Alle innlegg Sukkerforum

Bygger kropp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bonde to. 20 aug. 2009 01:00

Er det sånn at absolutt alle jenter ser seg om etter en tynn liten flis av en mann eller en mann såkalt veltrent mann i disse dager?

Er det overhodet ikke lov å være litt kraftig lengre? Jeg har jo brukt mange år på å bygge denne kroppen....

Greia er at jeg går under kategorien kraftig, småtjukk, smålubben eller hva man nå kaller det. Jeg kaller det mann!
Jeg trener fire-fem ganger i uka, er faktisk godt trent, men har gener som gjør at jeg aldri kan bli en tynning.

Jeg er ikke akkurat tilbake holden med å vise dette i profilen min, hverken i bilder eller der man legger inn for kropps bygning. Selvom jeg har gjort dette også med bilder av særs ny dato, har jeg nå opplevd tre ganger å bli dumpa på grunn av dette.

Snakker med noen her, det blir litt chating før utveksling av mobilnr før vi snakker og avtaler et møte fordi begge virker int i å se om det kan være noe.. Alt bra. God tone og alt ser bra ut.
Går ut, møter jenta og opplever kald skulder tidlig. Holder ut litt, drar hver for oss, også plutselig får jeg en melding eller mail ala "Takk for treffen, men du var nok litt for stor for meg".

Da skjønner jeg ikke alltid veldig mye. Her har jeg lagt ut bilder i hel profil, krysset for at jeg ikke er en tynn flise mann også blir jenta tydeligvis overraska når dem møter meg.

Andre som har opplevd det samme? Har som sagt skjedd meg tre ganger nå, og blir litt oppgitt.

Jeg har lite problemer med å forstå om det er kjemi eller at jeg ikke er tiltrekkende for den personen, men går det for alle jenter kun på hvordan kroppen min er? Og, er det vanlig å være så rett fram om det? Jeg ble overrasket førstegang for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym TomTom to. 20 aug. 2009 01:09

Jeg må si at du har hatt uflaks, men det kommer også an på aldersgruppen du er i. Det kan jo bare være at du traff de 3 av 100 som ikke liker muskler. ;-)

Man kan begynne å lure.. Jenter vil ha store gutter, men hvor store? Hvor er grensen? Motsier de seg selv? ;)

Skjult ID med pseudonym bonde to. 20 aug. 2009 01:12

Jeg er i alderen rett rundt å få pepper bøsse om jeg ikke kjapper meg veldig.

Jeg har muskler ja, men jeg har også litt mage. Ikke sånn henge mage som henger utenfor buksa, men jeg har ikke six pack for å si det på den måten.

Og for å unngå misforståelser og morsomme folk, "du var nok litt for stor for meg" var ikke fordi vi hadde sex, for det har jeg ikke hatt med noen av disse 3 jentene jeg nevner....

Skjult ID med pseudonym 29år to. 20 aug. 2009 01:13

Størrelse spiller ikke all verdens rolle. Sjarmen og kjemien er det som teller, Du har nok hatt uflaks. Syns det uansett er frekt å si rett ut at "du er for stor for meg". Om du hadde hatt bilder som var 5 år gamle + 10-20 kg mindre, så ok - da er kommentaren velfortjent. Men det høres jo ikke ut som det er tilfellet her...

Skjult ID med pseudonym dolly to. 20 aug. 2009 01:22

Det er frekt av trådstarter å kalle seg selv en ekte mann mens tynnere gutter er pinglete fliser også. Og å kalle det å være feit å være "kraftig" liksom.. når noen kaller deg FOR STOR er det gjerne ikke fordi du har altfor mye muskler, jenter pleier å like muskler.

Slemt sagt av meg også, men det er vel ikke bare kroppen til trådstarter jeg ville reagert på, kanskje like mye hvor negativ og bitter han virker.

Hilsen ei som liker tynne pinglete fliser (så lenge de er veltrente) ;-)

Skjult ID med pseudonym bonde to. 20 aug. 2009 01:33

Bra av dolly, som gjorde at det bare tok fire innlegg før noen beviste at de ikke skjønner bruken av overdrivelser for å få fram et poeng :)
Trampe klapp til dolly!

At jeg sier tynne fliser og sånn var rett og slett for å skape et tydelig skille. Kanskje litt innviklet for enkelte og forstå, det kan jeg ikke gjøre noe med enn å beklage.

Jeg har jo også allerede på pekt at jeg er av den kratige typen, med litt mage. Har heller ikke lagt skjul på det i profilen min.

Dog har jeg aldri blitt kalt feit. Etter andre gangen jeg opplevde å bli kalt for stor gikk jeg faktisk til legen for å høre hva han mente og for å se om det var jeg som hadde et for vridd syn på egen kropp. Han omtalte meg som litt/noe overvektig, men langt unna i fare sonen. Min såkalte ideal vekt ligger ca 10 kilo under der jeg er i dag, men han mente at siden jeg hadde bra med muskler, trengte jeg ikke gå ned mer enn 5-6 kilo for å være i ideal vekt.

Skjult ID med pseudonym 29år to. 20 aug. 2009 01:38

Oisann, høres ut som du virkelig tok deg nær av det der....høres ikke ut som selvtillitten din er på topp.

Skjult ID med pseudonym Lillah to. 20 aug. 2009 07:03

Bamse er bedre enn sixpack! Men kropp har aldri vært avgjørende for meg, har vært sammen med menn som ikke matcher idealet mitt. Og vi hadde det fint sammen, vi også.

Skjult ID med pseudonym ing to. 20 aug. 2009 08:48

Det hadde vært interessant å vite hvilke jenter du foretrekker TS? Slanke eller store? (JA jeg vet at det finnes flere nyanser enn det)
Bare nysgjerrig... :o)

Skjult ID med pseudonym hobby to. 20 aug. 2009 08:58

@ing
Kan svare for meg selv på den siste der.

F.eks. synes jeg lite om beinskrangelet Paris Hilton, men synes Nigella Lawson er smukk som faen.

Jeg skulle vel da etter "trenden" like Paris og ikke Nigella, men slik er det altså ikke. Og dette er ikke det eneste tilfellet hvor vekta ikke er utslagsgivende for meg. Jeg hadde ligget på sofaen til Nigella og latt henne fore meg med kaker over å passe rottebikkja til Paris hvilken dag som helst.

Skjult ID to. 20 aug. 2009 19:15

Skjønner din frustrasjon godt, i følge det du skriver burde de ikke bli overrasket.
For å svare på ditt første spørsmål (om ikke vi kvinner vil ha kraftige menn lenger), svaret er JO, det vil vi!! I alle fall jeg :) Menn skal være menn! Men dette er vel smak og behag....Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Løsbart to. 20 aug. 2009 20:03

"Du er litt stor for meg..." Vel, jeg tilhører vel samme kategorien, men mine avslag pleier snarere å være av typen "du er nok ikke min type", "du virker mer som en kompis enn et partneremne" eller "jeg følte ingen gnist".

Håper jeg styrer unna de du har rota deg bort i og heller roter meg borti de damene som skriver i denne tråden...

Skjult ID med pseudonym Snella to. 20 aug. 2009 20:11

Etter egen erfaring er det de store gutta som velger bort meg fordi jeg ikke er beinrangel, mens de slanke synes jeg er fin.
Hvordan er det med de store gutta i denne tråden? Hvordan liker dere damene?

Skjult ID med pseudonym Løsbart to. 20 aug. 2009 20:17

For egen del, så er kroppsbygning av ganske marginal betydning. Greit nok, jeg ville hatt problemer både om hun så ut som Elisabeth Granneman eller Calista Flockhart (på hver sin ekstreme pol), men ærlig talt, det er ikke kroppsbygningen som gjør om et forhold er liv laga.

Likevel så merker jeg at jeg nok, delvis ubevisst, trekkes mot kvinner som er litt over middels, men dette har nok mer å gjøre med hvilke egenskaper jeg forbinder med folk - aner ikke om jeg har rett, men jeg føler at kvinnfolk som har noen kilo "for mye", og aksepterer det, har en holdning til seg selv som minner mer om min egen.

Skjult ID med pseudonym Seriøst to. 20 aug. 2009 20:38

Jeg er 180 og tynn med normalt utseende, men jeg digger store jenter. Masse rumpe, lår, bryster og feminin kulemage funker for meg. Problemet er vel heller at den typen jenter jeg liker ofte har dårlig selvtillit ang kroppen sin, og ikke umiddelbart tror de vil ha noen sjans hos meg...

Og selvfølgelig går det andre veien, at noen slanke jenter liker store gutter. Kjenner flere dritfine jenter som har det sånn. Hvis du har selvtillit og en smule tålmodighet, kommer den rette skal du se - som bare digger å kose med den store hårete bamsemagen din hehe.. Bare vær ærlig i profilen og albumet ditt og bær vekten din med stolthet!

Husk at du aldri kan se på en kvinne hva slags preferanser hun har! Selv om kanskje åtte av ti jenter leter etter menn med noenlunde samme geometri som dem selv, er det alltid noen som leter i "enden av skalaen".

Skjult ID med pseudonym Deedee to. 20 aug. 2009 21:42

@TS
Du skriver at du ikke har problemer med å forstå hvis det er mangel på kjemi som er grunnen. Kjemi begynner først og fremst med at man føler seg tiltrukket av det man ser. Damene har tydeligvis ikke likt det de så, og da kan man heller ikke ha kjemi...
Heldigvis har vi ulike preferanser. Bedre lykke neste gang!

Skjult ID med pseudonym A to. 20 aug. 2009 21:46

@bonde
skal ikke si at jeg vet akkurat hvordan du har det, noe i samme retning. I 'moteforstand'' er jeg tjukk, men det er jeg ikke (selv om jeg sleit mye med selvtilliten tidlig i tenårene) jeg har former på de rette stedene. har store pupper og en rund ende og runde lår, men jeg er ganske smal rundt livet. har vært borti de guttene som vil ha jenter med minimale former, sånt kommer du ikke unna, men har også møtt gutter som liker meg akkurat som jeg er.