Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker tips og innspill

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Søkende lø. 22 aug. 2009 01:13

Åndelige ting interesserer meg i stadig større grad. Det er ikke lett for meg å vite helt hva kan spørre dere om helt konkret, men er interessert i generell viten om såkalte åndelige eller ikke-forklarlige/ikke-beviselige ting som det kalles i vår vestlige verden.

Er interessert i alt fra energibaner i kroppen og blokkeringer av disse, chakra og kontakt med disse, varme hender, healing og selvhealing, englenes funksjon, jordingsøvelser, øvelser for å åpne opp, meditasjonsøvelser og eventuelle erfaringer rundt øvelser som tibetanske riter. Hvordan kan jeg utvikle eget sinn til å bli mer følsomt for slike påvirkninger eller berikelser?

Det er så mye jeg ikke kan noe om og vil gjerne lære. Psykologi og neurolingvistisk programmering er jeg også interessert i.

Hvis det er noen som har informasjon og tips ang. bokanbefalinger/kursanbefalinger/nettsider blir jeg takknemlig.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff lø. 22 aug. 2009 10:25

Google

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 22 aug. 2009 23:44

Vet ikke hvor langt du har kommet i prosessen. Jeg ville startet med avspenning og en mild grad av meditasjon. Må lære å koble av/ut og tilføre energi ev kanalisere energien i riktig retning. Da er det lettere å gå videre etterpå om du ønsker det. Finnes jo endel kurs rundt omkring, eks healing, reiki, yoga, selvrealisering osv.
Lurer på om det finnes en bokklubb som heter energica fremdeles?
Energibanene, de kan finnes under "meridianer" muligens.
Ellers får du google litt, som @Mr sier.
Lykke til :-)

(mann 53 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2009 01:41 Privat melding

Syntes det er fint at du søker i det dype.
Men det eneste rådet jeg vil gi deg er at det ligger mange økonomiske motiv bak og lurer, så derfor undersøk godt før du eventuelt går inn i noe,