Alle innlegg Sukkerforum

Kravstor? Åffer det?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym musvit fr. 21 aug. 2009 15:51

(Egentlig et apropos til en annen tråd om håpløst kravstore jenter - og gutter)

Altså. Før i tiden, da våre foreldre og besteforeldre levde og elskert og formerte seg... Tviler sterkt på at de opererte med en endeløs smørbrødliste som det skulle krysses av på. Og iallefall ikke FØR de møttes! Det må vel kanskje ha vært litt sånn: Jobb: ok, Inntekt: grei nok, Kjemi: check. Kan leve sammen, elsker hverandre, har økonomi til å holde liv i barna og beholde huset = det som trengs. Også levde de, og mange av dem levde gode liv også! Gode liv - sammen. Alenetilværelsen var vel nærmest unaturlig inntil for ikke så veeeldig mange tiår siden.

Vi er jo her, vi er avlet av den generasjonen. Hva er det egentlig som skjer?? Hvorfor lever så mange alene? Er kravene for astronomiske? Hvorfor er det ikke naturlig å jenke seg lenger? Blir vi født med større egoer enn før??

Nå er jeg ganske fersk her, og av den skeptiske sorten... Men jeg synes dette er god underholdning, og det er moro å "snakke" med folk. Jeg nøler med å treffe noen - men det er vel fordi jeg synes det blir kunstig og litt unaturlig å begynne i den gale enden; det skal jo begynne med kjemien lissom. Det sies at underbevisstheten bare bruker få sekunder å å gjøre seg opp en mening om et annet menneske, og hvorvidt det mennesket er tiltrekkende og interessant. De mennene som har vært mine har jeg uten unntak truffet ute - og hatt kjemi med fra første sekund. Har jeg bare vært heldig?

Men igjen - jeg er jo her, og det er det en grunn til. Hadde vært stilig å være to igjen!
Så - fint om noen kan dra noen historier, overbevise meg om at dette rare møterommet her funker... Fjerne litt skepsis - sånne ting :)

Uansett har jeg sansen for dette diskusjonsforumet! Mye herlig vissvass ;)

Skjult ID med pseudonym Løsbart fr. 21 aug. 2009 15:57

Nå er vel ikke vi som er her de som er best å spørre hvis du vil ha et bekreftende svar på at det her funker, da, men...

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 21 aug. 2009 16:02

Det har du rett i barten...Lite sannsynlig at det går an å få noe fornuftig svar fra noen som bruker internett til sjekking. Det er helt andre "regler" på ei sjekkeside enn i virkeligheten.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2009 16:03 Privat melding

Hehe. Det er jo et poeng ja..
Men - får inntrykk av at de aller fleste har vært på en masse dater! Åssen er det da?

Skjult ID med pseudonym musvit fr. 21 aug. 2009 16:06

Så da blir det ikke noen trådsnelle ut av dette da... :(
Prøve Dr Phil...?

Skjult ID med pseudonym Løsbart fr. 21 aug. 2009 16:07

Tja, man tropper opp, sitter og preiker piss et par-tre timer og får en melding dagen etterpå om at "du er nok ikke min type"...

Skjult ID med pseudonym ...! fr. 21 aug. 2009 16:09

Det 'funker' jo, på den måten at man treffer noen man kan date (ihvertfall har det gjort det for meg), og som man dermed kan finne ut om kjemien stemmer med. Og det KAN den jo, tross alt. Bedre enn å sitte hjemme og vente på at Den Store Kjærligheten skal ringe på (tro meg, jeg har prøvd. ;-)).

Når det gjelder "gamle dager" så var det vel et mer begrenset utvalg, men i tillegg tror jeg ting var mindre komplisert på godt og vondt. Rollene var mere fast definerte.

I tillegg til dét igjen, tror jeg folk nå for tiden forventer mer og krever mer ut av livet generelt. Muligens fordi vi er blitt mer sekulære, og dermed ikke ser frem til et liv etter dette. Det gjelder altså å få med seg det beste og meste i dette livet. Og vi blir foret med hvor mye vi "fortjener det" i diverse reklamer. Vi skal ha kun det beste, og vi skal ha det NÅ, uten å måtte jobbe for å få det til å fungere. Funker det ikke den første dagen er det "Værsågod neste!".

Alt er fantastisk, men ingen er glade, som Louis CK uttrykker det:
http://www.youtube.com/watch?v=8r1CZTLk-Gk

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 21 aug. 2009 16:12

@...!: "Vi skal ha kun det beste, og vi skal ha det NÅ, uten å måtte jobbe for å få det til å fungere. Funker det ikke den første dagen er det "Værsågod neste!"."

Godt sagt!
Ja, tror de fleste vil ha allt i hånda med en gang uten å måtte løfte en finger. Det er jo derfor det er så utrolig mange single.

Uansett hvor bra ett forhold er, så går det ikke av seg selv for hele fremtiden!

Skjult ID med pseudonym musvit fr. 21 aug. 2009 16:15

Hm. Nå ble plutselig freddan med bikkja og TV litt ynkelig... Jaja. Jeg er igrunnen fornøyd med småtingene, jeg. Fortjener jo ikke noe mer vi, enn våre besteforeldre gjorde. Tvert imot.

Skjult ID med pseudonym TomTom fr. 21 aug. 2009 16:23

Jeg er mer oldschool, og treffer henne gjerne igjen om det var "alright". Det er lettere å se hvordan det er andre gangen, enn første gangen.

Skjult ID med pseudonym Løsbart fr. 21 aug. 2009 16:26

@TomTom
Så enig, så enig. Dessverre er det nok ikke så mange som tenker slik...

Skjult ID med pseudonym Nøste fr. 21 aug. 2009 16:28

Enig med "...!" .
Tror generelt at folk har lettere for å gi opp et forhold, av ulike grunner. Vi er blitt bare venner, vi gjør ingenting sammen lengre, jeg er ikke forelska mer, og så videre. Istedet for å prøve å ta vare på hverandre og friske opp forholdet, krysser man av på en liste og tenker jasså der var det kjørt, jeg får heller finne meg en ny. Tror også dette er noe som preger vår generasjon generelt, se bare på arbeidslivet. Ikke mange som får gullklokke i disse dager ;p

Om det bare er negativt er en annen debatt (mange som har "kastet bort" livet sitt i et elendig forhold i tidligere generasjoner).

Musvit, jeg har vært på noen dater og den ene ble det et forhold av. Så det går absolutt an! Og kjenner andre som har funnet den rette på nettdatingsteder. Mitt tok slutt av grunner som ikke er relevant i denne sammenheng. Da vi møttes var jeg riktignok fersk her inne og hadde ikke rukket å bli "blasert", men nå merker jeg at jeg er i ferd med å gå i kravstor-fella. Og merker det samme hos gutta jeg får kontakt med. Man forventer nærmest kjærlighet ved første blikk, eller ihvertfall at man skal bli betatt på første daten, ellers er det liksom ingen vits i å utforske bekjentskapet mer. Galskap spør du meg men det sniker seg inn på en...

Skjult ID med pseudonym musvit fr. 21 aug. 2009 16:29

Godt det er litt oldschool igjen ;)
Innbiller meg at date 2 muligens kan være litt mer avslappet og "ekte" ja!

Skjult ID med pseudonym Rusty fr. 21 aug. 2009 16:32

@ Mus I en stresset hverdag der en nesten ikke får tid til å se sine egne kompiser er det å øke kontaktflaten via nette superb.
Men dette vet du sikkert siden du er på.
Ang dater er ikke det så stress. Så lenge personen ikke er en pysko (stalker etc) så er det bare hyggelig å møte folk som en har grei match med.
Gjør du jobben rett slipper du meldingene som TomTom får...

I gamledager var en ikke singel når en var over 30, da var en peppersvenn/peppermø.
Kirketrappa har ikke sammebetydning i dag som for 100 år siden.

Skjult ID med pseudonym ...! fr. 21 aug. 2009 16:35

Må jo si meg enig med Nøste også da; jeg tenkte på det her om dagen faktisk, at det at skilsmisse ikke var vanlig før i tida var kanskje litt bra på den måten at man da muligens jobbet mer med forholdet, men samtidig var det nok mange som "holdt ut" i elendige forhold. Så alt var nok ikke rosenrødt før heller.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 21 aug. 2009 17:39

Jeg tror det forskjellen på før og nå er at vi i dag har råd til å være single, ha egen husholdning. For noen tiår siden var det helt uaktuelt for mange å klare en alenehusholdning. Boligmarkedet har også tilpasset seg for å gjøre det enklere bo alene - leilighetene er mindre, antallet har eksplodert nærmest i takt med at antallet alenehusholdninger har økt.
Sånnsett, hvis alle brått ble satt sammen i par ville det blitt en stor mengde ledige boliger, og studenter ville sluppet å bo i telt de neste ukene.

Skjult ID med pseudonym Blanco fr. 21 aug. 2009 17:48

Vesentlige forskjeller på nå og før.. Folk forelsker seg nå også som de gjorde det før i tiden. Men jeg tror man er blitt slappere på å få et forhold til å fungere. Møter man litt motgang er det jo veldig enkelt å bytte.. Før det ikke like akseptert og forbundet med skam/svakhet! Jeg tror også at slike forum som dette med tusener av bilder og profiler gjør det vanskeligere å bestemme seg. Man har alltid et xtra kort på hånden;) Muligheten for å sjekke blindern(jokeren) ligger der jo alltid.

Jeg syns det er lettere IRL, men prøver allikevel dette for å se om hun (supergirl) tilfeldigvis dukker opp i mailboksen min hehe;)

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 17:50

@rusty: Det kommer faktisk an på hvilke gamle dager vi snakker om hvor gamle folk er når de gifter seg. Min oldemor var godt over 30, vel og merke ti år eldre enn min oldefar. På 20-50 tallet var det vansligere å gifte seg tidlig. Går du til det gamle bondesamfunnet var det derimot slett ikke uvanlig at folk ikke hadde råd til å gifte seg før godt etter 30. Det var vanlig at jentenen tjenstegjorde på større gårder lenge før de fant sin egen gård å passe på.

Jeg tror noe som har betydning for at det er mange single i dag har å gjøre med likestilling og gjøre, samt individfokus i s-funnet. Det at kvinner nå som oftest ser på seg selv som selvstendige individer som trives i eget selskap og har egen økonomi er viktig.

Skjult ID med pseudonym Stjerne fr. 21 aug. 2009 17:54

@Blanco
Enkelt å bytte??????
Hadde det vært enkelt å bytte..hadde det ikke florert slike sider som dette..Ler godt nå***
Det er lettere å kvitte seg med den gamle ja...fordi man klarer det økonomiske alene..
Det er søren ikke lett å få en ny har jeg erfart:)))

Skjult ID med pseudonym carmina02 fr. 21 aug. 2009 17:56

Jeg var tenåring i "gamledager". Uten nett og mobiltelefon. Vi måtte "kjempe" litt for å få til møter den gangen.
Vi hadde ikke penger til å gå på byen (kun et par langpils i helgen), MEN vi var hjemme hos HVERANDRE.
Vi traff venner og venners venner, venninners brødre osv.....
Vi hadde dansemoro og vi planla søndagsturer sammen.
Slik ble det ofte kjærlighet ut av.
Oftye ble det "barn i magen " før man var gift..................Det var mange som "måtte gifte seg" som vi sa.
Kunne skrive en hel roman om dette, men konklusjonenen min er at det å leve i et forhold krever mye av begge. Det er ikke bare rosenrødt. Man MÅ jobbe for ¨å klare opp og nedturer i et samvær.
Skal ikke plage dere unge mere med mitt innlegg, men det skremmer meg at alle her er så til de grader kresene.

Skjult ID med pseudonym Blanco fr. 21 aug. 2009 18:04

stjerne;)

Vi lever i et bruk og kast samfunn, hele vår mentalitet er slik anlagt. Sjekk ut statistikkene da;)

Skjult ID med pseudonym Stjerne fr. 21 aug. 2009 18:21

Men Blanco da....:)))
Det er jo ikke lett å få seg ny kjæreste...derfor er vi jo her..Bare et morsom skråblikk på kjærligheten:)))

Skjult ID med pseudonym Blanco fr. 21 aug. 2009 18:24

Det er da lett nok å finne seg en kjæreste;) Men kanskje litt vanskeligere å finne seg en man blir fornøyd med:)))

Skjult ID med pseudonym R fr. 21 aug. 2009 18:30

@carmina - Du har da vært her en stund du også, så er du kanskje noe kresen selv også...? :-) Det er klart det var annerledes da du var ung, men tidene endrer seg og det må man jo bare godta, selvom jeg er HELT enig med deg i at "vi" virker utrolig kresne når man leser enkeltinnlegg her inne.

Jeg er ikke kresen, jeg er bevisst på hva jeg vil ha og hva jeg ikke vil ha og jeg tør å si det. Jeg føler ikke at jeg har uforholdsmessig høye krav til en partner, men jeg har mine særheter, det har vi alle. Jeg vet at det finnes en mann der ute som vil ha meg med særheter og det hele og da trenger jeg bare han. Inntil vi finner hverandre får jeg være alene :-) Jeg skal ikke være en av de som "må gifte seg" for å si det slik...

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 18:31

Erre no gæænt i å være kresen a?

Skjult ID med pseudonym Stjerne fr. 21 aug. 2009 18:35

En kjæreste man ikke er fornøyd med....tror ikke jeg vil ha det neeiii......
hmrf....vil ha en ordentlig kjæreste nå:))))

Skjult ID med pseudonym R fr. 21 aug. 2009 18:35

@mandu - Grunnen til at jeg ikke betegner meg selv som kresen, er fordi jeg synes det er et veldig negativt ladet ord. Det er forskjell på å være bevisst på hva man vil ha og kresen (for meg) - da jeg ser på kresne folk som litt irriterende. Det er gjerne folk som ikke liker noe og ikke vil prøve noe. Så jeg foretrekker å kalle det noe annet.

Skjult ID med pseudonym Blanco fr. 21 aug. 2009 18:37

Jeg er kresen på det med kjæreste og mange andre valg. Blir bare tull ellers!

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 18:40

Jeg kan la meg begeistre av det meste med unntak av mynte.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2009 21:24 Privat melding

Jeg er kresen på at det må være puls :)

Skjult ID med pseudonym carmina02 fr. 21 aug. 2009 21:30

Jeg er tilogmed så kresen at jeg ikke godtar ordet ÅSSEN..............ler (ert ert )

Skjult ID med pseudonym hobby fr. 21 aug. 2009 21:30

Det var...godt å høre, roth.
Et øyeblikk folkens, jeg skal bare dra ned persiennene og låse døra.

Skjult ID med pseudonym carmina02 fr. 21 aug. 2009 21:30

mente ÅFFER ..............

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 21:33

: D så Åssen er greit carmina?

Skjult ID med pseudonym carmina02 fr. 21 aug. 2009 21:34

NEI............!!!!! Ikke hvems heller.

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 21:35

Åssen er både dialekt og sosiolekt. Vil du bare ha herrer fra vestkanten carmina?

Skjult ID med pseudonym hobby fr. 21 aug. 2009 21:36

Kanskje "hvordan" kunne hjulpet?

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 21:37

Det heter "hvemses"!

Skjult ID med pseudonym hobby fr. 21 aug. 2009 21:38

Grøss

Skjult ID med pseudonym carmina02 fr. 21 aug. 2009 21:39

grøsser. Vil gjerne ha en fra Bærum ja................men ikke en snobb (ler)

Skjult ID med pseudonym musvit fr. 21 aug. 2009 21:52

@carmina02 - tror vi går glipp av noe viktig ja, i vår tid der alt og alle bare er noen knøttsmå tastetrykk unna. Skumle greier!

Skjult ID med pseudonym Jokke fr. 21 aug. 2009 22:09

Man er på en måte alltid alene... Som Andre Bjerke sa det: "Intet vet vi det vi vet er at alt er ensomhet, alle er alene".

Kanskje det er forventningen om at livet skal bli så perfekt når man er to (i motsetning til når man er singel), som gjør at man blir skuffet og gir opp hele prosjektet. Tror faktisk det må være slik at man må ha det bra med seg selv og sin egen tilværelse før man virkelig kan ha det bra med noen andre. Det tror jeg ihvertfall...

Skjult ID med pseudonym carmina02 fr. 21 aug. 2009 22:13

BB. sa at :
Ensom - det er å være opptatt av seg og sitt

Skjult ID med pseudonym 666 fr. 21 aug. 2009 23:02

Med all respekt. Her er veldig, veldig mange kvinner her inne som har et totalt urealistisk forhold til hvilket nivå de ligger på. Begynner å bli rimelig lei helt normalt middels pene kvinner med en helt vanlig kjedelig jobb som venter på at kjekkasen med 3-dagers skjegg skal ramle ned i postkassa og ta dem med jorda rundt og gjøre dem lykkelig! Jeg vet at jeg er en mann som har veldig mye å gi og har definitivt et utseende som blir lagt merke til IRL. Men her inne ikke f.... Det vil si jeg får svar på de fleste brev, har vært på flere dater der to utviklet seg og skal sånn sett ikke klage. Men å stå på utstilling her inne, nei det gidder jeg ikke stort lenger. Viss jeg leser flere profiler nå der kvinner i 30 åra som skriver om GØY, ekstremsport, reiser og fjas kommer jeg til å få et ekstremt negativt kvinnesyn. Jeg elsker kvinner ikke bare som en partner men også som samtalepartnere,kolleger, venner osv men beklager mange her inne fremstår som kravstore, hjernedøde bimboer. Greit nok om de hadde hatt store nok pupper....... Fy f.... Men for all del dette gjelder ikke alle. Beklager, har bare dettte kunstige søtningsmiddelet lang opp i halsen akkurat nå!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym 666 fr. 21 aug. 2009 23:03

Å så er det bare å sett i gang å klage over folk som klager............

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 23:09

Ja ja 666: vi har ulike erfaringer. Jeg har vært på to fine dater her inne. Er litt overrasket over de fine, kjekke karene som vil møte meg. Tomaito/ tomato.
Skjønte ikke helt hva du mislikte men...at de ville oppleve noe gøy?

Skjult ID med pseudonym Kokosøster fr. 21 aug. 2009 23:13

Hehe 666. Den "greit nok om de hadde hatt store nok pupper"-biten tok liksom bort hele den trøkken som den utblåsningen din kunne hatt...

Skjult ID med pseudonym 666 fr. 21 aug. 2009 23:21

@mandu76. Tror mange av de som er på forumet og særlig ikke du (smisk) er representativ for resten av sukkerklisset. Så ingen må ta dette personlig om de ikke føler seg truffet. Det jeg mener er at kvinner på noen og 30 som definerer seg gjennom å ha det gøy fremstår som ekstremt umodne og de kan vanskelig forvente å havne i et vettug forhold på den måten. De faller for like umodne menn også så begynner de å klage over at "alle menn er sånn".

Skjult ID med pseudonym dame40 fr. 21 aug. 2009 23:22

@666

Du hørtes ut som en veldig bitter mann og det negative kvinnesynet har du allerede fått. Du kan ikke la det gå utover alle damene her inne at du får lite respons. Det kan jo være du som har noe urealistiske krav i forhold til partner. Kanskje gjør noe med profilen din eller bildene dine. Dessuten hvis du får mer oppmerksomhet IRL er det jo det som virkelig teller og ikke på nettet. Sikkert mulig at folk av begge kjønn har urealistiske krav, men uansett er man er inne og kan søke det man vil. Det må jo være en gjensidig interesse og ikke kun fra den ene kanten.

Dessuten de med store pupper ser nok etter andre typer enn deg. Snurte menn er det lett å oppdage.

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 23:23

......og slik du har presentrt deg i trådene på forum er du jo ikke the "pop of the pops"!

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 21 aug. 2009 23:26

så smiske tegnet i ettertid, glemte å innkludere det : )

Skjult ID med pseudonym 666 fr. 21 aug. 2009 23:47

Hallo. Hver gang en mann her inne, sånn cirka 10 ganger per dag, hevder noe lignende som meg, flyr dere rett i strupen på oss. Mange kvinner får et skjevt syn på egen attraktivitet siden de får så mye oppmerksomhet og det gjør det vanskelig å finne noen her inne. Dette går igjen og igjen og igjen...........

Skjult ID med pseudonym Stjerne fr. 21 aug. 2009 23:51

@666
og så er det oss andre da...som ikke får så mye oppmerksomhet....kanskje dere gutta skulle gå ned et hakk og kanskje svare på våre meldinger???
Så hadde kanskje alle fått en mail eller to??

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 21 aug. 2009 23:51 Privat melding

@carmina: da var det jo gøyalt (eller morsjåmt) at du engasjerte deg i en tråd som ÅPNER med åffer ;)
@jokke: Fornuftige mann! Men tror det er maaange som lever i den tro at bare det er en kjæreste med i bildet så er tilværelsen en dans på roser. Man trekker jo seg selv med seg uansett hvor man går - så egen lykke først er nok den mest idiotsikre (eller idiotsikkreste ;) veien til delt lykke.
Og @666: det er jammen et kult pseudonym du har plukket deg, men den innstillingen ;) Hehe

Skjult ID med pseudonym Nøste fr. 21 aug. 2009 23:54

Hm. Synes du avslører ganske greit at det nok heller er du som har et litt skjevt forhold til det å bli avvist.
At damene har mer "rett" til å være kravstore hvis de har store pupper, sier jo også sitt om hvordan du tenker.
Du har allerede et negativt kvinnesyn.. det er nok det de skjønner, de du ikke får respons fra.

Truth hurts, sorry

Skjult ID fr. 21 aug. 2009 23:57

@666
Det er en veldig viktig ting du glemmer her og som blir tatt opp igjen og igjen. Det er ikke bare kvinner som tror de er mer attraktive enn hva de egentlig er. Det er mange kvinner her inne som også opplever at menn blir lett innbilske hvis de kanskje har fått svar fra noen litt penere damer enn de selv. Det er fåtall menn som er attraktive her inne, men de som er det får de flotteste damene. Du er nok ikke en av de, og det må du bare innse...Vet ikke hvor mnage mindre kjekke menn det er her inne som tror de er kjekke. En mann som er 2-3 på utseende skala kan ikke regne med å få svar av damer som er 7-8 eller mer.

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 22 aug. 2009 00:07

@ sjult ID: jeg synes det er en bråte kjekke karer her inne! Foreløbig har ikke 666 på forum gjort noe for å signalisere at han er sjamerende fremfor sur. Men det kan jo være en glipp...
Men jeg synes likefult det er mange fine folk her.

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 22 aug. 2009 00:07

Jeg kan en annen skala, do re miiiiiiiiii

Noen spiller best - alene
Andre synger mest - alene
Men alle får vi fram - en liten sang
La oss spille mer - i sammen
Vi skal få det til - i sammen
Syng så godt du kan - en liten sang

Å kom igjenaaaaaaaaaaaa........

Skjult ID med pseudonym 666 lø. 22 aug. 2009 00:17

@ mandu76. Det er jo en grunn til at jeg bruker pseudonym da......

Skjult ID lø. 22 aug. 2009 00:29

@mandu76

Det er flott du synes det. Det er smak og behag. Heldigvis er den forskjellig fra menneske til menneske.

Skjult ID med pseudonym musvit lø. 22 aug. 2009 00:40

Jeg lurer på... Finnes det en sånn fasit eller mal der man kan gå inn og finne ut hvor på den skalaen man er? Sånn at man kan sikte seg inn riktig mener jeg? Ville jo vært fryktelig flaut å prøve seg på en 3'er om man bare er en 1,5 selv. Grøss...

Skjult ID med pseudonym Stjerne lø. 22 aug. 2009 00:44

Det lurer jeg på også...for tenk om jeg sender en mail til en 3'er og så er jeg egentlig en 5'er..da kunne jeg jo fått noe mye bedre???

Skjult ID med pseudonym Kokosøster lø. 22 aug. 2009 00:54

"det er fåtall menn som er attraktive her inne"

Hm, jeg må visst skaffe meg briller

Skjult ID med pseudonym musvit lø. 22 aug. 2009 01:09

Pokker og. Kanskje jeg EGENTLIG er en 4'er, bare at jeg ikke vet om det?!
Noen må finne opp en skalamal. Schnell.

Skjult ID med pseudonym Stjerne lø. 22 aug. 2009 01:13

Der kan du se..musvit
Det kan hende du er for hard mot deg selv.:)

Skjult ID med pseudonym Happyface lø. 22 aug. 2009 04:42

Det gikk galt når kvinner skulle ut i arbeide, å sa opp karrieren som en god husmor, kone og sendte barna i barnehage/sfo..
Likestillingen var i deres tanker, og kjempet for å få lov til å bli selvstendig, og uavhengig av en mann.. Etter det så ble og blir verden aldri den samme :)

Men det er jo forsåvidt helt greit, men hvorfor kan ikke vi menn få tre inn i den rollen som en god husfar, ektemann og far på heltid for våres barn? Å gå hjem på heltid, og la kvinnene jobbe :)