Alle innlegg Sukkerforum

Hvor bra må 1.date være for at dere stiller på date2?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym usikker on. 19 aug. 2009 23:50

Var på date denne uka med en herfra. Han var jo ganske koselig, men likte absolutt ikke klesstilen hans. Er det god nok grunn for ikke gå videre? Fikk også et lite inntrykk av at han var litt desperat. Men for all del, koselig kar egentlig...(han vil gjerne møtes igjen)

Skjult ID med pseudonym TomTom on. 19 aug. 2009 23:57

Ut ifra det du skriver, så bør du treffe han en gang til.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 20 aug. 2009 00:04

Om du ikke likte klesstilen hans, men resten, ville jeg definitivt møtt ham igjen... Kanskje han tok på seg noe rart siden han skulle på date? Det skal veldig mye til før det hadde blitt utslagsgivende for mitt vedkommende. Men vi er forskjellige der som med alt annet....
Jean Paul-pique, slitt bikerjakke, ordinær T-skjorte, hvit penskjorte, med krøller eller uten krøller... for meg hadde det ikke betydd noe. Ikke om vi hadde ledd av det samme og sett en bitteliten flik av oss selv i den andres øyne...

Skjult ID med pseudonym hanne to. 20 aug. 2009 00:04

klesstil kan endres på og kansje han bare var nervøs og ikke desperat?
Date han igjen sier nå jeg :)

Skjult ID med pseudonym usikker to. 20 aug. 2009 00:13

Vi jenter doller oss alltid litt opp før date, kanskje spesielt foran date nr 1. Jeg liker at gutta gjør det samme, men denne karen så ut som han hadde slengt på seg noen gamle filler fra bunn av klesskapet (vet han var hjemmom etter jobb, så ingen jobb-klær å skylde på). Er dette for mye forlangt gutter? Vel, blir nok en date nr 2 uansett...

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 20 aug. 2009 00:16 Privat melding

Kom som du er, er mitt motto! Om du dresser deg litt opp til vanlig, så gjør det gjerne på date også. Om du kun dresser deg opp når du skal i bryllup og begravalse, ser jeg ingen grunn til å gjøre det på date.

En mann som f.eks. avlyser en kino fordi han ikke rekker hjemmom for å dusje og ordne håret etter jobben, er verre en en som bare beklager at han ikke rakk det, spør du meg. :)

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 20 aug. 2009 00:19

Man bør normalt se ordentlig ut på date, men ikke heng deg opp i klærne. Har du innerst inne lyst til å treffe han igjen, så må du gjøre det, og ikke la klesstil være i veien.

Det er ikke alltid kjærlighet ved første blikk. ;-)

(mann 45 år fra Oslo) to. 20 aug. 2009 00:22 Privat melding

Hvis du virkelig mener at klesstilen hans overskygger resten av inntrykket, så virker du såpass lunken at det neppe er noe særlig ide å møtes igjen.

Når det er sagt, så forsøker jeg selv å følge et to-dates prinsipp. Det er så mye som kan gå galt på første date og det koster lite å ta en til. Blir ikke den noe bedre så sier jeg takk for meg. Har ikke klart å være helt konsekvent på dette. Noen ganger er bare "not gonna happen"-følelsen for sterk (eller mer sannsynlig, så vil ikke dama se meg igjen).

Det er etter min mening fair å legge en del vekt på hvordan noen presenterer seg selv, både antrekk og ellers. Likevel så er det for meg i hvert fall sånn at hvis jeg er ute med ei jente jeg virkelig liker, så vil jeg neppe kunne gi noe veldig godt svar på hva hun hadde på seg selv om du hadde spurt meg 5 minutter etter daten. Da er det henne jeg har vært opptatt av, ikke hva hun hadde på seg.

Skjult ID med pseudonym R to. 20 aug. 2009 00:38

@usikker - "denne karen så ut som han hadde slengt på seg noen gamle filler fra bunn av klesskapet"

Jeg synes klær sier en del om folk jeg da, så hvis det er så ille som jeg får inntrykk av utifra nevnt setning, så hadde jeg måttet tenke litt på det, tror jeg. Jeg er nok av den formening at det er en selvfølge å kle seg etter anledning og hvis en mann dukker opp i et uflidd antrekk på vår første date, så ville jeg synes det virket litt i overkant laidback. På en måte jeg ikke er så begeistret for.

Men... Nå kan det jo hende at mannen ikke eier smak og ikke er klar over at han var dårlig kledd. Dersom han var så hyggelig at du er villig til å se forbi at han var "a pour dresser" så synes jeg du skal gå for date nummer 2. Så får du heller lære han å kle seg :-)

Ok, jeg virker litt overfladisk her, ser jeg, men jeg får ta det pepperet...:-)

Skjult ID med pseudonym 666 to. 20 aug. 2009 00:39

faen, håper ikke det er meg....jeg var på date jeg og` :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 20 aug. 2009 00:42

R -
Hvorfor skulle du få pepper for å mene at en person skal dresse seg opp på date? Ikke noe pepper fra meg. :-) Jeg ser bare selv ingen grunn til at han skal pynte seg med nystrøket skjorte om han aldri har det ellers. For jeg vil se personen slik personen pleier å være. Men såklart, litt godlukt osv. gjør jo ingenting. Men det er heller ikke det viktigste, og ytterst sjelden diskvalifiserende...

Skjult ID med pseudonym mannigata to. 20 aug. 2009 00:43

Tror klesdrakta måtte være ganske "outrert" før det alene hadde fått meg til å takke nei til en date nummer 2. Hvis samtalen løp greit og du egentlig ikke har noen store magefølelses-grunner til å ikke gjøre det - kjør på!

Skjult ID med pseudonym usikker to. 20 aug. 2009 00:50

@R

Godt å høre det er flere som mener man bør kle seg for anledning

@666

Hva hadde du på deg da...hehe

Skulle gjerne fortalt hva han hadde på seg, men om han leser på forum skjønner han det er seg, og jeg går nok for en date nr 2, og tror nok derfor ikke det er noe sjakktrekk...

Skjult ID med pseudonym R to. 20 aug. 2009 01:14

@Lilleulv - Ventet ikke pepper fra deg :-) Jeg mener ikke at man skal dresse seg opp, men at man skal kle seg pent etter anledning. Altså, skal man på cafè, så pleier man vel ikke gå dit i klærne man brukte i fjøset. Rettelse: Jeg pleier ikke det. Ikke for at jeg er plaget med å ha noe fjøs, men... Ja, du skjønner poenget :-)

Jeg kler meg slik jeg pleier å gå når jeg er utenfor hjemmet mitt og det betyr helt ålreit hverdagstøy. Jeg er jo jente så jeg liker sko, øredobber og vesker og kunne ikke tenke meg å gå på date i sliten joggebukse og hettegenser, selvom jeg ofte sitter hjemme i nettopp det.

Jeg har stort sett vært på date med velduftende menn som er pene i klærne :-) Heldig, kanskje?

Skjult ID med pseudonym kisen to. 20 aug. 2009 01:19

Menn flest har bare en klesstil de på en måte har "funnet seg" fordi det er greiest og passer best med den de var når de begynte å interessere seg for å kle seg i noe annet enn det mamma fant til dem. (den harde vonde sannheten for de fleste menn)

Har sett kamerater gang på gang bli forandret voldsomt i klesveien når de fikk seg dame. Så alt håp er vel ikke borte, kanskje du kan gi han noen tips :p

Skjult ID med pseudonym usikker to. 20 aug. 2009 01:23

@kisen

Takk takk, godt å høre:)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 20 aug. 2009 15:39

R - Jepp, tar poenget med det immaginære fjøset, men jeg er likevel ikke helt enig.

Klart man tar på seg noe OK på Bagatelle - eller så lar man være Bagatelle og velger noe enklere. Men jeg er sjelden på date på Bagatelle ;) En date er for meg å vise hvem man er mesteparten av tiden. Om jeg alltid går i hettegenser og slitte olabukser hjemme, så er sjansen stor for at jeg stiller i det samme på date. Hvis jeg er i det humøret. (Med mindre daten da er på et sted som krever antrekk).

At du har vært heldig? Nei, jeg tror ikke det. Jeg tror du selv har vist ham bilder av en feminin kvinne som liker sko, vesker og øredobber. Og dermed tiltrekker du deg en viss type menn som liker damer som liker å pynte seg. Og da sier det seg selv at de må følge opp littegrann...

Jeg synes forøvrig også jeg er heldig om det møter opp en sympatisk, humoristisk og flott fyr med hettegenser og slitte olabukser...

Skjult ID med pseudonym Elfrodo to. 20 aug. 2009 17:41

Først må jeg visst komme meg på date i det hele tatt før jeg kan uttale meg om nr 2...hehe.

Så det var en kommentar om at det ikke var mulig å skylle på jobbklær tidligere i tråden. Er det ille å komme med jobb-klær på date? Det er faktisk ganske likt det antrekket som jeg ellers pleier å gå i for min del. (Nå skal det sies at jeg ikke er snekker eller bonde da som også nevnt tidligere...)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 20 aug. 2009 18:33

Hvem i all verden gidder å skifte klær etter jobb, da?

Joda, joda... Jeg skjønner at noen må det. Da jeg var reiseleder, måtte snuppeskjørtet av til sofabruk. Men om jeg hadde hatt en date etter jobb den gangen, hadde jeg i alle fall ikke skiftet... :-)

Synes det stort sett holder å kle seg en gang om dagen... Å bytte skjer stort sett bare om jeg skal trene eller på fest e.l.

PS: Frodo. Du trenger ikke tenke på det om det er jobbklær eller ikke på date med meg, og langt mindre unnskylde deg for det... (like imaginært som å skulle i fjøset, selfølgelig... ;-) ..

Er det noe som er lettere å skifte enn klær? Personlighet derimot - det blir et langt lerret å bleke...

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 20 aug. 2009 18:34

Ta en date nr to og gjerne nr 3 ... for å bli litt kjent med han.. hvis du da enda ikke føler det er rett så si ifra og gå videre. :o)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 20 aug. 2009 18:36

Jeg MÅ skifte klær og dusje før en date ... kan ikke komme full av sand , spytt og snørr på en date.. hehehe

Skjult ID med pseudonym carmina02 to. 20 aug. 2009 18:55

Det er ikke til å stikke unna en stol at " klær skaper folk".
Jeg synes ikke dette burde være noe problem.
Du har en date, du er spent, du vil jo se ok ut, være nydusjet , lukte godt og med velstelt hår. ?????? Eller betyr ikke dette noe for deg ?Du tar ikke på deg "ballkjolen" når du skal date på en kafe ei heller joggedress.
Tenk deg om. Bruk sund fornuft.
Jeg tror nok at førsteintrykket har mye å si.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo to. 20 aug. 2009 20:52

For å være ærlig, Lilleulv; Jeg ville uansett gått i det jeg føler for. Sååå lett påvirkelig er jeg ikke :-)

(mann 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 20 aug. 2009 22:19 Privat melding

Jeg synes det er befriende når damer stiller på date med noe annet enn de evinnelige olabuksene... hallo: de kan dere bruke når dere vasker stuegulvet og tørker støv av bokyhylla hjemme! Men for all del; hver sin smak.

(mann 51 år fra Oslo) to. 20 aug. 2009 22:21 Privat melding

Jepp, helt klart hver sin smak... finnes kanpt noe mer sexy en olabukse :-)

Skjult ID med pseudonym Stjerne to. 20 aug. 2009 22:23

Kameleon...Kjære.....Vi har da forskjellige jeans til forskjellige gjøremål:)))

Skjult ID med pseudonym dame40 fr. 21 aug. 2009 00:04

@usikker

Er nok såpass forfengelig selv at typer som ser ut som en slabbedask er ingenting for meg, da vet jeg at jeg bare vil irritere meg. Har vært på noen slike dater, hyggelige karer med det slår aldri gnister. Har erfart det så da vet jeg bedre nå hva som passer til meg og ikke. Hadde det kun vært noen småting, men hvis det dreier seg om hele stilen så er det like greit å kutte ut. Jeg har alltid vært veldig klesbevisst og blir tiltrukket av menn som er flinke på det. Det er selvfølgelig hele pakka som teller, men den biten er viktig har jeg funnet ut. En ex. av meg var super flink i forhold til klær. Alltid ren og flott i tøyet og jeg var stolt. Vi koste oss på shopping og det er helt toppers, og det er det få menn som gjør.

(mann 36 år fra Akershus) fr. 21 aug. 2009 00:51 Privat melding

Rett fra jobb uten unnskyldninger og dusj.Skjønner er helt med på den gleder meg til alle de hyggelige imøtekommende damene jeg skal date:)))))))

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 21 aug. 2009 08:51

Det ligger mye koder i klær og en person som ikke har skjønt det, er etter min erfaring ikke så flink sosialt - det er enkelte basisting vedkmmende ikke har ått med seg - ELLER vedkommende kan være veldig lite overfladisk og befriende "pure".
Siden det er en muilghet også for det siste, ville jeg tatt ett treff til.

Skjult ID med pseudonym hobby fr. 21 aug. 2009 08:55

Selv kjører jeg av og til et sosialt eksperiment på dette.

Jeg kan møte opp i noe tilsvarende hverdagsantrekk eller noe mer "slitent" for å se hvor overfladisk vedkommende jeg skal møte er. Det vil da være en test på hvor viktig vedkommende dame mener klær og mote er foran integritet og samtalen forøvrig.

Vi ble alle født uten klær og en som henger seg opp for mye i kleskoder er enten så påvirket av trender og mote at det overskygger det meste annet av hva som skulle vært utslagsgivende gode verdier, eller personen er bare ute av stand til å se forbi et tøystykke. Jeg er uansett ikke klar for å date vedkommende lenger om det skulle være tilfelle.

"Fashion is so ugly, we have to change it every 6 months."
-Oscar Wilde-

Skjult ID med pseudonym El9 fr. 21 aug. 2009 09:14

Jeg slår et slag for rene klær, for ikke å snakke om ren mann. Er det på plass, så er hovedfokuset på selve personen man har fremfor seg.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 21 aug. 2009 10:39

@ TS

Vet ikke. Hadde selv en date i går, og sitter akkurat og lurer på det samme...