Alle innlegg Sukkerforum

Sukkersyke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 21 aug. 2009 00:35

Begynner å få symptomer på Sukkersyke.
Den kommer sikkert i mange varianter men den jeg snakker om gjelder nå-gidder-jeg-ikke-mer.
Er i ferd med å utvikle aversjon mot dating, hver gang det normalt skulle krible av nysgjerrighet så kjenner jeg at jeg får lyst til å ta den lettvinte utveien og legge hele greia på is. Gidder knapt å svare på sukkermail lengre... ikke moro.

Hva gjør man. Droppe Sukker og være singel "med vilje" en stund? Eller fortsette som før mens man venter på at det skal gå over? Går det over?

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 21 aug. 2009 00:39

det går over,har vært der selv men er forelska nå så ting ordner seg:)

Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 21 aug. 2009 00:43

Det syntes jeg også sist jeg var forelska ;p

Skjult ID med pseudonym 666 fr. 21 aug. 2009 00:46

Å herregud.ikke her også.!!!!!!!!!
Er man forelska er det vel for svarte liten grunn til å være på sukker.
Har ikke folk et liv?

Skjult ID med pseudonym Zacy fr. 21 aug. 2009 00:48

Støtter den. Er som i livet ellers. Ikke gi opp og forsøk heller å innbill deg at det ikke koster deg energi. Følg med og være hyggelig i meldingene. Ta det som en overaskelse når vedkommende dukker opp i stedet for en skuffelse hver gang det ikke skjer. Jeg har hatt hellet med meg her inne minst en gang og tror de fleste burde klare det :-)
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 21 aug. 2009 00:58

Zacy, takk. Men problemet er ikke folk som ikke dukker opp eller manglende "aktivitet", heller motsatt - at det er blitt et pes fordi jeg mister interessen for å bli kjent med nye folk. Skjønner det ikke helt, for jeg vil jo ikke være singel. Er det denne sukkerverdenen som gjør det sånn. Aner ikke

Jaja
Kanskje en pause var tingen..

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 21 aug. 2009 01:08

@666 the number off the beast, er du litt bitter?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 21 aug. 2009 01:10

Neiiii ikke gjør dette til nok en bitter-tråd please.... *vræl*

Skjult ID med pseudonym mann27 fr. 21 aug. 2009 01:28

biitre tråder for bittre mennesker:)))))

Skjult ID med pseudonym Fjøsnisse fr. 21 aug. 2009 05:00

Gidder ikke? - eller bare blitt litt blasert og som sikkert mange andre - utviklet et nivå av kresenhet...?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 21 aug. 2009 08:06

Jeg vil foreslå det føste , koko.. Ta en pause fra dating .. og kom heller sterkere tilbake med nytt mot :o)

Skjult ID med pseudonym El9 fr. 21 aug. 2009 08:48

Støtter siste taler her. Innvilg deg en to eller tre ukers total sukkerfri pause (også forumet), det gjør både godt og vil kanskje vekke nysgjerrighet og vilje igjen :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 21 aug. 2009 09:30

@ koko

Eller to eller tre måneder. Det fungerte for meg sist gang jeg var lei sukker. Og det var lenge nok til at det kom en del nye ansikter her, slik at jeg fikk noen nye og spennende mennesker å bli kjent med. I mellomtiden kan du jo satse på å bli kjent med noen ute i den virkelige verden i stedet.

Skjult ID med pseudonym Stjerne fr. 21 aug. 2009 09:53

@kokosøster
Vi alle får et anfall av sukkersyke i blandt:)
Det å lete etter den rette krever ofte mye tid og krefter ..med spenning og nedturer.Klart det sliter på kreativiteten og viljen.
Hold deg unna en stund og kom tilbake med nytt pågangsmot.

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 21 aug. 2009 09:55 Privat melding

Vært der maaaange ganger! :-) Men har ei god venninne som nettopp ble kjæreste med en hun hadde møtt på sukker. Hun er opp over ørene forelska og selvfølgelig kjempeglad. Blir litt oppmuntret av det. Da går det an, liksom. God helg, folkens :-)

Skjult ID med pseudonym hobby fr. 21 aug. 2009 10:43

@yourX
Samme her. Studerer fremdeles så jeg har et godt sosialt liv ved siden av dette opplegget. Jeg ser på dame som kirsebæret på kremtoppen, ikke som den ene tingen livet står og faller på.

Skjult ID med pseudonym Stjerne fr. 21 aug. 2009 11:13

Tror, håper og FORVENTER at de fleste har et liv utenfor Sukker.
Nettdating i dag er ikke lengere et forum for de "håpløse, desperate og ensome" . De fleste bruker dette som et tillegg til RL. og det har blitt ganske stuerent å finne en partner på nettet.:)
Skal man lykkes med dette må man faktisk være ganske oppegående,kvikk i toppen,kreativ og gi mye av seg selv.
Har truffet flere Sukkermennesker privat ,gutter og jenter. (ikke dating) og det er faktisk kun sosiale,hardt arbeidene og morsome mennesker som har det bra med seg selv.Men altså..vi leter alle etter noen å dele livet med..så hvorfor ikke være her inne også? Øker jo muligheten litt:))))

Skjult ID med pseudonym ida lø. 22 aug. 2009 09:07

Enig med oslomann. m flere.... et par mnd. pause der en fokuserer på andre ting gir en gnisten tilbake. Perioder der det er pes å bli kjent/ date er et dårlig tidspunkt å møte noen fordi en gjerne ikke gir nok av seg selv da. Kanskje en til og med lar ting som kunne blitt bra renne ut i sanden. Been there. For min del går det ikke over uten en sukker- pause.

Skjult ID med pseudonym Teller lø. 22 aug. 2009 10:38

Gudbedre. Det er jo både sunt og normalt å bli Sukkersyk. Hva er alternativet? Skrekk og gru. Det er helt naturlig at dråpen kommer og glasset renner over. Da er det like naturlig å fjerne seg fra åstedet, skifte fokus og gjøre alt annet. Jeg har vært der, andre har vært der... alle er vi der nå og da. Heldigvis.

TS Så det du kjenner på akkurat nå er noe veldig sunt og riktig, som du gjør best i å lytte til og ta på alvor. Sukkerskålen skal være kvalm og utmattende i lengden. Gå over til annen næring, på andre måter. He he, hvorfor ikke prøve livet, rett opp og ned?

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 22 aug. 2009 11:37

Tror nok jeg må ta en pause jeg også snart, gitt.
Føler ikke helt at jeg har så mye her å gjøre lenger. Har datet fem jenter siden jeg kom hit og det var jo fine dater, noen tilogmed holdt på å bli noe mer seriøst.
Men jeg har liksom ikke så mye å by på utover meg selv føler jeg, og jeg tror ikke det er nok her. Funker nok bedre for meg IRL, der kjemien kommer *først*, og alt det andre kommer etterhvert. Men for all del; Sukker er vel et greit supplement.

Så da er det vel tilbake til å leve livet normalt og vente på at det "bare skjer en dag du ikke tenker over det" som folk sier. Joda...

Skjult ID med pseudonym Lionking lø. 22 aug. 2009 23:56

Klisjéen "det skjer når du minst venter det" har jeg for lengst sluttet å tro på... og etter snart to år (litt av og på) her inne på Sukker merker jeg dessverre at jeg har blitt litt likegyldig og mer følelseskald. Det liker jeg ikke, og det vel da på tide med en Sukker-pause snart...
For all del, jeg har møtt mange hyggelige og flotte jenter her inne på Sukker, og det har også blitt et par korte forhold. Men jeg føler likevel jeg har vært fryktelig langt unna å finne noen jeg kan tenke meg å slå meg ned med. Og det er jo ikke noe annet jeg ønsker.
I en alder av 39 er det med en etablert vennekrets og en jobb med lite single mennesker begrenset hvor mye jeg får boltret meg IRL også. Og neida, jeg sitter ikke inne og sturer hvis noen skulle tro det. Jeg er bl.a. aktivt med i div. idrett sommer og vinter, men det er likevel relativt sjelden single damer i "rette" alder krysser min vei.
Flere som føler det på samme måten?