen min :) Logisk?
Så da gjelder det bare at noen kommer og kaprer meg igjen, så er jeg av singelmarkedet igjen! :)
Er vel ikke noe galt med folk som er single. Det handler om å vite hva og hvem man vil ha!

(mann 29 år fra Oslo) to. 3 sep. 2009 13:51 Privat melding

Joda jeg er nok ute etter en partner fordi det er ensomt alene, bedre det enn å bare ville ha litt sengeleking med dem. Såvidt jeg vet er allt kvinner på min alder kravstore. Mens de eldre setter høyere pris på ærlighet. Jeg får bedre response fra de eldre enn de på min alder i forumet her, så det beviser jo min teori : P Noen gang hørt "nobody's perfekt" av Miley Cyrous? Vel det er sant. Ingen er perfekt. Såklart må det finnes en følelse for å fortsette. Den følelsen starter med at du ser og liker utseende. Så egentlig så er utseende alltid viktigst : ) Selvom du ikke tror det selv, så ligger det i bevistheten at det er det man blir tiltrukket av og får den gnisten "Viljesterk" blandt annet snakker om. Personligheten kan med tid gjøre utseende penere. Men det er mye vanskeligere, og den tiden har man ikke på dates for eksempel.

Har hatt en super lærer sier jeg bare : )
Hva er din erfaring?

Skjult ID med pseudonym s to. 3 sep. 2009 14:03

"Den følelsen starter med at du ser og liker utseende. Så egentlig så er utseende alltid viktigst : )"

Eh, nåja. Jeg ser at du er en relativt ung herremann, men tar likevel sjansen på å spørre: Det har aldri skjedd / slått deg at det ofte er sånn at du får følelser for noen som først ikke har vekket noen interesse, men at det har skjedd ting etter hvert som dere har blitt mer kjent? Eks. en i vennekretsen, på jobb, kurs e.l. som "plutselig" blir mer interessant?

(Ellers:
"Noen gang hørt "nobody's perfekt" av Miley Cyrous? Vel det er sant. Ingen er perfekt. "
Hjelp!)

(mann 29 år fra Oslo) to. 3 sep. 2009 14:13 Privat melding

Eh, nåja. Jeg ser at du er en relativt ung herremann, men tar likevel sjansen på å spørre: Det har aldri skjedd / slått deg at det ofte er sånn at du får følelser for noen som først ikke har vekket noen interesse, men at det har skjedd ting etter hvert som dere har blitt mer kjent? Eks. en i vennekretsen, på jobb, kurs e.l. som "plutselig" blir mer interessant?

Det var det jeg sa. Leser du ikke alt jeg skriver : ) ?
"Personligheten kan med tid gjøre utseende penere. Men det er mye vanskeligere"

Og hva er det som er så "hjelp" men den sangen? Kan ikke ungå den når den går på radio : )

Skjult ID med pseudonym s to. 3 sep. 2009 14:39

Ser at jeg var litt rask på labbet - såri :)

Sangen trenger ingen videre kommentar.