Alle innlegg Sukkerforum

HVor lang tid?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bamse sø. 23 aug. 2009 17:36

Var med ei jente i over 1 år. Slått opp for lenge siden.
Var ganske seriøst og var samboere. Funket ikke for hun ikke jobbet og jeg hadde ikke økonomi for å bo med 1 ekstra.

Men jeg fant ut at hun var på ny date etter 4 dager vi slo opp. Hun hervder hun ikke så noen mens vi var sammen men har mine tvil.

Men uansett hva synes dere? Hvor lang tid er normalt? Er jo forskjellig fra person til person selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 23 aug. 2009 17:41

Hvis det var du som slo opp, så er det selvfølgelig greit at den andre er på sjekkeren med en gang.

Om den som slår opp er på sjekkeren med en gang, så er det mistenksomt. Den personen kan da ha vært på sjekkeren bak ryggen.

Ny date etter 4 dager..det lufter svidd. ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 23 aug. 2009 17:44

Ja det er som du sier forskjellig fra person til person, men syns nå at det var vel tidlig.
Det kommer litt ann på hvordan dere avsluttet forholdet også.
Eller det kan hende hun hadde et stort behov for en "overgangskjærste"?? Alså et kortere forhold før hun fant noe nytt .
Kanskje hun var en sånn som ikke "klarer" å være singel... Noen som tar hva som helst for å ikke være alene. ??
Det er noen muligheter her..

Skjult ID med pseudonym Snupp sø. 23 aug. 2009 18:16

Tja etter å ha vært i eit forhold i ca 12 år fant min X ny dame på under en mnd (kanskje før også) han som slo opp, men jeg har ikkje funnet den jeg vil være sammen med enda, kanskje noe ligger i underbevistheten og jeg er ikkje helt klar/komfortabel med å skulle binde meg igjen så fort.

Har vært singel nå i over eit år... og kommer prinsen så vet jeg at jeg er klar :

Skjult ID med pseudonym TomTom sø. 23 aug. 2009 18:47

Jeg kunne aldri stolt på ei som allerede var i forhold, men som var interessert i meg og var ute etter å bytte partner.
Hva hindrer en slik person fra å finne noen ny bak ryggen igjen?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 23 aug. 2009 18:49

Der traff du spikeren på hodet , TT :o))

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 19:32

Helt uavhengig av hvem av dere som dumpet den andre så har ingen av dere karantene.. Er det slutt så ER det slutt. Ferdig med den saken. Dog viser det noe om hennes karakter. Vær glad du er kvitt henne! Slike sklier er ikke mye å spare på!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 23 aug. 2009 19:35 Privat melding

@bamse

Det er naturlig at slike ting stikker litt, men man får bare forsøke å legge det bak seg. Dersom hun hadde noe på gang allerede mens dere var sammen, så er det bare enda en grunn til at det er bra det er over. Det er bortkastede krefter å spekulere på saken.

At x-en er raskere enn en selv til å få ny kjæreste er ofte litt bittert, men skal man tenke rasjonelt på det så spiller det faktisk ingen rolle. Faktisk kan det være en fordel, så slipper man å forholde seg til en trist og sur x.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 23 aug. 2009 19:37

"Sklie" mr grim??????? uff da...

Skjult ID med pseudonym bølge sø. 23 aug. 2009 19:51

kommer vel litt anpå hva man legger i begrepet "date".....

gå ut med en annen person for å ha en hyggelig kveld kan vel være ok.

men jeg ville nok blitt en smule betenkt hvis jeg var hos en dame og det stod lunkne kaffekopper fra en x der;-) ikke minst ville jeg blitt skeptisk til renholdsvanene:-)

egentlig tror jeg det er en naturlig reaksjon. jeg tror en del mennesker reagerer på et brudd med å søke noe nytt. kanskje ikke veldig helhjertet men mest for å bevise noe.

Skjult ID med pseudonym Damadi sø. 23 aug. 2009 19:56

MrGrim påminner meg om en setning fra et innlegg på Datingmagasinet.. han er en typisk avvist og bitter mann som "devaluerer kvinner som viser at hun tiltrekkes av andre menn, disse kvinnene defineres på forskjellige måter som mindreverdige".

Klassisk. Tragisk.

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 21:34

@Damadi

Du minner meg om et kvasiintellektuelt menneske der sliter med å produsere rasjonelle argumenter. Derfor tillegger du andre mennesker egenskaper kun motparten har mulighet til å validere.

Tapere kaller jeg slike.

Skjult ID med pseudonym 666 sø. 23 aug. 2009 21:50

@jaha? For en vanlig kvinne er det bare å oppsøke nærmeste bar "to get laid", for de aller fleste menn skal det betydelig mye mer til................ Selvsagt er dette lite morsomt å tenke på når man sitter der og savner sex og nærhet. Dette kan da umulig være vanskelig å forstå.

@damadi Det å være bitter er et uttrykk for vonde følelser og det synes jeg faktisk man skal ha litt respekt for. Blir litt lei av at mange går i strupen på menn her med en gang de sier noe negativt om kvinner. Det kan faktisk tenkes de har veldig god grunn til å være bitter. Hva med å være litt overbærende? Jeg tenner jo ikke på alle pluggene noen omtaler en mann som horebukk. Jeg tenker bare; jeg er ikke sånn............. men jeg vet at de finnes synd for deg at du møtte på en sånn!

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 23 aug. 2009 21:56

@pseudonym
Tror han ønsket seg bittelitt sympati fra deg. Du vet, stakkars meg osv...
@TS
Synes det høres tidlig ut med fire dager etter brudd. Men noen ville gått ut med en uinteressant person kun for at eks`n skulle få vite om det. Og gjerne snakke om det i store ord etterpå :-)

Skjult ID med pseudonym Damadi sø. 23 aug. 2009 22:05

MrGrim, trenger ikke pålegge deg egenskaper, de avslører du fint selv når du konkluderer med at ei jente som dater 4 dager etter et brudd er ei sklie som ikke er mye å spare på.

Morsomt at du formulerer det sånn --- hva vet du om hennes egenskaper?

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 22:09

@Damadi

Jeg vet at hennes føleser er heller grunne. Ellers ville hun ikke hatt motivasjon til å date en ny person fire dager etter at det ble slutt. Eventuelt så har hun deala bak ryggent til vedkommende. Altså har jeg godt grunnlag for å kalle henne en sklie som ikke er vedt å spare på.

Det DU derimot gjør er å hetse mennesker i stedet for å argumentere. Dette vitner om at du ikke har noe som helst konstruktivt å komme med. Du kunne kanskje forsøke deg på noen rasjonelle argumenter? Du husker vel noen fra forberedene?

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 22:22

Uff ja, det er synd på meg her jeg sitter med feit jobb, masse venner, flere kvinnelige bekjente osv ... For et grusomt bittert liv jeg lever... Slik må det jo være siden noen har skrevet det her på forumet .... ehh......

Skjult ID med pseudonym Damadi sø. 23 aug. 2009 22:25

MrGrim
Du vet ingenting om henne, det er det som er poenget. Og det er heller ikke fastslått i hvilken grad dette var en date. Eller for den saks skyld, hvor seriøs denne daten var. Det kan være hundre årsaker til at det tok kun 4 dager. Kanskje var hun knust over bruddet og møtte en bekjent for å få noe annet å tenke på. Kanskje hadde hun behov for å bevise for seg selv at hun ikke var en "taper" fordi TS ikke ville ha henne mer. Kanskje var hun enig i bruddet og følelsene hadde kjølnet over tid. Whatever - det gjør henne ikke nødvendigvis til en person med dårlig karakter eller sklie som ikke er mye å spare på. Ergo pålegger du henne egenskaper du ikke vet at hun har. At du kaller "date etter 4 dager" et godt grunnlag for å dømme et menneske du aldri har møtt på den måten, viser at du har et syn på kvinner som kvalifiserer for min karakteristikk av deg.

Det heter forberedende.

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 22:32

@Damadi, når TS skriver at det var en date så MÅ MAN TA UTGANGSPUNKT I AT DET VAR EN DATE. At du fossror med kanskje, hvis, muligens osv osv osv viser bare at du ikke evner elementær logikk. Det var seriøst og de var samboere... ALLE normale mennesker vil være preget av et brudd da. Altså har jeg alt mitt på det tørre ved å si at hun er ei sklie.

He he, ja og igjen viser du at du ikke evner normale diskusjoner.... Du angriper sproget i stedet for argumentet. Tror du hadde hatt godt av å ta forberedende faktisk... Jeg pålegger henne heller ingenting, jeg kaller henne ei sklie. Det er en forskjell som du burde ha lært på nettopp forberedende....

Sukk.... Hvor blir slike idioter produsert?

Skjult ID med pseudonym Damadi sø. 23 aug. 2009 22:39

En sklie som ikke er mye å spare på - er ikke en egenskap du pålegger henne, nei?
Når man blir svar skyldig er det vanlig å motsi seg selv, sånn apropos å fossro.

Ja hun er sikkert en sklie ettersom TS har giddet å være sammen med henne i over et år, der pålegger du forøvrig ham også en egenskap, av å være en blind fjott?

Sorry Grimmer'n, du er på tynn is men, det eneste du oppnår er å vise at jeg har oppfattet personligheten din korrekt... ;-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 23 aug. 2009 22:40

@Grim: Språkbruken er en del av argumentasjonen. Det er grunnen til at folk flest ikke sier nigger når de diskuterer innvandring.
to andre poenger:
for det første: Jeg synes å huske at sklier var ganske artig.
for det andre: Hvis ordet skal brukes negativt (eller positivt) i denne sammenhengen, fordrer da ikke det at hun har hatt seksuell omgang med daten sin?

Skjult ID med pseudonym Damadi sø. 23 aug. 2009 22:53

@!
Det vet jeg, bare litt billig underholdning når man kjeder seg.
Han er en klassiker her inne, med sine mange nick alt etter humøret ;-)
Spent på å se om han begynner å slette innleggene sine snart... Men det pleier som regel bare å skje når han virkelig har rodd seg inn i et hjørne, hittil har han bare sagt noe han faktisk ekte og oppriktig står for ;p

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 22:56

@Damadi

Nei, en sklie som ikke er mye verdt er hva jeg kaller henne. Man kan ikke ha egenskapen sklie. Sklie er noe andre synes du er. JEG SYNES DAMER SOM DATER ANDRE MENNESKER FIRE DAGER ETTER ET ÅR LAGT FORHOLD TAR SLUTT ER SKLIER. DET ER SKLIER SOM IKKE ER VERDT Å SPARE PÅ. Ser du? Jeg har faktisk en begrunnelse....

Når du kaller meg bitter så har du ikke noe rasjonelt bak det. Det er bare "jeg liker ikke MrGrim sitt utsagn" Altså er han en bitter fæl fyr... Huff og huff.... Hadde du hatt et snev av noe rasjonelt bak det hadde det faktisk verdt helt ok. Gitt at du ikke fokuserte på dette. For du ser vel at det er hva du gjør? Du diskuterer ikke hvor vidt det er uetisk å date noen fire dager etterpå. Du går rett på "MrGrim er en bitter stakkar" osv.... Det sier ganske mye om deg....

@Mandu, jeg har ikke nevnt noe om hvor vidt sklier er positive eller negativt. Jeg ser ikke hvorfor det fordrer seksuell omgang.

Hvis man skal komme tilbake til topic: Man skal være rimelig følelsesmessig avstumpet hvis man dater noen fire dager etter et år langt forhold har tatt slutt.

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 22:58

@damadi er du syk i hodet eller er det noen annen grunn til at du påstår du vet hva jeg skriver eller gjør her inne? Jeg er nesten aldri på dette forumet. .... Igjen viser du hva slags slett menneske du er som bruker premisser kun motparten har mulighet til å validere. Hadde jeg vert deg hadde jeg rett og slett vært flau!

HVOR BLIR DISSE UNDERMÅLERENE OPPFOSTRET?

Skjult ID med pseudonym Damadi sø. 23 aug. 2009 23:02

Kom Grim, så skal du få kos, pleier å hjelpe når tankene stokker seg litt ;-)

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 23:03

@damadi, jeg hadde heller ikke ventet at du skulle evne å produsere noe vettugt.

Skjult ID med pseudonym mandu76 sø. 23 aug. 2009 23:04

@MrGrim. Du skriver: en sklie som ikke er mye verdt, er hva jeg kaller henne.
Man kan jo selvsagt tenke seg at du er veldig glad i sklier, men bare ikke synes noe særlig om denne aktuelle sklia. Jeg kan ha misforstått.
Selv har jeg alltid trodd at begrepet sklie var et nedsettende ord man brukte om kvinner som ble ansett som lette å tråden, et annet synonym kunne være madrass. Igjen jeg kan ha misforstått da jeg selv sjelden anvender dette begrepet om folk.

Ikke vet jeg om du er bitter, men du fremstår jo ikke som en glad laks når du skriver her.

Skjult ID med pseudonym Damadi sø. 23 aug. 2009 23:04

Nei jeg tenkte å overlate den jobben til deg, men jeg tror ikke jeg orker å vente så lenge ;-)

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 23 aug. 2009 23:05

@mandu76 tro meg, jeg skriver med et stort smil om munnen ;)