Alle innlegg Sukkerforum

forumhekta?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøken to. 20 aug. 2009 19:39

Ok, at sukker er et sjekkested er det liten tvil om. Det er visstnok her single møter andre single for å finne alt fra elsker til ektemann/kone.
Registrerer at det er fler på forumet som vil ha råd ang et forhold de er. For selv om de nå endelig har fått seg kjæreste så kan de ikke logge av sukker! Å nei, da kan jeg ikke bruke forumet! Isjameien da, så trist!
Og er det ikke et lite paradoks at man velger å spørre de single om råd ang. forhold? Hallo? Vi er single, vi har føkka opp forholdene våre. Er det virkelig ikke andre nettsamfunn og forum dere kan bruke? Evt starte deres eget?
(Og ja, jeg er kjempebitter og såra over at dere har kjæreste og ikke jeg...)

Skjult ID med pseudonym 666 to. 20 aug. 2009 19:46

Enkelt og greitt har dere kjæreste og er på forumet:
1. Håper han/hun finner ut av det og dumper dere
2. Skaff dere et liv

Skjult ID med pseudonym Kokosøster to. 20 aug. 2009 19:47

For det første trenger ikke alle her å være de som føkka opp forholdene sine. Finnes sikkert en del dustemagneter her inne, inkludert meg selv. For det andre har vi lært minst like mye om forhold som dem som ikke er single. Jeg skulle gjerne gitt mitt yngre meg mange gode råd hvis jeg kunne...

(mann 45 år fra Vestfold) to. 20 aug. 2009 19:50 Privat melding

Jeg kan trøste deg med at jeg er singel iallefall, men tror ikke det er så mange her som er sammen med noen her heller... 2-3 kanskje?

Tviler på at de som er opptatt betaler for enda en måned om forholdet holder, og da er "problemet ditt" løst av seg selv. :)