Alle innlegg Sukkerforum

Størrelse på kropp? :)

Vis siste innlegg
(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 13 aug. 2006 20:50 Privat melding

Heisann!
Jeg er ei jente med former, mer enn noen få kilo for mye, men mindre enn en svær og fyldig kropp.. Hva velger man da? Har i dag valgt stor og fyldig.. høres så fælt ut! Synes ikke det var riktig å velge et par kilo for mye, da juger jeg.. men jeg har en frodig og flott kropp, men den er jo ikke diger! hmm, teit å legge ut her kanskje, men lurer bare litt da..;) hihi, hva tror dere?

(mann 43 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 00:33 Privat melding

Jeg tror ikke du trenger å bekymre deg. Det finnes utvilsomt mange menn som verdsetter en slank kropp høyere enn ærlighet, men disse er neppe noe å spare på. Selv synes jeg det står respekt av at du tør å beskrive deg selv som stor og fyldig, og enda mer av at du poster om det her uten å bruke pseudonym. Jeg tror ikke jeg er alene om å sette mot og ærlighet høyt på listen over tiltrekkende egenskaper.

Dessuten: De fleste av oss vet at kvinner jevnt over vurderer seg selv som større enn de i virkeligheten er. Når vi ser deg omtale deg selv som "stor og fyldig" vil vi automatisk runde av nedover. :-)

(mann 47 år fra Akershus) ma. 14 aug. 2006 00:39 Privat melding

word

Skjult ID med pseudonym Mann 47 ma. 14 aug. 2006 12:29

Selvfølgelig skal du være den du er og stå for det, men slike tåpelige kommentarer som stk1974 kommer med om "mange menn som verdsetter en slank kropp høyere enn ærlighet" skaper bare et lavmål i en debatten. Du vet ingenting om hva "de fleste av oss" tenker - og det vet heller ikke jeg.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 14 aug. 2006 13:06 Privat melding

Visst kan man vite hva andre mener, når de sier det selv?? unnskyld meg mann47, men jeg tror 1974 kanskje sier dette utfra hva kameratene hans liker. Jeg som jente kan også påstå at mange menn vil ha en slank kropp fremfor en bra dame. Men som det blir sagt, hva skal man med de?!!?

Skjult ID med pseudonym baby ma. 14 aug. 2006 14:01

Oppfordrer debattanter til å si hva de SELV synes, ikke si noe om hva de "kanskje tror kameratene" til en annen debattant synes... Margarita, du har altså gjort erfaringer med at mannfolk helst vil ha slanke damer som ikke er "bra damer", siden du påstår dette?

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 14 aug. 2006 14:14 Privat melding

Jepp, godt poeng baby, men nå oppfordrer ordsyreren til å si hva vi vi tror.. Og det er nå det jeg gjør. Ja, dessverre, jeg har møtt noen av de som beskrives over. Kan vell si at noen av kjennetegnene til disse kan være treningsfriker og en høy grad av selvopptatthet. Da altså ikke noe jeg ville tatt kontakt med. Dessuten tiltrekkes de gjerne av damer som er like innvendig. Det kan iallefall oppleves sånn sett fra mitt ståsted.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 14:23 Privat melding

Ikke glem at dette er på en måte en sorteringsprossess også da. Om noen foretrekker den ene fremfor den andre blir opp til hver enkelt. Og så får vi bare akseptere at vi har ulike preferanser. Slik jeg skjønner trådstarter så er hun kanskje ikke helt fornøyd med valgmulighetene som sukker har lagt ut for å beskrive kroppsform?
Og husk: uansett om du er slank eller tykk; det beskriver lite om hvem du er som person!!

(mann 43 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 16:44 Privat melding

Jeg forstår ikke helt at dette kan være noe å krangle om. At mange (hvis du leser mitt opprinnelige innlegg igjen vil du se at jeg skrev "mange", ikke "de fleste") mennesker av begge kjønn vektlegger utseende høyere enn andre egenskaper som på lang sikt betyr mye mer burde ikke være noen kontroversiell påstand (for å si det mildt).

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 14 aug. 2006 18:10 Privat melding

hehe, her var det kommet mange spennende svar! Utrolig at jeg klarte å skape en debatt om det temaet, men veldig morsomt! takk for gode innspill folkens! ;)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 20:45 Privat melding

Selv trener jeg 2-3 ganger i uka, mulig jeg er selvopptatt?
Selv mener jeg selv at jeg selv er intelligent, mulig jeg er full av meg selv?
Selv mener jeg at du ikke bør ha andre guder enn meg, mulig jeg er selv-god?

Hvis man er opptatt av kun det ytre da er man overfladisk.
Hvis man er opptatt av kun det indre da er man dyp o.l.

Personlig er jeg tilhenger av den gyldne middelvei og kombinerer gjerne svømmeturer med å vasse litt i strandkanten, er det så ille?

Jeg synes selv at dette ble et rart innlegg.

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 21:40 Privat melding

sånn ang trådens egentlige tema, altså valgmulighetene ang kroppsfasong her på sukker, så er jeg vel litt enig i at det er mange mellomskikter som ikke er der..

men det har kanskje mer med ens egen oppfattelse av ordene? og kanskje tanken rundt hva andre legger i ordene?

selv har jeg latt meg stå på gjennomsnitlig, selv om jeg vel egentlig tror jeg er veltrent. men jeg synes veltrent ville vært riktigere en f.eks atletisk, normalt slank vært riktigere en slank eller gjennomsnittlig...
men det er jo bare fordi jeg selv legger mer en veltrent i ordet atletisk, og fordi jeg selv tillegger ordet slank tynnere en normalt slank...

om noen i det hele tatt skjønte hva jeg prøvde å komme frem til... *flirer*

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 14 aug. 2006 21:44 Privat melding

hehe... jeg tror jeg skjønner deg veldig godt jeg! :)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 22:50 Privat melding

så dersom man liksom ikke er balansert verken på ett indre seg eller ytre, høyre bryst større en venstre f.eks, så er man ihvertfall ute og kjøre da.... litt lett ubalanse liksom, og hva med en vann i ei hånd og en hamburger i andre liksom, da er alt kjørt...

jeg vet ingenting jeg heller.

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 15 aug. 2006 08:41 Privat melding

*flirer*

(mann 42 år fra Akershus) ti. 15 aug. 2006 12:33 Privat melding

Hvis man har den ene foten i en varm stekeovn og den andre i en fryser, har man det gjennomsnittlig bra? :-)

Enn hvis man er muskuløs med et par kilo for mye? Bak melsekken lurer det seg en sixpack...

(mann 50 år fra Oslo) ti. 15 aug. 2006 12:35 Privat melding

Jo jo.... samtidig er det sikkert mulig å lide av anoreksi, og også være tjukk i hue.....??!! :)

Skjult ID med pseudonym Sugarking ti. 15 aug. 2006 14:37

Jeg liker iallefall bedre "et par kilo for mye" enn "et par kilo for lite". Kvapsete og utrente tynne jenter er ikke mye sexy i min bok...

(mann 40 år fra Finnmark) on. 16 aug. 2006 16:15 Privat melding

Jeg får vel si som Ole Brumm da.. Ja takk begge deler.. Hehe tja virkeligheten er vel ikke helt slik da..

Selv om man selvsagt ser på det ytre så teller selvsagt personligheten vel så mye da.. Det hjelper om man har noe pent å sevpå, hvis ikke personligheten matcher vil nå jeg si da

Men jeg tror nok mange damer ikke er noe bedre enn menn når det gjelder dette da.. Ingen hemmelighet at mange damer er kresne også da..

Helst så skal man jo ha en veldig god jobb, gjerne være etablert, ha en flott kropp osv før man i heletatt blir tatt i betraktning da..

Men som sagt smaken er som baken.. Delt i to

(kvinne 42 år fra Hordaland) ti. 5 sep. 2006 12:37 Privat melding

Alt er vel relativt, leter du etter en kjæreste utelukkende ved å se på uteseendet er det ikke sikkert du liker personligheten.
Samtidig kan man like noens personlighet men ikke finne ham/henne fysisk attraktiv.
Selv mener jeg at det er viktigere med en bra personlighet enn sixpack, intelligens er sexy ;)
Glimt i øyet er mer attraktivt enn en veltrent kropp.
Hva mener dere gutter? Er det kroppen som er viktig, eller det som faktisk utgjør hennes personlighet?

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 21 jan. 2008 16:58 Privat melding

Finnes det isje noe som heter frodig?! Noe av oppsettet er rett og slett idiotisk, spør du meg.. hehe :P

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 21 jan. 2008 17:44 Privat melding

Til trådstarter:
Var som jeg skulle sagt det selv!
Jeg synes det er litt knotete å kategorisere meg selv der. Forskjellen her er at jeg plasserte meg på hylla med navn "noen kilo for mye" i stedet for "stor og fyldig". Jeg synes egentlig jeg er "midt i mellom". Kunne gjerne kalt meg fyldig eller frodig, men ikke stor. Jeg har ikke farlig overvekt, lider ikke av livsstilssykdommer og er relativt velproporsjonert. Dessuten har jeg gått ned 15 kg i løpet av de par siste årene, så jeg føler selv at jeg er i en viss balanse og helsa er bra (i tilfelle noen lurte på det)
Hvordan skal jeg da egentlig beskrive meg?
*fundere*
;)

(mann 42 år fra Oslo) ma. 21 jan. 2008 17:51 Privat melding

til de som spør om kropp eller personlighet er viktigst.. akkurat like viktig spør du meg.. sånn ca hvertfall, man kan jo selvsagt "fire" litt på den ene delen om den andre delen er så bra at det virker fornuftig.. Jeg kunne aldri sett for meg å vært kjæreste med ei med verdens beste personlighet som passet meg hundre prosent perfekt på de plan, men som ikke hadde utseende og kropp som tiltaler meg og som jeg ser etter.. OG, kunne heller aldri tenkt meg vært kjæreste med ei som hadde perfekt kropp og som var dødspen, men som manglet humor, selvironi, ikke hadde bena på jorda, var dum, overfladisk, utro osv osv osv..

Et pent ytre fanger min oppmerksomhet..et pent indre beholder den..

enkelt og greit :)

Skjult ID med pseudonym Katarina ti. 22 jan. 2008 12:21

Tror ikke det å legge inn høyde og vekt høres ut som noen god ide. Hvis mennene lyver like ofte om vekten sin, som de gjør om høyden, vet jeg like lite. Det beste er vel bare å legge ut nye bilder av seg selv i helfigur?

Skjult ID med pseudonym jente75 ti. 22 jan. 2008 13:09

men Mokcis osv

høyde er en ting.. det kan man lese noe ut fra.

Men la oss si en person som er 1,95 høy og veier la oss si 100 kg
hvis det er bare fett.. vel så ser han kanskje feit og kvapsete ut (fett tar mye større plass pr kg enn det muskler gjør)
hvis det er bare muskler så ser han kanskje veltrent og lekker ut...
men antall kg er det samme...

-blir aldri noen perfekt måte å def. dette på...

Skjult ID med pseudonym småkresen. ti. 22 jan. 2008 13:13

Litt enig med frk over..(kl.11.26)
fler enn henne som ikke kan forda "et par kilo for mye" eller fyldige hunn-kjønn..(selv om jeg selv er god og rund muligens)
men høyden er mindre vesentlig, så lenger frk føler seg tilfreds og nyter det laxen har å tilby ( har vel hørt om laxe-trapp)
( verdier er unntatt).. da blir det meste egentlig uvesentlig..

ganske så fornøyd glad-lax

Skjult ID med pseudonym Frodig ti. 22 jan. 2008 13:18

Er'e så nøye'a???
Dessuten er det jo opp til øyet som ser....
Noen synes de er slanke og lekre når de veier 40 kg, andre synes de er gjennomsnittlig slanke og veier 58 kg. Jeg har ei venninne som sliter med å legge på seg, hun synes selv hun er alt for tynn, mens andre syns hun er akkurat passe.

Hvorfor er vi så opphengt i vekt? Hvor blir det av de mindre overfladiske menneskene som klarer å se at skjønnheten kommer innenfra? Er alle på Sukker veldig overfladiske?

Skjult ID med pseudonym småkresen. ti. 22 jan. 2008 13:24


frodig..
tror ikke poenget er å bare se på syltynne,poenget var vel å lyve om figur.
gjennomsnittlig er muligens helt ideelt, men det handler jo litt om å ta vare på seg selv for å være tilfreds..

alle har mulighet til å gjøre noe med seg selv om de bare bestemmer seg, det kan sikkert diskuteres til tidenes morgen,
handler til syvende og sist om selv-disiplin.. sånn er det bare..

(mann 42 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2008 16:31 Privat melding

mokcis.. skjønte ikke helt den.. mulig du ikke leste meldingen min helt rett?

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 22 jan. 2008 16:51

Ja vi på sukker er overfladiske.hihihihihi
Vi sitter jo ser på bilder... så lenge du har et bra bilde.. som viser hvor stor eller liten man er har det vel ikke så mye å si om du har krysset for overvektig, slank eller stor og rund.

(mann 42 år fra Oslo) ti. 22 jan. 2008 20:30 Privat melding

Må innrømme jeg titter på bildet.. og så på kroppfasong.. og så ser jeg utfra den om jeg er interessert i å se på albumet og lese profilen.. men er det ikke sånn for de fleste da? Vanskelig å finne ut om noen har bra personlighet og kjemi med en over nett..

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 22 jan. 2008 20:37 Privat melding

Hvor mange kilo en jente har på kroppen spiller ingen rolle for meg. Om du har par kilo for mye eller er slank har ingenting å si. Har likt mange ulike typer jenter opp gjennom årenes løp. Så alle jenter er like aktuelle for meg. Det viktigste er å bli forelsket. Det er hovedpoenget mitt.